Dating i Trondheim

Written by Ragnar Andersen By

Å date i Trondheim, som er den tredje viktigste byen i Norge, er enklere enn du tror. Fremfor alt fordi den har et viktig universitets- og høyskolesenter, noe som gjør at både single damer og feststemningen er noe av det som kjennetegner denne byen.

Byens katedral, den nest største i hele landet, nabolaget med sine antikke trehus hvor det er restauranter og bryggerier, de forskjellige musikk- og instrumentmuseene, kort sagt, du er i en kulturby, hvor du kan ha det gøy på alle måter.

Og selvfølgelig kan du møte kvinner i Trondheim. Nordiske kvinner er frempå og våger å flørte med deg, ikke tro at dette er kvinner som er redde for en mann. Vis deg frem fra din humoristiske side, men ikke vær slitsom.

Hvordan flørte i Trondheim

Ta disse tipsene på alvor. Norske kvinner tar initiativ og er veldig smarte. Likestilling her er helt åpenbar, de vil selv ta initiativ ved mange anledninger. Ikke la deg skremme av dette! De ønsker å møte utenforstående. Hvis du ikke er blond og blåøyd, desto bedre. De vil se på deg som eksotisk. De er ikke dømmende og vil elske å være din turistguide.

Spør henne om morsomme ting du kan gjøre i Trondheim, om stedene hun foreslår at du besøker, ta deg god tid før du begynner å snakke om det du egentlig er ute etter, slik at hun ikke tror at det du spør om ikke bare er en unnskyldning.

Dating ideer i Trondheim

For å starte må du kjenne alle disse stedene og lære navnene på dem. På denne måten kan du fortsette samtalen. Hvis du ikke snakker norsk, forutsetter vi at du kan engelsk. Men ikke bekymre deg, kroppsspråk er et universelt språk som alle forstår. Kroppsspråket ditt vil være veldig viktig. Det vil hjelpe deg å vise at du virkelig trenger hjelp på reisen, hvis du ikke kjenner byen godt.

Spør henne om Nidarosdomen, Erkebispegården, og kongeboligen Stiftsgården. Fortell henne at du ville likt å besøke Ringve Musikk- og instrumentmuseum eller rock museumet Rockheim om det er det du foretrekker. 

I tillegg er disse stedene unike for å ha en date i Trondheim, og du kommer garantert til å elske dem. På denne måten vil det være lettere for deg å få jenta forelsket i deg, fordi hun tenner på din interesse for kulturen hennes.

Dating ideer i Trondheim

Kvinnene er kultiverte

Husk at de er veldig opptatt av kultur, økologi og sosiale tema. Kvinnene er kultiverte, og selv om de kanskje viser mye interesse for deg, vil de aldri la egne hensyn komme i andre rekke. Ikke gjør disse feilene med å overse akkurat dette, for å måtte be om unnskyldning seinere, kan være vanskelig.

Det er også et mikrobryggeriområde som har hjemme brygget øl, og dette er også et ideelt sted å møte kvinner i Trondheim, så hvis du er en øl-elsker vil du like dette stedet. Be henne ta deg med til favorittbryggeriet hennes. Kvinnene her drikker og går ut på lik linje med menn. På disse stedene kan man i tillegg til å ta en øl, også ta en matbit.

Alt avhenger av hvilken type kvinne som passer til din livsstil, men hvis du liker hippiekvinner, vil hun garantert elske at du spør henne om området Svartlamoen. I dette området lages alternativ, urban kunst i gatene. Du bør ta en tur hit og legg merke til kreativiteten, kanskje er hun til og med en stor kunstner. Ikke gå glipp av denne muligheten til å gjøre henne glad.

Det fins også glamour og shoppingområder av kvalitet og luksus i byen. Hvis du har en date i Trondheim og partneren elsker shopping og det sosiale liv, så ikke glem å ta henne med på en tur langs Nordre, – den kjente gågaten midt i byen med shoppingmuligheter, koselige kaféer og spisesteder. Her kan du nyte hele Nordre både for å se og shoppe, og her finner du også byens turistkontor. 

Noen råd for å flørte i Trondheim

Å flørte med kvinner i Trondheim kan være utfordrende. Norske kvinner er sofistikerte, veldig kultiverte, mer enn menn, de respekterer hverandre og er vant til likebehandling. Så et godt råd her, ikke vær for macho. Om du har et ønske om at hun skal være underdanig, glem det! Tro heller ikke at det å være veldig høflig vil hjelpe deg til å oppnå det. 

Hvis en kvinne blir kjent med deg på en bar og hun liker deg, vil hun selv ta initiativ til en date nummer to. Kanskje blir dere først intimt kjent og så går dere ut og spiser middag. Det er det motsatte av det vi er vant til med kvinner fra resten av verden.

Derfor er det måten du er på svært viktig, vis deg fra din beste side, som kvikk, kulturell og vennlig, men for all del ikke vær nedlatende. Behandle henne som en likeverdig. Dette vil garantert sikre deg suksess.

I Trondheim kan du finne veldig vakre kvinner, nesten alle er lyshåret med blå eller grønne øyne. Som oftest er de høye, tar godt vare på seg selv og er i god fysisk form. Du kan definitivt møte en vakker partner, og om du ønsker er at hun tar initiativet, da er dette ditt sted i verden. 

partner via nettet i Trondheim

Hvordan treffe en partner via nettet i Trondheim

Hvis det du ønsker er å treffe forskjellige personer og etterpå bestemme deg for hvem av dem du liker best, på bakgrunn av tiltrekning og hvem som fanger oppmerksomheten din, er det beste å finne en partner via nettet.  

Hvordan kan du gjøre det? Det er enkelt. Du kan rett og slett melde deg inn i Vennermedfordeler, slik at du kan komme i kontakt med kvinner i Trondheim. Når du først har registrert deg, vil det dukke opp kvinner som også er interessert i å bli kjent med menn som deg. 

Hvis du er interessert i å utforske en verden av swingers, er det heller ikke noe problem. I Vennermedfordeler treffer du kvinner med alle typer preferanser. 

Og som vi har sagt tidligere, dette er kvinner som vanligvis tar initiativet, så la deg bare rive med. Men husk, det å være høflig utelukker ikke å være modig, så du må være høflig, men ikke konservativ. Ikke dra det for langt, bare fortell henne hvordan og hvorfor du liker henne.

Faktisk vil det å finne en partner på nettet spare deg for mye tid siden du kan møte kvinner selv før du ankommer den samme byen som henne. Når du først er der, kan du møte den du liker best, og hvis alt går bra, kan du tilbringe noen spesielle dager med god tid til  forspill til sex. 

Benytt deg av årstiden du er i Trondheim, er det sommer kan du gå tur og gjøre aktiviteter ute i naturen. Husk at vinteren er tøffere der. Men selv om vinteren kan du møte nye mennesker, forskjellige kvinner, med en annen, mer moderne og mer aktuell mentalitet.

I Trondheim kan du nyte et unikt miljø, med svært attraktive kvinner som vil gi deg utmerket selskap.

Summary
Bli kjent med nye folk: Trondheim, en annerledes by med annerledes kvinner
Article Name
Bli kjent med nye folk: Trondheim, en annerledes by med annerledes kvinner
Description
Tenker du på å tilbringe en god del tid i Trondheim? Vil du vite hvordan du møter kvinner? På Vennermedfordeler er det veldig enkelt å
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo