Sex på spennende steder

Written by avansertseksualitet.no Tips for par

Sex på spennende steder

Er du klar til å ta sexen til nye høyder – og nye steder? Mange drømmer om sex på spennende steder, men er usikker på hvordan det kan gjøres i praksis. Her deler avansertseksualitet.no deres beste tips til hvordan du kan ha sex på spennende steder, uten at det får deg i trøbbel.  

Spennende steder å ha sex medfører ofte også risiko

Det er en viktig grunn til at så mange drømmer om sex på spennende steder: Sex på nye eller spennende steder vekker ofte følelser i oss, og det er nettopp disse følelsene som fungerer som krydder under sexen. Det er når vi kjenner et ekstra følelsesmessig «kick» at sexen går fra god til ekstra god. Faktisk er det å kunne vekke følelser i sin partner på en god måte en av de viktigste seksuelle ferdighetene for å virkelig tilfredsstille partneren seksuelt.

For mange blir sex langt mer spennende så snart man beveger seg ut av soverommet. Faktisk kan nettopp det å ha sex alle andre steder i huset enn nettopp soverommet være et fint sted å starte hvis man vil utforske sex på mer spennende steder. Samtidig kan det være mange steder som frister å ha sex på, men som ikke nødvendigvis lar seg gjennomføre. Her er det en viktig ting å ha i bakhodet:

Selv om du har lyst på sex på et spennende sted, har andre lovlig rett til å slippe å være vitne til seksuelle handlinger de ikke har samtykket til.

Sex på offentlige steder kan være risikabelt

Det vil si at sex på offentlige steder kan være risikabelt: Selv om det er sjeldent noen straffes veldig hardt, er strafferammen for sex på offentlig sted bøter eller fengsel i opptil et år. Du kan imidlertid ende opp med et seksuallovbrudd på rullebladet om du blir anmeldt, noe som kan være problematisk med tanke på ulike yrkesvalg og hva du kan studere. Det vil si at hvis du jobber f.eks. i barnehage så kan du i verste fall faktisk miste jobben av å bli fersket av å ha sex i parken!

Å få noe på rullebladet kan også påvirke hvilke land du kan reise inn i. Flere land krever visum hvis du har noe på rullebladet, og seksuallovbrudd medfører ofte avslag. Dette inkluderer mange av landene nordmenn ofte drømmer om å besøke.

Finn ut hva som virkelig tenner deg med sex på spennende steder

Før du i det hele tatt vurderer sex på nye steder, er det viktig å ha en åpen samtale med partneren din: Hva er deres grenser og ønsker? Hvor mye risiko er de komfortabel med? Din partners risikovillighet kan være annerledes enn din. Å fokusere på hva dere har felles er ofte betydelig bedre enn å prøve å endre partners risikovillighet.

hvor man kan ha sex

Så hvordan kan du finne spennende steder hvor man kan ha sex, uten å havne i trøbbel og uten å ta altfor store sjanser?

Her har du et lite psykologitriks: Bak ønsket om å ha sex på spennende steder, så finner vi et umøtt behov eller et ønske. Nøkkelen videre er å finne samtykkende, lovlige strategier for hvordan du kan få dette behovet eller ønsket møtt.  På den måten kan du få spicet opp ting på en måte som faktisk gjør susen for deg – uten at du havner i fengsel i prosessen!

Vi kan ikke alltid få behovene våre møtt på den måten vi kanskje først og fremst ønsker. Men, vi kan nesten alltid finne andre, tilfredsstillende måter å møte det samme behovet på. Da kan sexen likevel bli veldig bra!

Dette er ikke så vanskelig som det høres ut som: Kanskje har du kjempelyst å ha sex i et svømmebasseng, men offentlige svømmebasseng medfører for høy risiko. Men, kanskje er det mulig å leie en leilighet som har et privat svømmebasseng uten innsyn, og ha sex der i stedet? Vipps så har du en lovlig, sunn strategi for å få møtt det samme behovet, som heller ikke eksponerer andre for ting de ikke har samtykket til.

Slik finner du ut hva som virkelig tenner deg med sex på spennende steder

Start med å spørre deg selv om hva som først og fremst er forlokkende for deg med å ha sex på spennende steder. Svaret på dette vil vise deg hvilket behov eller ønske som ligger bak, og det gjør det enklere å finne gode strategier. La oss ta noen vanlige eksempler:

Tenk deg at det som hisser deg opp når du tenker på å ha sex på spennende steder, først og fremst er tanken på å kunne vise deg frem eller at andre ser på deg

Det du har ønske om er å bli sett på i en seksuell situasjon. En god strategi for å få møtt det ønsket inkluderer å tenke gjennom alle arenaer du kan komme på, hvor du kan bli sett på av personer som har samtykket til akkurat det. Sexklubber, swinging, sex chat med personer som ønsker å se bilder av deg og lignende er eksempler på arenaer å utforske nærmere.

Er det først og fremst det å bryte rutinen og gjøre noe nytt og spennende som lokker?

Mange steder kan være nye og spennende, og likevel ivareta privatlivet tilstrekkelig til at de egner seg for en hyrdestund. Trehytter, telt, bil parkert på et øde sted, steder du kan leie (du kan til og med leie BDSM dungeons for en kveld!) og annerledes overnattingssteder kan gi variasjon uten for mye risiko. Å leie den strandhytta som har et skjermet område gir deg plutselig muligheten for sex på stranda, uten ulempene.

Du kan også få et tresifret antall variasjonsmuligheter for hvordan du kan spice opp sexen på nettkurs i kvinnelig seksualitet og et system som sikrer variasjon i en travel hverdag hos oss. Sex blir garantert aldri mer kjedelig!

For noen er det nettopp risikoelementet de tenner på, spenningen knyttet til muligheten for å bli fersket eller spontaniteten

Mange drømmer derfor om å ta sexen det litt lenger, blant annet ved å ha sex på offentlige steder som i parker, i svømmebasseng, i boblebad, i en bakgate, i en trapp, på et toalett et sted, også videre. Velger du å sette det ut i live bør du følge guiden nedenfor – eller ty til erotisk hypnose, hvor virkeligheten ikke setter noen begrensninger for hva du kan oppleve seksuelt (eller hvor du kan oppleve at du har sex!).

hvor kan man ikke ha sex

Hvor kan man ha sex – og hvor kan man ikke ha sex?

Er du fortsatt lysten på å teste sex på offentlige steder? Om du går videre på eget ansvar, så er det noen ting som kan være lurt å ha med i betraktningen:

  • Pass på at barn ikke er i nærheten eller potensielt kan overraske deg og partneren. Det regnes som uanstendig eller krenkende atferd, og personer under 16 år kan ikke samtykke.
  • Pass på at dere ikke risikerer å bli fersket av noen som kan oppleve det som ubehagelig. Hvis noen fersker dere som ikke har hatt mulighet til å samtykke, så risikerer du å gå over andres seksuelle grenser.
  • Å bli fersket kan medføre at man blir filmet (mobiler kommer veldig raskt ut i sånne situasjoner!) og at akten blir spredt til flere enn du kanskje er komfortabel med. Overvåkningskameraer kan også fort gjøre eventyret i heisen litt mer offentlig enn du hadde tenkt.

Stedet du velger bør hindre at noen kan se hva som foregår. Et telt gir f.eks. nok dekke til at du kan komme unna med mer enn det du kan få til under et håndkle eller teppe på en offentlig strand.

Valg av sted

Det er imidlertid ikke bare valg av sted du bør ta med i betraktningen, men også tidspunkt. Å snike seg til litt action i skauen midt på dagen medfører større risiko for at en tilfeldig turgåer snubler over dere, enn hvis du gjør det samme sent på kvelden. På samme måte er det også færre som beveger seg ut i regnet enn det er som beveger seg ute på en solskinnsdag.

Hvis forholdene ligger til rette og ingen er i nærheten, så er spørsmålet hvor risikovillig du og din partner er: Uten å oppfordre til noe så er det ingen som kan reagere negativt hvis de ikke kan ferske dere.

NB! Ta bare en ekstra titt rundt dere for å utelukke overvåkningskamera og andre overraskelser. Og for å sitere en tidligere kursdeltaker på nettkurs i kvinnelig og mannlig seksualitet: «Om du har sex i skauen på landet bør du sjekke at du ikke har geiter eller kyr i nærheten. Geiter er notoriske på å spise og stikke av med klesplaggene du kanskje vil ha på deg når dere er ferdig. Og kyr kan være skumle nok til at du ikke våger å gå tilbake for å hente buksa…» 

Mer informasjon på @avansertseksualitet  

Summary
Sex på spennende steder
Article Name
Sex på spennende steder
Description
Er du klar til å ta sexen til nye høyder? Her deres beste tips til hvordan du kan ha sex på spennende steder, uten at det får deg i trøbbel.
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo