De beste tipsene for første date

Written by Tips for flørting

Tipsene for første date

Gratulerer, du har tatt mot til deg og snakket med jenta du liker, du har bedt henne ut på date, og hun har sagt ja. Nå kommer det som kan være litt vanskelig, nemlig å ha gode ideer for første date, noe som er veldig viktig. Tipsene for første date. 

På hvilken måte kan du garantere at det blir en suksess? Du vil gjøre ditt beste for å la henne se at du bryr deg, men ikke så mye at du skremmer henne.

Tross alt er det bare en første date.

Bare? La oss se litt mer på det. 

De ti beste første date – tipsene

Ok, du er nervøs fordi du nettopp ble med i Venner med fordeler og allerede har en avtale for denne helgen. Ta det helt med ro! Med våre ideer til din første date er du garantert suksess!

1. Møtes for å ta en øl sammen

Klassikere er klassikere av en grunn. De fleste som møtes for første gang, gjør det på en bar eller en kafé. Slik er det av mange grunner, men jeg vil tørre å påstå at alkohol er en av de viktigste: den roer nervene og letter betraktelig på trykket, blant annet.

En annen grunn til at det å møtes over et par øl er en klassiker på første date, er at et par øl ikke gjør at du forplikter deg til noe. Du nyter dem og hvis ting ikke flyter så lett mellom dere, så går dere bare hver til deres etterpå, og det er det.

En annen viktig grunn er at det at dere er på et offentlig sted, noe som minimerer risikoen.

2. Møtes for å lage mat sammen

Originalt og samtidig veldig avslørende. Hvis det fins noen gode tips til første date, er dette definitivt ett av dem: Det er få måter å bli godt kjent med en person på, på kort tid. Matlaging er en av dem. Å gå på butikken og handle, lage maten sammen og nyte smaken av den er en flott første date. Nyt prosessen og resultatet: alt på én kveld.

gode ideer for første date

3. Gå en tur

På spørsmål om “hva du skal gjøre på første date”, svarer jeg deg her med en annen klassiker: gå en tur. Å rusle en tur er en av de beste måtene å tilbringe tid sammen på. I tillegg kan det å gå hjelpe deg med å bli kvitt noe av nervøsiteten og ubehaget forbundet med en første date, spesielt hvis det er en blind date!

4. Lære å danse

Hva med å ta ett kurs i en type dans som ingen av dere kan? Det kan være en veldig morsom opplevelse.

Latter er garantert. Og det er fysisk kontakt også.

5. Avslappende massasje

Det er viktig at dere begge gir det til hverandre, slik at dere begge kan nyte de samme følelsene. Hvis dere akkurat har kommet inn etter en lengre spasertur, kan det være en fantastisk ting å avslutte med en avslappende massasje.

I tillegg innebærer det å være stille i lang tid. Dette er perfekt for de som ikke vet hva de skal si på en første date!

6. Hvor lenge siden er det at du har vært på karaoke?

Merk deg et av de beste tipsene for den første daten: Å le av deg selv er en av de beste måtene å vise selvtillit på og en fin måte å få en kvinne til å le, det vil si få henne til å bli forelsket.

Det er også en måte å vite om det er et one-night stand eller om dere har en fremtid sammen som par. 

Du ser ikke mange Justin Bieber-fans som dater black metal-fans, gjør du vel?

Hvis dere kan synge en duett sammen uten å dø av avsky, kan dere kanskje ha en fremtid sammen.

7. En kveld på et stand-up show

Å le er noe alle liker, og hvis du spør en kvinne, vil hun alltid si at det er en av tingene hun ser etter hos en mann, at han får henne til å le. Og motsatt, selvfølgelig.

En måte å sikre deg en kveld med latter er å dra på et stand-up show.

ideer til din første date

8. Utflukt på landet

Avhengig av daten din, kan det gjøres på mange måter. Mangler du ideer til første date? Spør henne om hun vil gå en tur på landsbygda eller om hun heller foretrekker å ha en piknik. Eller kanskje begge deler?

9. Bryte seg ut! 

«Escape rooms» er på moten. Dette vil garantert samtidig være en av de mest originale datene! Løs gåten eller puslespillet for å redde livene deres.

Og han vinner et kyss av jenta på slutten av filmen. Hmmm. 

10. Dra til en fornøyelsespark

Er det lenge siden du har vært i en fornøyelsespark? Særlig, – det er så 90-talls… Ville det ikke vært flott å gjenoppleve den epoken og oppleve favorittattraksjonene dine på nytt?

Forhåpentligvis kan jenta vinne en gigantisk bjørn til deg!

Tips til den første daten under Covid-19

Vi har allerede gitt deg mange tips for første date, men vi har ikke snakket om hvorvidt Covid-19-pandemien kommer til å endre dating-vanene våre. Hva skal man gjøre på en første date under covid? Hva skal man ikke gjøre? Hvordan leve ansvarlig uten å være bitter?

Det viktigste er at du følger alle tiltak og forholdsregler som er anbefalt av helsemyndighetene i landet ditt.

Noen ganger er det vanskelig å ikke gjøre visse ting – som å kysse henne – hvis daten går bra. Hvis du er redd for å bli smittet og du tror at frykt kan ødelegge daten, kan det være smart å ha en date på nett. 

gode tips til første date

Venner med fordeler: nettsiden hvor du får så mange første dater du vil ha

Det er veldig enkelt å vite hva man skal gjøre på en første date med en jente gjennom Venner med fordeler: snakke. Det er alt. 

Du trenger ikke å bekymre deg for de samme tingene som bekymrer deg på en date ansikt til ansikt, som for eksempel hva du har på deg eller kroppsspråket ditt. 

Venner med fordeler er en nettside for å møte folk på nettet. Samfunnet vårt består av voksne og liberale mennesker som ønsker å ha litt sex uten forpliktelse.

Det er derfor det er så enkelt å ha en første date med noen fra Venner med fordeler.

Vi er bokstavelig talt, hundretusenvis av mennesker som har det gøy med å snakke med andre brukere på hver dag. Du kan også bytte filer, vet du, i tilfelle ting blir for hett.

På nettsiden vår fins det alt: unge mennesker som ønsker å møte en ny jente for hver helg, folk som sitter fast i ekteskapet som ønsker seg et eventyr, forretningsmenn med en kjæreste i hver havn, liberale par som leter etter en tredje person til å lage en trekant …

Det er like mange måter å elske og ha det gøy med seksualitet på som det finnes typer mennesker i verden. 

Og i Venner med fordeler elsker vi fremfor alt to ting: 

Frihet og mangfold

Kanskje nettopp derfor, er vi den nettsiden med størst vekst i 2021. 

Selvsagt også fordi det er helt gratis å bli med. 

Ja, det også.

Summary
De beste tipsene for første date
Article Name
De beste tipsene for første date
Description
Skal du på en første date snart? Usikker på hva du skal gjøre eller hvor? Hos Venner med fordeler gir vi deg tipsene for første date
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo