Dating i Drammen. En unik opplevelse

Written by Ragnar Andersen By

Dating i Drammen

Å møte nye mennesker til en dating Drammen er langt i fra en umulig oppgave. Det er enkelt å finne en elsker eller en elskerinne som deler dine interesser. Hvis du bestemmer deg for å finne en partner på nett ved å bruke noen av de mange mobilapplikasjonene som finnes i dag, er Venner med fordeler den beste.

Hvor skal du dra på date i Drammen

Et av de beste stedene å date en singel dame i Drammen er ved elvebredden. Det fins et stort antall restauranter, kafeer, butikker og promenaden langs sjøen.

Et annet sted å date i Drammen er å gå en tur på Ypsilon-broen, en bro som er umulig å ignorere for sine to høye master. Du må heller ikke glemme å besøke Spiralen, en uvanlig helix-formet tunnel fra 1960-tallet som ender på et punkt hvor du har en fantastisk utsikt over byen.

Men la oss se på noen av de beste stedene å gå på date i Drammen, hvor du kan tilbringe et spesielt øyeblikk med den personen du liker.

Spiraltoppen

På Bragernesåsen, rett nord for byen fins det noe helt utenom det vanlige for en date i Drammen.

Spiralen er en tunell formet som en spiral som slynger seg 1650 meter oppover til et utsiktspunkt med panoramautsikt over byen i Skansen fjellkjeden.

Spiralen består av seks hele runder, med en stigning på 22 meter hver, og på toppen vil du befinne deg 200 meter over havet.

Her kan du gå av, og starte på en romantisk tur på en av stiene. Etterpå kan dere nyte noe å drikke i kafeen.

Galleri Athene

Hvis du og daten din er interesserte i kunst, finnes et av de største private kunstgalleriene i Norge, som ligger på Grønland, midt mellom glassbygningene og de restaurerte fabrikkene på sørsiden av Drammenselven. 

Galleri Athene har fem etasjer og arrangerer utstillinger av maleri, skulptur, grafikk og viser frem ukjente og fremtidige talenter, og også etablerte kunstnere.

Hvis du har en date i Drammen kan du dra til dette galleriet for å nyte både levende musikk, boklanseringer og kunstseminarer.

date i Drammen

Ypsilon broen

Det største nyere tilskuddet til Drammens bylandskap er denne skråstilte gang- og sykkelbroen, som åpnet i 2008 og er tegnet av arkitektfirmaet Arne Eggen.

Ypsilonbroen heter det på grunn av sin “Y”-form, siden den har to landfester på nordsiden ved Bragernes og et på sørsiden ved Strømsø.

Det viktigste å legge merke til er imidlertid de to 47 meter høye skrå mastene på Bragernes siden, med 16 kabler på hver side.

Å date i Drammen og gå en tur på denne brua er nesten en obligatorisk aktivitet.

Drammensbadet

I et bygg som minner om en rullende bølge har Drammen den største vanninstallasjonen i hele Norge.

Drammensbadet har ni bassenger, fem av dem innendørs og fire utendørs.

Utendørsbassengene er åpne fra juni til august. Dette er den perfekte tiden for å møte single damer i Drammen.

Inne er det et 50 meter langt olympisk basseng. Sammen med bassengene er det et velutstyrt treningsstudio og et område i andre etasje, med boblebad, badstue, dampbad og restaurant.

Nattelivet i Drammen

Det er flere barer hvor du kan ta en drink og møte single damer i Drammen, la oss se på noen av de mest kjente.

single damer Drammen

Rekord bar

Rekord Bar ligger 1 minutts gange fra Drammen jernbanestasjon. De åpnet dørene for første gang i april 2013. Det er en klassisk bar med hovedfokus på hjemmebrygget øl, biljard og god musikk. Her finner du rundt 130 forskjellige typer øl fra hele verden

Flere ganger i måneden har de arrangementer som Pop Quiz, fotball konkurranse, bingo, øl smaking og biljard-turneringer, for å nevne noen. Det er et veldig bra sted å henge over et par øl og møte nye venner.

Nattklubb Z

Nattklubb Z ligger midt i hjertet av Bragernes Torg i Drammen. Stedet er trendy, med fester som varer helt til daggry. Det er det perfekte stedet å møte single damer i Drammen.

De tilbyr en spektakulær kveld hvor du finner alt du ønsker under ett og samme tak. Og i den totalrenoverte andre etasjen kan du smake på et bredt utvalg av champagne og cocktailer.

Det er en ny DJ hver helg. Musikken og rytmene de spiller der vil omslutte deg på dansegulvet.

Møt single damer i Drammen med Venner med fordeler

Når du blir kjent med en dame på vår Venner med fordeler datingside, ta initiativ til å møte henne. Benytt deg mest mulig av det for å treffe nye mennesker og få massevis av venner. Drammen er en by med mange muligheter.

Det spiller ingen rolle om du er ute etter en one night stand, det er sikkert jenter som leter etter det samme som deg. Du har ingenting å tape, prøv den beste norske datingsiden. Det beste av alt er at det er gratis å prøve.

Summary
Dating i Drammen
Article Name
Dating i Drammen
Description
Hva om jeg fortalte deg at vi vet hvordan vi skal dating i Drammen i kveld? Tror du oss ikke? Bli med oss ​​og oppdag de beste triksene for å date
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo