Hvordan kan jeg vite om jeg er bifil. Å bli kjent med min seksuelle legning

Written by Kjønn

Hvordan kan jeg vite om jeg er bifil new

Er du i tvil om din seksuelle legning? Har du oppdaget at du noen ganger kan tiltrekkes av samme kjønn, og andre ganger av motsatt kjønn? Vi skal forklare deg hvorfor.

Før du spør deg selv om du er bifil, må du ha klart for deg hva det innebærer. 

Å være bifil defineres med seksuell eller romantisk tiltrekning mot begge kjønn. Å snakke om bifile og deres tilhørighet innen gruppen LHTB+ er viktig for at personer med bifil legning føler seg sett, anerkjent og akseptert.

Mange bifile er lenge ikke engang klar over sin egen seksuelle legning fordi den ofte er ignorert. 

Nå har vi snakket om hva definisjonen på det å være bifil er, nå skal vi snakke om hvilke tegn som kan gi deg en pekepinn på om du er bifil eller ikke. 

Venner med fordeler: Tegn på om du kan være bifil

Du skulle ønske at din sjelevenn kunne være en venn med fordeler? 

Før vi går videre skal vi se på noen tegn som kan indikere at du er bifil.

1. Jeg spør meg selv om jeg er bifil

Det kan virke innlysende, men det at du stiller deg det spørsmålet, – uten at det er en indikasjon i seg selv, gjør at det finnes en mulighet for at du seriøst vurderer at du er bifil, selv om det kan være ubevisst. Det kan være ren nysgjerrighet, men hvis du googler vanlige uttrykk relatert til bifili og føler at det du leser stemmer for deg, kan du være bifil.

Dating sider

2. Du føler deg tiltrukket av samme kjønn som deg selv

Forestill deg at du forsøker  å flørte på et diskotek : en av kjennetegnene til det å være bifil er at man i noen tilfeller føler seg tiltrukket av det motsatte kjønn og i andre tilfeller føler seg tiltrukket av samme kjønn. Har du noen gang opplevd det? Har du noen ganger vært usikker på følelsene du har for en person av samme kjønn? Spør du deg selv om du føler deg tiltrukket av en person av samme kjønn eller om det «bare» er vennskap? For eksempel, om du er jente og tenker på andre jenter på samme måte som du tenker på gutter, kan det være et tegn som peker mot å være bifil. 

Å flørte med en kollega av samme kjønn på arbeidsplassen  på en firmafest eller fantasere om at det er en venn med fordeler og samtidig lete etter tegn på at de har blitt forelsket i deg

Å utforske seg selv er en stor del av livet, som kan føre til fantastiske oppdagelser om deg selv, men det er selvfølgelig ingen hastverk med å gjøre noe du selv ikke er komfortabel med, og du behøver heller ikke å sette en etikett på deg selv med mindre det er noe du selv ønsker. 

3. Du føler deg tiltrukket av både mannlige og kvinnelige skuespillere i en tv-serie eller film. 

Jeg har en venn som for eksempel ikke kunne bestemme seg for hvem han likte best av Angelina Jolie og Brad Pitt. Vennen min hadde aldri hatt problemer med sin seksuelle legning. Han var åpen om at han var bifil, og at han forelsker seg i ulike folk , uavhengig av kjønn og seksuell legning. 

4. Du sjekker profilene til både menn og kvinner på dating sider

Om du oppdager at du ser like mye på mannlige som kvinnelige profiler på  dating sider og du liker begge, kan det være en indikator på at du er bifil. 

5. Du føler deg komfortabel med begrepet bifil 

Et lite tegn på at du kan være bifil er at du føler deg komfortabel med begrepet bifil og syns beskrivelsen av det å være bifil virker passende for deg

Selv om du ikke vet så mye om det å være bifil, men tenker på beskrivelsen av det og føler at det faktisk stemmer veldig bra for deg, så er dette et tegn på at du kanskje virkelig føler det dypt inni deg.  

Du kan for eksempel bli klar over det hvis du ser en bifil person på tv eller en YouTuber som er bifil, eller hvis du hører en bifil person snakke om sine erfaringer og du legger merke til at du egentlig kan identifisere deg med det han sier. 

nettdating

6. Motstridende følelser

Et sjette tegn på at du kan være bifil er å ha motstridende følelser når du ser deg for deg i et forhold. For eksempel hvis du under oppveksten hele tiden har sett for deg at du skulle ende opp i et forhold med en av motsatt kjønn, fordi det er det du er lært opp til. 

Hvis du derimot plutselig forestiller deg en framtid med en av samme kjønn, eller du forestiller deg, som mann, hvordan det ville vært å gjøre en annen mann lykkelig i senga og ikke hvordan du kan glede en kvinne  så kan det peke mot at du er bifil. 

Ting som ikke gjør deg bifil 

Nå når vi vet hva det vil si å være bifil og hvilke tegn som kan tyde på at du kan være bifil, skal vi snakke om det som ikke er å være bifil

På tide å gjøre slutt på mytene om bifili! 

Folk stiller seg spørsmål for å finne ut om de er bifile. Det er en måte å utforske seg selv på som er helt legitim. Det er viktig å stille de rette spørsmålene og tolke svarene på en fleksibel måte. 

1.  Å være bifil er ikke bare en fase du går gjennom

En vanlig, klassisk oppfatning om det å være bifil som vi alle kjenner til og som vi hater, er at de som er bifil bare er forvirret og at vi går gjennom en fase. 

Selv om jeg forstår godt at veldig mange homofile og lesbiske anser seg som bifile før de blir klar over sin sanne seksuelle legning, betyr ikke dette at alle bifile egentlig bare er homofile eller lesbiske og at de før eller siden kommer til å innse det. 

2. Å være bifil er ikke bare noe de later som

Noen mener at bifile kvinner bare er bifile for å gjøre inntrykk på menn. Dette er en skadelig oppfatning som forsterker den negative idéen om at bifile kvinner er falske og bare later som de er bifile for å få oppmerksomhet. I virkeligheten praktiserer bifile kvinner sin seksualitet simpelthen fordi de er bifile. 

hvordan du kan glede en kvinne

3. Å være bifil betyr ikke nødvendigvis at de tiltrekkes like mye av kvinner som av menn

Endel bifile personer opplever en lik fordeling av tiltrekning til kvinner og menn. Selv om noen opplever at tiltrekningen er ganske likt fordelt mellom de to kjønnene, betyr ikke det at det gjelder for alle. 

I tillegg, inkluderer bifili også transseksuelle og ikke-binære mennesker, som definerer seg som kjønnsnøytrale. Å være bifil og tiltrukket av trans-personer, betyr ikke at du automatisk er pan-seksuell, noe som forresten har blitt mer synlig etter at det ble mulig med  nettdating .

Test for å finne ut om jeg er bifil

Hvis løsningen på alle eksistensielle problemer bare var å ta en test  ville vel ingen ha problemer? Hver enkelt person er en egen verden. Og å være nysgjerrig har aldri vært galt. 

For hvilken som helst bifil person som leser dette og som kanskje er bekymret for sin validitet som bifil: du trenger ikke å gjøre noe du ikke er komfortabel med.

Du behøver ikke å klistre på deg en etikett om du ikke er klar for det, og du trenger heller ikke komme ut av skapet før du føler deg sikker og komfortabel med å gjøre det. 

Det er bare du som kjenner ditt virkelige jeg og bare du kjenner din egen reise, så bruk den tiden tu behøver, gjør det som føles rett for deg, og hvor du enn ender opp, enten som bifil eller som noe annet, må du aldri føle deg ukomfortabel med å utforske det. . Du behøver ikke å være 100% sikker på deg selv med en gang for at din identitet skal være gyldig. 

Livet er en reise, og vi vet aldri hvor vi kommer til å ende opp. 

venner med fordeler

Vennermedfordeler, nettstedet med datingsider perfekt til å teste ut og bli kjent med deg selv

Vennermedfordeler er nettstedet med dating sider som er perfekt til å teste ut din seksualitet. Vårt samfunn, som er det største i landet, er sammensatt av liberale mennesker med sans for å nyte livet. 

Så om du er bifil, hetero, pan-seksuell, eller hva som helst: så er du hjertelig velkommen. 

I tillegg så er det helt gratis å bli med. 

Hva venter du på?

Noen leter etter deg akkurat nå. 

Summary
Hvordan kan jeg vite om jeg er bifil
Article Name
Hvordan kan jeg vite om jeg er bifil
Description
Lurer du på om du er bifil, men er ikke helt sikker? Fantaserer du om begge kjønn? Dette er den artikkelen du bør lese.
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo