Oppsiktsvekkende vitenskapelig oppdagelse: skjønnhet kommer innenfra!

Written by Tips for flørting

Skjønnhet kommer innenfra

Selvfølgelig er tittelen en spøk. Det har lenge vært kjent at skjønnhet kommer innenfra. Så hvorfor synes alt i den virkelige verden å antyde det motsatte? Hvorfor er reklame og kunst, ja nesten alt generelt sett, hyperseksualisert? Også, hvorfor har folk med lite tilstedeværelse det vanskeligst i så mange fagsektorer? Hvorfor denne dyrkelsen av kropp og ungdom? svaret er enkelt: fordi det selger.

Hva betyr det at skjønnhet kommer innenfra?

Vi kan forklare indre skjønnhet som en sum av de usynlige egenskapene til en person. Intelligens, sympati, vennlighet og empati, – den slags ting er indre skjønnhetskonsepter.

Utvendig skjønnhet er viktig, selvfølgelig er det det. Vi må være fysisk tiltrukket først, så vi kan se om noen er kompatible senere, ikke sant?

Det stemmer imidlertid ikke. Det fins millioner av par som har blitt sammen av grunner som ikke var rent fysiske, men som fungerer perfekt. 

Er noe som helt klart kan skje deg på en blind date. 

Det ideelle er selvfølgelig at partneren din har alt å tilby deg: å være vakker på utsiden og samtidig vite at skjønnhet kommer innenfra.

Et tilsynelatende godt eksempel fra en skikkelig stygg kvinne

Teksten under her er ekte. Svaret fra denne bankmann gikk viralt for noen år siden. La oss lese historien fra begge sider. 

Jentas forespørsel:

«Jeg er en vakker jente (jeg vil egentlig si veldig vakker) på 25 år, velformet og med klasse. Jeg ønsker å gifte meg med en mann som tjener minst en halv million dollar i året.

Fins det en mann på denne siden som tjener $500 000 eller mer? Kanskje kan konene til de som tjener så mye gi meg noen råd?

 skjønnhet kommer innenfra

Jeg har truffet menn som tjener 200 til 250 tusen, men jeg har ikke klart å finne noen som tjener mer enn det, og 250 tusen er ikke nok til at jeg kan bo i Central Park West. 

Jeg kjenner en kvinne fra yogaklassen min som giftet seg med en bankmann og bor i Tribeca, og det enda hun ikke er så pen som meg, og hun er heller ikke smart.

Så hva var det hun gjorde som jeg ikke gjorde? Hvordan kan jeg noen gang komme meg opp på hennes nivå?”

Bankmannens svar:

Jeg leste spørsmålet ditt med stor interesse, tenkte nøye over det og analyserte situasjonen. Først av alt, jeg ønsker ikke å kaste bort tiden din, siden jeg tjener mer enn 500 tusen per år. 

Etter å ha avklart dette, vurderer jeg fakta som følger: Det du tilbyr, sett ut fra perspektivet til en slik mann som den du leter etter, er det rett og slett en elendig forretningsavtale. 

La meg forklare deg hvorfor: Jeg skal gå rett på sak. Det du foreslår er enkelt: du byr på den fysiske skjønnheten og jeg bidrar med pengene.

Et klart forslag, som ikke kan misforstås, men det er imidlertid et problem. En ting er sikkert, nemlig at skjønnheten din vil avta, og en dag vil den ta slutt, mens pengene mine mest sannsynlig vil fortsette å vokse.

Derfor, sagt i økonomiske termer, er du en eiendel som lider under avskrivning, og jeg er en eiendel som mottar utbyttet. Du lider ikke bare av verdifall, men det er også progressivt, det øker alltid! For å avklare mer, du er 25 år i dag, og du vil fortsette å være vakker de neste 5 til 10 årene; men alltid litt mindre hvert år, og plutselig, hvis du sammenligner et bilde av i dag med den du er om 10 år, vil du se at du allerede har blitt gammelt.

hvordan bli mer attraktiv

Dette betyr at du har “høy verdi” i dag, og er på det ideelle tidspunktet for å bli solgt, ikke for å bli kjøpt.

For å bruke språket fra Wall Street, må den som har denne eiendelen i dag, ha den i “handelsposisjon” – altså for kjøp og salg, og ikke i “kjøp og behold, som er det du tilbyr.

Derfor, fortsatt i kommersielle termer, er ekteskapet, som er et “kjøp og behold”, med deg, ikke en god forretning på verken middels eller lang sikt, mens derimot å leie det kan i kommersielle termer være en rimelig forretning som vi kan tenke på og diskutere du og jeg.

Jeg tror at ved å fortelle hvor særdeles “velformet, stilig og fantastisk vakker” du er, så vil det være vanlig praksis for en sannsynlig fremtidig leietaker av den “maskinen”, å kunne teste ut, det vil si ta en “prøvetur for å fullføre operasjonen.

Kort sagt: ettersom å kjøpe deg er en dårlig forretning, på grunn av din økende devaluering, foreslår jeg å leie deg så lenge materialet er godt i bruk. Venter på å høre fra deg, hjertelig hilsen fra meg.

Det ytre er ikke alt

Det ytre er ikke alt

At skjønnhet kommer innenfra er noe som jenta fra eksempelet allerede var mer eller mindre tydelig på, hva med deg?

La oss utdype det nærmere, én ting er å ønske å være i form og finne ut hvordan man kan bli mer attraktiv, – noe som er helt normalt og ønskelig- men en annen ting er å være besatt av det ytre, eller å bare gå etter utseende.

Tips: Hvis du ønsker å bli mer attraktiv, start med å ha en bra profil på internett.  

Hvis dette skjer med deg, har du et mye mer alvorlig problem, enn hvis du for eksempel lider av sjenanse overfor kvinner. Det kan fikses.

Manglende evne til å se mer enn bare en persons innpakning er svært vanskelig å korrigere.

Hvordan bli mer attraktiv overfor kvinner?

Jeg skal fortelle deg en hemmelighet: Å være kjekk gjør ting lettere. Men å være attraktiv og å være kjekk er ikke det samme. 

Ønsker du å bli mer attraktiv? Følg med! 

  • Vær sikker på deg selv. 
  • Det er viktig å ta vare på deg selv også. Å være avhengig av noen for å leve, – for eksempel mamma og pappa, – vil reduserer sjansene dine betraktelig
  • Ha en lidenskap, noe som gjør at du ikke trenger noen andre for å være lykkelig mens du bruker tid på lidenskapen din. Å ha et indre liv gjør deg mer attraktiv.
  • Vær forsiktig. Få åtte timers søvn i døgnet, tren, spis sunt, unngå alkohol og hold deg unna rusmidler som om det var en resistent stamme av Covid-19.
  • Hvis alt annet mislykkes, adopter en valp med problemer. 

Ingen sa at det var lett, ikke sant? Poenget er at hvis du fortsatt lurer på hvorfor du er singel, har du kanskje ikke tatt hensyn til de tidligere punktene.

Venner med Fordeler: Skjønnhet kommer innenfra (på sine nettsider)

Det stemmer, Venner Med Fordeler er et sosialt nettverk for å møte alle slags mennesker og etablere alle slags relasjoner med dem. Samfunnet vårt er så stort at du kan møte et bredt spekter av mennesker.

Vakre både innvendig og utvendig, tatt i betraktning de generelle gode vibbene som hersker på nettet, er det den typiske profilen til nettverket vårt.

Liberale folk med som er klar på hva de ønsker. 

Bli med gratis og test det ut!

Summary
Skjønnhet kommer innenfra, vil du vite hvorfor?
Article Name
Skjønnhet kommer innenfra, vil du vite hvorfor?
Description
Du har alltid hørt at skjønnhet er på innsiden. Så hvorfor er det fysisk skjønnhet som tiltrekker oss seksuelt? Hva er det viktigste? Vil du finne ut av det?
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo