Hvordan får du bedre ereksjon

Written by Kjønn

Hvordan får du bedre ereksjon

Ereksjonsproblemer – (eller ereksjonsforstyrrelser) – den berømte erektile dysfunksjonen – er et problem som normalt oppstår hos de aller fleste menn på et eller annet tidspunkt i livet.  Som for mange andre problemer, kan det være flere ulike årsaker som ligger bak at dette oppstår. Den gode nyheten er imidlertid at det er fullt mulig å gjenopprette en god ereksjon i de aller fleste tilfeller.

Selv om problemet kan løses, bør det absolutt ikke ignoreres, fordi ereksjonsproblemer er, – i tillegg til problemer både med å oppnå og å opprettholde en ereksjon, – i de fleste tilfeller tilknyttet flere andre typer problemer, som for eksempel manglende selvtillit, søvnproblemer, depresjon og en hel mengde andre faktorer.

Hvordan fungerer en ereksjon?

Ifølge Wikipedia:

«Hos mennesket består penis av tre rekker av erigerbart vev: ett svamplegeme (corpus spongiosum) under og to corpora cavernosa på sidene. Svamplegemet inneholder urinrøret (urethra) og vokser noe ved ereksjon, men blir ikke videre stivt. De to corpora cavernosa er omgitt av sterke, ikke elastiske huder og sørger for ereksjonens rigiditet. Ereksjon forekommer når svamplegemet i penis fylles med blod, og penis blir større og hardere enn normalt. Når mannen blir seksuelt opphisset, gjør ereksjonen det mulig å gjennomføre et samleie. En ereksjon kan også forekomme helt uavhengig om mannen tenker på noe seksuelt.»

Når har vi ereksjon?

Den vanligste grunnen til at ereksjon oppstår er når vi blir seksuelt opphisset i en situasjon, men det oppstår også ufrivillige ereksjoner som for eksempel av at undertøyet gnis mot penis, eller om natten og i de første minuttene etter at du har våknet. (morrabrød)

De fleste ungdommer vil nok skjønne veldig godt hva jeg snakker om hvis jeg minner dem om alle de gangene de har måttet bli liggende på magen på håndkleet sitt på stranda for å unngå å vise bulen i badebuksa på vei ned til sjøen. Eller motsatt, de gangene de har måttet bli i vannet for å vente på at ereksjonen skal gi seg for ikke å sprade tilbake til håndkledet på stranda med en tydelig bul i buksa.  

Disse ulempene kan oppstå gjennom hele livet, men det skjer oftere i ungdomstiden. Alder er derfor den mest avgjørende faktoren når man skal finne årsaken til erektil dysfunksjon, (impotens.) 

årsakene til erektil dysfunksjon

Hva er årsakene til erektil dysfunksjon/ impotens?

Årsakene til erektil dysfunksjon (impotens) kan være mange, inkludert fysiske problemer som diabetes, hjertesykdom, fedme, høyt blodtrykk, høyt kolesterol og til og med søvnproblemer. Legemidler som du kanskje tar for å håndtere andre helseproblemer, kan forårsake erektil dysfunksjon, det samme kan også alkohol, tobakk og andre narkotiske stoffer.

Selvfølgelig høres ikke det å kombinere sex med medikamenter ut som det er en god idé eller kan føre til gode resultater, med hederlige unntak som CBD

Erektil dysfunksjon kan i tillegg også være forårsaket av psykiske problemer, som angst, depresjon, stress og problemer i relasjoner. Det er grunnen til at det å gå til legen for behandling av erektil dysfunksjon er så verdifullt.

Hvis du bare velger å ignorere problemet, kan erektil dysfunksjon føre til ulike komplikasjoner, som for eksempel et utilfredsstillende sexliv, lav selvtillit, økt angst og problemer i parforhold. Det å få en partner gravid blir også selvsagt vanskelig hvis en mann lider av erektil dysfunksjon.

Hvis du har kommet så langt som til dette punktet, spør du kanskje deg selv hvorfor du ikke har en partner  uten at du egentlig tør å være helt ærlig mot deg selv og godta at sexlivet ditt var eller er ganske mangelfullt.

Løsninger på ereksjonsproblemer / impotens

Hvis ingenting annet fungerer, kan du selvsagt gjøre et forsøk med medisiner, men vi anbefaler deg absolutt å først prøve de naturlige løsningene for ereksjonsproblemer som vi snakker om videre i denne artikkelen.

Vet du forresten hvor mange bivirkninger de naturlige løsningene har? Ingen.

Trening og livsstilsendring

Det er mange livsstilsendringer som kan bidra til å øke libido hos menn og dermed forbedre erektil dysfunksjon, men blant dem er trening den behandlingen som kan ha absolutt størst innvirkning.

Trening fungerer nemlig på flere fronter for å bekjempe årsakene til erektil dysfunksjon (årsaker til impotens) og til å bidra til å reversere dem.

Også forbedrer blodsirkulasjonen, noe som er viktig for en sterk ereksjon, og forbedrer blodtrykket ved å bidra til økt innhold av nitrogenoksid i blodårene, noe som er nøyaktig samme måte som Viagra fungerer på.

Trening med vekter kan øke den naturlige produksjonen av hormonet testosteron, en viktig faktor i kvaliteten på ereksjon og seksuell lyst.

Konklusjon: Trening er en av de beste naturlige midlene for å bekjempe årsakene til erektil dysfunksjon (impotens årsaker), uansett hvor gammel du er.

Maten på erektil dysfunksjon

Spis sunt

Maten du spiser kan også ha en direkte innvirkning på erektil dysfunksjon. En diett som er rik på frukt, grønnsaker, fullkorn og fisk, og med mindre rødt kjøtt og raffinerte korn, reduserer risikoen for erektil dysfunksjon.

Et sunt kosthold hjelper deg også med å opprettholde kroppsvekten, noe som er viktig fordi overvektige menn har 50 prosent større sannsynlighet for å få erektil dysfunksjon enn menn som har en normal vekt.

I tillegg øker overvekt risikoen for vaskulær sykdom og diabetes, to faktorer som bidrar til at du kan få ereksjonsproblemer.

Det er viktig med nok søvn

Dårlige søvnmønstre kan også være en medvirkende årsak som fører til erektil dysfunksjon. En undersøkelse publisert i tidsskriftet Brain Research understreket det intrikate forholdet mellom nivået av kjønnshormoner som testosteron, seksuell funksjon og søvn, og bemerket at nivået av testosteron øker med forbedret søvn, mens lavere nivåer av testosteron er assosiert med seksuell dysfunksjon.

Utskillelse av hormoner styres av kroppens indre klokke, og våre søvnmønstre hjelper sannsynligvis kroppen med å bestemme når visse hormoner skal frigjøres.

Å holde seg til en bestemt søvnplan er et annet naturlig tiltak som kan bidra til at signalene du gir til kroppen er klare og konsistente for å motvirke erektil dysfunksjon.

Slutt å røyke og drikke alkohol

For mange menn er røyking et problem når det gjelder å kunne opprettholde en ereksjon.

Spesielt når erektil dysfunksjon er et resultat av vaskulær sykdom. (hjerte- /karsykdommer) Dette skjer når blodtilførselen til penis er begrenset på grunn av blokkering eller innsnevring av arteriene.

På den annen side, når det kommer til det å drikke alkohol, selv om det kan bidra til lettere å ha sex på grunn av dets frigjørende virkning, kan det også gjøre det vanskelig, siden alkohol også er en av hovedårsakene til erektil dysfunksjon. 

Sentralnervesystemet er ansvarlig for å frigjøre nitrogenoksid, et kjemisk stoff som er viktig for å produsere og opprettholde en ereksjon. Overdrevent alkoholforbruk nedsetter sentralnervesystemets funksjonsevne og gjør at det fungerer mindre effektivt. Mangel på nitrogenoksid resulterer i erektil dysfunksjon.

Mat for erektil dysfunksjon

Mat for erektil dysfunksjon

Hippokrates har allerede for veldig lenge siden uttalt: “La maten være din medisin.” Det fins mat for alle slags plager, inkludert mat for erektil dysfunksjon. 

Nitrater finnes i grønne blader og rødbeter

Grønne bladgrønnsaker, som selleri og spinat, kan øke blodsirkulasjonen på grunn av den høye konsentrasjonen av nitrater. Rødbetjuice har vist seg å være veldig rik på nitrater og hjelper deg derfor med å forbedre ereksjonen.

Proteiner som finnes i pistasjnøtter

En fersk studie viser at menn med ereksjonsproblemer (erektil dysfunksjon) som spiste pistasjnøtter hver dag i tre uker, fikk hardere ereksjoner og en større total seksuell tilfredshet. Fordelene med pistasjnøtter for ereksjonsproblemer kan skyldes et protein som kalles arginin, som kan bidra til å få blodkar til å slappe av. Dette er et annet eksempel på hvor viktig god blodsirkulasjon er bra for seksuell helse.

Sink til stede i østers

Østers har alltid vært kjent som et afrodisiakum. En årsak kan være at østers har høye nivåer av mineralet sink, som spiller en viktig rolle i produksjonen av det mannlige hormonet testosteron, og derfor kan være en hjelp til å løse ereksjonsproblemer.

Forskning som ble lagt fram på et møte i American Chemical Society kan presentere en annen interessant forbindelse: rå sjømat inneholder et stoff som stimulerer frigjøring av kjønnshormoner hos både menn og kvinner.

Vennermedfordeler: den beste løsningen på dine problemer med ereksjon / impotens

Hvis vi snakker om datingsider, vil et problem være å bli med i en og ikke flørte med noen. I Vennermedfordeler er det rett og slett en umulighet. 

Så hvis du har ereksjonsproblemer og du ikke gjør noe selv for å løse dem, er det nok best om du holder deg unna det største samfunnet av liberale mennesker i landet vårt. 

Hvis du derimot har praktisert noen av våre råd og tips og nok en gang er i stand til å gjøre en kvinne gal i senga, formidler vi seksuelle kontakter i hele Norge. Gratis. 

Hvorfor ikke gjøre et forsøk i dag? 

Summary
Hvordan får du bedre ereksjon
Article Name
Hvordan får du bedre ereksjon
Description
Har du lyst til å vite hva du kan gjøre for å få bedre ereksjon? Kjenner du til hemmelighetene om hvordan du gjør det? Vi vet det. Oppdag dem med Vennermedfordeler.
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo