Guide for å få oppmerksomhet fra kvinner

Written by Tips for flørting

Hvordan få oppmerksomhet fra kvinner

Hvis du vil vite hvordan du får oppmerksomhet fra kvinner, er det viktig at du vet et par ting først. Hva betyr førsteinntrykket du gir? Hva med kroppsspråket ditt? Hvordan fungerer oppmerksomheten? I denne artikkelen vil vi svare på disse spørsmålene og noen flere. Så hvis du vil vite hvordan du får oppmerksomhet fra ei jente, så kan du lese videre. Hvordan få oppmerksomhet fra kvinner

I dyreverdenen fins det tusenvis av arter der hannene foretar seg utrolige ting for å tiltrekke seg hunnens oppmerksomhet. La oss se på noen få eksempler.

Å utstøte ulike lyder som kan høres på lang avstand. 

Disse brukes for at hunndyret skal tiltrekkes mot hannen som synger. 

Oppvisning av fysiske egenskaper.

Fra hjortens flotte gevir, til den vakre og utsmykkede fjærpryden til påfuglens vifteformede stjert, til bicepsene til fyren som hviler armen på bardisken mens han bestiller drinken.

Frieri-danser. 

En av de mest fargerike, er dansen til  paradisfuglene,   den er som en teaterforestilling. Den minner meg mye om det som skjer på hvilket som helst diskotek i verden på sen lørdags kveld.

Steg for å lære hvordan du tiltrekker deg oppmerksomhet fra kvinner

For å lære hvordan du kan tiltrekke deg oppmerksomhet fra jenter, er det du trenger å bli klar over først og fremst er å vite fra hvilken type jenter ønsker du å tiltrekke deg oppmerksomhet.

Det er ikke det samme å forsøke å imponere Eva Longoria som å imponere Ángela Merkel, ikke sant? 

Når du først vet hva du har foran deg, kan du legge en plan for hvordan du skal tilnærme deg for å få oppmerksomhet.  

Men la oss ikke gå for fort frem. La oss ta det første først. 

hvordan tiltrekke seg oppmerksomheten fra en kvinne

1. Førsteinntrykket er det som teller

Den menneskelige hjernen dømmer mennesker på noen tusendels sekunder. Med veldig lite informasjon kun basert på førsteinntrykket av noen, bestemmer vi hvem de er og setter de i bås. 

Derfor er det svært viktig at hvis du har som intensjon å tiltrekke deg oppmerksomhet fra ei jente, er det beste å fremstå som ren og velstelt.  

Du må heller ikke unnlate å være nøye med dette når du er på et nettsted for å finne en online date hvis online hvis du ønsker å skaffe deg en første date raskt.  

Glem denne gyldne regelen om du befinner deg på en camp i Himalaya hvor du er i ferd med å fyre av de siste fyrstikkene du har, men generelt sett, når en person føler seg ren og tilfreds med sin stil, – tilfredshet og renslighet går hånd i hånd, og det gjør at du tjener på det når det gjelder tillit. 

Som du sikkert vet, å ha selvtillitt er en av nøklene til å være vellykket i en hvilken som helst sammenheng.   

2. Ikke vær barnslig

Du er ikke lenger på ungdomsskolen, husk det! Ikke mer teite vitser, trenge deg på henne eller gjøre vanvittige ting bare for at hun skal legge merke til deg.  

Så mye du enn ønsker det, ikke skriv dikt til henne, gjør meg den tjenesten! 

Det med å skrive dikt blir helt feil i ni av ti tilfeller. 

3. Vær deg selv og forsøk å tiltrekke deg oppmerksomhet fra personer som er lik deg selv

Hvis du ikke har lest noe annet i hele ditt liv enn bloggen på Venner med fordeler og instruksjonen på shampo flaska, så vil jeg absolutt ikke anbefale deg å gi deg ut for en stor leser og forsøke å tiltrekke deg oppmerksomheten fra en kvinne du alltid ser sitter på benken i parken og leser ei bok. 

Hvis du overhodet ikke liker sport så ikke forsøk å lær deg reglene for alle olympiske grener og navnene på de beste utøverne for å tiltrekke deg oppmerksomheten fra ungjenta som sitter og spiser lunch på baren din etter at hun har vært på treningssenteret.  

Du må tiltrekke deg folk som er som deg selv, i motsatt fall, vil du bare kaste bort tiden. Det fins ikke annen måte for å treffe en partner.   

Det er helt klart at de parforhold som varer, er de som har felles livs prosjekter de jobber sammen om, og brenner for de samme tingene.  

Resten er forbigående eller rett og slett giftige forhold.  

tiltrekke seg oppmerksomhet fra ei jente

Hvordan få oppmerksomhet fra ei jente på en dating side for flørting som Venner med fordeler?

På mange måter. Det er to ting du må være oppmerksom på hvis du ønsker å tiltrekke deg oppmerksomhet fra en kvinne i Venner med fordeler; det du sier og bildene du legger ut. 

Selvsagt må du også være på vakt for at du skal være sikker på at den personen du har foran deg er den hun eller han utgir seg for å være på internett.  

Profilbildet ditt er avgjørende når du forsøker å tiltrekke deg oppmerksomhet fra en bruker av Venner med fordeler, men de bildene du sender gjennom samtalen mellom dere er minst like viktig. 

Unngå merkelige bilder hvor du poserer med en rifle i hver hånd eller smilende i en begravelse, for å gi deg to eksempler som ble lagt ut i Venner med fordeler forrige måned. 

På en annen side, er det veldig viktig at du er bevisst hva du skriver. At du gjør det med en intensjon. 

Forsøk å være litt spesiell

Men, som en regel, vil jeg råde deg til å ikke snakke om hverdagslige ting. Hold deg unna å snakke om dine daglige gjøremål. Ingen ber deg om å opptre som Dante, men forsøk å være litt spesiell. Det er ingen som er interessert i å høre om at du har vært på butikken og handlet eller at du akkurat har hengt opp klær til tørk. 

Men hvis for eksempel en kvinne forteller deg at hun er walisisk, og du svarer: “Hmmm, alle walisiske kvinner har noe til felles” uten å si hva det er, virker du litt mystisk og får henne til å måtte svare deg for å finne ut hva du mener. 

Venner med fordeler er det beste verktøyet du har til disposisjon på internett for å skaffe deg uforpliktende sex, men det er ikke kommer ikke av seg selv på magisk vis. Du vil ikke oppnå uforpliktende sex om du ikke selv gjør noe for det.  

Hvorfor ikke forsøke? 
kan du bli medlem helt gratis i det største nettsamfunnet med liberale personer i landet vårt!

Summary
Hvordan få oppmerksomhet fra kvinner
Article Name
Hvordan få oppmerksomhet fra kvinner
Description
Ønsker du at kvinner skal legge mer merke til deg? Vet du ikke hvordan du skal tiltrekke deg oppmerksomhet fra kvinner? Bli med og lær hvordan du gjør det
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo