Sex uten samleie: oppdag de tøffeste hemmelighetene

Written by Kjønn

Sex uten samleie

Det er en generell oppfatning at sex bare er sex hvis det er penetrasjon. Faktisk, hvis du spør en sexterapeut eller en lege som er spesialist i seksuelle problemer, om hvilke problemer pasientene deres forteller dem at de har, er svaret det samme i alle tilfeller: ereksjonsproblemer, for tidlig utløsning eller manglende evne til å få orgasmer under penetrasjon.

Alt dreier seg om penetrasjon. Når det er sex, tar begge partnere det for gitt at det skal være samleie.

Hvorfor? 

Samleiesentrisme er en sosial konstruksjon der den viktigste delen i våre seksuelle relasjoner må være samleie. Det vil si penis-vaginal penetrasjon.

Det er helt klart en heteronormativ konstruksjon som utelater andre måter å ha sex på. 

Alt som ikke er samleie er, i samfunnets øyne, noe ufullstendig, og til og med barnslig.

Denne modellen kan assosieres med andre skadelige sosiale konstruksjoner, som jomfrudommen, som fokuserer på samleie på en fullstendig overdreven måte og i tillegg skaper en identitet.

Hos den personen som er jomfru, blir en hel identitet basert på et enkelt faktum: om det har vært penetrasjon eller ikke. 

Det er mange kulturer over hele verden som ser jomfruelighet som en dyd, og mange grusomheter har blitt begått i dens navn.

Imidlertid er det bare ett faktum som kan gjøre penetrering til noe annerledes enn andre seksuelle praksiser: du kan gjøre noen gravid eller bli gravid.

Og det er det hele.

Til slutt vil jeg si at jeg ikke ønsker å angripe samleie, men heller gjøre det klart at det også fins en annen seksuell praksis, andre alternativer, som er like lystbetont.

Ti måter å ha sex uten samleie

Det fins mange fler, men vi nøyer oss med de ti mest vanlige formene for å ha sex uten samleie. 

hva er petting

1. Frottage eller petting 

Jeg vet ikke hvorfor, men mens livet flyr forbi har vi en tendens til å glemme bort veldig morsomme øvelser. Hvem har ikke gnidd seg mot kjæresten sin på videregående helt til lysten var uutholdelig? Uansett grunn – enten det var mangel på et sted, foreldrenes tilstedeværelse, etc – var det umulig å gjennomføre et samleie, men for en herlig tid det var.

Nå for tiden virker det nesten uvanlig for oss å bruke timevis på bare å ligge tett sammen med noen, la halsen dekkes av kyss og så videre, uten å ende opp med samleie.

Hvorfor?

2. Gjensidig masturbasjon

Jeg vet ikke om du har onanert og sett på partneren din mens hun gjorde det samme. Hvis du ikke har det, er det virkelig på tide at du gjør det. 

Det skapes en merkelig, vakker og veldig kraftig psykologisk forbindelse. Du kan bruke porno eller bare se på hverandre. 

3. Massasje

Hvordan? Kan man vurdere en massasje som en seksuell akt? Ja, faktisk.  Det kan være en seksuell handling som oppleves minst like kraftig som den mest heftige penetrasjon. 

Ok, jeg har kanskje gått litt for langt. Det jeg mener er at en enkel massasje som starter med avslapning og utvikler seg til å bli erotisk, kan tenne deg i løpet av sekunder. 

4. Oralsex 

En klassiker. Og vi bør respektere klassikerne. Det er ikke nødvendig å fokusere på kjønnsorganene, selv om det er tilrådelig å avslutte med dem, hvis du ønsker at partneren din skal oppnå orgasme.  

5. Tantrisk sex 

Tantrisk sex  handler om å skape intens intimitet, med tilstedeværelse i øyeblikket. Under tantrisk sex puster dere sammen, mediterer sammen og lever ut alle de følelsene som kommer til dere. 

Disse følelsene kan komme fra enhver form for stimulering, det være seg massasje, oralsex eller bare å puste sammen synkronisert og uten å berøre hverandre. Tantrisk sex kan styrke og intensivere det seksuelle, emosjonelle og åndelige båndet mellom dere. 

6. Sexleker som ikke er for penetrering

Vibratorer, ringer, håndjern, pisker, glidemiddel, onani egg … variasjonen er svimlende og sexleketøy -industrien har opplevd en enestående vekst det siste tiåret. Takket være teknologien har en sektor som har stått stille i flere tiår tatt av igjen.  

Og hvordan? På grunn av alle de morsomme dingsene som tilbys. 

Tungekyss

7. Tungekyss

Dette er en annen praksis som ser ut til å være lite i bruk etter hvert som alderen øker. Nei! Jeg nekter! Noe av det som kan opphisse et menneske mest er å kysse et annet menneske ved bruk av tungen.

Når vi kysser øker nivåene av oksytocin, kortisol, dopamin osv. Med andre ord, du blir invadert av en deilig berusende følelse. Og spenning. Et godt tungekyss har skapt problemer – i form av ereksjon – hos mer enn én mann i løpet av en dag på stranden.

8. Lek med bryst og brysvorter

Noen personer kan oppnå orgasme med denne praksisen. Brystene og mer spesifikt brystvortene, er svært erogene soner. Så å leke med dem kan ta deg til den syvende himmel. 

9.  Kunyaza, eller det vi i dagligtale kaller “spydet”

Ifølge eieren av det seksuelle historiesenteret Whores of Yore, Dr. Kate Lister, er Kunyaza å “fremprovosere kvinnelig orgasme” en vanlig praksis i Sentral-Afrika. 

“Under kunyaza slår mannen rytmisk og bestemt klitoriskjertlene hos kvinnen med sin erigerte penis. Når kvinnen blir opphisset og vulvaen begynner å hovne opp, gnir mannen penis fra toppen av vulvaen til bunnen, deretter fra venstre til høyre, deretter sikksakk, alltid tilbake til det faste slaget på klitoris etter hver syklus. På slutten, når kvinnen er nær orgasme, stimulerer mannen hele området av vulva med lengre slag, men uten å trenge inn,” forklarer Lister.

10.  BDSM

Mange er av den oppfatning at bondage og sado-masochisme er uopprettelig forbundet med penetrasjon, men det er tvert imot: det skjer nesten aldri. 

Det som er opphissende, er leken om å dominere som blir etablert mellom deltakerne og aktiviteter som forårsaker smerte og / eller nytelse. 

Hvis du aldri har gjort det før, anbefaler jeg deg å begynne forsiktig. 

Fordeler med sex

Fordeler med sex uten samleie

Den viktigste er at det er den eneste måten en kvinne kan bli gravid på gjennom en seksuell handling. Og en annen er at det reduserer risikoen for å pådra seg en SOS.

Vær varsom: det fins praksiser uten penetrering – som oralsex – som kan være smittebærere for sykdom. Ganske enkelt, hvis du fjerner penetrasjon, fjerner du den variabelen.

En annen fordel kan være oppdagelsen av hele kroppen – og ikke bare kjønnsorganene – som en erotisk sone. Det vil si at det er en vei til selverkjennelse.

Venner med fordeler: datingsiden hvor du kan ha all den sex uten samleie du vil – og med henne du ønsker

Sånn er det. Som du kanskje allerede har lagt merke til fra navnet, -som sier alt, er Vennermedfordeler et nettsted for sporadiske forhold og vennskapelige relasjoner mellom brukere av plattformen.

Hver dag utveksler hundretusenvis av menn og kvinner som ønsker å ha sex uten forpliktelse meldinger med den hensikt å møtes.

Å registrere seg er helt gratis, så hva har du å tape? 

Summary
Sex uten samleie
Article Name
Sex uten samleie
Description
Vet du hva sex uten samleie består av? Har du praktisert det? I Vennermedfordeler gir vi deg alle nøklene for å kunne nyte sex på en annen måte
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo