Lær å bli den beste kysser med disse enkle tipsene

Written by Ragnar Andersen Tips for flørting

Hvordan kysser man godt

Å kysse er en av tingene nesten alle kulturer har til felles, som å le eller applaudere. Hvordan kysser man godt?

Det er en handling av kjærlighet eller begjær, men den er aldri negativ. Og det er dusinvis av måter å kysse noen på leppene på, alt avhenger av omstendighetene. Jeg mener, virkelig kysse godt. 

Det er ikke helt det samme å kysse kjæresten din farvel på stasjonen før toget går, som å kysse ei jente du nettopp møtte på diskoteket etter at hun la hånden mellom lårene dine. 

Hvordan kysser man godt?

Å kysse godt handler om begge to, og mange ting kan skje. Det kan hende at du kysser dårlig, men det kan også hende at den som kysser dårlig er den andre personen. En annen, ikke ubetydelig mulighet, er at dere begge to kysser dårlig.

Jeg har sett kyss hos enkelte par som ser ut som …. togulykker.

Generelt er det bare snakk om sunn fornuft. Hvis ting flyter, så kysser du godt. Når jeg sier flyter, mener jeg at dere begge er komfortable, ikke at et kyss må være et hav av spytt. Det kan selvfølgelig være det, men for å nå det nivået av kyssing, må spenningen være absolutt maks. Du må i tilfelle være på slutten av sexleken, for å si det sånn.

Begynn aldri å kysse med tungen ute

Tatover deg dette et eller annet sted: begynn aldri å kysse med tungen ute, det vil bare se ut som du putter en ål inn i munnen hennes. Start forsiktig, og hvis ting etter hvert hetes opp, kan du stikke tunga ut en tur. 

Hvis du vil vite hvordan du tunge kysser, har du bare ett alternativ: få henne til å bli kåt nok slik at hun får lyst på akkurat den typen kyss.

Mange tror at de ikke kysser godt, og det er ikke nødvendigvis så mye deres evne til å kunne gjøre det, men rett og slett at de bare ikke har funnet en kompatibel person som kysser dem.

Hvordan kysser man godt

Den dårlige nyheten er at det er like mange typer kyss, som det er mennesker. Den gode nyheten er at du enten ender opp med å venne deg til det, eller å finne den rette personen.

Historie

En gang, på videregående, i en periode da jeg ofte var ute på byen, åpnet jeg øynene et sekund før jeg kysset jenta jeg hadde truffet, mens hun nærmet seg med åpen trutmunn og tunga ute før hun kysset meg. Det virket ikke særlig tiltrekkende.

En annen jente kysset med øynene åpne. Absolutt hele tiden.  Når jeg ble klar over det, skvatt jeg skikkelig. Bare se det for deg, jeg åpner øynene litt på gløtt, og siden hun hele tiden hadde øynene åpne, stirret jeg rett inn i de svære øynene. Da var jeg kjapp med å lukke øynene. Etter ti sekunder åpnet jeg dem igjen, og stirret rett inn i kjempeøynene hennes igjen. Det føltes som om hun sto vakt midt i ansiktet mitt. Hun fortalte meg etterpå at det var en seksuell fantasi hun hadde. 

Så, før du spør deg hvordan man kysser med tungen, spør deg selv hva du gjør med øynene dine. Svaret er enkelt, hvis du ikke lukker dem, så vil det resultere i at du skremmer han eller hun du kysser. Å skremme er egentlig ikke et sterkt nok uttrykk.  

Kort sagt: når du kysser dårlig vil du føle det på grunn av mangel på flyt, men mange ganger vil det være avhengig av dere begge.

Hvordan lære å kysse?

Hvis du vil vite hvordan du lærer å kysse, så kan jeg si deg det nå: ved å kysse. 

Ved å lese artikler vil du ikke lære det, det kan jeg forsikre deg om. Denne informasjonen kan føre deg inn på rett spor, men den vil ikke gi deg et kyss, selv om du kanskje ville likt det.  

Å lese kjærlighetsnoveller av og til vil heller ikke lære deg det. 

Du må kysse, du må bli kjent med ekte kvinner  for å lære det. Og hvor kan du bli kjent med ekte kvinner? Riktig. I Venner med fordeler. 

Det skal vi snakke mer om senere i artikkelen.

kysse godt

Hvordan kysse godt?

De beste kyssetipsene er egentlig ikke gode råd. Det er sunn fornuft. Så for å gi denne delen et preg av respekt, kommer vi til å dedikere dette øyeblikket for å gi et kyss.

1. Forberedelse og gjenkjennelse

I poker er de fleste feilene pre-flop. Det samme skjer med kyss. Forberedelsesfasen varer fra før du forlater huset ditt til det øyeblikket du nærmer deg leppene hennes.

Saken er at pusten din må lukte som en deilig vårpust. Det kan være lurt å alltid ha en peppermynt tyggegummi eller noe lignende på lur i tilfelle det skulle dukke opp et kyss som du ikke forventer.

Gjenkjennelse betyr å vente på det rette øyeblikket og vite når det er, og ikke vær besatt. Slutt å tenke på kysset, for når det er på tide, vil bare kysset eksistere.

Husk på følgende: å kysse for tidlig, vil garantert gi et dårlig resultat. For seint også, for det vil redusere muligheten for suksess. 

2.Tilnærmingsfasen

Å vite hvordan du kysser en kvinne godt er en kunst. Og denne fasen er svært sårbar. Det kan skje to ting:

  1. Hun beveger seg ikke en millimeter tilbake, skiller leppene og lener seg inn for å kysse deg også. 
  1. Hun lener seg tilbake og ser ut som om hun har et tusenbein som kryper oppover armen.

B vil ikke la deg kysse henne hvis du ikke spør først, noe som er respektløst hvis du tenker etter. Og å spørre er alltid bra. Det gir deg et ekstra lite snev av ømhet hvis du sier noe sånt som: “Jeg har veldig lyst til å kysse deg, kan jeg?”

Hvordan lære å kysse

3. Aksjon 

Dette er selve kyssefasen, når de to leppene møtes og setter i gang en liten revolusjon i kroppen vår. Vi begynner å skille ut stoffer som får oss til å føle oss i høygir: dopamin, oksytocin, serotonin …

¿Visste du at du beveger mer enn hundre muskler når du kysser? 

Det viktige i denne fasen er å la deg føre med strømmen. Tenk på at kysset er som havets bølger. Leppene kommer og går i en rytme. Vel, den rytmen vil være gitt på forhånd, av situasjonen.

Er du i en heis med et enormt ønske om å knulle og må fortsatt opp elleve etasjer? Spis munnen hans, samle spyttet med leppene dine.

Tar du farvel med din første date med en isdronning? Lykke til hvis hun lar deg gi henne et iskyss. Hvis du av en eller annen merkelig grunn vil se henne igjen, ikke bruk tungen.

For å vite hvordan du kysser med tungen og at det skal føles magisk: må du gjenkjenne det perfekte øyeblikket, og den rette tiden. 

Som regel, måten å kysse på er å starte forsiktig og etter hvert øke intensiteten hvis sitausjonen tillater det. 

Alt annet er rent fyllstoff.

Hvordan kysser man godt? Venner med fordeler gir deg den perfekte praksisen

Venner med fordeler er et samfunn med liberale mennesker som har lyst til å bli kjent med folk og ha det gøy. Så det er et perfekt sted for å lære seg å kysse. Eller for å forbedre teknikken din 

Flere hundre tusen menn og kvinner leter etter det samme som deg. 

Takket være det det kraftige søkefilteret kan du finne folk som deg, der du bor. 

Leter du etter å finne noen på ditt nye bosted? Perfekt. Skal du på ferie et annet sted og vil ikke kaste bort tid på å gå fra pub til pub når du har tusenvis av kvinner å snakke med bare ett klikk unna?

Å bli med i Venner med fordeler er helt gratis! Prøv det!

Summary
Hvordan kysser man godt? De beste tipsene
Article Name
Hvordan kysser man godt? De beste tipsene
Description
Spør du deg fortsatt om hvordan kysser man godt? I denne artikkelen setter vi deg på sporet slik at du blir en ekspert i kunsten å kysse.
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo