Hvordan vise kjærlighet og tillitt til din partner

Written by Tips for par

Hvordan vise din partner kjærlighet

Det fins millioner av måter å vise kjærlighet til partneren din på. Like mange som det fins elskende i verden, men alle har en viktig ting til felles: de bygger på tillitt. Hvis ikke, er det ikke kjærlighet men eierskap. 

Det finnes ikke noe som er lenger unna kjærlighet enn mangel på frihet. 

Hvis du elsker noen, la ham eller henne gå. Hvis hun eller han elsker deg, kommer han eller hun tilbake, hvis hun eller han ikke kommer tilbake, er det fordi hun eller han aldri elsket deg. 

Hvordan vise din partner at du elsker ham eller henne

Som jeg har sagt tidligere, det fins millioner av måter å vise ekte kjærlighet til din partner på, men her jeg skal skrive om de viktigste. 

La oss starte. 

1. Ikke glem å flørte med ham eller henne

Som oftest glemmer vi det, men vår kjærlighet er ikke bare noe man finner og så er det der for alltid. Kjærligheten må tas vare på og pleies jevnlig. En av de beste måtene å gjøre det på, er å late som om du fortsatt må få din partner forelsket i deg konstant hele tiden, som om han eller hun fortsatt ikke har bestemt seg for å være sammen med deg. 

Har du tenkt tanken på å sende kjærlighets meldinger via sosiale medier uten å tenke på deg selv? 

At partneren din åpner Instagram kontoen sin  og blir møtt av noen søte ord fra sin kjæreste er noe som er veldig enkelt og samtidig veldig effektivt.  

2. Lytt til din kjære

Vanligvis, hvis du virkelig elsker henne, vil du elske å lytte til det hun har å si. Andre ganger, selv om du elsker partneren din, kan det være vanskelig for deg å lytte. Det spiller ingen rolle.  Å lytte til den andre personen er en av de grunnleggende byggesteinene i ethvert forhold.

Forestill deg at hun eller han kommer hjem fra jobb og du sitter på sofaen og ser på en film. Det mest korrekte er at du reiser deg opp og spør ham eller henne hvordan det har vært på jobben og hvordan dagen har vært.

Hvordan vise kjærlighet til din partner

Veldig viktig: lytt til svaret og ikke vis henne eller ham at du er mer fristet til å fortsette og se filmen i stedet for å lytte til ham eller henne.  

Hvis du befinner deg i en situasjon hvor du aldri er interessert i å høre på hva partneren din har å si, er det meget mulig at det er partneren din som ikke interesserer deg. 

3. Eksperimenter nye ting sammen

En av de mest dødelige fiendene i et parforhold er rutinenes monster og dens følgesvenn vaner. 

For å motvirke dette og bygge tillit, er det veldig viktig at dere av og til gjør nye ting sammen. 

Å gjøre nye ting sammen vil hjelpe dere til både å nyte det øyeblikket dere gjør det, og samtidig huske det dere gjorde og nyte det når dere seinere ser tilbake på det.  

Dere vil på denne måten ha en felles historie som dere kan dele mellom dere to og med andre personer. 

Dette betyr veldig mye. 

Nettopp derfor kan jeg ikke komme på noe bedre måte å vise din kjærlighet på, enn å foreslå eller å gi bort en ny aktivitet til dere begge. 

Ok, det kan godt henne at du har oppdaget at du ikke akkurat elsker å kaste deg ut i en hang glider, men hva med å ha det litt gøy?

4. Hjelp henne til å leve sunt

Vær forsiktig med dette. Det handler ikke om at du hele tiden skal peke på fysiske skavanker og defekter, for det er en form for mishandling, men det handler mer om å hjelpe henne til å ta vare på seg selv. 

Jeg elsker når min partner kjøper en sukker- og koffeinfri Coca Cola til meg når han tar meg med ut for å spise middag og samtidig sier at det er fordi «at det ellers vil være vanskelig for deg å sove.» 

Det indikerer at han bryr seg om meg og kjenner problemene jeg sliter med i forhold til søvn når jeg drikker mye koffein.

Det er kjærlighet.

Hvordan visee kjærlighet

5. Foreslå planer for fremtiden for ham eller henne, bygg noe sammen

Å bygge noe sammen styrker alltid et forhold og viser engasjement. Det kan være noe så enkelt som å fylle huset med planter eller noe så komplisert som å starte en bedrift eller å planlegge og få et barn sammen.

Jeg har en venn som på  Valentins dagen  foreslo for sin partner at de burde få barn, og nå skal de bli foreldre i september. 

Hvis ikke det er kjærlighet … 

Vær forsiktig, for avhengig av på hvilken måte du kommer med forslaget, kan du også oppnå å skremme henne bort, til tross for kjærligheten.

Med andre ord: ikke fri til henne på den andre daten, uansett hvor mye du liker henne. I tillegg til det, så trenger du ikke å bevise noe som helst i de tidlige stadiene av et forhold.

6. Hvis du vil vite hvordan du kan vise din kjærlighet, fortell ham eller henne om dine dypeste følelser

Du ikke vet hvordan du skal vise kjærligheten din, start med å snakke om det du føler. Hvis du åpner deg og snakker åpent og ærlig med partneren din fra dypet av ditt hjerte, om frykten, håpet, de eksistensielle smertene, bekymringene for fremtiden og til slutt alt det som gjør deg menneskelig, og hun eller han ikke bare lar være å dømme deg, men i tillegg hjelper deg med å behandle alt det som føles vanskelig og smertefullt, –  det er ekte kjærlighet.

Å lytte til partneren din uten å dømme ham eller henne, er kjærlighet, uansett hvordan du ser på det.   

7. Av og til må du gjøre ting du ikke har lyst til

Det handler ikke om at du alltid må gjøre det. Selvsagt, om det er slik at du alltid gjør ting du egentlig ikke har lyst til å gjøre sammen med din partner, bør du nok kanskje vurdere å ikke være sammen med denne personen. 

Jeg snakker for eksempel om ting som å ta oppvasken selv om det ikke er din tur, jeg snakker om å være den som går tur med hunden klokka ti om kvelden, selv om det heller ikke er din tur, jeg snakker om å overraske henne med å hente henne på jobben.

Dette er ting som viser mer kjærlighet enn hvilken som helst diamant som koster flere tusen kroner.

Å gi bort penger er enkelt når du er rik. 

Tid. Kvalitetstid med din partner. Det er virkelig noe som ikke hvem som helst gir bort.

tillitt i parforholdet

8. Vær snill med familie og venner 

Vil du vite hvordan du kan vise partneren din kjærlighet? Vær hyggelig mot foreldrene til partneren din, uansett hvor dårlig du liker dem.

Hvis du skal være helt ærlig, liker du høyst sannsynlig ikke hele din partners familie eller venner, men du må likevel gjøre en innsats og være hyggelig mot dem.

Å lytte til alle de tingene som hennes familie og venner har å fortelle deg, og samtidig forbli nøytral og hjelpe til med å løse ting er en stor kjærlighetserklæring som hun alltid vil legge merke til.

9. Vis hva du kan

Jeg har spilt gitar i tjue år, og partneren min liker veldig godt å se meg spille (det er i det minste det hun sier), så jeg foreslo nylig å lære henne å spille, og hun er spent. To eller tre ganger i uken underviser jeg henne, og det er herlige øyeblikk.

Snart kan vi spille Knocking on Heaven’s Door sammen av den fantastiske Bob Dylan.

Kjempekonsert i sikte!

10. Ta livet av sjalusien

Hvis du er en sjalu person, må du jobbe med deg selv. Sjalusi er et problem som oppstår på grunn av lavt selvbilde hos deg selv og den kan oppstå enten med eller uten grunn. 

Når du er forelsket, stoler du på din partner.  

Syns du det er vanskelig å vite hvordan du gjenoppretter tillitt? 

Hvis du lett mister tillitten til din partner, må du anstrenge deg for å gjenopprette den. For å vite hvordan du kan gjenopprette tapt tillitt, er det du må gjøre å ha respekt for hans eller hennes frihet. Selvsagt er det ikke du som skal gi ham eller henne frihet, for den tilhører ikke deg i utgangspunktet. 

Rett og slett bare respekter den. 

Det er faktisk bra for et par at de har ting å gjøre hver for seg utenfor parforholdet. Hvis han eller hun vil reise bort i noen dager for å være alene, må du respektere det. Han eller hun vil feste uten deg, må du respektere det også. Hvis din partner ikke liker å dele passordene til pc´n sin med deg, må du respektere det.

Å miste tillit for helt normale ting, er å ha irrasjonell sjalusi. 

Det er ikke noe som er mer galt enn å tro at noen ikke elsker deg fordi de gir deg mye frihet, og ingenting mer viktig å vite om hvordan du kan få en moden kvinne forelsket  enn å respektere hennes frihet. 

hvordan bygge tillit

Venner med fordeler: Nettstedet for å bli kjent med folk  som vet hva kjærlighet er

Som du ser, og som navnet tilsier, Venner med fordeler er et dating nettsted for dating uten forpliktelser, men, hvem vet? Kanskje du til og med møter kjærlighet på en av disse datene. 

Å bli med på dette nettstedet for sex uten forpliktelser,  som er det mest besøkte nettstedet i landet, er helt gratis. 

Så hva har du å tape? 

Summary
Hvordan vise din partner kjærlighet
Article Name
Hvordan vise din partner kjærlighet
Description
Det fins tusenvis av måter å vise kjærlighet til din partner på. Like mange som det fins elskende i verden, men alle har noe til felles: de er basert på tillitt
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo