Optimaliser profilen din og bli kjent med nye folk nå

Written by Tips for flørting

Optimaliser profilen online

Det viktigste på en erotisk online datingside er hvordan du fremstår for de andre brukerne. Optimaliser profilen online

Det er to ting du må ta i betraktning når du skal lage profilen din

 • Den skrevne delen. Brukernavnet ditt, dine preferanser, hva du liker og en liten beskrivelse eller biografi.
 • Bildet. Det er viktig å tenke nøye gjennom hvordan du vil fremstå for andre hvis du ønsker uforpliktende treff. 

I dette innlegget vil vi hjelpe deg å utvikle den skrevne delen i profilen din. Hvis man vet hvordan man gjør dette, og gjør det bra, er det denne delen som hjelper oss å få frem våre intensjoner og hva som gjør oss spesielle.

Velg et enkelt og fengende brukernavn eller pseudonym.

Hvilket type brukernavn du velger er avgjørende for hvilke type personer du tiltrekker deg. Det er ikke anbefalt å legge til tall bak navnet. Hvis du for eksempel kaller det for “KrigerJente45” eller “sexdyret19” reduserer du drastisk dine sjanser til å finne jenter eller bli kjent med gutter. Selv på vårt nettsted med liberale mennesker. Det virker rart, men sånn er det. 

Undersøkelser viser at brukere med for seksuelle brukernavn, eller brukernavn med tall har 32% mindre favoriseringer enn resten.

 • Bruk dine hobbyer når du skal velge brukernavn: Hvis du liker musikk, la det reflekteres i brukernavnet ditt. Hvis du liker snowboard, bruk det i brukernavnet ditt. På den måten blir det lettere å bli kjent med jenter og gutter. 
 • Ikke bruk tall. I Vennermedfordeler ber vi deg holde deg unna disse navnene. Hvis det brukernavnet du ville bruke er opptatt, tenk litt mer. Du kommer sikkert på noe originalt og morsomt. 
beschrijving van uw online profiel

Bruk en tittel på beskrivelsen i profilen din.

Den bør være kort og direkte, og ikke mer enn 140 tegn.

 • De beste titlene får andre brukere til å ønske og lese resten av det som er skrevet. Det er ikke en fordel å ha for mye informasjon, bare nok til å fenge leseren. Du kan også legge til et sitat eller ordtak du liker. For å tiltrekke deg utro damer kan du for eksempel bruke et av Casanova. Det var jo tross alt hans spesialitet. 
 • Det er viktig, men ikke stress: Det er en tittel. Viktig, ja, men det er ikke det eneste som betyr noe. Du kommer til å bli kjent med jenter selv om du ikke har verdens beste tittel. 
 • Hvem er det du ønsker å tiltrekke deg? Det er viktig å tenke gjennom hvem det er du ønsker å tiltrekke deg når du lager tittelen. Det er ikke det samme å tiltrekke seg en jente på 25 som en dame på 55. 

Hva gjør deg spesiell?

Vi er alle unike på en eller annen måte. Kanskje det ikke er så mange som deler dine interesser for thriatlons, bare for å nevne et eksempel. Men det er et bra tema for samtaler, og det indikerer at du har sunne interesser og er i stand til å gjøre noe som ikke mange er.  

 • Ikke nevn at du liker ting som alle liker. Det er åpenbart. Alle er interessert i et forhold uten forpliktelser hvis du har en profil hos Vennermedfordeler. Unngå banaliteter som “jeg er en veldig god venn” og “jeg liker å reise og å gå på kino”. Dette er ting som alle skriver, og det får deg ikke til å skille deg ut.  
interessere deg i et forhold
 • Inkluder en kort liste med ting som kan interessere deg i et forhold og ting du ikke er interessert i. Dette er viktig. Det finnes folk som synes at å lese er bortkastet tid.  
 • Vær original. Selvfølgelig ønsker alle “oppriktighet” og “respekt”. Her er det bedre å skrive at du ønsker deg en hund eller at du sparer til motorsykkel. 
 • Ikke vær for negativ. Hvis du legger ut et lang liste over ting du ikke kan fordra i et forhold eller ved det andre kjønn, så vil du skremme vekk halvparten av dine mulige dater. Selv om det bare er for et one night stand. Ingen liker negative mennesker.  

Vær ærlig om hva du søker.

Du er på en online datingside for å bli kjent med folk. Hvis du begynner med å si at du er ute etter et seriøst forhold, og det du ønsker er et one night stand, så vil du gå glipp av de som ser etter det samme som deg, og kaste bort tid på de som ikke er det.  

 • Hvis du søker noe varig: Vær hyggelig og unngå å snakke bare om seksuelle temaer. Noe sånt som “jeg ville likt og kokkelere for min drømmedame” eller “Jeg vil bli kjent med single jenter som liker å være ute på tur” høres mye bedre ut.   
 • Hvis du søker noe sporadisk: Snakk om ting som går mer på å leve livet. Bylivet og restauranter pleier å virke bra. “Jeg kjenner den beste coctailbaren i Oslo” for eksempel. Her kan man også være litt mer seksuell, men uten å dra den for langt. 
Optimaliser profilen online

Optimaliser ditt profilbilde for å bli kjent med folk online

Bildet er profilens speil. Gjør det beste utav det, og se hvor lett det er å få napp på Vennermedfordeler. 

Til nå har vi bare snakket om tekst. Vi har sett på noen viktige punkt når du lager profilen din, og hvordan optimalisere mulighetene dine til å møte damer ved å lage en attraktiv profil. 

Nå vil vi gå over til å forklare viktigheten til bildene du har i profilen, gi deg noen råd for å forbedre de og noen tips for å fremheve bildet og få flere treff, bli mer populær og øke muligheten til dater og uforpliktende treff. Det skal ikke så mye til, og det kan gi deg en hyggelig overraskelse.

Det kan være de som bryr seg mer om beskrivelsen og mindre om bildet. Men det er ingen god ide og satse på det. Det viktigste i profilen din er bildet. 

De ansvarlige for dataanalyse hos Vennermedfordeler har analysert tusenvis av profiler, og resultatene taler for seg. Vi vil ikke kjede deg med detaljene, men det du trenger å vite om profiler med bilde er:

 • De har 87% flere likes, interaksjoner og besøk enn profiler uten bilde. 
 • Indikerer 70% flere samtaler med brukere som matcher med tanke på interesser og preferanser.
 • Det indikeres rundt 77% flere uforpliktende møter eller andre forhold enn hos andre brukere. 

Hovedfaktorer

Vær oppmerksom på at mange brukere ikke tar kontakt med profiler uten bilde

Dette bør være en god grunn til å overkomme beskjedenheten når vi lager oss en profil på en online datingside. Det er helt vanlig, men alle her ser etter det samme som deg, så det er ingenting og skjemmes over. 

Vis frem dine beste kvaliteter og begynn og bli kjent med damer. Det kan henne du kan bli overrasket over hvem du matcher med. 

Blant alle bildene vi tar og de vi viser frem, er det viktigste bildet nettopp profilbildet. Det er det som skiller deg fra resten. Grunnen er enkel. Et bilde alene vil ikke gjøre at du får en date, men hvis du ikke har et godt bilde kan du lett bli oversett. 

Når vi surfer gjennom profiler er det profilbildet som gjerne avgjør om vi går videre og ser på resten av profilen.

Når det er sagt, vil vi gi deg noen tips om hva du kan gjøre for å tiltrekke jentene og guttene du er interessert i.

For å ta et bilde som hjelper oss å nå våre mål er det to hovedfaktorer vi må tenke på: 

 • Kunst. Ja, du leste riktig. Et bra bilde på en erotisk online datingside kan være kunst. Mer konkret, å ta et bra bilde for å flørte er en kunst. 
 • Innholdet. Motivet på bildet må samsvare med hvem du er. Å bli kjent med jenter i Oslo eller hvilken som helst annen by i Norge avhenger av hvordan du viser frem din personlighet og hvordan du viser deg frem på bildene dine.  
online profielfoto optimaliseren

Kunsten

For å snakke om de tekniske delene så er det noen grunnelementer vi må ha i bakhodet. Det er ikke nødvendig å være ekspert eller ha mye fancy utstyr. Med mobilen din og ønsket om å gjøre det, så kommer du langt med disse tipsene. 

¾ regelen.

Når du tar et bilde, ikke plasser motivet midt i bildet. Pass på at motivet, som i dette tilfellet er deg, er litt mer til høyre eller litt mer til venstre i bildet. Det ser bedre ut, og den som ser på bildet bruker automatisk mer tid på å studere det og observere detaljer i profilen din som du tror kan hjelpe deg med å bli kjent med folk

Ikke bruk blits.

Aldri, vi gjentar, aldri bruk blits. Det lager skygger, grelle farger, røde øyne, og gir generelt en stemning i bildet som ikke er spesielt innbydende. Det passer ikke for å flørte på en online datingside og vil ikke tiltrekke seg noen av de utro mennene og damene som venter på å finne deg på Vennermedfordeler. 

Fremtoning.

Hos Vennermedfordeler anbefaler vi at du tenker over hvilke bilder du legger ut. Du vil selvfølgelig ta deg best mulig ut. Husk at ikke alle er modeller, og det er helt greit, men gjør ditt beste for å se ren og ordentlig ut. Det viser også at du har lagt litt innsats i det, og det setter alle pris på, både jenter og gutter. Og man kan ikke regne med å treffe en mann eller dame for uforpliktende treff hvis man legger ut en selfie med morratryne og tredagers. 

Ikke overdriv bruk av filtre.

For bare noen år siden måtte man være ekspert på fotoshop for å fikse bilder. Nå, med alle filtrene på snapchat og instagram er det tilgjengelig for alle. Fordelen er at det kan hjelpe oss og rette opp i feil lysbruk, farger og skygger. Men det kan ikke erstatte et godt tatt bilde. Og vi har vel sett nok jenter med ører og hundenese eller blomsterkrans og sommerfugler over hodet?

små detaljer voor optimaliser profilen online

Innhold

Med innhold mener vi alle elementer som vises i bildet. Alt fra personen til små detaljer i bakgrunnen.  

Vi mener ikke at man skal ha overdreven kontroll på hva som vises i bildet, men litt oppmerksomhet bør man gi detaljene, det kan utgjøre en stor forskjell.

Velg et passende mijø.

Ikke ta en selfie i et hus dekorert med bestemors møbler og nipset hun fikk i bryllupsgave. Det er ikke veldig attraktivt, med mindre du er den peneste jenta eller gutten i verden. I så fall er det din skjønnhet som blir lagt merke til, og ikke alt det andre i bildet.

Å vise frem møblene til bestemor, eller at du bor hjemme hos foreldrene dine gjør det vanskelig å flørte da det ikke vil gi et veldig godt inntrykk. Det er bedre å finne deg en park eller et fint sted i naturen og ta bildet der. Om så et fint monument fra byen der du bor. Teorien er det samme med badet. Det er et sted mange velger å ta bilde av seg selv. Det er en fordel og unngå rotete og overfylte rom. Og forsikre deg om at det ikke er rare ting i nærheten, som ikke burde vises på bildet. 

Ikke poser med døde dyr.

Jakt trofeer, våpen og andre objekter som kan virke støtende har ingenting å gjøre på et profilbilde. Du tror kanskje det er en spøk, men hos Vennermedfordeler har vi måttet avvise bilder med lignende innhold. Vi minner deg på at bilder har en enorm påvirkningskraft, både positivt og negativt.  Mange føler en sterk avsmak mot våpen og jakt. Det gjør ingenting hvis du liker det, men det kan være lurt å være selektiv med hva du viser på bilder. Vær forsiktig med å vise ting som majoriteten ikke liker.  

Velg riktig belysning hvis du tar bilde inne.

Hvis du vil ta bilde inne, velg et lyst sted med lite ting. Hvis du har det fint hjemme, rent og ryddig, ikke vær redd for å vise det frem. Bruk lyse farger og fint lys. Vær forsiktig med skygger som kan ødelegge motivet. Vent på en dag eller et tidspunkt på dagen med mye naturlig lys. Belønningen kan være et one night stand eller et fast forhold. 

Vis positive følelser.

Tenk på noe som får deg til å le og ta bilde når du tenker på det. Et falskt smil er værre enn et alvorlig ansikt. Menn og damer på Vennermedfordeler, en online datingside for voksne, liker ærlighet og oppriktighet. Påtvungne smil er lette og oppdage, er lite attraktivt, og bør unngås.  

Søk kameraet.

Se på linsen, men uten å prøve og se ut som en Dolce&Gabanna modell. Se på kameraet, smil, og vis frem det beste av deg, det er mer enn nok. Når vi prøver å posere, tror vi at vi skal se ut som Brad Pitt, men ender opp som en i Beavis & Butthead. 

Ta bilder mens du gjør favoritt aktiviteten din.

Om det er fra en skitur, mens du spiller et instrument eller er på fisketur, At du er en aktiv person øker sjansene dine til å flørte med alle slags mennesker på Vennermedfordeler. Alt fra utro damer til unge gutter, og alt imellom av hva du kan tenke deg av uforpliktende treff. Samtalen flyter også lettere når man har noe å starte samtalen med, en felles interesse man kan snakke om når man plutselig finner seg selv tom for ord forran denne personen man liker. 

En god måte og implementere rådene vi har gitt deg er å gjøre det litt etter litt. Først, analyser profilbildet ditt. Legg merke til de elementene som ikke passer inn og fiks disse først. 

Begynn med og endre det enkle for og litt etter litt implementere resten av ideene. Deretter, skift profilbilde med jevne mellomrom. Bytte av bilde og nye profilbilder blir lagt merke til og kan hjelpe deg med å vise frem nye ting og vi får en ny sjanse til å gi et godt førsteinntrykk. Det er fordelaktig, og hvis bildene dine blir likt kan du alltids foreslå et privat møte med denne personen som liker deg.  

Ikke utsett oppgraderinga av profilen din. Begynn og fylle agendaen din med jenter og gutter med de samme ønskene som deg. Det er ditt ansvar og lykkes hos Vennermedfordeler

Summary
Optimaliser profilen online
Article Name
Optimaliser profilen online
Description
Det viktigste på en erotisk online datingside er hvordan du fremstår for de andre brukerne. Optimaliser profilen online om succesvol te zijn op je date
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo