Forspill til sex – alle nøklene

Written by Kjønn

Seksuelle forspill

En av de viktigste aspektene i menneskets liv, er dets seksualitet. Å ha god sex er viktig i et forhold, så hva er et av de viktigste kravene for å kunne ha det? Det seksuelle forspill. 

Et uventet samleie, hvor du blir tatt rått og brutalt, kan være flott av og til. Det viser bare intensiteten i begjæret, noe som er fantastisk. Det fins ikke noe mer spennende enn å føle seg begjært. Så hvis muligheten byr seg, ikke gå glipp av den.

Men gode forberedelser garanterer kvalitet på samleie. Det er helt nødvendige for å ha god sex, eller rettere sagt, at begge parter nyter samleiet både fysisk og følelsesmessig.

Hva er forspill?

Det seksuelle forspillet er hele leken og nytelsen før den seksuelle handlingen og er ment for at begge partene i parforholdet skal bli opphisset. Resultatet av denne opphisselsen gjør at kjønnsorganene blir smurt, noe som letter samleiet. 

Hvordan gjøre forspillet bedre? 

Et godt seksuelt forspill kan være så opphissende at det kan gjøre hvem som helst gal av lyst, mens et dårlig seksuelt forspill kan ha den stikk motsatte effekten, nemlig å ta livet av all lyst. 

Så la oss gi deg noen tips slik at du kan forbedre det og ha mer glede av tilfredsstillende sex og samleie.

Ikke start i senga

1. Ikke start i senga

Hvis du tror at et forspill bare begynner når du har kommet inn på soverommet, eller til og med først når du er i sengen, tar du feil. Intimitet må bygges utenfor soverommet, fordi dette er den eneste måten den kan utvikle seg dypt når du slår av lysene.

Måten dere har behandlet hverandre på i normale situasjoner i løpet av dagen, er i virkeligheten en form for forspill til selve forspillet. 

Du kan ikke forvente at om du har hatt en vanskelig dag sammen med din partner, vil natten bringe med seg et fyrverkeri av følelser og lyst i senga. I motsetning til, om dagen har vært bra og dere har anstrengt dere for å vise hverandre kjærlighet og den omsorgen dere føler, vil stundene i senga bli mye mer opphissende.  

Men det er ikke alt, selvfølgelig. Det er absolutt en fordel å varme opp omgivelsene i løpet av dagen hvis du planlegger å ha sex på kvelden.  For eksempel, med myke kjærtegn, forførende blikk, tvetydige vitser, eller tekstmeldinger på kanten.  

Det beste, uansett, er å ikke planlegge noe av disse tingene. Hvis de ikke oppstår naturlig, hvis du ikke opplever disse små detaljene hver dag bør du kanskje se på om forholdet ditt har kjørt seg fast. 

Hvis en situasjon – med mangel på kvalitets sex og samleie – fortsetter over lang tid, bør du kanskje overveie om du skal avslutte forholdet uansett hvor vanskelig det måtte være å komme over et brudd. 

Dette betyr ikke at et par må gjøre det slutt hvis de ikke har en seksuell relasjon. 

Det fins tusenvis av ting dere kan gjøre før dere går til det skrittet å bryte opp forhold, til og med å ikke gjøre noe som helst.  

Det fins par som har det kjempefint sammen selv om di ikke har sex.  

Noen få, men de finnes. 

viktige faktorer

2. Tid og sted er viktige faktorer 

Vi har det alltid travelt. Livet har blitt som en restaurant som serverer hurtigmat: vi ønsker oss alt, og vi vil ha det kjapt. 

Vi har hundrevis av tanker i hodet når vi kommer hjem fra jobb. 

I dagen samfunn er det få hjem hvor ikke en eller begge i parforholdet også fortsetter å jobbe i huset etter at de har kommet hjem. 

Hvis de i tillegg har barn kan det virke som om forpliktelsene aldri tar slutt. På den måten er det derfor vanskelig å finne nødvendig tid for å kunne ha gode forspill. 

Men det er viktig å finne tid. Det er vanskelig, men ikke umulig. Hvis du fant tid til å finne en partner , kan du finne tid til å ha gode forspill og samleier. 

3. Dere må være komfortable

Hvilke forspill er korrekt? Det finnes ikke noe rett svar på det spørsmålet fordi det er dårlig formulert. Hvert par kan nyte sin måte å utføre sitt eget forspill på. 

Det kan for eksempel være en uskyldig massasje som etter hvert sakte, men sikkert går over til å bli mer sexfokusert. Det kan være en kjærlighets-erklæring med levende lys og en haug med kyss, erotisk undertøy, en eller annet kostyme for voksne eller noe definitivt mer erotisk, som å bruke lær, håndjern og slike ting.  

Det viktigste er at du føler deg bekvem med din partner og omvendt. Ikke ta på deg erotisk undertøy hvis du føler deg latterlig eller la noen binde deg hvis du føler deg altfor engstelig. 

god kommunikasjon Seksuelle forspill

4.Det er viktig at du har en god kommunikasjon før, under og etter samleie

Hvis du ikke har en god kommunikasjon med partneren din, hvis du skjemmes av å fortelle henne eller ham hva du liker og ikke liker, har du et problem 

Særlig hvis du har kommet til det seksuelle forspillet.  Når du har kommet til dette punktet må du gi en eller annen tilbakemelding. Og du må være oppmerksom på de du får fra han eller henne. 

Det mest utbredte av alle tilbakemeldinger er stønning. Det skjer over hele verden og i alle kulturer, det er som latter. 

Hvis partneren din stønner av nytelse når du gjør noe, betyr det at du gjør det bra. Men det er også mange andre tegn: økt respirasjon, økt hjerterytme, – ikke stopp for å ta pulsen, det vil garantert bli lagt merke til. Et klassisk verbalt uttrykk, «ikke stopp, fortsett, fortsett» – i det hele tatt, det fins hundrevis.

Hvis det er noe som ikke fungerer, så vil du legge merke til det. Ikke prøv å ignorere det, hvis det er nødvendig, så stopp heller opp og spør hva hun eller han ikke liker. Selv om det kan føles som et anti klimaks, er det det stikk motsatte. Virkelig.   

Jeg skal fortelle deg en hemmelighet: folk har ikke god sex fordi de har bra kjemi eller fordi de er  så forelsket at de ikke behøver å snakke sammen for å vite hva den andre ønsker. Folk har bra sex fordi de stiller spørsmål. 

Dette inkluderer også under forspillet. 

sex leker Seksuelle forspill

5. Har du tenkt på å prøve sex leker? 

Hvis du ønsker å reise noe sted er det viktig at du har tilgang på et kjøretøy for å forflytte deg, ikke sant? Turer til fots gikk av moten for lenge siden. For 20 000 år siden for å være nøyaktig. 

Så hvorfor ikke inkludere andre ting som ikke er en del kroppen din i det seksuelle forspillet og i selve samleiet?  

I dage fins det alt fra vibratorer til kostymer til erotiske brettspill som er i stand til å kunne hete opp selv en isbjørn i desember.  

Venner Med Fordeler: Dating nettstedet for seksuelle forspill i seg selv

Venner Med Fordeler er et nettsted for å knytte kontakter, som navnet tilser, basert på vennskap hvor du i tillegg kan ha sex uten forpliktelser.  

Alle som blir medlem av vennermedfordeler, er klar over hva de går til. 

Derfor, alle samtaler mellom brukerne er nesten som et forspill i seg selv. 

Å bli med er fullstendig gratis. Du kan ta en titt, velge og finne ut hvem du liker. Du kan motta meldinger fra folk du har likt.  

Hva har du å tape? 

Summary
Seksuelle forspill. Alt du trenger å vite
Article Name
Seksuelle forspill. Alt du trenger å vite
Description
Ønsker du å se en kvinne som tigger om sex? Hemmeligheten er noen gode seksuelle forspill, men vet du hvordan du gjør dem? Kjenner du alle mulighetene?
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo