Hvordan delta i partnerbytte (swingers) Noen råd og regler

Written by Ragnar Andersen Tips for par

Hvordan delta i partnerbytte

Kan du tenke deg å ha sex med en annen person mens din partner gjør det samme med en annen? Partnerbytte eller swingers sex er en mer og mer vanlig praksis i dagens samfunn, noe det økende antallet av spesielle klubber for dette viser. Hvordan delta i partnerbytte (swingers)

Hva er partnerbytte / swingers sex?

Det er liberale par som bytter sexpartner seg imellom. Det vil si at partnerbytte eller swingers sex kan defineres som en ikke monogam seksuell aktivitet som praktiserer av par som dermed utvider sin seksuelle horisont gjennom dette.   Denne praksisen inkluderer ulike aktiviteter som utføres med en eller flere personer. 

Hvordan starte opp i en verden av partnerbytte / swingers sex?

Ok, la oss si at du er en del av disse liberale parene som ønsker å eksperimentere med sin seksualitet. Hvor skal dere starte? Saken er at å starte med noe nytt uten å ha peiling på hva det går ut på, kan by på en hel del hodebry. 

Er det mulig? Ja klart at det er, men du vil helt klart kunne unngå en del problemer om du har skaffet deg endel informasjon om det på forhånd.  

Å prøve og feile er veldig bra når du for eksempel eksperimenterer med kakebaking, men når eksperimentet inkluderer mennesker, er det helt annerledes. 

Dette er noen trinn du bør følge hvis du ønsker å tre inn i en verden med partnerbytte. 

1.  Snakk om det med din partner

Det er helt avgjørende og utrolig viktig at det eksisterer en god kommunikasjon mellom dere begge før dere trer inn i denne verden av swingers. 

Når et par bestemmer seg for å forsøke denne livsstilen, er det helt nødvendig å skape en trygg atmosfære hvor ingen negative følelser, som for eksempel sjalusi, trenger å skjules. 

I tillegg, om du forsøker å reparere noe som er ødelagt i ditt forhold, så vil du ikke kunne oppnå det ved å starte med partnerbytte. Du vil, tvert imot, oppnå det stikk motsatte. Du kommer til å ødelegge alt. 

Partnerbytte og swingers sex fungerer bare for par som er glad i hverandre og har en sunn relasjon hvor alle kanaler av god kommunikasjon er tillatt og fungerer godt. 

2. … og om hvilken type bytte du ønsker å

Det er mange ulike måter å praktisere en livsstil som er basert på partnerbytte eller swingers sex. 

Du kan bli med i en Swingers klubb i din by, eller delta på en swingers fest i en privat villa organisert gjennom for eksempel sosiale medier, eller rett og slett delta på et luksus-cruise med partnerbytte. 

Det fins mange gode og varierte muligheter, men ikke alle liker alle de ulike mulighetene. 

Å snakke om dem på forhånd er derfor veldig viktig. 

partnerbytte med spanske par

3.  Bestem dere for noen regler

Ettersom det er en ny type livsstil, er det nødvendig å bestemme noen regler. For eksempel, forestill deg at du skal dra sammen med din partner på det  første møtet  for partnerbytte eller en swingers klubb. Hvis en av dere ønsker å dra derfra tidligere, bør dere ha snakket om det på forhånd og blitt enige om det er greit at partneren din blir igjen eller ikke. 

4. Jobb med å utvikle tillitt mellom dere

For å praktisere denne ikke-monogame livsstilen, er det helt nødvendig å jobbe med de ulike sidene ved begges personlighet som kan føre til ulike reaksjoner. 

Som regel så anbefales det ikke å delta i partnerbytte eller swingers sex for personer som sliter med sjalusi. Om du har disse utfordringene, men har tilstrekkelig lyst og samtidig er nysgjerrig på å forsøke, må du aller først jobbe med disse sidene ved deg selv. 

5. Forsøk først gjennom liberale datingsider som Vennermedfordeler

Om du er nysgjerrig på denne livsstilen og på swingers par, men ikke føler deg helt sikker på om du er klar for å gjøre det i virkeligheten, kan du starte med å bli kjente med andre liberale par via internett. Vennermedfordeler er perfekt for dette. 

6. Det er greit å bli litt kjent med den som skal delta i partnerbytte på forhånd

Til det formålet er møter via nettet perfekt, men det er heller ikke å forakte et fysisk møte hvor dere kan sitte ned sammen og prate over et par glass vin. 

Om samtalen går lett og det viser seg at kjemien er til stede, er det topp. Hvis ikke det er slik, er det bare å lete etter et annet par. 

7. Finn en swingers klubb

Om dere allerede kjenner dere forberedt til å utforske dette, er det beste å finne en swingers klubb på nettet. Du kommer garantert til å bli overrasket når du finner ut at det fins mange flere enn du hadde trodd, selv i din egen by. 

Informer dere om hvilke normer og regler som gjelder i klubben dere drar til og vær nøye med å følge dem. Vær nøye med hva dere har på dere og stell dere så godt som mulig, husk at førsteinntrykket er avgjørende i slike omgivelser.  

liberale og swinger

Fordeler og ulemper ved partnerbytte eller swingers sex

Som nesten alt annet i livet, har også partnerbytte både sine fordeler og ulemper. Veldig mange liberale par har fått forholdet sitt styrket … men noen har også opplevd det stikk motsatte. 

De viktigste fordelene ved partnerbytte og swingers sex

  1. Det kan hende at den viktigste fordelen er at du kan ha seksuelle relasjoner med andre uten å være utro. 
  2. Sex slutter å være en kjedelig rutine. 
  3. Det kan øke selvfølelsen. I en verden av partnerbytte og swingers sex, kan det virke som at en kvinne som er sammen med flere forskjellige menn, får henne til å føle seg mer verdsatt. For menn som er sammen flere ulike kvinner kan det være en gjenopprettelse av deres tapte ego. 
  4. Hvis det gjøres på en måte som er bra så kan partnerbytte og swingers sex styrke tillitten i et «annerledes» parforhold.  
  5. Hvis du overveier å prøve dette, kan det også hjelpe deg til å komme over en ubesvart kjærlighet,  fordi det er også mulig å dra alene til en klubb for partnerbytte, siden det fins mange ulike aktiviteter der. 

De viktigste ulempene ved partnerbytte og swingers sex

  1. Den aller viktigste og innlysende grunnen, er usikkerhet. Vanligvis er det veldig vanskelig å skille sex fra følelser og dette kan føre til usikkerhet hos en eller begge av partene. Sammenligninger vil i mange tilfeller, være uunngåelig – hvor ofte, hvor lenge det varer, intensitet, størrelser, og alt dette kan være kilder til sjalusi. 
  2. Det kan oppstå en viss kjedsomhet i forholdet til din partner. Hvis du er vant til å dra til steder med partnerbytte eller til en swingers klubb, eller delta i gruppesex, noe mange swingers praktiserer, kan det å ha sex hjemme med din partner etter hvert kunne oppleves som kjedelig, noe som selvsagt kan være en ulempe. 
  3. Seksuelt overførbare sykdommer. Det er helt klart at jo mere sex du praktiserer med ulike personer, jo større er sjansen for at du kan bli smittet med SOS (seksuelt overførbare sykdommer). 

Venner Med Fordeler, det perfekte nettstedet for dating hvor du kan møte norske swingers 

Hos Venner Med Fordeler kan du treffe alt: mennesker som leter etter en relasjon med venner med fordeler, andre som søker «one night stands», andre leter etter et stabilt forhold, og selvsagt også par som søker etter partnerbytte og swingers sex. Å bli med er helt gratis, frister det deg å bli med?

Summary
Hvordan delta i partnerbytte (swingers)
Article Name
Hvordan delta i partnerbytte (swingers)
Description
Kan du tenke deg å ha sex med en annen person mens din partner gjør det samme? Hvordan delta i partnerbytte. Har du lyst til å prøve?
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo