Hvordan få kjæreste

Written by Ragnar Andersen Tips for flørting

Hvordan gjøre kvinne forelsket

For å finne det som skal til for å vite hvordan få kjæreste trengs det tålmodighet, men når du først klarer å få til en date, og viser henne hva det er ved deg som gjør at du er verdt å satse på, vil du kunne lykkes. Hvordan gjøre en kvinne forelsket

Husk at det må være en viss tiltrekning mellom dere. Hvis det ikke er slik, er det lite trolig at hun vil bli forelsket i deg. 

Uansett ikke fortvil, det er fortsatt noe mer du kan gjøre. 

Hvordan forføre en kvinne

Hvis du vil vite hvordan du kan forføre en kvinne, er det beste du kan gjøre å ha en plan. Det er en vanskelig utfordring, men den er ikke umulig. 

Det første er å ta hensyn til hennes alder

Selvfølgelig er alder relativt, så la oss heller snakke om mental alder. Det jeg ønsker å si er at det er ikke det samme å flørte med en moden kvinne du har møtt på butikken som å flørte med en venninne  fra universitetet.  Er du med? 

Gå sakte frem

Før du skal sjekke opp en kvinne, husk at å trenge deg på henne for å få henne forelsket ikke er noen god idé. Hvis du har det travelt eller at hun føler at du trakasserer henne, vil hun tro at du er helt desperat og vil fort miste interessen. 

Si aldri til ei jente at du elsker henne før du har blitt godt kjent med henne. For hun vil forstå at det ikke er sant. 

Og det er det jo ikke heller. Det kan hende du føler en viss fysisk tiltrekning, eller til og med litt forelskelse, men dette er ikke kjærlighet. Uansett hvor mange romantiske komedier du måtte ha sett. 

For å elske noen må du først bli kjent med dem. 

Vil du vite hvordan du skal flørte? Den eneste måten å sjekke det ut på er å vite at for å kunne elske må du først bli kjent. 

Finn en måte å snakke med henne på

Det må ikke virke altfor påtrengende. Hvis det er gjennom jobben eller i din vennekrets, er det perfekt. 

Problemet oppstår når vi ønsker å snakke med noen vi ikke kjenner. Enten det er på en kafé, på butikken eller på et trenings senter. Det viktigste er å velge et tema som har noe å gjøre med det stedet du er på.  

hvordan få en kvinne forelsket

Gi henne oppriktige komplimenter

Hvis det er slik at du ønsker å vite hvordan du skal flørte med en kvinne, er det fordi du virkelig er interessert i henne. 

Du har helt sikker mye fint å si til henne, så gjør det. Men vær forsiktig, ikke begrens deg til bare å fortelle henne hvor pen hun er. Du må rose hennes intellekt og hennes evne til å få ting gjort. Alle har vi ting vi gjør veldig bra i livet. Oppdag hva din kjære gjør og fortell henne det, gi henne oppmerksomhet og ros på denne måten.

Men obs obs! ikke plag henne. Hvis du gir henne komplimenter hvert sekund, vil hun fort bli lei. 

Flørt litt med henne

Å flørte er viktig for å vise en kvinne at du virkelig er interessert i henne og at du ønsker mer enn vennskap. Du kan gjøre det bevisst, men flørting kommer som oftest spontant uten at du behøver å tenke over det.  

Du kan smile og se kvinnen inn i øynene uten at du tenker over at du virkelig flørter med henne. Hvis du virkelig liker henne, vil du sannsynligvis gjøre det uten at du engang er klar over at du gjør det. 

Forsikre deg om at du alltid ser godt ut og føler deg bra

Kvinner er ikke barer opptatt av utseendet ditt, men også om hvor sikker og komfortabel du er og at du tar godt vare på deg selv. Dusj daglig, bruk rene klær, stell håret og bruk deodorant og gjerne litt parfyme. Vis henne at du har stil og at du er stolt av utseendet ditt.

Lev ditt eget liv

Selv om det er fint å bruke tid sammen med den kvinnen du elsker, er det likevel viktig at du setter av tid til dine egne interesser. Vær nøye med at du ikke slutter med det du liker å gjøre på grunn av henne. Hun vil føle seg mer tiltrukket av deg når hun ser at du har et interessant liv og at du er uavhengig.  

Hvis du har noe du brenner for, vil du samle poeng som mer «attraktiv» for å si det sånn. Hvis det du brenner for er det samme som noe av det hun brenner for, er det et pluss, da er halve jobben allerede gjort. 

Se for deg at du liker å klatre og at du oppdager at det er noe hun også brenner for. Trenger jeg å si noe mer? 

hvordan få ei jente forelsket

Lytt til henne

Å kunne lytte er helt avgjørende hvis du vil vite hvordan du skal forføre en kvinne. For å vise at du lytter, oppretthold øyekontakt og gi små kommentarer innimellom, som «ja», «jeg forstår». 

Husk å gjenta det hun sa og still spørsmål for å vise henne at du lytter. Men ikke overdriv, om du ikke har noe som ikke en gang er tilnærmet intelligent å bidra med så er det best at du forholder deg taus. 

Vis henne hva som gjør deg spesiell

Dine spesielle egenskaper kan også bidra til at hun blir forelsket i deg. Tenk over hva som er spesielt ved deg og finn en måte å vise henne det på. 

For eksempel, om du driver en eller annen form for sport, inviter henne til en konkurranse. 

Hvis du spiller gitar i et band, inviter henne til en av dine konserter

Om du er en ivrig leser, så kan du snakke med henne om bøker du har lest. 

Med andre ord: hvis du ønsker å vite hvordan du får en kjæreste, så start med å møte noen som har de samme interesser som deg. 

Hjelp og støtt henne

Å vise henne hvordan du kan hjelpe og støtte henne kan også overbevise henne at det er verdt å elske deg. Gjør små ting for å vise henne at du er en bra person før du ber henne på første date. 

For eksempel, kan du støtte henne i et viktig prosjekt, eller gratulere henne med en eksamen hun har gjort bra eller en forfremmelse på jobben. 

Finn ulike måter som du kan tilby din hjelp på som hun vil være takknemlig for. 

Takknemlighet er en følelse som ligger nært opp mot kjærlighet. 

hvordan forføre en kvinne

Vær hyggelig og høflig

Selv om noen jenter tiltrekker seg dårlige gutter, er det selvsagt mye bedre å ha en bra gutt. Ikke glem å vis frem dine gode egenskaper før det første møtet

Å være vennlig med andre og oppføre seg bra til vanlig er alltid attraktivt, så lenge det ikke blir en tvangstrøye og hindrer deg i å gjøre noen sprøe ting av og til.  

Det er viktig å ha en viss grad av spontanitet for å få det meste ut av livet. 

Mennesker som er hyggelige, høflige og ansvarlige, men som innimellom finner på sprø ting, er som oftest veldig attraktive.

Be henne ut uten at du direkte ber om det

For å ta ditt, til tider, flørtende vennskap til neste nivå, må du ved en eller annen anledning be henne ut. Inviter henne på en uformell måte uten at det virker påtrengende for å øke sjansene for at hun sier ja og samtidig redusere ubehaget hvis hun svarer nei. 

Forsøk noe slikt som: 

  • “Jeg har noen billetter til en film på kino på fredags kvelden, de var egentlig til en venn, men han kan ikke. Er du opptatt på fredag?” 
  • “Jeg vet ikke om du er interessert, men i morgen tenkte jeg å dra i skogen en tur med hunden min, har du lyst til å bli med?»

Det beste er hvis daten handler om noe hun liker å gjøre

I de foregående eksemplene, – kino eller skogstur – har du flere muligheter for at hun blir med om hun liker å gå på kino eller å gå en tur i skogen. 

En annen mulighet er at hun sier ja selv om hun ikke liker noen av disse aktivitetene. I tilfelle må du stille deg dette spørsmålet: Hvorfor har hun sagt ja til å gå på date med meg hvis hun ikke likte det vi gjorde? 

Det kan være bare to grunner til det spørsmålet: Enten liker hun deg, eller hun er redd for å si nei til dine forslag av en eller annen grunn

La henne få vite hvordan du føler deg

Etter noen dater, la henne få vite hvor bra du har det sammen med henne. Det er mulig at hun føler det samme, men du må fortelle henne det en eller annen gang hvis du ønsker å være sikker. 

Prøv å si noe sånt som: «Når vi dater, har jeg det alltid kjempebra. Du er veldig morsom.» Du kan også ta sjansen på å si litt mer – det kommer an på hvordan du ser at hun reagerer. Da kan du fortsette med noe som: «Du har det vakreste smilet jeg har sett på veldig lenge.»

hvordan forføre ei jente

Nok en gang, gå sakte frem

Vil du vite hvordan du får deg en kjæreste? Gå sakte frem. 

Det gjør ikke noe om du venter til etter fire dater før du prøver å kysse henne, men gå sakte frem her også. Du må ha datet en kvinne flere ganger  før du forteller henne at du er forelsket, det er helt innlysende. 

Det er innlysende fordi for at en person skal forelske seg i en annen er det nødvendig med tid for å bli kjent med og finne ut hvem den andre personen egentlig er. 

Et forhold har større sjanse til å blomstre hvis du lar ting gå sin helt naturlige gang. 

Å kreve et svar, eller sette henne i en situasjon hvor hun må gi deg et svar, virker mot sin hensikt. 

Ikke la utålmodighet ødelegge alt. 

Heller ikke i sneglefart

På et eller annet tidspunkt må du ta steget. Hvis ikke du gjør det, så risikerer du å gi inntrykke av at du bare ønsker å være hennes venn. 

I tillegg til det, jo mer tid som går, jo større er sjansen for at hun blir kjent med en annen. 

De største feilene du må unngå når du forsøker å finne ut av hvordan forføre en kvinne.

Når du skal lære hvordan du forfører en kvinne, er det viktig å unngå og gjøre feil. Vi lærer deg de mest vanlige. 

Insistere for mye eller for lite

Hvis en kvinne viser at hun ikke er interessert i deg, så må du ikke fortsette å insistere. Ideen som Hollywood så gladelig gir inntrykk av at du kan insistere så mye du bare vil helt til noen forelsker seg i deg, er ikke sann og, i tillegg, umoralsk. 

Dette har også et navn: forfølgelse. 

Venner Med Fordeler den beste skolen

Men på en annen side, hvis du ikke insisterer i det hele tatt, vil du helt sikkert ikke oppnå at hun blir forelsket i deg.  

Hemmeligheten er å finne en respektfull balanse og la ting gå sin naturlige gang. 

Ikke nyte tiden sammen med henne på grunn av dine ambisjoner. 

Hvis du er fraværende i den tiden du bruker sammen med henne og bare tenker på hvordan du skal få henne til å forelske seg i deg, vil du ikke nyte det og det vil hun helt klart legge merke til. 

Du må være til stede – noe som betyr å slutte og tenke på fortiden eller fremtiden – og heller nyte henne og det du gjør sammen med henne akkurat i dette øyeblikket. 

Glem dagdrømmene fullstendig helt til du har lagt deg for kvelden.

Å kjempe desperat for hennes oppmerksomhet

Noen ganger vil forelskede mennesker bli totalt ukontrollert og oppføre seg som en idiot. Den verste formen for en slik oppførsel er å kjempe desperat for den du elsker sin oppmerksomhet absolutt hele tiden. 

Det får deg til å virke som en desperat, barnslig type, og hvis du tar det helt ut, totalt gal. 

Venner Med Fordeler: den beste skolen for å lære hvordan forføre en kvinne

Hvis du ikke vet hvordan du forfører en kvinne eller er usikker på i forbindelse med seksualitet og mellommenneskelige relasjoner, kan du alltid gå inn på vår blogg for å finne informasjon. 

På en annen side, hva er bedre enn en side hvor du kan praktisere alt du har lært? 

Som navnet tilsier, er Venner Med Fordeler ikke en side for å lete etter ditt livs kjærlighet, men et vennskap hvor du kan ha uforpliktende sex 

Se for deg at ditt livs kjærlighet oppstår nettopp på denne måten. Gjennom et vennskap.  

Ville ikke det vært fantastisk? 

Summary
Hvordan gjøre en kvinne forelsket
Article Name
Hvordan gjøre en kvinne forelsket
Description
Er du forelsket og ønsker at hun skal føle det samme for deg? Dette er starten. Her vil du oppdage hvordan gjøre en kvinne forelsket
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo