Åtte måter menn kan øke libido på

Written by Ragnar Andersen Kjønn

øke libido hos menn

Du har møtt en dame på Vennermedfordeler.com. Lørdags kveld har du din første date med henne etter å ha snakket sammen på den beste online datingsiden i Norge i noen uker. Men hvordan øke libido hos menn. Ingen grunn til panikk! Vi har løsningen. 

Nedsatt sexlyst kan ha én årsak eller det kan være en kombinasjon av flere ting. Det første du må huske på er at det ikke er en sykdom. Andre er at det verken er en bra ting eller en dårlig ting. Det finnes de som er asexuelle, som ikke ønsker intime forhold og som ikke bruker tid på å søke det. 

Det er rart, for sex er i stor grad en av de viktigste driftene hos mennesker. Men det skjer, både hos menn og kvinner. 

Problemet er, når du ønsker å ha lyst. 

Et ulogisk problem  

Det virker ikke som det gir mye mening, ikke sant? Hvis du ikke har lyst til å gjøre noe, hvordan kan du ønske å ha lyst til å gjøre det? 

Hvis du er av de som ikke spiser hva som helst til frokost, da starter du helt sikkert ikke dagen med egg og bacon. På samme måte, du ikke har så lyst til å ha sex, men av ulike grunner er du åpen for å endre på dette. På grunn av din partner, for å få tilbake en ex, for å finne tilbake til ditt yngre jeg, for å lette møte med nye mennesker… Motivene er mange og varierte. 

Heldigvis, med tålmodighet og en partner (hvis du har en) som forstår, så kan du gjenvinne lidenskapen. 

Hvordan kan jeg ha sex hvis jeg ikke har lyst? 

Det finnes mye informasjon online, men man kan ikke stole på alt. Vennermedfordeler.com blogg bestreber seg etter å finne førstehånds kilder og faglige råd for å gjøre artiklene nyttige og hjelpsomme. 

Du trenger aldri å være redd for å følge våre råd. 

Fokusér tankene dine på partneren din for å øke libido

1. Fokusér tankene dine på partneren din, minst 20 minutter om dagen. 

Finn et rolig sted, slå av mobilen din og ikke la noe distrahere deg. Sitt eller ligg komfortabelt og pust dypt via nesen. 

Som du ser ligner dette på instruksjoner for å begynne og meditere, og det er det som virker. Den eneste forskjellen er, at i stedet for å tømme tankene dine, skal du fokusere tankene dine på partneren din eller på den du skal møte. 

(Hvis det er en blind date kan du hoppe over dette steget).

Fokusér på henne: Hvordan lukter hun? Hvordan føles huden hennes? Hvilken farge har øynene? Hvordan er smilet hennes? 

Det er viktig at meditasjonen er positiv: Se for deg partneren din smilende, ikke sint. 

Utvid tankene om henne: Tenk på de fineste stundene dere har hatt sammen. Det første kysset eller den første gangen dere sa at dere var glade i hverandre. 

Hvis det er et sporadisk møte med noen du har møtt på Vennermedfordeler.com, konsentrer deg da om de beste meldingene. Der hun har fått deg til å le, da hun sendte deg det første utfordrende bildet, eller den første gangen dere benyttet dere av en av de mest populære preferansene til de som oppretter profil: Cybersex

Det er ingen dårlig idé å spørre om partneren din vil legge seg og meditere sammen med deg. Det vil bringe dere nærmere hverandre. 

2. Tren

Tren så mye du klarer for å øke libido og bli bedre i senga. I begynnelsen kan det være en god ide og kombinere styrketrening med utholdenhetstrening. En time tre ganger i uka for eksempel. 

Å trene forbedrer sirkulasjonen og dette øker blodgjennomstrømningen til genitalia. I tillegg forbedrer det helsen og utseendet, og dermed også selvtilliten din. 

3. Spis afrodisiakum 

Vitenskapen har ikke klart å produsere noen afrodisiakum som ikke har noen kortsiktige eller langsiktige bivirkninger.  Noen stoffer er kjent for å gi økt lyst på sex, men alle kan gi problemer med ereksjonen. Dette i kombinasjon med problemene du allerede opplever kan være katastrofale. 

Det er tryggest å spise mat med velkjente afrodisiske egenskaper. 

Det beste med alt er at det ikke trenger å være eksotiske matvarer som er vanskelige å finne.

Her har du mange. 

avokado for å øke libido

Avokado.

Denne amerikanske frukten er enkel å finne i alle matbutikker. Den ble brukt av Inkaene, Aztekerne og Mayaene for sine afrodisiske egenskaper. Faktisk i så stor grad at det opprinnelige navnet “ahuacatí” betyr testikkel. Selv om det bare er for å forklare opprinnelsen til navnet til din date for kvelden, er det verdt å vite det, ikke sant?

Vanilje.

Madame Pompadour, den kjente elskerinnen til Luis XV, gjorde vanilje berømt som et Afrodisiakum i Europa. Da var det allerede gammelt nytt i land som India på grunn av sin delikate smak og deilige lukt, i stand til å maskere andre ubehagelige lukter. Hva med en deilig vaniljedessert etter middagen med daten din fra Vennermedfordeler.com?

Ginseng.

Rød ginseng, hovedsakelig produsert i Korea, har i århundrer blitt brukt som behandling for erektil dysfunksjon. Glem de dyre helsekost eller apotekpreparatene og kjøp ginsengrot i sin naturlige form fra for eksempel en internasjonal matbutikk. Det er mye billigere og like effektivt. Og du vil overraske enhver date hvis du putter litt ginseng i en gin tonic, for eksempel. 

Kanel.

Kanel øker testosteronnivået og øker blodgjennomstrømningen til genitaliene. Dette kan fremme og forlenge ereksjonen.  

Sjokolade øker libido

Sjokolade.

Sjokolade inneholder fenylalanin og teobromin, to stoffer som forbedrer blodgjennomstrømningen. Påvirker også lystsenteret i hjernen, nærmere bestemt dopaminnivået. Dermed påvirker den og vekker til live dine mest primitive behov, som for eksempel sexlysten

Østers.

Det høye sinkinnholdet bidrar til å forbedre spermkvaliteten og bedrer smøringen av de kvinnelige genitalia. Det høye proteininnholdet bidrar til å fobedre seksuell ytelse, noe som er ønskelig for å gjøre kveldens date for en suksess.

Jordbær.

Jordbær stimulerer det endokrine systemet og nervesystemet. I tillegg er jordbær med fløte, eller jordbær og champagne en typisk romantisk dessert. Hvem vil vel ikke spise et jordbær som har kjærtegnet kroppen til elskerinnen sin?  

Banan.

Banan inneholder høye nivåer av bufotenin, magnesium, kalium og vitamin B. Kombinasjonen av disse balanserer hjernens nevrotransmittere som er ansvarlige for å forbedre humøret og øke libido.  

Vin.

Alkohol er kjent for å løse opp hemninger, og når i tillegg vin inneholder store mengder antioksidanter har vi et perfekt våpen for å øke seksuell lyst. Men vær forsiktig. For store menger alkohol kan ha motsatt effekt. Mangel på sexlyst, impotens, og kan forårsake generell misbehag.

På den annen side kan det kanskje gjøre det lettere å bli kjent med en ny kvinne.

Mango.

Mango inneholder mye betakaroten som har positiv innvirkning på dannelsen av østrogen og testosteron. Sitt høye innhold av vitaminer forbedrer spermkvaliteten. I tillegg inneholder mango tryptofan, også kalt lysthormonet.   

god søvn øker libido

4. Sørg for god søvn og kontroller stresset 

Vennermedfordeler’s blogg kunne ha laget to forskjellige punkt for dette, men vi mener det ene er tett forbundet med det andre. Ikki noe stress (et ord det forresten ikke finnes oversettelse for i de fleste Asiatiske land) øker libido: Dette er et fakta som er vitenskapelig bevist.  

På den annen side, søvnforstyrrelser genererer stress, noe som direkte påvirker humøret og produksjonen av testosteron. 

De søvnforstyrrelsene vi snakker om her er de langvarige og uønskede. Ikke de som oppstår på grunn av nerver forårsaket av å være forelsket eller natten før du skal møte en attraktiv kvinne.

Uansett hvordan du ser på det, uten testosteron er sexlyst umulig

5. Gjør noe med selvtilliten og beskjedenheten din 

Vi sier ikke at dette gjelder deg, men det finnes de som unngår å være sosiale fordi de er beskjedne eller har lav selvtillit. Begrenset sosial omgang kan føre til nedsatt sexlyst hos mennesker med disse problemene

Det er en slags selvoppfyllende profeti: “Jeg skal ikke ha sex for det kommer ikke til å gå bra”. Og mangelen på sex fører igjen til nedsatt sexlyst på grunn av nedsatt produksjon av testosteron. 

6. Vurder å flytte bolig hvis det er for mye forurensning

Hva i helvete snakker vi om? Enkelt: Hormonforstyrrende stoffer.

Ok, og hva er dette?

Ifølge Dr. Nicolas Olea (Universitetet i Granada): “Dette er kjemiske stoffer, miljøforurensende stoffer, vanligvis laget av menneskene og menneskeskapte industri, som en gang inne i kroppen, modifiserer hormonbalansen. Hormoner er som kjent kjemiske formidlere som forbinder ett organ til et annet og sender kjemiske signaler. Disse kjemiske signalene kan forstyrres, økes, reduseres av en annen kjemisk forbindelse som du bruker eller som er plantet i stedet. Fenomenet er, at det er noen biologiske konsekvenser av den forstyrrelsen. Eller at noe hormonelt system er forsterket med større funksjon eller er mangelfullt, fordi kjemiske stoffer, hormonforstyrrende stoffer i dette tilfellet blokkerer hormonets aktivitet ”.

Ikke alt er endogent. Eller hva samme er: ikke alt kommer innenfra deg. Jord-, vann- og luftforurensning i bebodde områder har blitt et stort problem i dag. Når det gjelder libido, er det hundrevis av farlige kjemikalier eller kunstige stoffer som virker mot hormonene som stimulerer lyst. Av denne grunn kaller leger og forskningsinstitutter dem hormonforstyrrende stoffer. Disse hormonforstyrrende stoffene angriper hormonsystemet og forårsaker betydelig skade og forstyrrelser i kroppen.

Kan du forestille deg å gå glipp av sjansen til å møte mennesker og ha sex bare ved å bo på et sted som er for forurenset?

Det kan skje.

Kjemp mot tristheten

7.  Kjemp mot tristheten 

Depresjon har direkte innvirkning på libido. Ta opp kampen mot den. 

Nedenfor kan du se noen tegn på depresjon. 

Tegn i oppførselen:

 • Følelsesmessige utbrudd uten noen spesiell årsak
 • Unngå å delta i aktiviteter du før likte
 • Deltakelse i aktiviteter og sport med høy risiko
 • Manglende evne til å overholde plikter på skole eller jobb. 
 • Hyppig fravær fra skole eller jobb
 • Selvskadelig oppførsel
 • Sosial isolering

Fysiske symptomer:

 • Hodepine eller migrene
 • Magesmerter
 • Nedsatt energi
 • Smerter uten åpenbare årsaker
 • Endringer i apetitten
 • Vektendringer 
 • Nedsatt hygiene
 • Endringer i søvnmønster
 • Trøtthet og utmattelse

Kognitive symptomer:

 • Ofte manglende evne til å ta gode avgjørelser
 • Konsentrasjonsvansker
 • Glemmer lettere
 • Det er vanskeligere å tenke
Psykososiale symptomer

Psykososiale symptomer:

 • Følelser av håpløshet 
 • Vrede
 • Angst eller en følelse av å være konstant engstelig
 • Irritabel
 • Overdrevent selvkritisk
 • Selvhat
 • Skyldfølelse
 • Generell tristhet

Antall symptomer assosiert med depresjon er utrolig. Hvem vil ha sex med så mange symptomer?

Og hvordan bekjemper man en depresjon?

Depresjon er en veldig alvorlig ting. Etter en heftig debatt i skrivingen av bloggen, har vi kommet til følgende konklusjon: hvis du lider, eller tror du lider av, en så komplisert sykdom som depresjon, søk hjelp av fagfolk. Det er den beste måten å bekjempe det på.

Det vi vet er, at depresjon påvirker libido: og du må bekjempe den.

8. Rådfør deg med legen din for å finne en løsning for saken din.

Noen medisiner kan være kontraindisert hos visse mennesker, for eksempel de med høyt blodtrykk, men medisiner som Viagra og Prozac er enkle å få for de fleste menn, spesielt hvis de er middelaldrende eller eldre.

Vær imidlertid oppmerksom på følgende:

Mangel på libido fører til mangel på ereksjon nesten 100% av tiden, men det er ikke det samme. En person kan ha en ukontrollerbar seksuell lyst og få ereksjonsproblemer samtidig, av forskjellige grunner.

Vennermedfordeler.com: den gratis løsningen.

Ok, du har ikke lyst til å ha sex med eller uten forpliktelse, men hva hindrer deg i å møte nye mennesker og få venner? Hvem vet om vennskapet over tid blir til et ønske om å ha sex?

Fellesskapet på den mest vellykkede kontaktsiden i Norge er seriøst, liberalt, morsomt, men samtidig ansvarlig.

Når du har oprettet en gratis profil, begynner du å motta meldinger fra kvinner (eller menn eller par, avhengig av hva du leter etter) som vil snakke med deg.

Fordi, det eller ei:

Noen leter etter deg nå.

Summary
Åtte måter å øke libido hos menn
Article Name
Åtte måter å øke libido hos menn
Description
Du har en første date med henne lørdag kveld etter flere uker og chatter på Norges beste datingside. Men hvordan øke libido hos menn
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo