Oppdag seks måter å forbedre dine seksuelle prestasjoner på

Written by Kjønn

forbedre dine seksuelle

Hvis de siste datoene eller nettene med uformell sex ikke har vært den suksessen du ønsket, kan du ta en titt her for å forbedre dine seksuelle.

Vi alle bekymrer oss for våre seksuelle prestasjoner, både hvis vi har en fast partner eller vi søker en flørt på Vennermedfordeler.

Det er flere faktorer i livet som vil kunne påvirke disse. For eksempel stress i arbeidslivet, årstidene, alder, eller utfordringer i dagliglivet. 

Disse faktorene er vanskelige å kontrollere, men det finnes derimot mye annet vi har kontroll over. I dag vil vi se på hvordan man kan forbedre sine seksuelle prestasjoner. Din partner eller dine fremtidige erobringer vil sette pris på anstrengelsen, og det vil også hjelpe deg til å forbedre selvtilliten, en kvalitet høyt verdsatt hos damene. 

1. Beveg deg med mening

Selvsagt vil du finne sport på denne listen. Fordelene er mange. Bedre sirkulasjon, vi føler oss mer aktiverte, det løser opp stress… Men det skal vi ikke prate om i dag. 

Når vi trener må vi ha klart for oss hva målet er. Man gjør for eksempel ikke de samme øvelsene for å slanke seg som for å øke muskelmassen. Det er det samme når det gjelder trening fokusert på sex. Vi må finne øvelser som hjelper oss til å: 

  • Forbedre pustefrekvensen. For å holde ut i senga er det avgjørende å puste korrekt. Dette hjelper oss å slappe av, kontrollere musklene og er fordelaktig for sirkulasjonen. 
  • Styrke muskulaturen i bekkenområdet. Magemuskulaturen og muskulaturen i bekkenområdet spiller en viktig rolle under seksuell aktivitet. Ved å forsterke disse kan det hjelpe menn i å utsette utløsning, og øke nytelsen hos damer. 

2. En av de beste treningsformene for å oppnå dette er Yoga. 

Yoga kan styrke muskulaturen i bekkenområdet gjennom isometriske øvelser og lærer oss også å puste riktig, det er ikke en treningsform som utsetter kroppen for skader, man kan trene Yoga hjemme, og det er gjennomførbart selv for de av oss som er utrente.

Andre fordeler ved Yoga er dens avstressende effekt samt at den kan gjøre en stiv kropp mykere, noe som kan få oss til å prøve stillinger vi aldri hadde trodd vi ville klare. 

yoga for forbedre dine seksuelle

Hvis du ikke liker Yoga, finn en annen aerobisk treningsform. Det verste du kan gjøre er å være inaktiv. Sport og trening er avgjørende for å bedre sirkulasjonen og dette er vitalt, spesielt når det gjelder menn. Sport øker sexlysten, noe som gjør det ideelt for par som ønsker å gjennopplive sexlivet sitt.

3. Hvile for forbedre dine seksuelle

Mangel på hvile er årsaken til mange dater som har endt i skuffelse. Kroppen vår trenger å slappe av for å være på topp, spesielt når vi skal prestere i en så krevende aktivitet som sex.

Mangel på hvile kan forårsake problemer som høyt blodtrykk, kronisk utmattelse og humørsvingninger. Ingen av disse tingene later til å ha noen positiv innvirkning på vår seksuelle prestasjon. Med andre ord burde vi aldri ignorere vårt behov for hvile:

  • Prøv og legg deg til samme tid hver kveld. Vi vet hvor vanskelig det er med gode rutiner med tanke på alt som skal gjøres i løpet av en dag, men å ha et fast klokkeslett for å legge seg og et for å stå opp hjelper oss til å bli mer rutinerte, og kan også hjelpe oss med å planlegge og organisere resten av dagen bedre. 
  • Dropp dårlige vaner. Å røyke, drikke alkohol eller for mye kaffe og å få i seg for mye salt eller sukker kan alle ha en negativ innvirkning på søvnkvaliteten. Det er vanskelig å slutte med dårlige vaner. En god ide er å redusere de litt etter litt. Kroppen din og dine seksualpartnere vil takke deg!
Hvile for forbedre dine seksuelle

Hvile er spesielt viktig hvis vi har et travelt liv, i hvert fall hvis vi planlegger å gå på en date med en dame fra Vennermedfordeler. Uansett hvor deilig det er, en natt med uforpliktende sex kan aldri erstatte åtte timer med søvn. Så aldri glem hvor viktig det er med hvile, ellers risikerer du å gå glipp av begge deler på grunn av stress, utmattelse og dårlig humør.

4. Gi næring til dine lyster

Et godt kosthold er en av de viktigste faktorene for god helse, og dets innflytelse på seksuell ytelse er utvilsom.   

“Du er hva du spiser” er et kjent og viktig ordtak. Ha det i bakhodet når du du skal bli kjent med nye mennesker på nett med mål om at kvelden skal ende opp med å ha sex. Ikke spis for mye rett før seksuelle aktiviteter. 

Ingen liker å trene med magen full, ikke sant? 

Når man snakker om et bra kosthold er det ikke bare afrodisiaka og deres kortsiktige fordeler vi tenker på.

Vi tenker også på kosthold som reduserer kolesterolnivået, forbedrer din kardiovaskulære helse, stabiliserer hormonbalansen hos kvinner og øker libido: 

  • Reduser inntaket av fett. Dette er åpenbart, men en påminner skader ikke. Vi mener ikke at vi skal unngå fett helt. Riktig type fett, når det spises med måte, er nødvendig for kroppen. Mange har derimot et overforbruk av fett, og for disse kan det være nødvendig å redusere forbruket eller fokusere på å få i seg de rette fettypene som vegetabilsk fett fra for eksempel avocado.
  • Øk inntaket av vitamin E. E vitamin finnes blant annet i margarin og planteoljer, fullkornsprodukter, mandler og nøtter, fisk og tran, frukt og grønnsaker med høyt fettinnhold som avocado og mango. Fordelene til dette vitaminet er mange. Det viktige her er at det øker blodgjennomstrømningen, øker libido og reduserer eller forebygger plakkdannelsen som kan føre til krumming av penis.

Vi er hva vi spiser, så hvis vi ønsker et aktivt sexliv med full utnyttelse av alle våre muligheter, da burde vi tenke på hva vi får i oss. 

Kostholdsendringer er ikke lett, men hvis det kan få oss til å føle oss bedre med økt lyst til å ha sex burde det være gode nok grunner til å prøve, selv om det ikke er veldig fristende.

Det å spise sjokolade med moderasjon øker produksjonen av endorfiner, noe som igjen senker stressnivået, en av sexlystens store fiender.
spis godt for å forbedre seksualiteten din

5. Jobb med hverandre

Når vi har gjort det vi kan selv er det på tide å se på andre årsaker til at våre seksuelle relasjoner ikke er like tilfredsstillende som vi ønsker.  

En av de første tingene vi må tenke på er kommunikasjon. Om du er i et forhold, i en fase i livet der du “søker et åpent forhold”, eller om du dater og har sporadiske treff er verbal kommunikasjon fundamentalt. Selv om du kan finne ut mye om en person ved å se på kroppsspråket er det ingenting som slår det å stille de rette spørsmålene.

Får oss til å føle oss mer komfortable.

Det er normalt å være litt anspent når vi er på vei til en date. Å prate sammen, le sammen, fortelle noe om oss selv og lære om den andre personen er ting som får oss til å føle oss mer komfortable. Det får samtalen og daten til å flyte bedre og har en positiv innvirkning på sexen.

Stimulering.

Det er bevist at opphissende ord, å hviske i øret og smiger, eller rett og slett bare lytte til stemmen til partneren kan være mulige afrodisika som kan føre til de mest uforglemmelige seksuelle forholdene du noen gang har hatt. Det koster ingenting å prøve. Kanskje du har en stor overraskelse i vente.

Stimulering

Dess mer vi vet, dess bedre elskere blir vi. Som Francis Bacon sa, “kunnskap er makt”. I dette tilfellet, forførelsens makt. 

Når du planlegger en date og ønsker å avslutte med sex er det mye lettere og lykkes hvis du planlegger en kveld som passer til hennes interesser og likes. Den beste måten å finne ut av det på er å spørre.  

Hvis daten din for eksempel liker indiske restauranter og har har støv på hjernen, forbered hjemmet ditt før daten og gjør en reservasjon på en romantisk, koselig restaurant.

6. Ta deg tid

Hastverk er lastverk, og for sexen sin del kan det være veien til skuffende opplevelser. Derfor kan vi ikke insistere nok på at du legger hastverket fra deg.

Sex er til for og nytes. Det er en prosess som begynner med utveksling av blikk, kyss, klemmer, kjærtegn, og som utvikler seg til selve sexualakten.

Nyt hele prosessen, ikke stress. Du kan endre en meningsløs opplevelse som ingen av dere ville ha husket, til noe nydelig.

Ta deg tid

Tillat deg å føle lyst.

Ikke vær den første til å ta det neste steget. For eksempel, hvis dere kysser, la det være den andre som tar initiativet, eller før hendene hennes/hans under klærne. På denne måten økes lysten, og jo mer vi ønsker det jo mer innsats legger vi inn og dess bedre blir resultatene.

Gi og få.

Forberedelsene og forspillet er ikke en nøkkel for å oppnå sex, det er en del av akten og det burde nytes. Få den andre til å føle seg komfortabel og vis hva du vil. Du vil bli overrasket over hvor lett det er å motta det du vil hvis du er oppmerksom.

Det gjør heller ingenting om du når klimaks under forspillet. Ikke vær bekymret om det skulle skje. Det er bare et signal om at det dere gjør er deilig, og i bunn og grunn så er det jo det som er målet. Nyte, og å gi nytelse. Til syvende og sist er det nytelse seksuell prestasjon måles i, ikke sant?

Og hvor kan jeg teste ut alle disse tipsene i praksis? Det er ikke lett å finne noen å ha sex med, med mindre du er en casanova eller du har laget deg en gratis profil på den beste siden i Norge for å treffe folk som ser etter det samme som deg. 

Vennermedfordeler er laget for å hjelpe deg med å nå ditt mål. 

Prøv gratis! Det er den enkleste måten å finne det ut på.

Summary
Forbedre dine seksuelle, seks velprøvde måter
Article Name
Forbedre dine seksuelle, seks velprøvde måter
Description
Hvis de siste datoene eller nettene med uformell sex ikke har vært den suksessen du ønsket, kan du ta en titt her for å forbedre dine seksuelle
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo