Hvordan oppnå en date på din første dag i Venner med fordeler

Written by Ragnar Andersen Tips for flørting

Hvordan få en date online

Å skaffe seg spesielle venner kan være enkelt, takket være nettsider som Venner med fordeler. Utfordringen kan være å skaffe seg det allerede den første dagen. Det vil si, om du ikke kan triksene. Hvordan få en date på nettet

Å date kvinner: den første dagen du treffer dem er som en «blind date»

For det første: Er du sikker på at du vil date kvinner før du kjenner dem? 

Alle lyver på internett. Enten det er bak fire kilo sminke, dårlig lys i et rom eller tusenvis av andre triks. Da snakker jeg ikke om halve sannheter og direkte løgner. 

ha det i bakhodet før du bestemmer deg å bli sammen med noen den første dagen du blir kjent med ham eller henne.  

Det er det samme for meg bare jeg kan ha litt tilfeldig sex

Ok, hvis det er slik du tenker, vær forsiktig. Hemmeligheten er at det ikke bør se ut som at du har det altfor travelt til å ville bli sammen henne eller ham bare for å ha tilfeldig sex. 

Desperasjon er ikke sexy. 

La oss se på disse triksene. 

Lag deg en attraktiv profil

Det er mange feil du kan gjøre når du flørter på nettet, men den første feilen er ofte før du starter: å lage en dårlig profil. Den første feilen med en dårlig profil er å bruke dårlig bilde. Vårt råd er at isteden for å legge ut et sexy bilde (du vet aldri om du går for langt) eller et prangende bilde, vil vi heller anbefale deg å bruke et morsomt bilde. 

Det handler om å skille seg ut fra resten. 

Hvis du er i stand til å le av deg selv og dine feil og mangler, stå på, legg ut noen slike bilder, dette viser at du ikke er redd for å dumme deg ut, og kvinner liker menn som er trygge på seg selv. 

Men vær forsiktig, det er feil og mangler som ikke er morsomme, uansett hvor stor sans for humor du har. Hun eller han trenger ikke å vite det på den første daten, det vil bli tid til å fortelle det om alt går bra og dere treffes igjen. 

Her kommer tre eksempler på beskrivelser: En ubeskrivelig, en dårlig og en bra. 

“Hel jeg er Pedro og jeg er funksjonær. Jeg liker kino, reiser, og være sammen med venner.”

“Hei, jeg er Pedro og jobber på Kiwi. Livet mitt består i å reise til og fra mellom hjem og jobb. Noen ganger liker jeg å dra ut i skogen.”. 

“Hei, jeg er Pedro, jeg er feier. Jeg gråt som et barn da jeg så Broene ved Madison County. Reiser gjerne verden rundt for å finne kvinnen i mitt liv så lang tid det enn tar. Jeg er ikke i stand til å ta vare på sokkene mine.”

Den første forteller ingenting og den andre virker som den er skrevet av en zombie med behov for frisk luft. I motsetning til den tredje som faktisk forteller noe om den personen som har skrevet det.  

Kort sagt, en som har sans for humor, er sårbar og nysgjerrig selv om han/hun kan virke litt uryddig. 

få en date

Ønsker du å date kvinner i dag? Velg dine preferanser

Når du lager din profil, må du være tydelig på både dine preferanser, likeså på preferansene til de du ønsker å treffe. Dette er det viktigste når du skal date kvinner allerede på din første dag som medlem i Venner med fordeler

Hvis du ikke ønsker å ha et fysisk møte, men bare søker cybersex, så si det. Hvis du ønsker trekant, vær klar på det. Ønsker du å ha et forhold med vennesex, opplys om det. 

På en annen side, be aldri noen om en date for å ha uforpliktende sex den første gangen du snakker med henne eller han hvis den andre personen ikke har krysset av for «one-night-stand» eller tilfeldig sex

Tenk ikke engang på å prøve det med noen som har krysset av for “stabilt forhold”.

Det vil ikke gå bra, bruk heller energien din på noen som leter etter det samme som deg. 

Snakk med flere samtidig

En av fordelene med Venner med Fordeler er at du kan chatte med så mange kvinner og menn samtidig som du har mental kapasitet til å takle. 

Ønsker du å chatte med ti kvinner fra samme by som deg samtidig? Jeg tar av meg hatten, for om ikke dette ender i kaos, så er du en mester, men alt er mulig. 

Det som er sikkert, er at du vil spare tid samtidig som du mangedobler dine muligheter for å treffe den du leter etter.

Uansett, tenk deg om. Om du ikke skriver veldig kjapt og har drukket et par liter Red Bull, så er ti på en gang i overkant.  

Å flørte med tre kvinner samtidig tror jeg er et ideelt antall. 

Det gir deg tid til å svare hver enkelt uten at det går for lang tid mellom svarene.  

få en date på din første dag

Snakk med dem, men fremfor alt, om dem

Dette har to sider: 

  1. Tilegne deg verdifull informasjon for å oppnå en date.
  2. Vise at du er en mann som kan lytte, noe som enhver kvinne setter pris på, for ærlig talt, lytte gjør vi som oftest ikke. 

Hvis jenta er åpen om sitt privatliv, så må du gå inn på det. (på hennes privatliv, seinere skal vi snakke om hva du tenker) Driver hun med noen form for sport? Wow, du elsker den sporten. Om det ikke er tilfelle, spør henne hva det er som gjør at hun liker den og vis interesse for svaret hennes med for eksempel å svare: «Wow, det har jeg aldri sett før!» 

Dette fungerer for alt: litteratur, strikking, motorsykler, reiser, kino, eller hva som helst. 

Å vise interesse for hennes lidenskap er viktig for å få til en date med henne.

Det er greit å lyve litt, hvis hensikten er sex (la meg forklare)

Jeg snakker om små hvite løgner. 

Hvis det er noe som karakteriserer bloggen Vennermedfordeler så er det at vi forsøker å være så ærlige som mulig. Så hvorfor råder vi deg da til å lyve for å ha sex?

For å avklare dette: vi råder deg ikke til å lyve for å ha sex den første dagen du blir med på nettsiden, men små hvite løgner om uvesentlige ting er greit. 

Det betyr at det er greit å si at du liker yrket til din mulige sexpartner, selv om du egentlig syns det er noe av det verste du kan tenke deg. Likeså er det ikke så farlig om du sier at hun er kjempevakker selv om hun egentlig er helt vanlig. 

Du kan si at du har en god jobb selv om du er i streik og må låne penger av en venn for å ha råd til mat og kondomer. 

Grensen for hva du kan lyve om er det som kan gjøre skade når de blir oppdaget. 

La meg forklare: hvis du har klart å få deg en natt med tilfeldig sex og dama finner ut neste morgen at du er blakk, at bilen din egentlig er din onkels, så er det som helt sikkert vil skje, at du aldri mer vil få treffe henne igjen.  

få en date på din første dag på vennermedfordeler

Hun vil tro at du er en drittsekk, rett og slett.

Hvis du er gift og ikke har sagt noe om det, vil hun tenke at du er både en drittsekk og en feiging. 

Og hvis hun i tillegg finner ut at du har en SOS (seksuelt overførbar sykdom) og du har skjult det for henne, vil hun tenke at du både er drittsekk, feiging og kriminell, og mest sannsynlig vil hun anmelde deg. Og med god grunn. 

Konklusjonen blir at det beste er å ikke lyve i det hele tatt. 

Vil du vite hvordan du forfører en kvinne? Velg deg en eller to personer når det passer sånn og konsentrer deg

Jeg skjønner at det kan være opphissende å gå fra total tørke til plutselig chatte med flere kvinner samtidig, men hvis du vil lære hvordan du kan forføre en kvinne, må du beherske deg. 

Du vet hva de sier: Den som gaper over for mye, mister ofte det hele. 

Hvis du chatter med for mange personer samtidig, går det fort i surr med svarene, du klarer ikke å henge med i svingene og bruker lang tid på å svare til alle sammen. 

I tillegg er det lett å gjøre feil. Du vil for eksempel ikke si til en person som er sterkt kritisk til og motstander av styresmaktene at du beundrer dem og deres arbeid for folket når de forbyr all form for kritikk eller motstand.

Det kan virke som et ekstremt eksempel, men det har hendt. 

Jeg har selv opplevd det. 

I samtalene ble både motstand og forbud nevnt, men jeg var mer opptatt av de andre seks samtalene som pågikk samtidig, så jeg misforsto. 

Jenta ble ikke fornærmet for at jeg tok henne for å være motstander av opposisjon når hun egentlig var kritisk til de som styrte, men at jeg overså henne og samtidig chattet med Gud-vet-hvor-mange andre damer 

Ønsker du å skaffe deg en date på den første dagen du blir med i Vennermedfordeler? Ha et kjæledyr sammen deg

Nei, vi har ikke blitt helt gal. Å ha et kjæledyr oppfattes som at du er en empatisk person og med behov for å være elsket

Kjæledyr hjelper deg å flørte, det er helt klart. 

Kjæledyr kan få potensielle partnere til å elske deg betingelsesløst. Hvis du sender et foto av deg med kjæledyret ditt i armene. Sender du samtidig ut et ubevisst, men veldig sterkt signal. Eller om du lar katten din spasere over tastaturet mens du chatter på Skype.   

første date

Å ha et kjæledyr betyr ikke at du er en god person, men det får deg til å virke som. 

Og det er bra for å fikse en date kjapt. 

Du må stole på deg selv, for hvordan er det mulig å ikke stole på en som akkurat har kostet på sin labrador på seksten år en operasjon til 7500 kroner? Hm? 

Om hun eller han ikke liker dyr, tenker du? Det betyr ingenting. Det er uansett ikke meningen at det skal være noen trio mellom dere og hunden din. Er nok for henne eller han å vite at du elsker dyr for å stole på deg for ei natt. 

Ser du hvor jeg vil?

Følg disse rådene og du vil skaffe deg en date på den første dagen du blir med i Venner med fordeler.

I tillegg er det gratis. Hvorfor ikke prøve? 

Summary
Hvordan få en date online med Venner Med Fordeler
Article Name
Hvordan få en date online med Venner Med Fordeler
Description
Har du akkurat blitt med i vennermedfordeler og vil ha en date og tilfeldig sex allerede i dag? Da bør du lese denne artikkelen.
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo