Hvordan skaffe deg date nummer to?

Written by Ragnar Andersen Tips for flørting

hvordan ha en andre date

Å skaffe seg dater ved hjelp av Venner Med Fordeler er ganske enkelt.  Det som ikke er like enkelt er når du blir sittende fast i en lang rekke med første dater uten å klare å komme deg videre til date nummer to. 

Da bør du vite en ting: Det er du som er problemet. 

Det positive med det er at det er mye bedre at det er du som er problemet og ikke den du dater. Du kan ikke endre den andre sin oppførsel på den første daten, men du kan endre din egen. 

Hvordan skaffe deg date nummer to

Hva må jeg gjøre for å oppnå date nummer to? 

Å oppnå date nummer to avhenger selvfølgelig av hvordan den første daten gikk. Derfor er det en del råd du bør følge slik at den første daten blir vellykket. 

Tenk deg om før du velger sted.

Som oftest, er det en kafé. Et offentlig sted innbyr til fortrolighet, men for all del, unngå steder som er full av kaklende høns. Stedet du velger må inspirere til en god samtale.  Hvis du må rope høyt for å bli hørt vil det ikke være særlig vellykket. 

Dyrk kunsten å samtale.

Å føre en samtale er en kunst. Du må snakke om interessante ting og ikke minst lytte til det hun eller han har å si deg. Om du bare snakker om deg selv, har du et alvorlig problem. 

Vis interesse og still utdypende spørsmål om det daten din forteller deg. Legg merke til detaljer som blir fortalt deg og gjenta dem gjerne seinere i samtalen. Det viser at du legger merke til det hun eller han sier og er interessert. 

hvordan oppna en date nummer to

Ikke snakk om moren din! 

Ja, det er sant at det var hun som satte deg til verden, så du kan kanskje nevne henne én gang, men bare veldig kort. 

Ikke spinn videre på det temaet. 

Ikke snakk om eksen din!

Ikke én eneste gang, om det ikke er for at daten din spør om henne. Om hun eller han gjør det, så fatt deg i korthet og snakk om eksen din med respekt uansett om det var et vanskelig forhold. Det er hva modne mennesker gjør. 

Og kvinner liker ikke menn som oppfører seg som en barnslig liten unge. 

Ikke gjør daten til et forhør.

Jeg forstår at du er lei av å ha en haug med første dater og ønsker å bli fort kjent for å gå videre, men om du stiller for direkte spørsmål, kan det i stedet for en hyggelig samtale virke som om du tilbyr en jobb noe som garantert vil gjøre at daten din vil kjede seg veldig. Du vil fremstå som kald og beregnende.

Hold avtaler og vær presis.

Det kan virke ubetydelig, men en date er full av småting som til slutt kan være avgjørende for resultatet. Det å møte opp til avtalt tid er en av dem. 

andre date

 Pass på tiden.

Å avbryte en date for tidlig eller la den vare for lenge er ikke smart og begge deler minsker muligheten for en date nummer to. En og en halv til to timer er mer en nok for det første møtet. Og, om det da ikke plutselig slo gnister og det ble kjærlighet ved første blikk, så er det større sjanse for at han eller hun vil treffe deg igjen om dere avslutter det første møtet mens stemningen er på topp.

Vær litt mystisk.

Gi små drypp uten å fortelle alt i minste detalj. Du kan for eksempel si at du har reist mye (hvis det er sant) uten å utdype det videre. Eller du kan si at du har hatt fire forskjellige bedrifter, uten å gå nærmere inn på hva det var. 


Likedan med andre ting. 

Viktig: det handler ikke om å finne på historier, men om at du forteller ting fra livet ditt samtidig som du bevisst unngår å fortelle absolutt alt, slik at det åpner for at daten din stiller deg spørsmål. 

Spørsmål som vil bli besvart på den neste daten. 

Vær nøye med personlig hygiene.

Det er mulig at det er en selvfølge, men det er svært viktig. Jeg sikter ikke bare til det å ta en dusj før daten, men også at du tar vare på din daglige hygiene generelt, som for eksempel tannpuss, rene hender og negler. 

Daten kan virke perfekt helt til det øyeblikket hun ser på deg og du blottlegger et tannløst smil eller et smil med munnen full av misfargede, ustelte tenner.

Det må du unngå. 

Ikke rør om du ikke føler en helt spesiell kontakt.

Hold fingrene av fatet. Det er første regel.  Hvis du hele tiden tar på daten din, så kan du forårsake at hun eller han føler seg ukomfortabel. For mange er det helt vanlig med fysisk berøring når de snakker med noen, helt uten noen som helst seksuell intensjon: de kan ta hånden din, eller ta på deg for å få oppmerksomhet, eller de støtter seg på deg når de går.  

Hvis du er en av dem som gjør dette, prøv å begrens deg. 

hva gjør du pa date nummer to

Vær tydelig med dine hensikter.

Romantiske komedier er for kjærligheten det samme som pornografi er for sex: det er løgn. Så bare glem det tullet du ser i disse filmene. Tull som for eksempel: at hun må ringe deg først, du må være utilgjengelig i minst tre dager hvis du ønsker at hun/han skal få interesse for deg, sånne ting. Hvis du liker henne og ønsker å treffes igjen, må du si det til henne på slutten av den første daten. 

Gi henne noe hun har behov for.

Er hun/han stresset på grunn av jobben sin? Hjelp henne/ham å slappe av med små humoristiske historier. Om du ikke har humor, finn positive historier på nettet som du kan fortelle.

Har hun/han alltid ønsket seg en hund, men aldri hatt mulighet til å ha det? Kanskje du elsker hunder og kan fortelle at du tenker på å adoptere en. 

Begrens deg.

Selv om daten har gått veldig bra, bør du ikke overdrive ved å ringe og sende meldinger på WhatsApp i ett kjør etterpå.  Husk at hver melding du sender er en risiko for å trå feil. 

Hvordan invitere til date nummer to?

Nøkkelen er å bruke noe av den informasjonen hun eller han ga deg på den første daten. Om hun/han liker å gå på kino, så er det enkelt: inviter på en god film. Om hun/han liker å klatre, hvorfor ikke invitere til en date i klatreveggen?

Det kommer også an på dine intensjoner og om du har fortalt om dem eller ikke. 

Det er ikke det samme å ønske seg en venn med fordeler som en natt med  tilfeldig sex eller et stabilt forhold. 

Hvis du oppdager at daten din ikke har noen interesser eller noe han eller hun brenner for, så vil jeg anbefale deg å ikke satse på en date nummer to med ham eller henne. Folk uten andre interesser eller hobbyer har en tendens til å rette hele sitt fokus mot partneren og det kan bli kvelende og slitsomt i det lange løp. 

hvordan oppna en date nummer

Hvordan kan du vite om det blir en date nummer to?

Hvis daten har gått bra, så vil hun eller han kanskje gi deg telefonnummeret sitt, eller be om å få treffe deg igjen. Slik kan du få vite om det blir en date nummer to. 

Hvis det er uklart om det blir noe mer, er det ikke noe annet å gjøre enn at du selv tar initiativet. 

Venner med fordeler, nettstedet for date nummer to

For den andre og den tredje og …. 

Venner med fordeler er et skrin fullt av dating-verktøy 

I tillegg, uansett hva du leter etter, så vil du finne det på vårt nettsted. 

Og det beste av alt, å bli med i den mest liberale og aktive gruppen av menn og kvinner i Spania er helt gratis.

Hvorfor ikke gi det en sjanse?

Summary
Hvordan skaffe deg date nummer to?
Article Name
Hvordan skaffe deg date nummer to?
Description
Har du nettopp vært på en første date og ønsker å vite om du kommer til å få date nummer to? Les videre!
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo