Hvordan finne en match date på Instagram: de beste tipsene

Written by Tips for flørting

date på Instagram

I den sosiale mediers tidsalder, har match date på Instagram blitt en delikat kunst. Lær deg å bli kjent med detaljene. 

Vi lever i en sosial malstrøm hvor mengden dating apper og dating nettsider, som sosiale medier hvor det er mulig å sende meldinger til den personen du er interessert i, er enorm. Dette betyr en tøff konkurranse hvor det er svært vanskelig å skille seg ut i mengden. 

Dessuten, er ikke Instagram en dating side, (selv om det kan virke sånn noen ganger) derfor er ikke de fleste fokusert bare på dette. 

Hvordan tiltrekke deg oppmerksomheten fra ei jente du liker? Det er komplisert: Hele sjekke spillet på Instagram handler om en balanse mellom diskresjon og skamløshet. 

Første date: Hvordan flørte/sjekke på Instagram 

Noen ganger kan en samtale på Instagram utvikle seg til en første date, men la oss ikke forutse hendelser. 

For å sjekke på Instagram anbefaler jeg deg å være forsiktig; det er ikke det samme som å sjekke på WhatsApp. Hvis denne tiden har lært oss noe i det hele tatt, – noe jeg tviler på, – så er det å være forsiktig med vår digitale presentasjon

Alt du legger ut på Internett, forblir der. 

Til tross for alle dine forsøk på å slette det, vil et hvilket som helst innhold alltid finnes lagret, kopiert eller delt et eller annet sted. 

1. Hold selfiene dine oppdatert

Vær så snill å ikke bruk to år gamle selfies. Siden det er stor sannsynlighet for at han eller hun som er interessert i deg, vil klikke seg inn på profilen din og sjekke alle dine aktiviteter, interesser og bilder, så bør du sjekke at profilbildet ditt er like attraktivt i miniatyrstørrelse som når det blir forstørret. 

Ta så mange selfies som nødvendig helt til du blir fornøyd med ett. Slett resten.

Unngå å tagge deg selv med kjedelige hashtags som kan skade deg. 


Jeg kan forsikre deg om at en hashtag som #JegErVeldigTjukk ikke er en du vil kunne oppnå noe særlig hell i sjekking med. 

Første date gjennom være Instagram

2. Ikke se desperat ut

Det fins ikke noe mer desperat enn å gi hjerte emojis på alle bildene til noen du er interessert i. Denne type desperasjon kan muligens virke overfor en beruset person på en pub som er i ferd med å stenge, men det hjelper deg ikke til å oppnå uforpliktende sex på Instagram.  Så slutt med å strø rundt deg med hjerte emojier. «Likes» må gis med fornuft, ellers mister de sin virkning.  

Dessuten er grensen som skiller en beundrer fra en stalker veldig liten. 

Gjør deg selv den tjenesten å ikke krysse den. 

3. Utnytt selfiene til den personen du liker

Hvordan utnytte? Send en melding! Ikke en tekstmelding, men i form av likes. Hvis noen poster selfies er det helt klart for å få oppmerksomhet. Ikke trykk «like» på en hvilken som helst selfie som jenta du liker laster opp, på den måten kan du gjøre henne nysgjerrig. 

Jeg snakker om hennes selvtillit. 

Andre bilder som kan være strategisk å gi en «like» for å sjekke opp en kvinne på Instagram er bilder hvor hun poserer sammen med kjæledyr eller driver med en hobby. 

Vær så snill, husk at du ikke trykker “like” på ALLE bildene hennes. Ikke engang flertallet av dem. 

4. Ikke trykk “like” på gamle bilder

Hvis du trykker “like” på et seks måneder gammelt foto, kan du være sikker på at du også er i stand til å sende henne en melding som: «Hei, det er lørdagskveld og jeg henger på Instagram og er dritings, ser på deg og fantaserer om vår fremtid sammen.»  

Det er ikke akkurat en sexy melding, noe vi skal snakke mer om i det andre punktet i denne artikkelen

Bli kjent med nye folk på Instagram

5. Kommentarene er nøkkelen

Du kan strø rundt deg med “likes” på Instagram, men hvis du virkelig vil være klar på dine intensjoner, så legg igjen en kommentar under et bilde 

En smart og passende kommentar er mer verdt enn tusen “likes”. Men gjør det enkelt. 

Om du kommenterer med en morsom emoji, så vil det ha samme virkning. 

Ett råd, dersom du aldri har vært en særlig morsom person, ikke prøv å være det ved å skrive noe, det er mye vanskeligere og du kan bli misforstått.  

Når det er sagt, er det superviktig å få jenta du er interessert i på Instagram til å le. 

Det er opp til deg. 

6. Lag originale historier

Å legge ut «storys» fra dagen din virker mye mindre selvopptatt enn om du hele tiden legger ut selfies eller bilder som viser hvor fantastisk livet ditt er. 

Så hvis du isteden legger ut, – selv om det er en selfie, som har sammenheng med en morsom eller original hendelse som bare ligger tilgjengelig i 24 timer, så vil du tjene stort på det hos de aller fleste av de som bruker Instagram

Også overfor jenta du er interessert i. 

7.  Samspillet må være gjensidig

For at strategien din skal virke, må det funngere på samme måte som å ha sex: en aktivitet som begge har glede av. 

Hvis personen du er interessert i ikke reagerer på dine “likes” og kommentarer som du har gitt, bør du ta hintet.  

La meg si det klart og direkte hva det betyr: «jeg er ikke interessert i deg.»  

Sosiale medier er offentlig, så husk at hvem som helst kan se hvem som kommenterer på hvilke innlegg hele tiden. 

Vil du virkelig være typen som fortsetter å kommentere bildene til noen som alle vet ikke er interessert i deg? 

Bli kjent med kvinner via Instagrampå grunn av Instagram

8. Privat melding

Hvis det å flørte med jenter på nettet var like lett som å sende en privat melding på Instagram, ville ingen være incel, men det er ikke så enkelt.  

En privat melding til en du ikke kjenner virker altfor påtrengende, så sørg for at du har hatt offentlige interaksjoner med henne på forhånd for at du skal få noe positivt igjen for det. 

Med å få noe igjen for det mener vi, i det minste, at hun ikke blokkerer deg. 

Så vær forsiktig. 

Viktig: ikke forsøk å være morsom hvis den eneste personen som noen ganger har ledd av deg er din bestemor.   

Ikke send mystiske meldinger, de bidrar til redsel og du vil virke som en stalker. 

Og selvsagt, glem poesi, spirituelle fraser fra spirituelle mennesker og annet tull. 

Om da ikke …. 

9. Undersøk

Det som er fint med Instagram er at alle legger åpent ut informasjon seg selv og livet sitt helt gratis, tilgjengelig for all verden.  

Informasjon som vi for tjue år siden ville kjempet for å holde privat. 

Men tidene forandrer seg og i dag har du tilgang til ALL informasjon om den personen du er interessert i; – personlighet, hva hun eller han liker, hvis hun eller han er aktiv på sosiale medier. 

Det er for eksempel veldig lett å finne ut om hun liker deg. Hvordan? Ved å sjekke vennene hennes.  

Ta det med ro, jeg har ikke blitt helt gal. Tenk på dette: 

Hvis hun har gitt en «like» på et bilde av en venn som driver med klatring, men ikke på et lignende bilde av deg, hva tror du det betyr? 

Det er virkelig enkelt å finne ut hva hun liker, hvilke hobbyer hun har. Hvis du ser henne lese poesi på en festival, kan det kanskje være en idé å poste litt poesi på din egen profil. 

første date i det virkelige liv

10.  Før eller siden vil du ha din første date i det virkelige liv

Før eller senere må du ta steget å invitere til en den personen du er interessert i til en første date. Etter noen uker med kontakt og kommunikasjon kan tiden være inne for et fysisk møte. 

Om du ikke akkurat ser ut som Brad Pitt, så må du nok bruke litt tid på det. Folk ønsker å bruke tid for å bli kjent med og vite hvem de skal møte. Det kryr av folk på internett som ikke er den de gir seg ut for i virkeligheten

Unntaket er om du ønsker å ha en date i Spania eller i et annet latinamerikansk land, hvor du kan skaffe deg en date i løpet av få minutter. 

Er det mulig å sjekke opp noen på Instagram

Sjekking på Instagram er mulig, men det viser en helt annen og falsk side av virkeligheten. Så vær forsiktig. Det er lett å bli revet med av følelser på sosiale media, og om mulig enda mer på Instagram. Derfor må du være tålmodig. Som vi sa tidligere, -du må øve på det, 

Med mindre du er kjekk, smart, hyggelig og rik selvfølgelig. Om du innehar minst tre av disse fire beskrivelsene, så kan du barer hoppe over alt vi har skrevet over, og også alle andre blogger i verden med råd om sjekking for menn. 

Alt vil gå bra for deg. 

Summary
Hvordan finne en match date på Instagram
Article Name
Hvordan finne en match date på Instagram
Description
I den sosiale mediers tidsalder, date på Instagram blitt litt av en kunst. Lær deg å oppdage detaljene om hvordan det gjøres
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo