De beste teknikkene for hvordan du kan holde ut lenger i senga

Written by Tips for par

Hvordan holde ut lenger i senga

Det er det seksuelle marerittet til enhver mann og en av de vanligste lidelsene i orgasmefasen. Det skjer når en person ikke er i stand til å kontrollere ejakulasjonsrefleksen. Den gode nyheten er at det finnes teknikker for hvordan du kan holde ut lenger i senga.

Hva er gjennomsnittstiden for å ha sex?

Det kommer an på. Det ideelle er tjue minutter, fordi det er den tiden en kvinne i gjennomsnitt bruker for å oppnå orgasme, men virkeligheten er, at menn i gjennomsnitt, holder ut bare mellom seks til åtte minutter. 

Om det er kortere tid enn dette kan man si at mannen har et problem med for tidlig utløsning. 

Sju måter om hvordan du kan holde ut lenger når du har sex

For at du skal holde ut lenger i senga, gjør meg en tjeneste, ikke tenk på tanta di mens du har sex. Ikke tenk på lånet. Ikke tenk på bilnummeret ditt. 

Ikke tenk på noe som er anti erotisk når du skal forsøke å holde ut lenger, uansett hvor mye du har blitt fortalt at det virker. 

Det kan hende det fungerer for noen personer, men sex må være noe du kan nyte, samtidig som det skal være moro. Å assosiere sex med disse typer bilder vil senke libido, også utenfor senga, raskere enn raskest. 

Og du vil garantert ikke ønske at det skjer så ofte. Så ikke tenk på bestemoren din. 

Gjør meg den tjenesten.  

Og selvfølgelig, unngå å tenke på det som opphisser deg til vanlig. Hvis din seksuelle fantasi er å ha en trekant, ikke inviter med noen, ikke engang i tankene, i senga. Utenom partneren din selvfølgelig.  

holde ut lenger i senga

1. Teknikker for å kjøle deg ned på et øyeblikk

  • La tungespissen gjøre en sirkulær bevegelse rundt oppe i ganen. Du kan holde munnen din lukket slik at ikke partneren din legger merke til det. Det føles som en lett kiling. Jeg vet at dette høres merkelig ut, men jeg skal forklare deg hvordan det fungerer.  
  • Samtidig fører du hendene dine opp og ned langs ryggen til din partner med lange og jevne bevegelser. Sprik med fingrene og fortsett opp mot skuldrene hennes og ned igjen mot korsryggen (men vær nøye med at du unngår baken hennes) Konsentrer deg om takten og det du ser. Huden hennes. Musklene hennes. Profilen hennes. Forsikre deg om at du har ditt hovedfokus på dette. Hvis du er i en stilling hvor du ikke når ryggen hennes (som misjonærstilling) konsentrer deg om skuldrene hennes, halsen, hodet eller til og med håret hennes. 

Hvorfor virker dette? 

Fordi, uten å ty til upassende eller anti-erotiske bilder, hindrer det deg i å konsentrere deg om kjønnsområdet.

Dette vil forlenge sexen med partneren din.

2. Lukk slusene!

Vil du at sexen skal vare lenger? Følg med: Pubococcygeus-muskelen – den du bruker for å kutte vannlating – trekker seg sammen og utvider seg gjentatte ganger under orgasme. Det handler om å klemme på perineum med pekefinger og langfinger – området mellom anus og testiklene – akkurat når du skal få orgasme, slik at du får det, men ikke får utløsning. 

3. Endre dine negative overbevisninger og tankemønstre

De tidligere teknikkene skulle brukes under samleie. Den jeg beskriver nedenfor har å gjøre med hva hodet ditt driver med når du ikke har sex.

Vi har alle noe som kan kalles en seksuell mentalitet. Denne mentaliteten kan bidra til at du har for tidlig utløsning. Noter deg dette i bakhodet.

  • Kvinner er ikke fra Venus og du er ikke fra Mars. Du deler 99,9% av hennes DNA. Ikke se på det motsatte kjønn som en annen art, eller sett dem på en pidestall. Bli komfortabel med dem. 
  • Se på sex som en aktivitet (som tilfeldigvis er veldig hyggelig) og ikke noe mystisk eller magisk.
  • Snakk med henne. Fortell en vits. Vær positiv. Le av dine feil. 
  • Du har ikke en seksuell dysfunksjon: det er bare noen nye ferdigheter som du trenger å lære. 
  • Slutt å tenke på hypotetiske situasjoner: Hvis tankene dine begynner å vandre inn i mørke områder, kutt ut disse tankene med en gang. 
  • Du er ikke en prematur ejakulator. Mennesker er ikke bare én ting.
Pusting under sex

 4. Pusting under sex

En psykolog fortalte meg en gang at hvis folk visste hvordan de skulle puste, ville det ikke vært noen sak. 

Hvis du ikke puster på en korrekt måte under et seksuelt forhold, vil du ha problemer med å holde ut i senga. Og de fleste menn med problemer med for tidlig utløsning, tar overhodet ikke dette i betraktning. 

Men det er lett å lære og du vil merke forandringen med en gang. 

Å puste riktig gjør at musklene slapper av og du blir kvitt spenninger som ellers også vil spre seg til området rund pelvis. 

Trikset er å utvikle en vane med å puste dypt før du starter med sex.  

Når du først har startet, handler det om å følge en rolig pusterytme, selv om rytmen i den seksuelle akten øker.

Det er komplisert, men ikke umulig. Tvert imot. 

5. Ta livet av den stemmen du har inni deg

Hvordan holde ut lenger i senga hvis jeg er en preejakulator? Hvis dette er noe du spør deg selv hver dag, ta livet av stemmen du har inni deg.

En selvoppfyllende eller selvopplevd profeti er en spådom som, når den først har fått fotfeste, selv er årsaken til at den går i oppfyllelse. 

For eksempel: 

  • Ryktene sprer seg om at en bank kommer til å gå konkurs. Folk begynner å ta ut sine innskudd i frykt for konkurs. Banken går konkurs.
  • Du tror du ikke kommer til å strekke til på den første daten som du skal ha med jenta du møtte på nettet. Den tanken gjør deg nervøs når du er sammen med henne. Når du blir nervøs puster du dårlig og spenner musklene, slik at du ejakulerer tidligere.
til stede

Derfor må du ta livet av den stemmen du har inni deg. Hvordan kan du gjøre det? Ved å være til stede.  

Det er sant at det kan virke som en typisk frase fra en selvutviklingsbok, men den er sann. Bli kvitt enhver tanke som ikke har noe å gjøre med det du opplever akkurat i dette øyeblikket. 

Uansett situasjon. Se deg rundt og bruk dine fem sanser for å oppfatte dine omgivelser. Konsentrer deg om hver enkelt av dem. 

6. Ha sunne livsvaner

Det betyr, spis lite og variert, tren, ikke drikke alkohol, ikke røyk, ikke bruk narkotiske stoffer, mediter, kontroller stressnivået, ikke jobb for mye og sov i åtte timer hver natt. 

Ok, jeg vet at det for noen personer vil være vanskelig å leve livet så ekstremt sunt, men du må i det minste prøve å oppfylle alt som skal til for å leve et sunt liv. 

Da vil du se hvordan alle sider av ditt sexliv vil bedre seg, også det som omhandler for tidlig utløsning. 

7. Øvelse i onani

Jeg vet at du har en mastergrad i faget, men du trenger en doktorgrad. Det handler om å utsette orgasmen så lenge du kan ved å ta i bruk de teknikkene som jeg har beskrevet. 

nettstedet for dating

Venner med fordeler: nettstedet for dating som lærer deg hvordan du kan holde ut lenger i senga

Venner med fordeler er et sosialt nettverk for å bli kjent med kvinner og menn som du kan ha sex uten forpliktelser med. Deres blogg, som du akkurat har lest, forsøker å være nyttig og hjelpe folk til å nyte sin seksualitet uten komplekser. 

Derfor kan jeg garantere deg at om du følger rådene i denne artikkelen og praktiserer dem, sammen med de tusenvis av personer som er med i vårt nettverk, vil for tidlig utløsning være noe som hører fortiden til. Hvorfor ikke gi det et forsøk? Det er helt gratis.

Summary
Hvordan holde ut lenger i senga? Alt du trenger å vite
Article Name
Hvordan holde ut lenger i senga? Alt du trenger å vite
Description
Har du for tidlig utløsning? Har du lenge lett etter en løsning? Skulle du ønske at du kunne holde ut lenger i senga? Les videre
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo