En eksplosiv kvinnes opplevelse på vårt nettsted for dating – Vennermedfordeler

Written by Tips for flørting

Tips for å flørte på nett

Menn tror at det er komplisert å møte kvinner på nettet. Hvis du tror datingsider handler om å finne kjærligheten, for noen kan det kanskje være det, men selv har jeg en omfattende erfaring fra Vennermedfordeler.com. Jeg heter Celtine og dette er min historie. Tips for å flørte på nett

Først og fremst vil jeg presentere meg selv, jeg heter Celtine, jeg er 21 år, og er en profesjonell modell. Jeg elsker shopping, nattklubber, dans og å være sammen med morsomme mennesker. Jeg trener for å holde meg i form.

For øyeblikket har jeg ingen kjæreste. Jeg er en åpen person og skammer meg ikke over kroppen min, siden jeg jobber med ulike fotografer innen sjangeren nakenfotografering. Også, jeg har reist de siste årene (når det er mulig) rundt i Europa. Jeg har vært i Italia, Frankrike, Tyskland og en del andre europeiske land.

Og hva tror du? Jeg elsket hvert eneste sted og møtte mange interessante mennesker! Jeg hadde ikke så mye fritid til å date, siden det var fullt opp med jobbing, men jeg klarte å nyte den tiden jeg hadde på reisene så mye som mulig.

Tips for dating på nett

Når det kommer til flørting på en datingside, har jeg alltid en positiv holdning, det virker for meg som om kommunikasjon er det aller viktigste når man treffer nye mennesker.  Hvis det tennes en gnist mellom to personer, og de er interessert i hverandre, selv via Internett, så tilpasser de seg hverandre.

Jeg hadde et par relasjoner via Internett som resulterte i et møte ansikt til ansikt, og jeg likte absolutt alt ved det.

Det beste rådet jeg kan gi til menn er å være seg selv helt og fullt. Prøv å være interessant overfor den jenta du liker. Etter hvert vil hun gjøre akkurat som du ønsker og hun vil være klar for å ha en flott opplevelse sammen deg.

Selvfølgelig fins det også en del ubehagelige ting du aldri bør gjøre. Det er for eksempel ubehagelig når noen tilbyr deg penger for en date eller noe mer. Hvis du tror at en jente selger seg selv bare fordi hun er på en datingside, så respekterer du henne ikke.

Min erfaring med Vennermedfordeler

Min erfaring med Vennermedfordeler

Jeg møtte en ung mann på Vennermedfordeler.com, vi snakket sammen i 2 uker før vi bestemte oss for å møtes. Følelsene eksploderte umiddelbart mellom oss. Da jeg møtte ham ansikt til ansikt, virket han enda bedre enn han hadde gjort på Internett. Det første seksuelle møtet hadde vi allerede samme kveld, og det var fantastisk, jeg var i den syvende himmel av lykke.

Vår første samtale startet med at han skrev til meg. Vi snakket om alt, hobbyer, hva vi begge driver med, og felles interesser. I lang tid ønsket jeg ikke å møte ham. Men 2 uker etter at vi startet å skrive til hverandre, bestemte jeg meg for å ta neste skritt.

Vi møttes på en restaurant, vi drakk vin og han inviterte meg hjem til seg. Først ville jeg ikke bli med ham, men etter hvert så takket jeg ja. Hjemme hos ham begynte han å hinte om sex, og jeg vet ikke hva som skjedde med meg, men jeg aksepterte det umiddelbart. Jeg var veldig fornøyd. Sexen var kjempebra. Jeg tror han hadde mye erfaring i senga.

Tips for å flørte på din første date

Noen ganger opplever jeg at menn er nølende om hva de skal gjøre med en jente når de ber henne ut på første date. Fortvil ikke. Først av alt, gjør det enkelt. Ikke prøv å imponere ved å love en flott tur eller flotte gaver.

For å få deg til å forstå hva det er vi jenter liker, gir jeg deg 3 eksempler på hva en ideell første date ville vært for meg:

  1. Middag med levende lys på et koselig sted, litt vin, en tur rundt i byen på kvelden, så hjem.
  2. Møtes på stranda, leke oss sammen på stranda. Om kvelden, en strandbar med lett alkoholholdig drikke.
  3. Møtes på kino, teater eller museum, noe kulturelt som avsluttes med et glass vin på restaurant ved levende lys.

Så enkelt er det kjære lesere av Vennermedfordeler.com. Kvinner er ikke så kompliserte som vårt rykte. Og hvis vi allerede har turt å registrere oss på en datingside, er det fordi vi virkelig ser etter noe vi mangler.

nor2

Min anbefaling til brukerne av Vennermedfordeler

Min anbefaling til brukerne av Vennermedfordeler.com

Jeg vil gjenta nok en gang, vær deg selv. Ikke utgi deg for å være noen andre eller fremstå som noe du ikke er. Dere må forstå at det rett og slett handler om å vekke hverandres interesse. Men i virkeligheten, etter å ha tatt de første skrittet, er det mye mer å oppdage i virkeligheten enn via Internett.

Spesielt når det kommer til det første seksuelle møtet, er det helt normalt å føle seg litt usikker den første gangen når dere dater noen. Bare prøv å være deg selv, slapp av og nyt.

Dette var alt fra meg kjære lesere av Vennermedfordeler.com, gi dere selv muligheten til å date på nettet. Det er ikke så vanskelig, du må bare tørre.

Hvis du vil vite mer om min jobb som fotomodell, kan du besøke nettstedet mitt:

https://seltin.me/

Summary
Tips for å flørte på nett fra en bruker
Article Name
Tips for å flørte på nett fra en bruker
Description
Vil du vite opplevelsen til en Vennermedfordeler-bruker? I dette intervjuet forteller Celtine oss om tipsene sine for å flørte på nettet
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo