Hvordan få kjæreste: optimaliser profilen din og begynn å flørte i dag 

Written by Ragnar Andersen Tips for flørting

Optimaliser profilen online

Har du lurt på hvordan du kan få en kjæreste og kommet frem til at å bli med i Venner Med Fordeler var den korteste veien?!! Gratulerer!! Du har helt rett!

Men for å lykkes må du jobbe litt. La oss se nærmere på dette.

Det viktigste på et erotisk nettsted er hvordan du presenterer deg overfor de andre brukerne.

Det tvinger deg til å lage en god profil, men ikke bare det: du må også skille deg ut fra resten, på en god måte. Derfor skal vi i denne artikkelen lære deg hvordan du kan lage en god dating profil.

Vi skal se på de to sidene av hvordan du kan gjøre dette: den skriftlige og den visuelle delen.

Det er to veier å gå når du designer en eksepsjonell datingprofil.

 • Den skriftlige delen. Hvor du skriver brukernavnet ditt, dine preferanser, hva du liker og en kort beskrivelse eller biografi.
 • Bildet. Det er viktig å være nøye med hvordan du fremstår overfor andre mennesker hvis du ønsker å ha uforpliktende treff.
Bildet. Det er viktig å være nøye med hvordan du fremstår overfor andre mennesker hvis du ønsker å ha uforpliktende treff.

Hvordan skrive en god dating profil

Velg et enkelt og fengende brukernavn eller et pseudonym. brukernavnet er avgjørende for å bli lagt merke til eller for å tiltrekke deg de rette typer mennesker. Det er heller ikke tilrådelig å sette tall etter brukernavnet. For eksempel, hvis du velger å bruke «Horejenta45» eller «Knuller´n19», reduserer du drastisk sjansene dine for å møte jenter eller bli kjent med gutter, rett og slett på grunn av et tall og for å være altfor direkte, selv på vår nettside for liberale brukere. Det virker sprøtt, men sånn er det.

Analyser av data indikerer at personer som bruker navn som er altfor seksuelle og med tall, får 32 % færre favoritter enn andre.

 • Bruk hobbyene dine for å lage deg et brukernavn: Hvis du liker dansemusikk, gjenspeil det i brukernavnet ditt. Hvis det er surfing du liker, legg det inn i brukernavnet ditt. På den måten vil det være lettere å bli kjent med gutter og jenter
 • Ikke bruk tall. Hos Venner Med Fordeler ønsker vi å være helt klar på dette. Hold deg unna dem. Hvis det er noen som har tatt et brukernavn som du ønsket å ha, tenk litt mer, så finner du sikkert et som er originalt og morsomt.

Sett en tittel på beskrivelsen i profilen din. Den må være kort og presis, ikke mer enn 140 tegn.

 • De beste titlene gjør folk interessert i resten av det du har skrevet. Den trenger ikke inneholde mye informasjon, men noe som fanger oppmerksomheten. Du kan til og med legge inn et sitat av en kjent person du liker. Hva med et av Casanova for å tiltrekke deg utro kvinner? Det var tross alt hans spesialitet.
 • Tittelen er viktig, men ikke alt: Det er en tittel, og ja den er viktig, men den betyr ikke alt.  Selvsagt vil du kunne treffe jenter selv om du ikke har laget verdens beste tittel.
 • Hvem ønsker du å tiltrekke deg? Det er viktig å vite hvem du ønsker å tiltrekke deg når du lager tittelen. Det er ikke det samme å ønske og tiltrekke seg 20 år gamle jenter som 55 år gamle kvinner.
 • Hva er det som gjør deg spesiell? Vi er alle unike på en eller annen måte. Det er kanskje de færreste som deler din interesse for langdistanseløping, for å gi et eksempel, men det er et godt samtaleemne og indikerer at du gjør noe som nesten ingen andre gjør
 • Ikke si at du liker ting som alle andre liker. Det er en selvfølge. Alle liker uforpliktende forhold hvis de er på Venner Med Fordeler. Hold deg unna klisjeer som «Jeg har et veldig nært forhold til vennene mine», «Jeg liker å reise og gå på kino». Alle liker det, og det gjør deg ikke spesiell.
 • Ta med en kort oversikt over ting som interesserer deg og ikke interesserer deg i et forhold. Dette er viktig fordi det er folk som syns at det å lese mye er bortkastet tid, og foretrekker heller å rette blikket mot nettsider hvor det er rangeringer, fete bokstaver og lignende.
 • Ikke generaliser. Det er åpenbart at alle ønsker «ærlighet» og «respekt». Det er bedre at du legger inn ting her som at du har kjempelyst på en schæferhund eller at du sparer for å kjøpe deg en Honda 600-motorsykkel.
 • Ikke vær for negativ. Hvis du legger ut en endeløs liste over ting du ikke tåler i et forhold, vil du skremme bort halvparten av dine mulige dater. Selv om de er en one-night-stand. Ingen ønsker å henge med negative mennesker.
Vær ærlig om dine intensjoner. Seriøst. Du er på en datingside for å bli kjent med folk. Hvis du starter med å si at du ønsker et seriøst og langvarig forhold mens det du egentlig ønsker er å ha et one-night stand, gjør du ting feil.

Vær ærlig om dine intensjoner. Seriøst. Du er på en datingside for å bli kjent med folk. Hvis du starter med å si at du ønsker et seriøst og langvarig forhold mens det du egentlig ønsker er å ha et one-night stand, gjør du ting feil.

 • Hvis du søker noe varig: Vær høflig og hold deg unna svært eksplisitt seksuelt innhold. Noe i retning av “Jeg ville elsket å lage mat til kvinnen jeg drømmer om” er perfekt. “Jeg vil gjerne møte single jenter som elsker fotturer” er heller ikke dårlig.
 • Hvis du leter etter noe uforpliktende: Snakk om ting som har mer å gjøre med å leve det glade liv enn noe annet. Nattlige aktiviteter fungerer veldig bra. «Jeg kjenner den beste cocktailbaren i hele Oslo» og slike ting fungerer utmerket. Her kan du være litt mer erotisk, men uten å gå for langt. Grensen mellom det sensuelle og det frekke er noen ganger veldig fin.

Optimaliser bildet på din datingprofil for å bli kjent med folk

Bildet er speilet til profilen din, så hvis du forbedrer det vil du oppdage hvor lett det er å ha suksess hos Venner Med Fordeler allerede nå. 

Hittil har vi snakket om hvordan skrive en god dating profil: Vi har forsøkt å avklare noen konsepter knyttet til dating profiltekst som å optimalisere preferanser og prøve å få mest mulig ut av dem for å oppnå møter med kvinner og skrive en attraktiv, tydelig og informativ profil for brukerne.

Nå skal vi fortsette med å forklare relevansen til bildene i datingprofilen din, ulike tips for å forbedre dem og noen triks for å få bildet ditt til å skille seg ut og få flere besøk, bli mer populær, og takket være dette, øke sjansene for dating og uforpliktende treff. Det koster ikke altfor mye, og du kan få en svært hyggelig overraskelse.

Det kan være folk som legger merke til beskrivelsene og ikke bryr seg så mye om utseende, men la oss ikke lure oss selv, det viktigste i datingprofilen din er bildene. Enkelt og greit. Du vil aldri oppnå  sex på første date hvis du ikke har en god datingprofil og noen gode bilder som ligger der, dessuten vil det i tillegg være vanskelig for deg å få en første date.

jenter med gode profiler på datingsider

Venner Med Fordelers data analytikere har tusenvis av profiler å analysere og antallet registrerte menn og kvinner øker for hver dag, så informasjonen er ren statistikk, analysert etter vitenskapelige standarder. Vi skal ikke bry deg med alle detaljene, men det du må vite, er at de profilene som legger til bilder på kontoen sin:

 • Har 87 % flere som legger de til, interaksjoner og besøk, enn profiler uten bilde.
 • Starter 70 % flere samtaler med personer som svarer til hva de liker og deres preferanser.
 • Etablerer 77 % flere uforpliktende forhold eller annen type forhold med andre brukere av siden.

Husk at mange brukere ikke snakker med profiler uten et bilde

Dette kan være en god grunn til å overvinne den første sjenertheten som vi alle føler når vi lager en datingprofil. Det er normalt, men slapp av, for alle her inne ser etter det samme som deg, det er ingenting å skamme seg over. Så fortsett, få mest mulig ut av dine kvaliteter, så kan det hende at du blir overrasket over både hva du kan like, og hvem du kan like. Få ut det beste i deg for å begynne og bli kjent med vakre kvinner i løpet av få minutter.

Du kan også lese: hvordan bli mindre sjenert

Av alle bildene du tar og som du skal legge ut, er hovedbildet på profilen det aller viktigste. Det som gjør at du skiller deg ut fra resten og som gjør at akkurat den personen du leter etter og ønsker å tilbringe en spesiell natt sammen med, legger merke til det. Grunnen er enkel, bildet vil ikke automatisk gjøre at du skaffer deg en date, men hvis du ikke har et godt bilde, kan det føre til at du blir forkastet. Det vil si at når vi ser på profiler, og vi ikke liker det første bildet, går vi heller ikke videre for å se på resten, og dette er hovedgrunnen til at vi må være ekstra nøye med valg av profilbildet i forhold til resten.

Når det er sagt, skal vi gi deg noen råd om hva du må gjøre for at dine profilbilder skal bli så perfekte at de tiltrekker alle de jentene og guttene du måtte ønske. 

For å ta et bilde som hjelper deg til å oppnå dine mål må du ta hensyn til to viktige faktorer: 

 • Kunsten eller formen. Ja, du leste riktig. Et godt bilde på en erotisk kontaktside kan være kunst. Mer spesifikt, å ta et godt bilde for å flørte er en kunst.
jenter med gode profiler på datingsider
 • Innholdet. Motivet på bildet må stemme overens med hvem du er. Å bli kjent med jenter i Oslo (eller i en annen by eller tettsted i Norge) avhenger av hvor mye av din personlighet og attraktivitet du viser på bildene.

Kunsten

Vi snakker om de mest tekniske aspektene, de grunnleggende tingene som alltid tas i betraktning når du tar et bilde. Ta det med ro, du trenger ikke ha noen som helst kunnskap, og du trenger heller ikke utstyr som lyskastere eller objektiver. Mobiltelefonen din og lyst til å gjøre ting bra, vil være nok så lenge du følger disse enkle tipsene.

 • ¾ Regelen. Noe som er viktig å huske når du skal ta bilde av et motiv, – som i dette tilfellet er deg, er at du ikke bør være i sentrum av bildet. La motivet, deg, være på en av sidene. Det ser både bedre ut og ikke minst gir det muligheten til at de som besøker profilen din bruker mye lengre tid på å se på bildet og observere detaljene, samtidig som det gir deg en mulighet til å vise noe av det som interesserer deg, som du også har skrevet i datingprofilen din, og som du tror kan hjelpe deg med å bli kjent med folk.
 • Ikke bruk blitz. Aldri, jeg gjentar, aldri bruk blitz, ikke en gang innendørs. Blitz skaper skygger, og forvandler folk til vampyrer med blodige øyne, og gir generelt et uttrykk som garantert ville gledet enhver skrekkfilmregissør i verden, men dessverre absolutt ikke vil være like virkningsfullt hvis målet ditt er å flørte på en kontaktside for dating. Spesielt ikke de menn og kvinner som venter på å treffe deg gjennom Venner Med Fordeler.  
 • Vær forsiktig med nærbilder. Vi i Venner Med Fordeler anbefaler vi deg å ta bilde fra et stykke unna, fra midjen og opp, eller generelt, helbilde, men pass på at du ikke tar bildet for langt unna. Det er viktig at du kan vises godt. Nærbilder bør utelukkende brukes av folk som kan posere, gutte- og jentemodeller, eller folk som er veldig selvsikre, og fremfor alt, der et sminke-, lys- og fotograferingsteam er involvert, som er i stand til å unngå alle utfordringen du møter når du tar et nærbilde. Hvis du fortsatt ønsker å ta et nærbilde, ikke glem å vaske ansiktet godt, pynte deg litt og ta bildet i godt lys. Ikke innbill deg at du at du vil treffe kvinnen eller mannen du ønsker et uforpliktende forhold til hvis du tar en selfie akkurat når du har våknet, rufsete, med mørke ringer og sovesand i øynene og tredagers skjegg.
jenter med gode profiler på datingsider
 • Ikke overdriv bruk av filter. For noen år siden måtte du være en mester i Photoshop for å redigere et bilde til det bedre, men med teknologiske fremskritt og Instagram har filtre tatt helt av på bilder som vises på sosiale nettverk. Det er sant at du kan justere lysstyrken, noe som kan hjelpe i enkelte tilfeller, men det kan aldre erstatte et godt planlagt bilde, og det gir ofte et kunstig utseende og dårlig bilde.  Med andre ord: ingen kan sminke seg til en god jobb.

Innholdet

Når vi snakker om innhold, refererer vi til elementene som vises i bildet, fra personen til den minste detalj i bakgrunnen.

Det er ikke nødvendig å være overnøyaktig med hva som vises på bildet, men med litt oppmerksomhet på detaljer kan resultatet forbedres betraktelig, noe som vil gjøre bildene dine mye mer attraktive og det vil hjelpe deg å få kontakt med folk.

 • Velg et passende miljø. Ikke ta en selfie i et hus dekorert med møblene din bestemor fikk da hun giftet seg. Sannheten er ikke særlig tiltrekkende, med mindre du er den vakreste jenta eller gutten i verden, og i så fall er det din skjønnhet, og ikke resten av det som er på bildet som har fanget oppmerksomheten til den andre personen. Å vise bestemors møbler betyr at du ikke er så nøye, eller at du bor hos foreldrene dine. Hvis du i tillegg er 39, vil det kunne skape vanskeligheter når du skal flørte, og generelt sett kommer det ikke til å gjøre et veldig godt inntrykk. Det er bedre å dra til en park og ta bilder der, eller på et hvilket som helst vakkert sted i nærheten av huset ditt, eller i et gjenkjennelig monument i byen din. Det samme gjelder for bad, som er et annet sted hvor folk ofte tar bilder, du bør også unngå rotete rom som ser ut som de ble truffet av en tornado og slike ting. Pass på at det ikke er fremmede eller kompromitterende gjenstander.
 • Ikke poser med døde dyr, våpen eller andre gjenstander som kan være støtende. Det virker som en spøk, men hos Venner Med Fordeler har vi måttet fjerne bilder av personer som brukte disse elementene i bildene sine. Du bør huske at bilder har en enorm tiltrekningskraft, men kan også virke frastøtende. Mange mennesker kan føle avsky mot våpen eller jakt. Det er greit at du liker det, men det kan være lurt å velge mer nøytrale detaljer til bildet, ting som verken trenger å begeistre eller noe de fleste liker, men noe som aldri gjør at en person eliminerer deg allerede ved første øyekast. 
 • Bruk godt med lys hvis bildet tas innendørs. Hvis du uansett ønsker å ta et bilde hjemme, gjør det på et lyst sted uten for mange ting rundt. Har du et vakkert hus som tiltrekker kvinner, rent og ryddig, er det ikke noe problem å vise det. Bruk lyse farger og mye lys. Ikke skru på alle lysene samtidig, husk at skyggene de produserer kan ødelegge helheten. Vent til en dag og et tidspunkt når det er fint naturlig lys. Det gir glede til helheten. Og glede er en nøkkel når du skal søke etter one-night stands, eller et varig forhold.
 • Formidler positive følelser. Finn noe som virkelig får deg til å le og ta bildet mens du tenker på det. En advarsel: falske smil er mye verre enn et alvorlig ansikt. Mennene og kvinnene i Venner Med Fordeler, og den datingsiden for voksne den er, elsker ærlighet. Falske smil er enkle å oppdage og ikke attraktive, unngå det for enhver pris, det er bedre å ta dette på alvor og heller vente til du føler for å smile mer naturlig.
 • Se på kameraet. Se rett inn i linsen, men uten å gjøre ansiktet ditt til en Dolce & Gabanna-modell. Bare se og smil og vis ditt beste ansikt, det er mer enn nok. Når vi begynner å posere tror vi at bildene blir like bra for oss som for Brad Pitt, mens vi i virkeligheten ikke når lenger enn å se ut som en av karakteren i The Simpsons.
 • Ta bilder av deg selv mens driver med din favorittaktivitet. Enten det er skateboard, spille et instrument eller skiferie i Alpene. Å være en aktiv person vil øke sjansene dine for å flørte med alle slags mennesker hos Venner Med Fordeler. Fra utro kvinner, til unge gutter, og til alle andre typer uforpliktende forhold du måtte ønske. Kontakt og samtale blir også lettere, du vil alltid ha et utgangspunkt for å snakke om noe når du går tom for ord foran den du liker.

En god måte å følge de rådene vi har gitt er å gjøre det gradvis. Analyser først bildet på din datingprofil, se på tingene det ikke samsvarer med, og konsentrer deg om å fikse dem først.

Start med å endre det som virker enklest for deg, for gradvis å gjennomføre resten av ideene i de påfølgende bildene. I tillegg har det å endre profilbildet vårt fra tid til annen en ekstra fordel: bildeendringer tiltrekker seg alltid folks oppmerksomhet, de kan hjelpe deg med å formidle nye ting, og de gir deg en ny mulighet til å gjøre et godt førsteinntrykk. Alt er fordeler, og hvis de liker bildene dine, kan du lettere foreslå et privat møte med den personen du liker.

Påminnelse: Hvis du er utro, må du kanskje tenke annerledes angående bilder. Det må du i så fall forklare det i den skriftlige delen.

Du kan også lese:  hvordan være utro

Så ikke vent lenger med å forbedre profilen din. Du vil starte med å fylle opp agendaen din med jenter og gutter som har de samme ønskene om å ha et forhold som deg selv.  Det er opp til deg å lykkes hos Venner Med Fordeler

META: Har du registrert deg i Venner Med Fordeler, men vet ikke hvordan skrive en god datingprofil? Du trenger ikke bekymre deg. Vi gir deg alle nøklene. 

Hvordan få kjæreste: optimaliser profilen din og begynn å flørte i dag 

Har du lurt på hvordan du kan få en kjæreste og kommet frem til at å bli med i Venner Med Fordeler var den korteste veien?!! Gratulerer!! Du har helt rett!

Men for å lykkes må du jobbe litt. La oss se nærmere på dette.

Det viktigste på et erotisk nettsted er hvordan du presenterer deg overfor de andre brukerne.

Det tvinger deg til å lage en god profil, men ikke bare det: du må også skille deg ut fra resten, på en god måte. Derfor skal vi i denne artikkelen lære deg hvordan du kan lage en god dating profil.

Vi skal se på de to sidene av hvordan du kan gjøre dette: den skriftlige og den visuelle delen.

Det er to veier å gå når du designer en eksepsjonell datingprofil.

 • Den skriftlige delen. Hvor du skriver brukernavnet ditt, dine preferanser, hva du liker og en kort beskrivelse eller biografi.
 • Bildet. Det er viktig å være nøye med hvordan du fremstår overfor andre mennesker hvis du ønsker å ha uforpliktende treff.

Hvordan skrive en god dating profil

Velg et enkelt og fengende brukernavn eller et pseudonym. brukernavnet er avgjørende for å bli lagt merke til eller for å tiltrekke deg de rette typer mennesker. Det er heller ikke tilrådelig å sette tall etter brukernavnet. For eksempel, hvis du velger å bruke «Horejenta45» eller «Knuller´n19», reduserer du drastisk sjansene dine for å møte jenter eller bli kjent med gutter, rett og slett på grunn av et tall og for å være altfor direkte, selv på vår nettside for liberale brukere. Det virker sprøtt, men sånn er det.

Analyser av data indikerer at personer som bruker navn som er altfor seksuelle og med tall, får 32 % færre favoritter enn andre.

 • Bruk hobbyene dine for å lage deg et brukernavn: Hvis du liker dansemusikk, gjenspeil det i brukernavnet ditt. Hvis det er surfing du liker, legg det inn i brukernavnet ditt. På den måten vil det være lettere å bli kjent med gutter og jenter
 • Ikke bruk tall. Hos Venner Med Fordeler ønsker vi å være helt klar på dette. Hold deg unna dem. Hvis det er noen som har tatt et brukernavn som du ønsket å ha, tenk litt mer, så finner du sikkert et som er originalt og morsomt

Sett en tittel på beskrivelsen i profilen din. Den må være kort og presis, ikke mer enn 140 tegn.

 • De beste titlene gjør folk interessert i resten av det du har skrevet. Den trenger ikke inneholde mye informasjon, men noe som fanger oppmerksomheten. Du kan til og med legge inn et sitat av en kjent person du liker. Hva med et av Casanova for å tiltrekke deg utro kvinner? Det var tross alt hans spesialitet.
 • Tittelen er viktig, men ikke alt: Det er en tittel, og ja den er viktig, men den betyr ikke alt.  Selvsagt vil du kunne treffe jenter selv om du ikke har laget verdens beste tittel.
 • Hvem ønsker du å tiltrekke deg? Det er viktig å vite hvem du ønsker å tiltrekke deg når du lager tittelen. Det er ikke det samme å ønske og tiltrekke seg 20 år gamle jenter som 55 år gamle kvinner.
 • Hva er det som gjør deg spesiell? Vi er alle unike på en eller annen måte. Det er kanskje de færreste som deler din interesse for langdistanseløping, for å gi et eksempel, men det er et godt samtaleemne og indikerer at du gjør noe som nesten ingen andre gjør
 • Ikke si at du liker ting som alle andre liker. Det er en selvfølge. Alle liker uforpliktende forhold hvis de er på Venner Med Fordeler. Hold deg unna klisjeer som «Jeg har et veldig nært forhold til vennene mine», «Jeg liker å reise og gå på kino». Alle liker det, og det gjør deg ikke spesiell.
 • Ta med en kort oversikt over ting som interesserer deg og ikke interesserer deg i et forhold. Dette er viktig fordi det er folk som syns at det å lese mye er bortkastet tid, og foretrekker heller å rette blikket mot nettsider hvor det er rangeringer, fete bokstaver og lignende.
 • Ikke generaliser. Det er åpenbart at alle ønsker «ærlighet» og «respekt». Det er bedre at du legger inn ting her som at du har kjempelyst på en schæferhund eller at du sparer for å kjøpe deg en Honda 600-motorsykkel.
 • Ikke vær for negativ. Hvis du legger ut en endeløs liste over ting du ikke tåler i et forhold, vil du skremme bort halvparten av dine mulige dater. Selv om de er en one-night-stand. Ingen ønsker å henge med negative mennesker.

Vær ærlig om dine intensjoner. Seriøst. Du er på en datingside for å bli kjent med folk. Hvis du starter med å si at du ønsker et seriøst og langvarig forhold mens det du egentlig ønsker er å ha et one-night stand, gjør du ting feil.

 • Hvis du søker noe varig: Vær høflig og hold deg unna svært eksplisitt seksuelt innhold. Noe i retning av “Jeg ville elsket å lage mat til kvinnen jeg drømmer om” er perfekt. “Jeg vil gjerne møte single jenter som elsker fotturer” er heller ikke dårlig.
 • Hvis du leter etter noe uforpliktende: Snakk om ting som har mer å gjøre med å leve det glade liv enn noe annet. Nattlige aktiviteter fungerer veldig bra. «Jeg kjenner den beste cocktailbaren i hele Oslo» og slike ting fungerer utmerket. Her kan du være litt mer erotisk, men uten å gå for langt. Grensen mellom det sensuelle og det frekke er noen ganger veldig fin.

Optimaliser bildet på din datingprofil for å bli kjent med folk. 

Bildet er speilet til profilen din, så hvis du forbedrer det vil du oppdage hvor lett det er å ha suksess hos Venner Med Fordeler allerede nå. 

Hittil har vi snakket om hvordan skrive en god dating profil: Vi har forsøkt å avklare noen konsepter knyttet til dating profiltekst som å optimalisere preferanser og prøve å få mest mulig ut av dem for å oppnå møter med kvinner og skrive en attraktiv, tydelig og informativ profil for brukerne.

Nå skal vi fortsette med å forklare relevansen til bildene i datingprofilen din, ulike tips for å forbedre dem og noen triks for å få bildet ditt til å skille seg ut og få flere besøk, bli mer populær, og takket være dette, øke sjansene for dating og uforpliktende treff. Det koster ikke altfor mye, og du kan få en svært hyggelig overraskelse.

Det kan være folk som legger merke til beskrivelsene og ikke bryr seg så mye om utseende, men la oss ikke lure oss selv, det viktigste i datingprofilen din er bildene. Enkelt og greit. Du vil aldri oppnå  sex på første date hvis du ikke har en god datingprofil og noen gode bilder som ligger der, dessuten vil det i tillegg være vanskelig for deg å få en første date.

Venner Med Fordelers data analytikere har tusenvis av profiler å analysere og antallet registrerte menn og kvinner øker for hver dag, så informasjonen er ren statistikk, analysert etter vitenskapelige standarder. Vi skal ikke bry deg med alle detaljene, men det du må vite, er at de profilene som legger til bilder på kontoen sin:

 • Har 87 % flere som legger de til, interaksjoner og besøk, enn profiler uten bilde.
 • Starter 70 % flere samtaler med personer som svarer til hva de liker og deres preferanser.
 • Etablerer 77 % flere uforpliktende forhold eller annen type forhold med andre brukere av siden.

Husk at mange brukere ikke snakker med profiler uten et bilde

Dette kan være en god grunn til å overvinne den første sjenertheten som vi alle føler når vi lager en datingprofil. Det er normalt, men slapp av, for alle her inne ser etter det samme som deg, det er ingenting å skamme seg over. Så fortsett, få mest mulig ut av dine kvaliteter, så kan det hende at du blir overrasket over både hva du kan like, og hvem du kan like. Få ut det beste i deg for å begynne og bli kjent med vakre kvinner i løpet av få minutter.

Du kan også lese: hvordan bli mindre sjenert

Av alle bildene du tar og som du skal legge ut, er hovedbildet på profilen det aller viktigste. Det som gjør at du skiller deg ut fra resten og som gjør at akkurat den personen du leter etter og ønsker å tilbringe en spesiell natt sammen med, legger merke til det. Grunnen er enkel, bildet vil ikke automatisk gjøre at du skaffer deg en date, men hvis du ikke har et godt bilde, kan det føre til at du blir forkastet. Det vil si at når vi ser på profiler, og vi ikke liker det første bildet, går vi heller ikke videre for å se på resten, og dette er hovedgrunnen til at vi må være ekstra nøye med valg av profilbildet i forhold til resten.

Når det er sagt, skal vi gi deg noen råd om hva du må gjøre for at dine profilbilder skal bli så perfekte at de tiltrekker alle de jentene og guttene du måtte ønske. 

For å ta et bilde som hjelper deg til å oppnå dine mål må du ta hensyn til to viktige faktorer: 

 • Kunsten eller formen. Ja, du leste riktig. Et godt bilde på en erotisk kontaktside kan være kunst. Mer spesifikt, å ta et godt bilde for å flørte er en kunst.
 • Innholdet. Motivet på bildet må stemme overens med hvem du er. Å bli kjent med jenter i Oslo (eller i en annen by eller tettsted i Norge) avhenger av hvor mye av din personlighet og attraktivitet du viser på bildene.

Kunsten

Vi snakker om de mest tekniske aspektene, de grunnleggende tingene som alltid tas i betraktning når du tar et bilde. Ta det med ro, du trenger ikke ha noen som helst kunnskap, og du trenger heller ikke utstyr som lyskastere eller objektiver. Mobiltelefonen din og lyst til å gjøre ting bra, vil være nok så lenge du følger disse enkle tipsene.

 • ¾ Regelen. Noe som er viktig å huske når du skal ta bilde av et motiv, – som i dette tilfellet er deg, er at du ikke bør være i sentrum av bildet. La motivet, deg, være på en av sidene. Det ser både bedre ut og ikke minst gir det muligheten til at de som besøker profilen din bruker mye lengre tid på å se på bildet og observere detaljene, samtidig som det gir deg en mulighet til å vise noe av det som interesserer deg, som du også har skrevet i datingprofilen din, og som du tror kan hjelpe deg med å bli kjent med folk.
 • Ikke bruk blitz. Aldri, jeg gjentar, aldri bruk blitz, ikke en gang innendørs. Blitz skaper skygger, og forvandler folk til vampyrer med blodige øyne, og gir generelt et uttrykk som garantert ville gledet enhver skrekkfilmregissør i verden, men dessverre absolutt ikke vil være like virkningsfullt hvis målet ditt er å flørte på en kontaktside for dating. Spesielt ikke de menn og kvinner som venter på å treffe deg gjennom Venner Med Fordeler.  
 • Vær forsiktig med nærbilder. Vi i Venner Med Fordeler anbefaler vi deg å ta bilde fra et stykke unna, fra midjen og opp, eller generelt, helbilde, men pass på at du ikke tar bildet for langt unna. Det er viktig at du kan vises godt. Nærbilder bør utelukkende brukes av folk som kan posere, gutte- og jentemodeller, eller folk som er veldig selvsikre, og fremfor alt, der et sminke-, lys- og fotograferingsteam er involvert, som er i stand til å unngå alle utfordringen du møter når du tar et nærbilde. Hvis du fortsatt ønsker å ta et nærbilde, ikke glem å vaske ansiktet godt, pynte deg litt og ta bildet i godt lys. Ikke innbill deg at du at du vil treffe kvinnen eller mannen du ønsker et uforpliktende forhold til hvis du tar en selfie akkurat når du har våknet, rufsete, med mørke ringer og sovesand i øynene og tredagers skjegg.
 • Ikke overdriv bruk av filter. For noen år siden måtte du være en mester i Photoshop for å redigere et bilde til det bedre, men med teknologiske fremskritt og Instagram har filtre tatt helt av på bilder som vises på sosiale nettverk. Det er sant at du kan justere lysstyrken, noe som kan hjelpe i enkelte tilfeller, men det kan aldre erstatte et godt planlagt bilde, og det gir ofte et kunstig utseende og dårlig bilde.  Med andre ord: ingen kan sminke seg til en god jobb.

Innholdet

Når vi snakker om innhold, refererer vi til elementene som vises i bildet, fra personen til den minste detalj i bakgrunnen.

Det er ikke nødvendig å være overnøyaktig med hva som vises på bildet, men med litt oppmerksomhet på detaljer kan resultatet forbedres betraktelig, noe som vil gjøre bildene dine mye mer attraktive og det vil hjelpe deg å få kontakt med folk.

 • Velg et passende miljø. Ikke ta en selfie i et hus dekorert med møblene din bestemor fikk da hun giftet seg. Sannheten er ikke særlig tiltrekkende, med mindre du er den vakreste jenta eller gutten i verden, og i så fall er det din skjønnhet, og ikke resten av det som er på bildet som har fanget oppmerksomheten til den andre personen. Å vise bestemors møbler betyr at du ikke er så nøye, eller at du bor hos foreldrene dine. Hvis du i tillegg er 39, vil det kunne skape vanskeligheter når du skal flørte, og generelt sett kommer det ikke til å gjøre et veldig godt inntrykk. Det er bedre å dra til en park og ta bilder der, eller på et hvilket som helst vakkert sted i nærheten av huset ditt, eller i et gjenkjennelig monument i byen din. Det samme gjelder for bad, som er et annet sted hvor folk ofte tar bilder, du bør også unngå rotete rom som ser ut som de ble truffet av en tornado og slike ting. Pass på at det ikke er fremmede eller kompromitterende gjenstander.
 • Ikke poser med døde dyr, våpen eller andre gjenstander som kan være støtende. Det virker som en spøk, men hos Venner Med Fordeler har vi måttet fjerne bilder av personer som brukte disse elementene i bildene sine. Du bør huske at bilder har en enorm tiltrekningskraft, men kan også virke frastøtende. Mange mennesker kan føle avsky mot våpen eller jakt. Det er greit at du liker det, men det kan være lurt å velge mer nøytrale detaljer til bildet, ting som verken trenger å begeistre eller noe de fleste liker, men noe som aldri gjør at en person eliminerer deg allerede ved første øyekast. 
 • Bruk godt med lys hvis bildet tas innendørs. Hvis du uansett ønsker å ta et bilde hjemme, gjør det på et lyst sted uten for mange ting rundt. Har du et vakkert hus som tiltrekker kvinner, rent og ryddig, er det ikke noe problem å vise det. Bruk lyse farger og mye lys. Ikke skru på alle lysene samtidig, husk at skyggene de produserer kan ødelegge helheten. Vent til en dag og et tidspunkt når det er fint naturlig lys. Det gir glede til helheten. Og glede er en nøkkel når du skal søke etter one-night stands, eller et varig forhold.
 • Formidler positive følelser. Finn noe som virkelig får deg til å le og ta bildet mens du tenker på det. En advarsel: falske smil er mye verre enn et alvorlig ansikt. Mennene og kvinnene i Venner Med Fordeler, og den datingsiden for voksne den er, elsker ærlighet. Falske smil er enkle å oppdage og ikke attraktive, unngå det for enhver pris, det er bedre å ta dette på alvor og heller vente til du føler for å smile mer naturlig.
 • Se på kameraet. Se rett inn i linsen, men uten å gjøre ansiktet ditt til en Dolce & Gabanna-modell. Bare se og smil og vis ditt beste ansikt, det er mer enn nok. Når vi begynner å posere tror vi at bildene blir like bra for oss som for Brad Pitt, mens vi i virkeligheten ikke når lenger enn å se ut som en av karakteren i The Simpsons.
 • Ta bilder av deg selv mens driver med din favorittaktivitet. Enten det er skateboard, spille et instrument eller skiferie i Alpene. Å være en aktiv person vil øke sjansene dine for å flørte med alle slags mennesker hos Venner Med Fordeler. Fra utro kvinner, til unge gutter, og til alle andre typer uforpliktende forhold du måtte ønske. Kontakt og samtale blir også lettere, du vil alltid ha et utgangspunkt for å snakke om noe når du går tom for ord foran den du liker.

En god måte å følge de rådene vi har gitt er å gjøre det gradvis. Analyser først bildet på din datingprofil, se på tingene det ikke samsvarer med, og konsentrer deg om å fikse dem først.

Start med å endre det som virker enklest for deg, for gradvis å gjennomføre resten av ideene i de påfølgende bildene. I tillegg har det å endre profilbildet vårt fra tid til annen en ekstra fordel: bildeendringer tiltrekker seg alltid folks oppmerksomhet, de kan hjelpe deg med å formidle nye ting, og de gir deg en ny mulighet til å gjøre et godt førsteinntrykk. Alt er fordeler, og hvis de liker bildene dine, kan du lettere foreslå et privat møte med den personen du liker.

Påminnelse: Hvis du er utro, må du kanskje tenke annerledes angående bilder. Det må du i så fall forklare det i den skriftlige delen.

Du kan også lese:  hvordan være utro

Så ikke vent lenger med å forbedre profilen din. Du vil starte med å fylle opp agendaen din med jenter og gutter som har de samme ønskene om å ha et forhold som deg selv.  Det er opp til deg å lykkes hos Venner Med Fordeler 

Summary
Optimaliser profilen online
Article Name
Optimaliser profilen online
Description
Det viktigste på en erotisk online datingside er hvordan du fremstår for de andre brukerne. Optimaliser profilen online om succesvol te zijn op je date
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo