Bli kjent med damer etter fylte femti

Written by Tips for flørting

flørt pa 50

Hvis du fortsatt ikke har truffet en partner når du har blitt 50, bør du kanskje spørre deg selv om du har for høye krav. 

Det er normalt at ting går litt tregere når man er litt eldre, men hvis tiden bare går og du har vært på mange dater på leting etter den rette uten å ha funnet ham eller henne, så er det på tide å stoppe opp og tenke litt

1. Du har alt for store krav

Å være alt for selektiv og ha alt for høye krav er en måte å sabotere for deg selv på. Sannheten er, at ingen kan fylle alle dine krav.

Så hvorfor saboterer vi våre forhold?

For det første for å ha kontroll og unngå å bli såret. Av redsel for å bli såret og at forholdet ikke skal vare, foretrekker du heller å ikke engang gi det en sjanse til å utvikle seg. 

Som oftest saboterer vi oss selv uten å være klar over det

Det beste er å finne ut hva du ønsker av en partner, i stedet for å fokusere på alt det du ikke ønsker. Hvis du har fokus på det negative som du ikke ønsker i en partner, så er det dette du vil se etter og da vil du også finne akkurat det. 

2. Du bryr deg alt for mye om utseende

Selvfølgelig skal du like det du ser, og føle deg tiltrukket, men husk at et godt hjerte er mye viktigere enn et fint utseende. Dette er noe man lærer med alderen. 

Godhet eldes aldri. 

Så senk dine krav til utseende og slutt å lete etter den neste Brad Pitt eller Julia Roberts. 

3. Du ønsker bare å date de som er yngre enn deg

Det er i utgangspunktet ikke noe galt i det. Jeg forstår at det er attraktivt å date yngre damer, men du bør også gi enslige kvinner på din egen alder en sjanse. 

Tenk på dette: Jo mindre du legger vekt på alder, jo flere nye damer vil du bli kjent med og derfor ha større sjanse for å finne det du leter etter. 

4. Du tar ikke vare på deg selv

Jeg vet at jeg har skrevet tidligere at utseendet ikke er det viktigste. Likevel er det viktig. En frisk og velstelt person er ikke bare mer attraktiv, men er også mer selvsikker. 

5. Du har gitt opp sexlivet

Alt for ofte blir vi påvirket til å tro at sex bare er for unge mennesker. Gjennom medier og filmer vi ser ….

Hvor mange romantiske filmer har vært vist de siste årene med godt voksne i hovedrollene?

All denne fornektelsen av virkeligheten er med på å fremstille det som om sexliv er noe som bare er forbeholdt ungdom og gir inntrykk av at mennesker over 50 ikke er interessert i sex. 

Det er løgn. Ikke la deg påvirke av dette. Det er normalt at du ikke har samme energi og er like aktiv som når du var tjue år. Hva så?  Du har den energien som kreves for å kunne nyte din seksualitet fullt ut på samme måte som en på tjue nyter sin. 

Kanskje til og med bedre. Erfaring kommer med alderen, og i din alder vet du ting du skulle ønsket du hadde visst da du var tjue år. 

6. Du tror på myten om at alder er avgjørende.

Jeg har hørt fra mange av mine klienter over femti at de går i fellen og tror på myten om at alder er avgjørende. De kan si ting som: «Jeg kan ikke date en fraskilt far. Han vil aldri ha tid til meg» eller «Jeg går ikke ut med en enkemann for han vil aldri komme over tapet av sin kone».

Disse mytene er overhodet ikke sanne. Hvis du virkelig ønsker å finne kjærligheten, må du ha et åpent sinn, samtidig som du må beskytte deg mot slike fordommer.  

Å gi deg selv tid til å bli kjent med personen før du avskriver ham eller henne kan være en fornuftig holdning. 

Dessuten, om det ikke er helt klart fra begynnelsen, vil det være lurt å treffes flere ganger før du avskriver noen helt. 

Den første daten kan noen ganger være katastrofal av ulike årsaker, derfor kan det være lurt å gi vedkommende en sjanse til til tider.

7. Du ønsker at det første møtet resulterer i et forhold med det samme.

I stedet for å være så opptatt av tanken om, om er den den absolutt rette for deg, så bør du på det første møtet heller slappe av og la ting utvikle seg naturlig. Nyt det, lær. Er han eller hun hyggelig? Behandler han kelneren bra? Liker han å lese? Kino? Kultur? Har dere noen interesser til felles? Hvordan er forholdet hans til familie og venner?

Ikke alle møter trenger å utvikle seg til et forhold for å være vellykket.

Selv om det ikke utvikler seg til et kjærlighetsforhold, kan denne hyggelige personen bli en ny venn. 

I tillegg kan dette nye vennskapet være det som er bindeleddet til nye forhold. 

Lennon sa det så fint: Livet er det som går forbi mens du er opptatt av å planlegge andre ting. 

Det er på tide å senke kravene dine

Om du kjenner deg igjen i noe av dette, er det på tide at du senker kravene dine. Ha et åpent sinn, gi nye mennesker en sjanse og registrer deg på en datingside, som er en utrolig mulighet til å bli kjent med folk og møte likesinnede, men samtidig forskjellige..

Om du åpner deg for ulike mennesker, vil de gjøre det samme for deg. 

Det er på tide å rive ned de sosiale barrierene.

Her om dagen mens jeg sto i kø på en kafé var jeg vitne til en vakker flørt mellom to godt voksne mennesker. 

En kvinne mellom femti og seksti, ikledd en sensuell bluse med korte armer sto først i køen. Mannen som sto bak henne, og foran meg, snakket til henne. Han skilte seg ikke ut på noen måte egentlig. Det er ikke nødvendig heller. 

Det fins mange måter å bryte isen på i en kafé. Å starte med noe ufarlig er et godt råd. 

-Fin bluse. 

Hun snudde seg litt overrasket. Men jeg la merke til at når hun først så på ansiktsuttrykket hans, slappet hun av. Hun likte det.

-Tusen takk. Det er varmt ute.  

Det virket som om hun nærmest unnskyldte seg for å ha på seg den blusen. Det er ikke uvanlig at godt voksne mennesker unnskylder seg når de ikke følger dagens mote. 

-Her inne også, – svarte han. 

Jeg ble overrasket, lot som jeg ikke så på dem, samtidig som jeg fulgte med på samtalen mellom dem. Jeg tror han må ha blunket til henne eller noe, for hun rødmet. De ansatte i kaféen fulgte også smilende med på dem. 

Det var imidlertid noe som plaget meg, en slags nedlatende holdning. 

«Se på de gamlingene, i sin alder å flørte åpenlyst som om de var ungdommer».

Jeg hater slike kommentarer. 

Mannen gikk forbi henne, betalte kaffen hennes og de satte seg sammen ved ett bord og fortsatte samtalen. 

Det var magisk. Det hadde det selvsagt vært uansett alder.

Når vi tenker på at det i dag er så lett å treffe folk gjennom datingsider, så virker det som om nesten ingen forsøker å overvinne sin blyghet ved å ta personlig kontakt og snakke med mennesker man møter. 

Derfor er det så vakkert når det skjer. 

Det som virkelig er bra

Det beste med å møte kvinner som har passert femti, er at både du og hun har levd et liv. Du er ferdig med drama, og vet at det kan overlates til ungdommen. På en annen side, har du i din alder oppdaget at det er visse ting det rett og slett er best å unngå. Akkurat som med visse typer giftige personer. 

Sexlivet fungerer veldig bra fordi, selv om du ikke har den samme energien som da du var ung, har du en erfaring som gjør at du setter større pris på intimitet enn intensitet.

Og det er helt greit i voksen alder. 

Summary
Bli kjent med damer etter fylte femti
Article Name
Bli kjent med damer etter fylte femti
Description
Hvis du fortsatt ikke har truffet en partner når du har blitt 50, bør du kanskje spørre deg selv om du har for høye krav.
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo