De beste ideene for dating i Oslo

Written by Ragnar Andersen By

dating i Oslo

Å bli kjent med nye folk for å få en date i Oslo kan bli en stor opplevelse. Byen overrasker stadig med sin moderne silhuett og nyskapende arkitektur, også med sine mange museer og hyggelig atmosfære. Oslo er også den tredje største byen når det gjelder antall innbyggere i Norge.

Hvis du leter etter de beste ideene til dater i Oslo, bli med oss og oppdag de mest romantiske stedene i Norges hovedstad. 

Sentrum av byen er et flott sted for å planlegge en date i Oslo. Du vil finne moderne steder for unike opplevelser for par.

For å slappe av sammen daten din i Oslo, kan du overveie en behandling for par i en av de mange luksuriøse spa-stedene i byen. Planlegg noe romantisk og du vil få en uforglemmelig kvelds-date i Oslo. 

Aktiviteter utenfor sentrum for en date i Oslo vil by på magiske øyeblikk med partneren din. Sett seil på Oslofjorden eller gå hånd i hånd langs innsjøene og skogstiene mens du nyter det fantastiske skandinaviske landskapet. 

Ting du kan gjøre i Oslo på din første date

Det avhenger mye av årstiden. Byen er mer tilgjengelig om våren og sommeren, men den kan nytes i hvilken som helst årstid. Her har du noen ideer til dating i Oslo.

1. Operaen

Oslos mest spektakulære bygning er operaen, som åpnet i 2008. Den ble designet av det prestisjetunge arkitektfirmaet Snøhetta. De ble inspirert av isblokker, derav inntrykket av at konstruksjonen kommer ut av vannet og de kalde tonene i marmoren. Det mest spesielle med bygningen er at du kan gå gjennom den opp til taket. Derfra er det en fantastisk panoramautsikt. 

Hvem vet, kanskje er det et perfekt sted for det første kysset

Rommene inne i operaen er dekorert med tre, i den rene nordiske stilen. Dermed står varmen i interiøret i kontrast til utsiden. Den har tre saler for forestillinger, selv om det også har blitt holdt konserter på taket og i lobbyen ved noen spesielle anledninger.

date Oslo

2. Ta en tur på Karl Johans Gate

Det er hovedgaten i Oslo, som forbinder sentralstasjonen med Det kongelige slott. Det er det kommersielle sentrum av byen, med et mangfold av butikker, barer og restauranter. I tillegg vil du på din tur oppover Karl Johan, finne de fleste attraksjonene: Stortinget, Nationaltheatret, Oslo Domkirke eller det imponerende universitetet. Å ta en tur hit er obligatorisk i Oslo, hvis du vil bli kjent med jenter.

3. Gå på skøyter på Eidsvolls torg

Rett foran Stortinget er et av de travleste torgene i Oslo. Om vinteren forvandles torget til et sted for fornøyelser, ettersom parken forvandles til en skøytebane med gratis adgang. Fins det et bedre sted for å finne et romantisk eventyr? Resten av året er det et grønt område med en dekorativ fontene i midten, ideell for spaserturer.

4. Gå ut å ta noe å drikke på Aker Brygge

Aker Brygge er et av de mest luksuriøse områdene i Oslo. Selv om det ikke alltid har vært slik, siden dette bolig- og næringsområdet ble opprettet på 80 -tallet i et gammelt industriområde. Der finner du mange dyre restauranter og butikker. 

Promenaden er full av uterestauranter hvor du kan ta et glass med noe, og det er et vakkert område for en spasertur. I tillegg er det teknologikontorer som Google, så det er ikke uvanlig å se ledere fra store selskaper flørte med jenter her.

5. Ta et cruise på den naturskjønne Oslofjorden

Tar du et cruise på Oslofjorden får du spektakulær utsikt over grønne øyer og halvøyer med pittoreske sommerhus. Historiske steder som gamle klostre og ruiner kan også sees.

Skip og yachter i forskjellige størrelser seiler i disse buktene om sommeren. Det er flott måte å nyte en Oslo-date på, fra en annen vinkel, spesielt med romantiske seilbåter og overdådige norske rekebuffeter om bord.

6. Trekk frisk luft i Oslos “grønne lunge”

Har du en aktiv og eventyrlysten partner som liker friluftsliv og natur, planlegg en date i Oslo for en 45-minutters kjøretur til Nordmarka. Denne skogkledde regionen har turstier rundt vakre innsjøer og naturskjønne landskap inn gjennom frodige skoger.

Om vinteren blir Nordmarka til et pittoresk eventyrland. Med tilsynelatende endeløse skiløyper. Noen er opplyst for de som vil oppleve dem etter mørkets frembrudd. 

kvelds date Oslo

7. Nyt sommeren på strendene i Oslo

Bygdøyhalvøya er kjent for sine mange museer og historiske steder. Langs denne kystlinjen ligger også de tre mest populære strendene i Oslo. De mest kjente er Huk og Paradisbukta, som er flotte steder å tilbringe sommeren.

De tilbyr fritidsaktiviteter utendørs. Du kan sykle langs det meste av kysten. Du kan nyte vakre øyeblikk i solnedgang sammen med partneren din i skumringen på en av plattformene i vannet. Med noen lidenskapelige kyss til å begynne med, er dette en sexdate i Oslo som ikke kan slå feil.  

Har du ikke en partner? Bli kjent med det hektiske nattelivet i Oslo h2

Oslo har et fantastisk uteliv hvor du kan treffe jenter. Hvis du ikke har en partner , har du en rekke barer og klubber både for de som leter etter noe rolig og til de som ønsker en vill kveld.

Barer for flørting i Oslo

De beste barene i byen finner du langs Thorvald Meyers gate og gatene rundt på Grünerløkka og en del av Torggata, etter brua over Akerselva.

Området rundt Youngstorget har noen av de mest populære stedene i nærheten av sentrum og utbyggingen rundt Aker Brygge har ført til mer uteliv på strandpromenaden.

Mens bydelene Grønland og Tøyen har et mer alternativt preg. St Hanshaugen har en liten samling av uformelle og rolige steder rundt Ullevålsveien.

En særegenhet ved Oslos natteliv er at en del barer har spill av et eller annet slag: shuffleboard, ping pong eller til og med en hel minigolfbane. Nordmenn er veldig tilbakeholdne, til de har drukket et par drinker. Spillene er der for å gi deg noe å fokusere på, helt til vinen eller ølet begynner å ha sin virkning og folk slipper seg mere løs. 

Treff din nye partner i Vennermedfordeler

La oss fortelle sannheten. Nordmenn er ikke særlig omgjengelige mennesker. Å flørte med mennesker er komplisert i vårt land, så hvorfor ikke unngå alle problemene knyttet til det virkelige livet og bli med i Vennermedfordeler helt gratis?

Noen leter etter deg akkurat nå.

Summary
 Ideer til dating i Oslo, som du vil like
Article Name
Ideer til dating i Oslo, som du vil like
Description
Ønsker du å vite hvordan du treffer kvinner i Oslo? Vi forteller deg hvor og hvordan du kan flørte med kvinner i Oslo og noen triks som aldri slår feil. Oppdag dem!
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo