De beste sex spillene for å komme seg ut av rutinen

Written by Ragnar Andersen Kjønn

Erotiske spill

Å ha vært sammen med noen i lang tid har, uten tvil, sine fordeler. Det medfører et samspill som få andre forhold kan skryte av å ha, men det har også sine ulemper. En av de mest ødeleggende, selv om få par forsøker å løse det, er den seksuelle rutinen. Det er noe som oppstår litt etter litt, mens sexen blir mer og mer forutsigbar og kjedelig. Hvordan ville det vært om du kunne bryte denne vanen med noen erotiske spill?

¿Hva er sex spill?

Ifølge Wikipedia, 

Sex spill kjennetegne som et spill før eller et forspill til oppvarmingen i selve sex akten. Med disse spillene bygger opphisselse seg opp hos begge partnerne, i tillegg til at kjønnsorganene smøres, noe som legger til rette for samleie. Sex spillene kan vare i noen korte minutter til flere timer før det fører til selve sex akten. 

Vi vil, i denne artikkelen bruke benevnelsene sex leker, sex spill eller erotisk lek, erotiske spill, like mye om det som skjer før, som det som skjer etterpå. 

Ulike typer av sex leker, sex spill

Alle disse erotiske spillene er laget for par, men de kan også brukes i en trekant – i tilfelle en av de to i paret er biseksuell – og på den måten la alle tre være med i spillet. Det handler bare om å tilpasse det.  

1. Dominans

Det du trenger: 

Viktig, håndjern eller noe som tjener til å binde håndleddene. Valgfritt: bortsett fra de nevnte erotiske lekene , vil ikke det ikke skade med noe erotisk skinn eller latex klær, pisker, støvler eller høyhælte sko. 

Slik spiller du: Bind håndleddene til partneren din eller lekekameraten mot sengegavlen og behandle ham dårlig (husk at alt er et spill, for å se om du skal skremme ham eller henne, stakkars). Bruk et grovt språk overfor ham eller henne, fortelle alt du skal gjøre med ham om han ikke oppfører seg som han skal. 

Hvorfor er det gøy: Fordi det er et slags rollespill som tillater deg å være en du egentlig ikke er for en stund. Å dominere og bli dominert av partneren din kan føre til at du finner igjen den tapte spenningen etter alle årene som har gått som et gift par. 

Seksuelle spill

2. Den gastronomiske 69 (jeg vil si enda mer)

Det du trenger: Frosne jordbær, krem, ulike sorter iskrem. 

Slik spiller du: Gjør en 69 med partneren din og smør kjønnsorganene med hvilken som helst iskrem eller krem ​​du liker. La hun eller han gjøre det samme med deg.

Hvorfor er det gøy: Ærlig talt, trenger jeg å forklare det? Disse typene av erotiske spill, i tillegg til å være gøy, så kan de også være en motgift mot en del religiøs lære som sier at oralsex er en skitten synd. 

3.  Den sexy restauranten

Hva trenger du: Skaff alt hva du ville bedt om hvis du befant deg i en restaurant. Drikke, forrett, mellomrett, hovedrett, dessert og en drink for å avslutte festen. 

Slik spiller du: Legg hver ting i ulike rom. Hvert rom hever det seksuelle nivået i spillet. I det første rommet har du en lett drink til å starte med, -som når du venter på et bord- og du kysser litt. Ikke noe mere i dette rommet. I neste rom tar du han eller henne litt utenpå klærne, og kanskje åpner en knapp mens dere spiser forretten. Slik fortsetter dere helt til dere kommer til det siste rommet hvor dere finner avslutningsdrinken og den beste sexen dere har hatt i løpet av de siste årene.  

Hvorfor er det gøy: For det første fordi det alltid er gøy å spise og drikke god og smakfull mat og drikke, men hvis du i tillegg legger til spenningen i det seksuelle spillet hvor du alltid er spent på hva som kommer i neste rom, blir moroa multiplisert.

I tillegg, er det en perfekt måte å sjekke ut om det de sier om afrodisis mat er sant.

4. Erotiske historier

Det du trenger: Erotiske historier i hvor som helst: roman, novelle osv. Du kan velge et avsnitt som du liker fra en hvilken som helst erotisk roman, eller lese en fra internett.

Hvordan gjør du det: Hvis det er noe du allerede har lest, forklar partneren din hvorfor du liker det. Eller du kan la være, det spiller ingen rolle. I begge tilfeller må du lese historien høyt, rolig og med riktig intonasjon. Hvis dere begge føler dere komfortable og opphisset etter å ha lest, kan dere praktisere det dere har lest.

Hvorfor det er gøy: Disse typer spill for par er et utmerket forspill, og på denne måten trenger du ikke å ha takene og fantasiene dine helt for deg selv.

seksuelle leker

5. Kyss mine søte karameller

Det du trenger: en eske med små, ulike karameller. 

Hvordan gjør du det: En av dere ligger naken på sengen med et antall karameller spredt over hele kroppen. Den andre personen, også naken bortsett fra noe som blokkerer synet hans (et slips, eller en øyemaske), må finne dem med kyss.

Hvorfor det er gøy: Fordi stabile partnere som lidenskapelig kysser regelmessig har vist seg å ha et lykkeligere og mer tilfredsstillende sexliv. Dette erotiske spillet løfter denne kunnskapen til neste nivå. Også når det er lidenskap, blir hele kroppen forvandlet til lepper. Bruk det. Gjør enhver kvinne gal i sengen  med dette enkle trikset!

6. Se hvem som kommer sist

Det du trenger: Kun partneren din. 

Hvordan gjør du det: Det handler om å se hvem som bruker lengst tid for å oppnå orgasme. Den som taper, må gjøre noen lekser. Som å gi deg en full massasje, en super middag (og vaske opp etterpå) eller noe lignende.

Hvorfor det er gøy: Fordi det skaper en veldig kraftig følelsesmessig forbindelse. Det er som en lett versjon av tantrisk sex.

7. La terningen bestemme

Det du trenger: papir, penn, to boller og to terninger.

Hvordan gjør du det: det handler om at du skal skrive ti ting du vil at han eller hun skal gjøre med deg på små papirlapper som du bretter sammen og legger i bollen. Partneren din gjør det samme. Så kaster du begge terningene dine og den som kaster det høyeste tallet trekker en lapp fra partnerens bolle og gjør det han eller hun har skrevet på papirlappen.

Hvis du vil, selvfølgelig. 

Hvorfor er det gøy: fordi det er en perfekt mulighet til å skrive det du ønsker at han eller hun skal gjøre med deg og for å bli kjent med de seksulle fantasiene  til kvinner eller menn, avhengig av hvilket kjønn din partner er. 

8. Seksuell Scrabble 

Det du trenger: det berømte ordspillet eller en etterligning av det.

Hvordan gjør du det: det handler om å finne ord som bare er relatert til sex. Hvis noen legger et ord som er en del av anatomien, må den andre kysse ham eller henne (eller det som partneren ønsker).

Hvorfor det er gøy: Du blir kongen av brettspill når det gjelder erotiske spill. Ikke bare er det intellektuelt stimulerende, men det tillater at opphisselsen og fysisk samspill gradvis utvikler seg, noe som gjør det til et av de morsomste spillene for par.

erotiske spill for par

9. Kongen og tjeneren

Det du trenger: Deres egen fantasi. 

Hvordan gjør du det: Den ene av dere er konge eller dronning og den andre er en veldig nyttig tjener. Kongen eller dronningen gir ordrer og får nøyaktig det hun eller han ber om. Det er viktig å være veldig nøye med kommandoene, for eksempel “kjæle brystene mine” eller “trykk her.”

Hvorfor det er gøy: Det er en måte å lære at du aldri kommer til å få akkurat det du vil hvis du ikke kommuniserer det.

10.  Varme steiner

Det du trenger: runde, flate og glatte steiner, en gryte med vann, noen håndklær og massasjeolje. 

Hvordan gjør du det: Pakk hver stein inn i et lite håndkle og legg den i gryten i en halv time til 60 minutter. Når steinene er varme nok – vær veldig forsiktig – be partneren din om å legge seg naken ned på magen og begynn å massere hele kroppen.

Deretter plasserer du de varme steinene langs ryggsøylen, og når de er avkjølt nok, masser hele kroppen hans eller hennes med dem en gang til. 

Forsøk å være sensuell med kjærtegnene dine. Hvis du er aggressiv ved å gå for tidlig til kjønnsorganene, kan det i stor grad redusere moroa.
Hvorfor er det gøy: å få en massasje bedrer ikke bare hvordan en person føler seg, det gjør også at du emosjonelt nærmer deg partneren din enda mer.

Summary
Erotiske spill som du kan spille med partneren din
Article Name
Erotiske spill som du kan spille med partneren din
Description
Har sexen med partneren din blitt en rutine? Har du lyst å få tilbake spenningen igjen? Oppdag ti erotiske spill som du kan spille med partneren din!
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo