Dating i Fredrikstad, den innbydende byen med dype historiske røtter

Written by By

dating fredrikstad

Den stjerneformede gamlebyen i Fredrikstad er en del av den best bevarte festningsbyen i Nord-Europa. Byen har en imponerende historie, men gamlebyen er ikke bare et museum i sin helhet, her både bor og arbeider det folk. I gamlebyen finnes det mange gallerier, koselige butikker, restauranter og kafeer som er ideelle for en dating Fredrikstad.

Fredrikstad og Hvaler ligger omtrent en times kjøring fra Oslo.  Bare selve turen hit for å nyte landskapet sammen med partneren din, kan bli til en date du vil huske.

Butikkene er åpne hele året, også på søndager. Det er et lite marked i helgene og et julemarked før jul. Hver årstid i gamlebyen har sin sjarm når det gjelder å planlegge en date i Fredrikstad. 

Gamlebyen, et perfekt sted for å bli kjent med nye folk

Gamlebyen har et travelt og variert program med konserter og festivaler. Dessuten er gatene fulle av historie. En spasertur med partneren din gjennom gatene tar deg flere hundre år tilbake i tid. 

De stjerneformede forsvarsmurene som omgir byen, er perfekt for piknik og romantiske utflukter. Gamlebyen er en levende del av Fredrikstad, med god mat, flotte butikker, og en unik atmosfære. 

Hvis du ikke har en partner, og er på jakt etter en, er Internett en av de mest effektive kanalene for å komme i kontakt og flørte. Å flørte på datingsider som Vennermedfordeler har blitt svært populært de senere årene. Faktisk har mer enn 40% av Norges befolkning bekreftet at de har blitt kjent med nye folk via internett. 

Så nå vet du at Vennermedfordeler er datingsiden hvor du kan finne en partner i Fredrikstad. 

Etter at du har hatt hell med deg i flørting på Vennermedfordeler, vil du sannsynligvis ta initiativ til å ha en personlig date for å bli bedre kjent. Videre i denne artikkelen skal vi fortelle deg om de beste stedene for å ha en date i Fredrikstad. 

fredrikstad dating

Dating i Fredrikstad

Som vi allerede har nevnt, er gamlebyen det første du tenker på når du skal ha en date i denne byen. 

Gamlebyen, som ligger på venstre side av Glomma i Fredrikstad, er den eldste bydelen, og ble grunnlagt i 1567 

Omtrent 350 personer bor inne i selve festningsområdet i de små brosteinsbelagte gatene, og husene varierer fra skjeve små trehus til velholdte, barokke herskapshus.  

Hvis du drar til Fredrikstad, kan du ta en pause sammen med partneren din på en av de mange koselige kafeene og restaurantene. Etterpå kan dere ta en rundtur på bruktmarkedet som avholdes på torget på lørdager om sommeren. 

Isegran

Ved utløpet av Glomma finnes en festningsøy fra trettenhundre tallet. Isegran var lenge en base for skipsbygging, og nå er de historiske treseilskutene restaurert i de samme verkstedene som de ble bygget. 

Disse ligger på nordsiden av øya og er en del av Norges eneste skole for skipsbyggingskunst.

Å besøke øya er en uvanlig datingidé i Fredrikstad. Her finner dere også en kafé hvor dere kan ta en forfriskende drink.  

Modelljernbane-museet i gamlebyen

Hvis du liker tog, må du dele denne interessen med din partner. I gamlebyen finner dere et museum med den største samlingen av modell jernbaner i Skandinavia. Museet er åpent lørdager og søndager og i sommerferien. 

Mellom ulike bygninger strekker det seg et miniatyrlandskap på over 400 kvadratmeter, med to kilometer spor for 35 lokomotiver. 

Det som imponerer mest er graden av detaljer, med personer, geografiske trekk, dyr, monumenter og bylandskap fra Fredrikstad, med en målestokk på 1:87.

Mærrapanna Naturreservat

Hvis du ønsker å reise ut av byen for å ha en sommerlig date i Fredrikstad, er Mærapanna et badeområde og naturreservat som ligger på en halvøy ca. 15 minutter unna med bil.  

Landskapet er severdig.  På bakken ligger store granittblokker, som får et vakkert oransje skinn av sollyset. 

Halvøya er ikke mer enn 100 meter bred og det fins skjermede badestrender hvor du kan ha en trygg rotur. Det fins også benker og bord for piknik, steder hvor dere kan fiske og utegriller hvor dere kan grille. 

flotteste strendene i nærheten av Fredrikstad

Foten

Foten ligger bare 10 kilometer mot sørøst, det er en av de flotteste strendene i nærheten av Fredrikstad. Den høye kvaliteten på stedet gjør at det er et fantastisk sted for en perfekt romantisk date for par.  

Stranden er en liten vik med sand, omkranset av store, glatte granittklipper hvor par slapper av og nyter sola om sommeren.  

Natteliv for flørting i Fredrikstad

Det er vanlig å gå ut med venner. Ta en runde med øl, danse litt, høylytt snakk og gode historier for å varme opp og før du starter med å bli kjent med damer. I Vennermedfordeler vil vi gi deg noen tips om de beste barene og diskotekene for flørting i Fredrikstad.  

Majorens Kro & Stue

Majorens Kro & Stue er en klassisk restaurant som ligger i sentrum av den historiske gamlebyen i Fredrikstad. Den har en minimalistisk atmosfære, og en typisk enkel skandinavisk stil.  

Området inkluderer Kroa, et uformelt alternativ hvor du kan nyte en middag med daten din, en kaffe eller en eksotisk cocktail. 

Stua, er en restaurant som tilbyr a-la-carte meny, og fast meny. Et annet sted er Krohaven, med nydelig uteservering i bakgården omgitt av blomster og planter. Det er en virkelig vakker setting for å nyte en romantisk date i Fredrikstad. 

Til slutt finner du Framheim, som er et litt mer privat sted som du kan oppleve sammen med partneren din. Framheim er møblert på samme måte som hytta til Roald Amundsen på Sydpolen. 

Menyen er inspirert av tradisjonell kokekunst fra regionen og består av sesongens ferske råvarer. 

Savoy Terrasse

Savoy Terrasse er et populært diskotek med et internasjonalt preg, midt på brygge i Fredrikstad. Den har en av de flotteste utsiktene i byen og tiltrekker seg mye folk, så det vil ikke være usannsynlig at du blir kjent med noen nye folk en hvilken som helst kveld. De har også installert nye varmelamper, for å kunne varme opp området i løpet av daten. 

beste datingsiden Fredrikstad

Vennermedfordeler, den beste datingsiden for å finne en partner i Fredrikstad

Finne jentekontakter og bli kjent med single damer Vennermedfordeler er moro Her kan du komme i kontakt og flørte med jenter som leter etter det samme som deg, nemlig å bli kjent med nye folk, helt gratis. 

Å finne en partner på Internett nå er enkelt med Vennermedfordeler. Du kan finne akkurat den personen som passer til din smak og dine interesser. Den personen som utfyller deg i kjærlighet. Hos Vennermedfordeler finner du mange som passer for deg. 

Vi har frie og uavhengige kvinner som leter etter ulike ting, registrert hos oss. Alt fra en seriøs partner til en one-night-stand. 

Det har ingen betydning i hvilken by i Norge du bor, i Vennermedfordeler treffer du single kvinner å flørte med i byen du ønsker.  Disse single jentene er villige til å gi opp singellivet for å møte den rette. 

Meld deg inn og sjekk det ut selv. Det er gratis.

Summary
Dating Fredrikstad, kjærlighetens festningsby
Article Name
Dating Fredrikstad, kjærlighetens festningsby
Description
Syns du det er vanskelig dating i Fredrikstad? Tror du det er umulig å bli kjent med kvinner i Fredrikstad? Vi skal forklare deg hvordan du gjør det
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo