10 seksuelle fantasier hos kvinner (som de mest sannsynlig ikke vil innrømme at de har)

Written by Ragnar Andersen Kjønn

Seksuelle fantasier hos kvinner

Seksuelle fantasier hos kvinner, i det 21. århundre, er det fortsatt et tabubelagt tema. Ønsker du å bryte det? Fortsett å les her.

Å ha seksuelle fantasier er en normal del av det å være menneske. Det starter i puberteten og følger oss resten av livet. Til tross for hva de fleste kanskje tror, har vi kvinner like mye seksuelle fantasier som menn, bare på en annen måte.

Et merkelig faktum: fantasier er mer intense og tilbakevendende hos sjenerte mennesker.

Et annet faktum: en fantasi som er felles for alle kvinner, er å finne den ultimate mannen som er god i sengen, som gjør oss gal. 

Match dating : Det du gjør på date er ikke lenger en fantasi

Den seksuelle fantasien, slik den defineres, tilhører en verden av forestillinger. Her forestiller vi oss situasjoner som gjør oss opphisset. Selv om det ikke nødvendigvis er det som skjer i virkeligheten, når vi er klar for å sette den ut i praksis. Om du for eksempel har en fantasi om legen og sykepleieren, og har en match dating hvor du praktiserer denne leken. Da er det ikke lenger en fantasi, men virkelighet. 

I mange tilfeller, vil disse fantasiene være noe helt annet enn både den moral og de verdier som personen som har dem står for. 

Derfor vil det å krysse den barrieren for fantasi bare føre til en paradoksal, avskrekkende effekt.

Ikke forveksle seksuell lyst med seksuell fantasi

Det er en vanlig feil å forveksle seksuell fantasi med seksuell lyst fordi begge deler handler mentalt om sex. 

Forskjellen er at i det første tilfelle blir en person opphisset av en fiktiv situasjon. Og i det andre tilfellet er det forventninger om en reell situasjon som utløser opphisselses mekanismene. 

De 10 mest vanlige seksuelle fantasiene hos kvinner (som de ikke vil innrømme på første date)

Alle mennesker har seksuelle fantasier en eller annen gang i livet, uansett kjønn eller legning. Men glem at de vil fortelle deg om det på den første eller andre daten .

kvinner med seksuelle fantasier

1. Å domineres

Fra å være immobilisert til de mest ekstreme aspektene ved seksuell dominans, inkludert BDSM og voldtekt, er dominans veldig opphissende for mange kvinner.

Men som mange fantasier, er ikke dette nødvendigvis en refleksjon av hva de ønsker i det virkelige liv. Ifølge psykologer bør det ikke være noen forveksling mellom rollene vi har i vårt daglige liv og de vi har seksuelt. Å ønske å bli dominert er frigjøring av stress, avkall på makt, seksuell yin til profesjonell yang, om du vil.

2. Å ha kontroll

Å ta kontroll er også en vanlig seksuell fantasi.  Det å kunne nyte like mye å være den som dominerer som den som er dominert, og er kjent som «skifter» i BDSM verden, og viser at det ikke fins strikse regler for våre seksuelle fantasier. 

Det er mange kvinner som i hverdagen er føyelige og servile og har fantasier om dominans og alt utstyr som er knyttet til dette, for eksempel stiletthæler, latex- og lær, håndjern, pisker, etc.

3. Sex med en ukjent

Sex med en totalt fremmed er en både dristig og spennende fantasi til millioner av kvinner over hele verden. 

Virkelighet? Det er vel mer sannsynlig at en fremmed vil kunne påføre deg en SOS (seksuelt overførbar sykdom). Eller at han tar deg med i baksetet på en bil, enn at du vil føle noen form for opphisselse. Men det er ikke noe galt i å fantasere om det.  

4. Sex mot betaling

Enten det er en fantasi om et rom fullt av menn som stikker 500 lapper i trusa di, eller bokstavelig talt bytter penger for sex, vil det å bli et seksuelt objekt ta bort alle følelser fra handlingen, og kan dermed være spennende.

En seksuell fantasi hvor det handler om betaling handler om å utforske dominans og underkastelse, som er spennende for mange mennesker. Det er stigmaet rundt sexarbeid som gjør denne fantasien enda mer tiltalende.

5. Sex med noen du ikke burde ha sex med

De fleste kvinner følger strenge prinsipper når det gjelder å holde fingrene vekk fra kjæresten til sin beste venninne, som i virkeligheten er en vanlig fantasi, nemlig det å ha et seksuelt forhold til noen du ikke burde ha sex med

Jeg våger meg på å si at 3 av 4 kvinner fantaserer om å ligge med noen de ikke burde, selv om de vet at om de gjør det,  ville de forårsake et brudd. 

vanlige seksuelle fantasier

6 Autoritetsperson

La oss være ærlig søte jenter, hvem har ikke fantasert om å ligge med læreren? Eller med en militære eller en politi? 

Freud sa at seksuelle fantasier med en autoritetsperson, som et sentralt element, var tegn på uløste problemer med en farsfigur.  

Heldigvis er denne teorien til Freud motbevist. Hans bidrag til psykologi og filosofi har hatt stor innflytelse, men i dag er det ingen som tror på hans tolkning av drømmer eller hans mange tolkninger av aspekter ved seksuelle fantasier. 

7. Rollespill

Å late som man er noen man ikke er og tolke en forestilling, er på kanten av fantasi, fordi mange par gjør det i virkeligheten. De bruker erotiske kostymer for å utgi seg for en fransk hushjelp, politimann eller sykepleier og forestiller seg en situasjon som plutselig får en seksuell karakter. 

8. Lesbisk sex

Å ha sex med en kvinne er også en vanlig fantasi hos mange kvinner, men ikke fordi de ønsker å være lesbisk.  

Det indikerer at du har et nysgjerrig sinn. 

Denne fantasien er mer akseptert av kvinner enn av menn, for av en eller annen grunn, ser menn på det å ha slike fantasier som et angrep på sin heteroseksualitet, og derfor avviser de dem, eller, som mange, holder dem for seg selv.  

9. Gruppesex

Selv om gruppefester for voksne er mer og mer populært, vil de aller fleste mennesker aldri ha mulighet til å utprøve denne fantasien i det virkelige liv, og fortsette å nyte den erfaringen i sine fantasier.  

Fantasier om gruppesex er som oftest mest vanlig blant kvinner som ikke har hatt mange sexpartnere og som kanskje har hatt langvarige forhold. 

de vanligste seksuelle fantasier

10.  Se og/eller se på

Adrenalinkicket som kommer av frykten for å bli fanget til å se andre i deres mest utsatte og intime øyeblikk, kan utvilsomt være spennende.

På samme måte kan ideen om å ha sex med noen på et offentlig sted, med risiko for å bli oppdaget, være spennende, og selv om det for mange ville være et mareritt å bli oppdaget mens de har sex i et prøverom, skjer det ingenting ved bare å fantasere om det.  

Venner med fordeler: dating sider for voksne, som gir deg mulighet til å oppfylle dine fantasier. 

Vennermedfordeler er den største nettsiden i landet for å bli kjent med nye folk. 

Ønsker du trekant? Skriv det under dine ønsker. Er du på reise og ikke kjenner noen i området? Opplys om det. Vurderer du å komme ut av skapet? Perfekt. Leter du etter uforpliktende sex? Genialt. En relasjon med venner med fordeler? Bra. 

På vår kontaktside på nett er det plass til alle. Derfor er alle våre brukere innstilt på alltid å ha det bra. 

Får du lyst til å prøve? 

Å bli med i Venner med Fordeler   er helt gratis!

Summary
Seksuelle fantasier hos kvinner
Article Name
Seksuelle fantasier hos kvinner
Description
Seksuelle fantasier hos kvinner, i det 21. århundre, er det fortsatt et tabubelagt tema. Ønsker du å bryte det? Fortsett å les her.
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo