De beste sexleketøyene for par

Written by Kjønn

De beste sexleketøyene for par

Sexleketøyene: En annen måte å utforske seksualiteten til menn og kvinner 

Fungerer for gutter, jenter, single, gifte, skilte, i et forhold eller alene.  De kan nytes til enhver tid. 

Det fins et enormt utvalg av sexleketøy. I denne artikkelen vil vi ta for oss de mest populære, og noen ikke fulgt så populære og vi vil forsøke å analysere og klassifisere dem ut ifra ulike synsvinkler: 

  • Brukervennlighet for par: noen leketøy som egentlig ble laget for personlig bruk, kan også brukes av par. 
  • Vanskeligheter med å få tak i dem eller bruke dem: de kan være uhåndterlige eller vanskelig å få tak i, selv om, som vi har sagt tidligere, de fleste er lett tilgjengelige. 

Vi anbefaler parene å ikke la seg rive med av øyeblikkets hete. For å velge det rette sexleketøyet er det viktig å vite hva du ønsker, og i Venner med fordeler ønsker vi å gi deg våre synspunkter.  

1.- Fantasi

Enten du er en utro kvinne, et par som ønsker trekant sex, ei ung jente som leter etter modne menn, en tradisjonell person som leter etter sitt livs kjærlighet eller en forretningsmann som søker tilfeldig sex. 

Ingen av de sexleketøyene vi skal snakke om her, har noen nytte om vi ikke i tillegg gjør vårt til at de skal ha det. 

Den beste måten for å gjøre et forhold eller et sporadisk møte spennende på, er å finne nye måter og å kunne kanalisere både våre egne og den andre personens behov på en måte som tilfredsstiller begge parter. For din egen del, og for alle andres, kan noen ganger en enkel dildo hjelpe til med å overvinne ubesvart kjærlighet

2.- Gel og olje

Det fins mange typer gel og oljer med ulik effekt, kulde, varme, med smak, lukter, 

orgasme hemmende, akseleratorer for kvinner etc. … og selvfølgelig hjelper de med å smøre området der hvor de påføres.

De er essensielle for å praktisere analsex så vel som i en lang senge-økt, når en liten slitasje kan være et stort problem.

De er på andreplass på listen fordi de er de enkleste å bruke, og fordi de, i likhet med fantasien, er nødvendige for å bruke noen av lekene vi skal snakke om.

Håndjern sexleketøyene for par

3.- Håndjern

Stropper, armbånd eller andre metoder for å immobilisere hender eller føtter. De er enkle å få tak i og bidrar til krydder i ethvert forhold, og til å bytte roller gjennom leken uten at den andre parten kan røre. 

Håndjern er en sann klassiker, enkle å få tak i og de kan bidra til timer med moro. 

I tillegg, er de en del av de seksuelle fantasiene til ikke så få menn og kvinner. Og det 

fins ikke noe bedre for å få en kvinne gal i senga enn å oppfylle hennes fantasier. 

4.- Masker

Bruken av disse er lik bruken av håndjern, hensikten er å blokkere en av sansene til partneren for at han/hun skal konsentrere seg om de andre og dermed når hun/han føler nytelse; intensivere lukter, ord og følelser. En annen stor fordel med masker er at den er enkel å kombinere med mange andre sexleker.   

5.- Kinesiske kuler

Ikke bare gir de nytelse, men de fungerer også på en måte som styrker kvinners bekkenbunn.

Siden det ikke bare handler om helse, men også nytelse, kan dette være et litt spennende tema når du møter jenter hvis samtalen er avslappet. Det er et spennende leketøy, noen ganger gir det nytelse når det settes inn og andre ganger når det tas ut, i tillegg er det ikke nødvendig å sette dem inn for hånd. 

6.- Vibrerende ringer 

Et av de enkleste og mest behagelige sexleketøy for par, er plassert i bunnen av penis og stimulerer klitoris under penetrering, hovedproblemet er at det ikke gir mange flere muligheter til å fantasere, men det er en ideell start innen verden av leketøy.

Siden dette leketøyet ikke er ekstremt i det hele tatt, kan det brukes både til din faste partner og til en natt med sporadisk sex.

Den er ideell for bruk sammen en venn eller sex venn på en date.  

I tillegg, om du er en mann: øk sjansene for at kvinner får mer intense og behagelige orgasmer med deg. 

Fjernstyrte vibratorer sexleketøyene for par

7.- Fjernstyrte vibratorer

Enkel å bruke og tilbyr uendelige muligheter, ja, det er for veldig dristige par, siden det kan utløse pinlige situasjoner for jentene som bruker det. Ikke bekymre dere for støy og diskresjon av hvordan den kontrolleres, det finnes de som er veldig stille og kan styres av mobil.

8.- Kostymer

Fra den klassiske sexy brannmann-, lege- eller politiuniformen til mer forseggjorte, som å kle seg ut som andre kjente mennesker eller i regionale drakter; Det er viktig å være enig med personen du skal gjøre det med, for hvis ikke, kan sex ende i en latterkrampe, noe som ikke er dumt, men det er jo ikke det det handler om.

9.- Dildoer

Sannsynligvis et av de mest populære lekene i verden, de kommer i alle fasonger, størrelser, teksturer, materialer … hvis vi måtte analysere alle variantene, ville det aldri tatt slutt, bruken er selvforklarende, den erstatter penis i enhver situasjon eller åpning, resten er overlatt til leseren eller leserens fantasi.

Enhver mann eller kvinne kan nyte dem, og de er et perfekt supplement til romantiske forhold. Hvis det fins tillit, er det en flott gave til dama di, men tenk ikke engang på å gi den på en første date, med mindre du er veldig sikker på hvordan hun eller han er.

10.- Klitoris stimulator

Sannsynligvis et av de mest interessante lekene for kvinner, siden de fleste orgasmer oppstår gjennom å stimulere dette området. Hvis du ikke vet hva du skal gi dama di, ikke nøl, hun vil elske denne. Det kan brukes individuelt eller i lek for par. 

11.- Mat

Ja, noe så hverdagslig som en is, noen jordbær, en boks krem ​​eller kakaokrem, kan ende opp som en av de morsomste lekene av alle, maten er ikke bare afrodisiakum og nytes ikke bare ved og spises, start med å utforske mulighetene i kjøleskapet og i kjøkkenskapet ditt.  Det er enkelt, og det kan gi sårt tiltrengt energi. I tillegg, hvis det handler om å møte jenter, er det et emne som kan avledes til det seksuelle terrenget. 

Brettspill sexleketøyene for par

12.- Brettspill

Det fins mange typer, fra de typiske terningspillene med ulike handlinger, rulett med posisjoner eller den velkjente klespoker, ideell for å spille både som et par og i en gruppe. Disse typer spill er enkle, spennende, og mange av dem finnes på ulike typer steder.

Hva med å arrangere en kveld med uforpliktende sex med en bruker av Venner med fordeler og overraske med noe annerledes?

13.- Stearinlys

Vi snakker ikke om vanlige lys, men parafinlys, deres voks brenner ikke og er lettere å rengjøre. De kan kjøpes i spesialbutikker hvor du kan få informasjon om bruk. Når du bestemmer deg for å bruke dem, vil du begynne å oppleve den grensen mellom glede og smerte som så mange mennesker liker så godt.

14.- Slag og pisker

I dette tilfellet har vi gått helt inn på et felt som omhandler smerter. Å leke med denne typen ting krever øvelse, erfaring og fremfor alt å vite hva som kommer til å skje, ellers kan det føre til en dødelig utgang.

Hvis du syns du trengte informasjon om bruk av stearinlys, vil du i dette tilfelle trenge et sertifikat, spesielt når det gjelder slagene. Det er ikke smart når du er på utkikk etter en partner å fortelle om dine lyster når det gjelder din interesse for dette, men på vårt nettsted er det et filter som kan hjelpe deg å finne ham/henne.   

15.- Gynger

Vi refererer her til strukturer, vanligvis laget av tau eller tøy, som henges opp for å kunne balansere på dem; de er dyre, vanskelige å finne, å montere hvis de er hektet på veggen og å bruke, så de anbefales ikke for nybegynnere. Å dra nytte av dem kan være vanskelig, men samtidig veldig hyggelig.

Uansett så har erotiske leker fulgt menneskeheten siden tidenes morgen, alle sivilisasjoner har utviklet sine egne. Vår sivilisasjon likeså. I tillegg, takket være internett og endringer i samfunnet, har de blitt populære.

Tiden hvor menn med hatt og frakk som kommer inn i butikken og ser seg nøye om overalt for å forsikre seg om at ingen bekjente ser dem, er forbi. I dag er det helt normalt å kjøpe dem i sexbutikker, nettbutikker eller på tuppersex-møter. Årsakene til populariteten kan være forskjellige grunner:

  • De er morsomme. Det er alltid et bra tema å diskutere og å le av mellom venner. 
  • De er sunnne. Hvis sex er sunt, er sex lekene som medisin, de hjelper kroppen til å heles. 
  • De gir nytelse. Hvis du vet hvordan du skal bruke dem og møter noen du kan nyte dem sammen med, kan de gi deg en nytelse du aldri før har opplevd. 
sexleketøyene for par

Venner med fordeler: Nettstedet med datingside hva er det perfekte sexleketøyet 

Venner med fordeler er en datingside for å møte jenter som kan fungere perfekt som sexleketøy. 

Først og fremst, fordi du kan ha cyber sex med noen bare ved å merke av på den valg muligheten når du søker på siden. 

For det andre, bare ved å bla gjennom de flere hundre profilene som finnes og som bare venter på at du tar kontakt, er allerede enormt spennende. 

I tillegg, å registrere deg er helt gratis. Så hva venter du på? 

Summary
De beste sexleketøyene for par
Article Name
De beste sexleketøyene for par
Description
Er du lei av sexlivet ditt? Lei av å alltid gjøre det samme i senga? I dag finnes det tusenvis av sexleketøy til din disposisjon for at sex ikke lenger blir en rutine
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo