Flørt med modne kvinner. Trinn og tips

Written by Tips for flørting

Flørt med modne kvinner

Å flørt med modne kvinner er ikke så veldig forskjellig fra å flørte med unge kvinner eller kvinner i en hvilken som helst alder. Kvinner er kvinner og hver person er forskjellig, men likevel er det mye som binder dem sammen.

En vanlig fantasi blant mange unge menn er: å ha et forhold til en moden kvinne. Noen kan fantasere om et forhold med tilfeldig sex eller å ha en elskerinne uten at partneren vet om det blant annet. 

Likeså er det en vanlig at noen kvinner fantaserer om å ha et forhold til en yngre mann. Cougars, kalles de. 

I denne artikkelen skal vi vise deg noen triks som alltid har fungert når det gjelder å ha et forhold til modne kvinner. 

Hvor kan jeg treffe modne kvinner ?

For å treffe modne kvinner må du oppsøke de stedene hvor de pleier å gå, det vil si alle steder bortsett fra de stedene hvor de som er alt for unge drar. 

I en hvilken som helst by av litt størrelse finnes det steder hvor du kan flørte med modne mennesker, men du bør ikke begrense deg til bare å flørte på diskotek hvis du ønsker å treffe modne mennesker. 

Uansett, om du ikke vil ta bryet med å lete, så er det enkleste du kan gjøre å gå til nettsteder og flørte på nett, på sider som for eksempel Vennermedfordeler. 

På vår nettside møter du folk i alle aldre, også modne, men da vet du at de også er ute etter et forhold, av ulike typer forhold. Dette kan du selv sjekke ut når du bestemmer deg for å bli med i vårt felleskap. 

Karakteristikk av modne kvinner

Modne kvinner har noe som de fleste unge menn ikke har, nemlig livserfaring. 

Det er sant at det finnes mennesker på tretti som har mer livserfaring enn andre på seksti, men som regel kommer erfaring med alderen. 

Modne kvinner er derfor ofte klokere og vet bedre hva de vil ha enn unge kvinner. De har, for å si det sånn, erfart det meste.

En moden kvinne som er klar for et forhold gjennom venner med fordeler til en yngre mann er friere, hun vet at lykke er noe man finner inne i seg selv og ikke i andre, er økonomisk uavhengig, og vet hva hun liker og ikke liker. 

En moden kvinne har sin egen veletablerte livsfilosofi. 

 date med modne kvinner

Hvordan flørte med modne kvinner

Hvis du ønsker å lære hvordan du forfører modne kvinner, følg med, for her kommer en rekke verdifulle tips. 

1. Unngå å snakke om alder, i det minste i starten

Ikke spør henne, eller prøv å smigre ved å si at hun ser ut som hun er tjue år yngre, ihvertfall ikke hvis det ikke er sant. 

Svært få kvinner syns det er morsomt. Så det er best å ikke ta sjansen. 

2. Lytt til henne

Mennesker i en viss alder har som regel en eksistensiell bagasje, som normalt er tyngre enn din. Livserfaring kommer som oftest med alderen. Så lytt nøye til henne og ta vare på hennes historier som om de var gull. De kommer helt sikkert til nytte ved en senere anledning, selv om det bare er for å vise interesse.

3. Vær moden og spontan

Modne kvinner er ikke mer kjedelige enn yngre kvinner. De liker bare andre ting. Og de er flinke til å dele mange av dem. 

En moden kvinne tiltrekkes helt sikkert av det fysiske utseendet til en ung mann, men hun ser også sin fortid i ham.  Og på en måte så lengter hun tilbake til det. 

Så har du lyst til å utforske en eller annen kontrollert galskap, så gjør det. 

Sånn er det å være ung. 

4. Vær uavhengig

Dette betyr at du går til verket uten å virke altfor ivrig. Du bør også ha en viss grad av økonomisk uavhengighet. En ting er å treffe yngre menn, en annen er å date en guttunge som er avhengig av andre for å overleve. 

5. Ikke vær romantisk

I prinsippet er kanskje dette trikset det motsatte av det du ville tenke deg. Før var folk mer romantisk, så modne kvinner er nok ganske sikkert mer romantiske enn yngre kvinner. 

Så jeg vil råde deg til å ikke ta frem din romantiske side, før du vet om kvinnen du dater er romantisk eller ikke.  Slik unngår du å risikere og tråkke feil. 

treffe modne kvinner

6. Ikke lat som du er noen du ikke er

Mennesker modnes i ulikt tempo. Kvinner modnes tidligere enn menn, men også innenfor hvert kjønn er det forskjell på hvor tidlig hver enkelt person modnes. 

Så ikke lat som du er mer moden enn det du i virkeligheten er. 

7. Unngå å lyve for å imponere henne

Kvinner har en sjette sans for å avsløre løgner. Hvis vi snakker om en moden kvinne og hennes evne til å evaluere ordene til en unggutt på den første eller andre daten vil hennes sjette sans stige til uante høyder og gjennomskue enhver løgn. 

Du vil bli fanget av ditt eget nett av løgner og det vil bli vanskelig å vikle seg ut av det. Før eller siden vil løgnene komme for en dag, særlig hvis forholdet varer over tid eller om løgnene er altfor åpenbare. 

En annen ting er om du bare ønsker tilfeldig sex. I det tilfelle kan du lyve så mye du vil. Det kommer bare an på om du vil kunne klare å se deg selv i speilet neste dag. 

8. La henne bruke den tiden hun behøver

En moden kvinne har flere forpliktelser enn en ung kvinne. Jobb, morsrolle, omsorg for eldre for å nevne noe. Det følger økende forpliktelser etter hvert som man blir voksen, så ikke forsøk å presse henne til å gå fortere frem enn hva hun er klar for, selv om du selv skulle ønske det. Da vil du kunne bidra til at hun blir lei. 

9. Du må tilpasse deg hennes liv og ikke omvendt

Jeg er helt sikker på at en moden kvinne vil sette større pris på en rolig helg på hytta i stedet for å tilbringe den på et diskotek eller på nachspiel. Selv om det sikkert finnes noen modne kvinner som liker det siste, er det mest sannsynlig at de fleste vil foretrekke en rolig helg. 

Venner med fordeler nettstedet med dating sider hvor du vil finne det du leter etter

Venner med fordeler er nettstedet med dating sider hvor du kan sjekke ut hvordan du kan treffe modne kvinner på mindre enn fem sekunder: direkte på nett.

Du finner ikke bare modne kvinner her. Vi er et nettsamfunn med flere millioner forskjellige besøkende hver måned. 

Se for deg alt du kan finne. Hva venter du på? Bli med i vårt nettsamfunn helt gratis!

Summary
Flørt med modne kvinner, trinn og tips
Article Name
Flørt med modne kvinner, trinn og tips
Description
Å flørt med modne kvinner er ikke så veldig forskjellig fra å flørte med unge kvinner eller kvinner i en hvilken som helst alder
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo