Hva er viktig i et forhold: å gjøre det morsom

Written by Tips for par

rutiner i parforholdet

Først av alt: ikke bli overrasket. Det er helt normalt at du kjeder deg i forholdet ditt av og til. Dette gjelder særlig hvis det er langvarige forhold. Det som er bra, er at det finns en hel masse med løsninger. Det er nettopp når et parforhold begynner og føles monotont, at det er viktig å ta grep. 

Hva er rutine i et parforhold?

Rutine i et parforhold vil si at det samme som at du alltid vet hva som skjer og at intet nytt venter deg i din relasjon.  Det trenger ikke nødvendigvis bety noe negativt. Fins par som nyter et liv basert på stabilitet uten uventede overraskelser. Det fins konservative mennesker som finner sin lykke i å gjøre akkurat det samme som de gjorde dagen før. 

Er det noe galt i det? Nei. Problemet oppstår når rutinen fører til kjedsomhet og når kjedsomheten fører til noe verre, som for eksempel angst eller depresjon. 

Derfor er det viktig, – som en gylden regel – å ikke falle inn i en rutine.

Hvordan ender det opp i et kjedelig forhold?

Uten å legge merke til det. Til å begynne med er alt som et fyrverkeri, men etter hvert som tiden går, kan forelskelsen gå over i noe annet. Dette «annet» er respekt, beundring, ømhet … og også helt sikkert kjærlighet. Men det er en annen form for kjærlighet, mindre eksplosiv. Og, helt plutselig, så står du til halsen i et kjedelig forhold. 

Nettopp derfor, kan man falle inn i et monotont forhold uten at ingen av partene i parforholdet legger merke til det. 

Man slutter å gi overraskelser, som å si hvor vakker du er i dag, å finne på noe sammen, gi hverandre massasje, å vise interesse for hvordan den andre sin dag har vært …. listen over ting som par etter hvert slutter å gjøre er lang. 

En annen veldig viktig faktor er at dere ikke passe sammen. Når to personer ikke liker de samme tingene eller har felles interesser og den fysiske nybegynnerfasen tar slutt, er kjedsomhet det eneste som gjenstår.

kjedelig forhold


De beste rådene for å unngå et kjedelig forhold med din partner

Hvis du leter etter råd for hvordan du unngår å havne i et kjedelig forhold, er du på rett sted.  Det fins ikke noe verre enn et monotont forhold. 

Og slik fortsetter det. 

Prøv nye ting i senga

Husker du når du elsket hvor som helst? I senga, i sofaen, på stuebordet, på gulvet, eller på kjøkkenbenken …. 

Det jeg ønsker å si, er at en av de største medvirkende årsakene til rutine og et kjedelig parforhold er den monotone sexen

Det er sant at det finnes en hel haug av  sexleketøy for å komme seg ut av rutinen;  dette kan være ulike sexleketøy, kostymer, erotiske brettspill, du kan til og med prøve ut parbytte.   

I virkeligheten trenger du ikke noe av dette … noen ganger kan det være nok å leie et rom på et hotell og gi seg selv den luksusen det er med romservice. 

Prøv nye aktiviteter

Det er ikke nødvendig å hoppe i fallskjerm – selv om dette garantert vil gjøre slutt på kjedsomheten akkurat denne dagen, – men dere kan gjøre ting som ingen av dere har gjort før. 

Og selvsagt, at dere gjør det sammen. 

Hvilken som helst aktivitet som gjør at dere ikke faller inn i den daglige rutinen som par, er bra. 

Reis bort

En fantastisk ide for å komme seg bort fra den daglige rutinen i et parforhold, er å reise bort. Det er ikke nødvendig å dra på en kjempetur, men av og til, overnatte på et nytt sted og dra ut og oppdage nye steder i området når dere står opp. 

Dette koster selvsagt penger.

hva er viktig i et forhold

Ikke glem å være klovn av og til

Jeg har aldri forstått helt hvorfor ordet klovn normalt blir sett på som en fornærmelse. 

Det finnes ikke noe mer herlig enn å le. Vi må være mer klovner i parforholdet. Fortelle vitser, le av oss selv og ta livet som det er: en stor vits uten mening, mer uforståelig jo mer du forstår det. 

Vet du hva som er viktig i et forhold? Å le. Å le er kjempeviktig for å unngå et kjedelig forhold

En annen ting, alder har overhodet ingen betydning i hvorvidt man er eller slutter å være klovn. Jeg har sett mange voksne mennesker leke klovn, flørtende og over førti år gamle, ungdom på fjorten og unge mennesker i tjueårene. 

Skap tid for daglig kommunikasjon

Det er viktig å sette av tid hver dag for åpen og ærlig kommunikasjon. Den bør ikke begrenses til “hei, hvordan har du hatt det i dag?”. Par som virkelig er glad i hverandre, kan snakke om alt.  

Ekte kjærlighet  er ikke noe annet enn en total og absolutt tillitt til din partner. 

Få orden på livet ditt

Mange av de problemene som er vanlig i et parforhold skyldes problemer som hver av partene i paret har hver for seg.  

Dersom livet ditt er drepende kjedelig kan du ikke forvente at ved å få en partner så vil det endre seg. 

I motsetning til om du er en humørfylt person, vil dette smitte over i parforholdet. 

Vær raus med detaljer

De største fiendene til rutinen er detaljer. Å være raus med din partner uten at han eller hun forventer det er en utmerket måte å få slutt på et monotont forhold

Det behøver ikke å bety at du må bruke penger. Å si «jeg elsker deg» uten at han eller hun forventer det, stjele et kyss fra din partner, lage frokost, vaske opp selv om det ikke er din tur, gå tur med hunden på kvelden fordi din partner er altfor sliten. 

Disse tingene virker alltid.

kjeder meg i forholdet

Start et prosjekt sammen

Se det for deg: dere liker egentlig ikke jobbene dere har, hver eneste dag kommer du utslitt hjem uten noe som helst lyst til å gjøre andre tinge enn å se tv og å sove mens du leter etter en film du kan se. 

Se nå for deg at muligheten for å starte en bedrift sammen dukker opp, og kanskje å reise ut og bo i et annet land. 

Dette kan være mange ting, men kjedelig er det ikke. 

Det trenger ikke å være et så stort prosjekt. Det er ikke nødvendig å total endre livet for å komme seg ut av rutinen i parforholdet, men det å bygge noe sammen, uansett størrelse, hjelper. 

Åpent forhold

Har du vurdert å gå ut med andre? Dette vil uten tvil ta livet av enhver kjedsomhet. 

Polygami eller åpne forhold passer overhodet ikke for alle, men personer som lever i denne typen forhold virker som om de ikke snakker så mye om rutine og kjedsomhet i parforholdet. 

Kjeder du deg i forholdet? Venner med fordeler: nettsiden som er laget for å kjempe mot kjedelige forhold

Dette er, verken mer eller mindre, hensikten med Venner med fordeler: å få slutt på det misforståtte monogami diktaturet. Derfor, om du kjeder deg i det forholdet du er i akkurat nå, så har du kommet til rett sted!

Her vil du møte liberale menn og kvinner som leter etter forhold som venner med fordeler og mange andre typer forhold. 

Å bli med i Venner med fordeler er helt gratis. 

Bli med nå! 

Summary
Hvordan unngå å havne i et kjedelig forhold
Article Name
Hvordan unngå å havne i et kjedelig forhold
Description
Føler du at du kjeder deg i parforholdet? Lær hvordan du kan komme deg ut av rutinen i parforholdet med disse enkle tipsene
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo