Dating i Tønsberg. Bli kjent med kvinner i dag

Written by Ragnar Andersen By

date i Tønsberg

Tønsberg er den største byen i Vestfold. Byen ble grunnlagt i vikingtiden, så for å date i Tønsberg er det viktig å lære om norsk vikinghistorie, ettersom du vil møte på historien fra vikingtiden på forskjellige steder i områdene rundt Tønsberg.

Det er mange forskjellige ting du kan gjøre for å treffe damer i Tønsberg. Først og fremst er Tønsberg en fantastisk og innbydende by, hvor sentrum og torget ligger rett ovenfor, og i gangavstand til bryggepromenaden. Fra torget vil du også finne koselige handlegater i flere ulike retninger.

Noe du overhodet ikke må gå glipp av når du skal på date i Tønsberg er bryggepromenaden med sin vakre gamle trehusbebyggelse. Her vil du også finne mange koselige restauranter med uteservering og hoteller.

Dette er stedet hvor du kan rusle hånd i hånd med partneren din langs promenaden på brygga. Her er det et yrende folkeliv i maritime omgivelser. Dere kan også nyte en god drink i en av restaurantene, mens dere ser på det livlige båtlivet på kanalen.

Hvis du er singel i Tønsberg kan du bli med i Vennermedfordeler og møte damer fra byen. På vår dating side finner du damer som venter på å få en date i Tønsberg. Gå inn på nettsiden vår og sjekk det ut selv.

Ting du kan gjøre hvis du har en date i Tønsberg

På en date i Tønsberg kan du kombinere å ha det gøy med historie. Den eldste byen i Norge er svært populær om sommeren, siden den har en lang kystlinje og en rekke arrangementer hvor du kan treffe single damer i Tønsberg og finne en partner. Arrangementer som konserter, ulike teater og show, samt kunstutstillinger. Og selvfølgelig, som vi allerede har nevnt, på brygga blir du lett smittet av den livlige atmosfæren du finner der om sommeren.

Vikingodden

Verdens viktigste oppdagelse fra vikingtiden ble gjort utenfor Tønsberg i 1904, nemlig det kjente vikingskipet Oseberg. Stiftelsen Oseberg vikingarv har, på frivillig basis, bygget en eksakt kopi av skipet.

Under byggingen brukte de både verktøy og byggemetoder fra vikingtiden. Stiftelsen har i tillegg også bygget en kopi av det kjente Klåstadskipet, hvor originalskipet ligger i Slottsfjellmuseet.

Ting du kan gjøre hvis du har en date i Tønsberg

Dette er det perfekte stedet for en date i Tønsberg. Begge skipene kan sees på byggeplassen i havna på Vikingodden hele året, bortsett fra når de er ute og seiler.

I 2021 startet byggingen av en arkeologisk kopi av Gokstadskipet. Det skal bygges både på Vikingodden i Tønsberg, og ved hvalfangst monumentet i Sandefjord.

For at daten din i Tønsberg skal være helt perfekt, kan du ikke gå glipp av den vakre suvenirbutikken her, og omvisningen som er tilgjengelig i helgene.

Ha en spektakulær dag som ekte vikinger!

Bare Barista kaffebar

I Øvre Langgate 44 finner du den koselige Bare Barista Kaffebar. Kaffebaren tilbyr enkle lunsjretter, bakverk og ferske bakervarer.

Kaffen er imidlertid sentrum for oppmerksomheten, Bare Barista tilbyr kaffe av alle slag. Har du lyst på en dobbel espresso? Din egen type latte? Eller dagens perfekt brygget kaffe? Bare Barista har alt du ønsker. I tillegg selger de også kaffebønner i løs vekt og maler dem akkurat slik du ønsker.

Det er det ideelle stedet for å møte single i Tønsberg. Kaffebaren ligger i en bakgård, i ly for regn og vind, med fuglekvitter og godt varmet opp av solen. De har også komfortable sofaer og bord slik at du kan ha en helt perfekt date her. Eller, hvis du er singel i Tønsberg, kan du ta med deg en bok og bruke plassen til en annerledes og hyggelig ettermiddag. Her kan du også nyte godt av gratis Wi-Fi.

Strender hvor du kan bli kjent med damer i Tønsberg

I Tønsberg-området fins det mange flotte strender hvor du kan treffe damer. De tiltrekker seg tusenvis av besøkende hvert år. Noen av strendene er Lilleskagen, Fjærholmen, Ringshaugstranda og Skallevollstranda

I tillegg finner du utrolig flotte muligheter for bading fra Verdens Endes fantastiske holmer og svaberg.

Områdene som grenser til Tønsberg, består blant annet av øyene Nøtterøy og Tjøme. Her vil du kunne oppleve en herlig stund sammen med dama du har truffet, omgitt av natur, klipper og mange vakre havner å besøke på en romantisk båttur.

Du kan planlegge en date i Tønsberg for å ta en tur til øya Hvasser, med mange klipper, bukter, strender, overnattingsmuligheter og restauranter. Her kan du nyte flotte sommerdager. Kanskje du har lyst til å tilbringe en romantisk natt i en koselig hytte med utsikt over havet? Her kan ditt ønske gå i oppfyllelse!

dating i Tønsberg

Reise til Verdens Ende i Færder nasjonalpark

Dette er en helt utenom det vanlige idé for dating i Tønsberg. Du kan bare ikke gå glipp av å ta turen til Verdens Ende som ligger i Færder nasjonalpark. Det er et utrolig populært utfluktssted i friluft som ligger på sørspissen av Tjøme.

Her vil du finne mange holmer og skjær som er forbundet med broer. Det er et yrende folkeliv her om sommeren med badegjester på hver eneste holme og klippe. På toppen ved de større buktene, finner du en restaurant som ligger i besøkssenteret og også det berømte skjeve fyret. Færder nasjonalpark består av mer enn 700 holmer, skjær og sund.

Foyn Bar og nattklubb

Når kjøkkenet til denne berømte restauranten stenger, forvandles Foyn til en livlig bar og nattklubb. Foyns bartendere leter alltid etter nye, spennende smaker og komposisjoner for å glede alle sansene dine.

I helgene om vinteren og hver eneste dag i sommersesongen kan du nyte nasjonale og internasjonale DJ-er.

Om sommeren er det det største diskoteket i landet med en kapasitet på opptil 1950 gjester. Her har du hele tre måneder på deg for å møte damer i Tønsberg, og samtidig ha opplevelser som tiltrekker seg folk fra hele landet på jakt etter en atmosfære som det er vanskelig å finne andre steder i Norge.

Møt damer til din neste date i Tønsberg med Vennermedfordeler

Besøk den beste norske datingsiden for å møte damer som har de samme interessene som deg. Enten du er ute etter et one-night stand eller et langvarig forhold, hos Vennermedfordeler finner du det.

Abonner og prøv det ut selv. Det koster deg ingenting, det er helt gratis.

Summary
Å møte nye mennesker i Tønsberg kan berike opplevelsen din
Article Name
Å møte nye mennesker i Tønsberg kan berike opplevelsen din
Description
Vil du date i Tønsberg i kveld? Vil du møte kvinner fra Tønsberg og vet ikke hvordan? Hos Vennermedfordeler hjelper vi deg å oppnå det
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo