Liberale par og tantrisk sex: hvordan holde ut i mange timer i senga uten å ejakulere

Written by Ragnar Andersen Kjønn

Liberale par og tantrisk sex

En av de mest interessante aspektene ved tantrisk sex er den tørre orgasmen, det vil si, uten ejakulasjon. Det eneste som begrenser deg når du er sammen damer, er å bli fysisk utslitt. 

Ifølge Wikipedia: “Tantra eller tantrisme er en av de mange østlige esoteriske tradisjonene som lærer hvordan man bruker et fysisk begjær som et åndelig formål.”

Men, hva ligger bak denne mystiske og ufullstendige definisjonen? Er det en teknikk som også kan brukes til å flørte på internett? Selvfølgelig ikke. Sikker? Vel, det er ikke så sikkert. Tantrisme kan hjelpe deg på hvert eneste område i livet ditt. Både på et sosialt, profesjonelt, familiært – og ikke minst personlig nivå. Og hva er sosiale nettverk som Venner med fordeler?  En måte å opprette avstandsforhold … 

… i starten.

Tantrisk sex er bare en del av hele denne tradisjonen, av hele livsfilosofien, men i vår blogg i Vennermedfordeler.com, skal vi konsentrere oss om akkurat denne delen, av åpenbare grunner. Vi i redaksjonen er sikre på at du vil like og vite hvilke konkrete teknikker du kan benytte for å nyte dine seksuelle relasjoner uten forpliktelser, – som du kan oppnå takket være våre dating sider- på et høyere plan. 

Tantrisme fungerer også bra for par som har mistet gnisten i senga eller i forhold generelt. Noen ganger kan det gjelde forhold som er over og andre som ikke engang har startet, mens andre handler om å gjøre nye ting, endre, og utvikle seg sammen. Det er det tantrisme er for.

Venner med Fordeler: Sikker forskning og myter om tantrisme 

Tantrismen oppsto i Østen for 4000 år siden, men det er bare inntil for mer eller mindre et tiår siden at den har opplevd en enestående oppblomstring i vårt land. Derfor er det ganske enkelt å anta at, som med alle moter, dukker det opp løgnere som bare ønsker å tjene penger på det. 

Andre måter å skape myter på er feiltolkning av de hellige skriftene der det beskrives teknikker og prosedyrer for å oppnå åndelig opplysning gjennom tantrisme. Til å være en slags religion er det mange metaforer, mye symbolikk i de hellige tekstene. De trenger selvfølgelig ikke å tolkes bokstavelig.

myter tantrik sex

Noen myter 

  1. Du kan oppnå orgasme bare ved å se den andre personen inn i øynene. Usant. Det tantrisme handler om er å ha seksuelle relasjoner hvor alle fem sanser spiller en aktiv rolle, og at man er bevisst alle fem, likesom øyekontakten. Det er lett når man praktiserer tantrisk sex for to personer å ha lyst til å ha blikk kontakt, spesielt under orgasmen, men det betyr ikke at det å se hverandre inn i øynene er det som utløser det. 
  1. Du trenger minst 3 til 4 timer for at opplevelsen skal være komplett. Usant. I seksuelle, tantriske forhold er det mulig å øke tiden, (og det er helt klart at den gjør det) hvor det er mulig for en person å unngå å få utløsning, inkludert under orgasmer. 
  1. Det eneste målet er å utsette ejakulasjon så lenge som mulig. Usant. Dette kan være et mål, om det er det du ønsker. Men tantrisk sex er ikke bare dette. Det handler ikke bare om å holde ut lenger i senga .

Hva vitenskapen bekrefter 

Til tross for at den er veldig gammel og at postulatene flere tusen år gamle, er det først nå at vitenskapen begynner å bekrefte flere ting relatert til tantrisme. I tillegg inkluderer tantrisme både yoga og meditasjon, to orientalske teknikker som også gir mange fordeler.

  1. Reduserer stress. Meditasjon og yoga har evnen til å stoppe det løpske brennende toget som mesteparten av tiden representerer våre tanker. Fordelene på kort og lang sikt er tydelige. Å oppnå fred med deg selv er noe som vil gi deg en fordel når det gjelder å flørte med mennesker. 
  2. Øker styrken. De vanlige øvelsene av yoga og tantrisk sex vil helt sikkert øke arbeidskapasiteten din.
  3. Øker motstanden. Du vil bruke mer tid på å gjøre det du liker.
  4. Øker fleksibiliteten. Noe som er viktig når du har sex uten forpliktelser med en mann eller en dame fra Vennermedfordeler.

Øker din seksuelle evne. Fordi dette er den åpenbare konsekvensen av summen av alle de ovenstående punktene.   

De fem fundamentene til tantrisme.

Som vi har sagt tidligere, tantrisme er ikke bare en teknikk for seksuell utholdenhet, men i tillegg, en hel livsfilosofi. Denne filosofien kan oppsummeres i fem hovedpilarer. 

På dem hviler alt annet. Hvis du assimilerer denne kunnskapen og omsetter den i praksis etter å ha møtt mennesker på dating sider som vår, vil det å flørte med jenter og skaffe deg venner med fordeler være noe som er like normalt for deg som det å spise eller puste. 

  1. Første pilar: Bli kjent med deg selv og andre. Akseptér deg selv. Om du ikke aksepterer deg selv, med både det som er nnegativt og positivt ved deg, med kroppen din akkurat som den er, med dine komplekser og redlser, vil du aldri kunne nyte 100% verken sex, eller livet generelt. 
  2. Andre pilar: Bruk dine fem sanser. Alltid i livet, men ekstra viktig i forhold til sex. Om du legger merke til om du virkelig bruker dine fem sanser, vil dine seksuelle relasjoner bli mye mer tilfredsstillende.  
Bruk dine fem sanser
  1. Tredje pilar: Vær tilstede. Ikke kast bort tiden med å tenke på feil fra fortiden eller ta bekymringer på forhånd for fremtiden. Du lever bare her og nå. Den beste måten å gjøre dette på er å følge punkt to til punkt og prikke, og stille deg selv dette spørsmålet: Hva skjer med meg akkurat nå? “
  2. Fjerde pilar: Snakk om det du føler og tenker. Hver og en praktiserer sex slik de kan, på bakgrunn av de tidligere erfaringer de har hatt. Derfor vil hver enkelt person ha sine manier, ønsker og hva de liker. Den beste måten å finne ut av det er å sppørre partneren hva hun eller han liker eller ikke liker. På den måten vil dine sporadiske sextreff bli mye bedre. 
  3. Femte pilar: Flyt. Selv om det kan virke som et ganske vagt råd, er det ikke det. Det handler om å ikke motsette deg ting, inkludert din indre stemme. For eksempel, hvis noe forteller deg at din nåværende partner ikke er verdt det, ikke kjemp for å redde stumpene i et forhold som er dødt. I den seksuelle handlingen er filosofien den samme. Du må bruke harmoniske og flytende bevegelser slik at kvinnen eller mannen du har sporadisk sex med, har en god opplevelse av det

Hvordan hindre ejakulasjon og samtidig ha orgasme? 

Noe av det som er mest tiltrekkende ved tantrismen er løftet om at du vil kunne ha like kraftige orgasmer uten å ejakulere. Det er flere måter å komme dit på, og ingen av dem er mystiske. Vær oppmerksom, for det vil være nyttig i tilfelle du har en date med en kvinne (gift eller ikke) fra Vennermedfordeler.

  1. Knipeøvelser for menn. Knipeøvelser brukes til å styrke og kontrollere alle pubokokcygeal muskler, noe som er viktig når man vil stoppe en utløsning.
  • Når du tisser, må du stoppe strålen ved å trekke sammen musklene flere ganger. Frekvensen og tiden du klarer å stoppe strålen, avhenger av flere faktorer, som for eksempel styrken i din muskulatur. 
  • En annen teknikk er å komme til det punktet hvor det ikke er noen vei tilbake, og akkurat før utløsning, stoppe, trekke pusten dypt og trekke sammen musklene helt til du er tilbake til startfasen. 

Ved å bruke disse enkle, fysiske teknikkene, og som i enhver øvelse å utføre den jevnlig, vil du komme til et punkt hvor du vil kunne ha orgasme og samtidig være i stand til å holde igjen sædavgangen. På denne måten vil din eneste grense være å bli fysisk utslitt, og ikke følelsesmessig, fysisk og åndelig tomhet, som de fleste føler på når de ejakulerer. 

2. Knipeøvelser for kvinner.  Selv om de fleste kvinner praktiserer knipeøvelser for å unngå urinlekkasje og for å trene opp bekkenbunnen etter en fødsel, vil i tillegg denne type øvelse også føre til økt nytelse i seksuelle forhold. 

  • Den beste øvelsen vil være å sette inn et passende objekt i vagina og “holde på det” med skjedeveggene i en viss tid, for så å slappe av og “slippe” det. Men det er mye mer.
Pust godt sammen tantrisk sex

Pust godt sammen med partneren din for å bli godt kjent med ham eller henne. 

Hva ønsker vi å si med dette? For å oppnå en stund med tantrisk sex av høy kvalitet er det avgjørende viktig at du synkroniserer din respirasjon med din partners respirasjon. 

Ifølge Østens eldgamle lære er pusten en av de grunnleggende tingene som er knyttet til ditt personlig velvære, di helse og følgelig din seksuelle styrke.

Så når du har sex med en bruker av Vennermedfordeler som er interessert i tantrisme, bør du matche pusten din med hans eller henne. Interessant, ikke sant?

Visste du ikke at du også må bruke lungene bevisst og aktivt for å ha sex?

Det er mange måter å gjøre en kvinne gal i sengen, men tantrisme er en av de mest effektive til tross for at den ikke  fremstår som en ofte tilbakevendende fantasi   blant dem.  

Teknikk for å oppnå total synkronisasjon: Sett deg foran partneren din og se hverandre inn i øynene. Pust langsomt inn og fyll lungene og pust med magen, la den fylles med luft.  Dette kalles å puste ved hjelp av diafragma. 
Kjærtegn hverandre mens dere ser hverandre inn i øynene samtidig som dere er bevisst på luftstrømmen som går inn og ut fra deres kropper. Fokuser på massasjen. Den må være stimulerende, ikke avslappende, men uten å være for direkte, for å kunne forlenge gleden.   

Kundalini energi. 

Tantrisme er en filosofi eller et sett med overbevisninger fra Østen som har kommet til Vesten for å bli, derfor har det vært nødvendig med en tilpasningsprosess for at det skal passe inn i vårt språk og livsstil.   

Kundalini energi er den som lar deg utvikle deg spirituelt og som kan hjelpe deg å frigjøre tankene dine fra fordommer og tilknytninger. Dens funksjon er å fjerne blokkering av frykt og avslutte dårlige livsvaner. I seksualitet presenteres den som energien som låser opp alle chakraene, siden Kundalini-energien går ut fra det første og løser opp blokkeringer i dem alle helt til den kobles til den siste.

Ikke bli skremt, på vestlig eller kristent språk (aldri med andre ord), betyr dette at vi alle har mye seksuell energi og at vi må kanalisere den. Det betyr faktisk at en følelsesmessig blokkering, bevisst eller ubevisst, ikke vil tillate at denne energien kan kanaliseres godt nok. 

Sannheten er at tantrisme vil både hjelpe deg til å bli kjent med folk, og få tilfredsstillende seksuelle erfaringer, bedre ditt selvbilde og dermed, oppfatningen du har av deg selv. 

Vet du hvor mange brukere i Venner Med Fordeler som praktiserer tantrisk sex? Mer enn 2000, fordelt over hele Norge. 

Hva venter du på for å registrere deg helt gratis? 

Summary
Liberale par og tantrisk sex
Article Name
Liberale par og tantrisk sex
Description
En av de mest interessante aspektene ved å praktiserer tantrisk sex er tørr orgasme, uten ejakulasjon. Er din fysiske utholdenhet det eneste som begrenser deg
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo