Råd for å leve i et parforhold og fortsette å bo sammen

Written by Tips for par

Hvordan leve i et parforhold

Hvordan leve i et parforhold kan være fantastisk eller det kan være et mareritt, alt avhenger av to ting: hvordan dere passer sammen som partnere og begges evne til å være fleksible overfor den andre parten.  

Det kan være helt supert å bestille en pizza mens du velger en film på Netflix, men hvis hun liker pizza med ansjos og ananas og bare liker å se på romantiske, polske komedier, vil det å bo sammen på lang sikt, – selv om det i starten er bare fryd og gammen, kunne bli vanskelig.

Er du klar for å flytte inn hos kjæresten din?

Du skal vite at det er som å være gift . Den eneste forskjellen er at det ikke fins noen ekteskapskontrakt. 

Å bo sammen er ikke enkelt, men det trenger heller ikke å være vanskelig. 

Det er uvesentlig hvor lang tid dere har vært på dater. Hvis du skal bo sammen henne, vil du i løpet av veldig kort tid merke mange ting: fremfor alt om dere passer til å bo sammen, og om dere virkelig har en fremtid sammen. 

En ting er sikkert: hvis du nå ikke kan bo sammen med din partner, vil du mest sannsynlig heller ikke kunne gjøre det senere. Som oftest endrer ikke personen seg. Hvis du for eksempel er uryddig, vil du fortsette å være det. 

Du kan gjøre en kraftanstrengelse for å endre deg, og du kan oppnå noe, men du vil aldri være så ryddig som en person som naturlig er det. Derfor bør du sjekke ut disse tingene jo før jo heller, for å ikke miste mye tid.  

Sier jeg at du bør flytte inn til kjæresten din så fort som mulig? Ja, det er akkurat det jeg sier.  

Livet er kort, og du har bare ett. Det er bedre å sjekke ut ting så fort som mulig. 

Fem råd for å leve i et parforhold og fortsette å bo sammen. 

Å bo sammen i et parforhold er vanskelig hvis partene ikke passer sammen.  Problemet er at, noen ganger, er den eneste måten å sjekke ut dette på nettopp å bo sammen. 

Derfor får du noen råd her. 

bo sammen

1. Begge parter må være uavhengig

Det kan hende dere allerede bor sammen, men dere bør likevel fortsette med å sette av tid hver for dere. Hvis en av dere, eller begge, ikke er i stand til å ha det bra uten den andre vil det føre til en usunn avhengighet som vil gjøre livet i parforholdet vanskelig. 

2. Ikke ta forholdet for gitt

Når par bestemmer seg for å bo sammen, har de en tendens til å tenke at forholdet er mer solid enn tidligere og det kan være sant, men mange ganger er dette en falsk følelse av trygghet

Det er heller motsatt, det går lenger og lenger tid mellom kjærtegn og oppmerksomhet, små ting som helt spontant uttrykker kjærlighet, blir byttet ut med brudd, problemer og idiotiske diskusjoner over bagateller. 

Det er viktig å være oppmerksom og rette de opp i tide. 

3. Dere må være venner

Kjærlighet i et parforhold er vennskap og erotikk. Hvis det bare er en av delen, er det ikke mulig å bo sammen som et par.  

Det viktigste er selvsagt vennskap. For til venner forteller man alt, de hjelper deg med alt og tilgir alt. Ekte vennskap er som ekte kjærlighet : ubetinget. 

Bare ved å gi etter, det vil si ved å godta deler av en atferd som du ikke liker ved den andre personen, vil du få et tilfredsstillende liv som par. 

Det er ikke riktig det som sies at det ikke kan være vennskap mellom menn og kvinner. Det både kan og bør være det. 

4. Dere må være åpne for en god kommunikasjon

Alltid. Under enhver omstendighet. Når mangelen på kommunikasjon starter, begynner misforståelsene og bitterheten. Når du ikke kan uttrykke det du føler, hvis du føler skam eller redsel, eller når du ikke hører eller blir hørt, vil alt gå nedover og det vil være umulig å fortsette og bo sammen. 

God kommunikasjon er helt avgjørende hvis du ønsker et sunt og godt samboerskap. 

flytte inn til kjæresten

5. Likhet fremfor alt

Likhet fremfor alt, når det gjelder alt. Jeg mener ikke bare ting som må gjøres i huset eller oppdragelse av barn, – hvis det er tilfelle. Jeg snakker om at det må være en likevekt i alt. 

Ellers kan en av dere begynne å ha overtaket. Når det skjer, er den ene dominerende og den andre underdanig. Og det er fint som en sexuell fantasi , men ikke som en dynamikk i et parforhold. 

Fordeler og ulemper med å bo sammen

Alt i livet er både bra og dårlig på samme tid. Livet i et parforhold er en av dem. 

Alt avhenger av hvordan du er og hva du vil, om du har et livsprosjekt som passer sammen med partnerens livsprosjekt og om dere passer sammen som et par.

Til slutt, som min bestemor sa: «ingenting er sannhet eller løgn, alt kommer an på fargen på glasset du ser gjennom.» 

Her er noen fordeler.

1. Dere vil tilbringe mer tid sammen

Noe som betyr at du vil ha flere muligheter til å nyte å være sammen med den personen du er mest glad i. Å starte prosjekter som et par, å gjøre de tingene du liker best, sammen med henne eller ham.

Når du bor fra hverandre, er det noen ganger umulig å treffes på grunn av andre aktiviteter, eller på grunn av avstanden, eller på grunn av tusen andre omstendigheter.

Når dere bor sammen vet du at før eller siden vil partneren din komme hjem. Du vet at uansett hvor sent du kommer hjem, vil det være noen der.

2. Du vil ha felles økonomi på flere områder

Og dette betyr å dele utgifter til leie, strøm, vann og bil. Det er en kjempeviktig besparelse.

Hvordan leve i et parforhold

3. Du vil bli bedre kjent med partneren din

Å dele en leilighet er den beste måten å bli kjent med noen på, med unntak av å reise. Ved å tilbringe mer tid sammen og fremfor alt mer tid sammen i intimitet, vil du få vite ting om partneren din som det var umulig å vite på noen annen måte.

4. Det gjør at du modnes

Å bli samboer med partneren din er som oftest en beslutning som voksne tar. Men voksen og moden er ord som ikke trenger å gå hånd i hånd.

Å leve med en annen person gjør at du modnes, ja eller ja. Ta felles beslutninger, tilpasse deg en annens vaner, møte mulige lidelsen til din kjære, lage et team mot verden … Alle disse tingene er med på å forme deg og modnes.

La oss se på ulempene. 

1. Dere bruker mere tid sammen

Selv når du ikke har lyst. Å bo sammen som par, innebærer akkurat dette: noen ganger må man fortsette å bo sammen selv om man ikke vil. Så hvis du krangler med henne, må du enten stikke ut en tur og trekke luft, eller fortsette å være under samme tak. 

Huset kan kanskje være stort, men uansett om det er et slott, vil du merke den trykkede stemningen. 

På den annen side, er det ofte ikke nødvendig å ha kranglet for at du ønsker å være alene hjemme, eller sammen med vennene dine.

Dette blir litt vanskeligere. 

2. Du vil dele økonomi med din partner på mange områder

Og dette betyr at din partner hele tiden vil ha oversikt over hvordan du bruker pengene dine. Ikke fordi han eller hun spionerer på deg, men rett og slett fordi dere bor sammen, så vet partneren din det bare. 

Si adjø til din økonomiske uavhengighet.

bor sammen

3. Du vil bli bedre kjent med partneren din

Og ganske mye. Etter veldig kort tid vil du oppdage at han fiser, at han stjeler dyna di, at han liker Skal vi danse, at han lager mat som …….. listen er uendelig.

Folk er ikke bare én ting, og hånd i hånd med det som er bra kommer det som er dårlig. Det er full pakke. 

Når du flytter inn til kjæresten, kjøper du hele pakken. 

4. Det gjør at du modnes

Selv om du ikke vil det. Å bo sammen er en etappe til mot graven. Det betyr at du ikke lenger er et barn. 

Du må være forsiktig med hva du gjør, for nå vil det også indirekte gå ut over en annen person.  

Venner med Fordeler: nettstedet for en million par.. venninner

Venner med Fordeler er et nettsted for flørting og for å få venner og venniner med fordeler til å ta på, ja du skjønner hva jeg mener. 

Stabile partnere er vanligvis ikke den vanlige brukeren av siden vår. Men siden vi startet opp, har det selvfølgelig allerede blitt dannet noen slike par.

Bare ved å fullføre en profil vil du kunne motta meldinger og begynne å se hvilke profiler du liker og fortelle eieren av profilen om det.

Det er helt gratis å bli med. 

Hva venter du på for å teste det ut?

Summary
Hvordan leve i et parforhold og fortsette å bo sammen
Article Name
Hvordan leve i et parforhold og fortsette å bo sammen
Description
Hvis du har planer om å flytte inn til kjæresten din om ikke lenge, er dette din artikkel. Hvis du er usikker er dette også en artikkel for deg.
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo