Det fine med å reise alene

Written by Tips for flørting

singel reiser

Mennesker som aldri har reist alene beskriver sin første alenereise som en nesten religiøs opplevelse. Det å kunne oppleve nye omgivelser uten fordommer, smak eller preferanser fra den du reiser sammen med, kan være svært berusende. Singel reiser

Selvsagt kan det å reise alene også innebære farer. Det handler om å være på vakt med hensyn til sikkerhet og ta sine forholdsregler, i tillegg til at du ofte må kunne takle ensomhet. 

Litt forberedelser sammen med sunn fornuft kan hjelpe deg til både å spare penger og til å klare og holde ut i vanskelige stunder.  

Det fins tusenvis av tilbud på denne typen reiser: Cruise for single, turer for enslige og ferier for enslige, utvalget er nesten ubegrenset. 

I tillegg til alt dette, om du er med i Venner med fordeler, kan du helt sikkert bli sammen med noen for en natt eller til og med treffe en fast partner om du vil.  

De beste reisemålene når du reiser alene. 

Alt avhenger selvfølgelig av hvilken type person du er. Er du den som setter himmel og jord i bevegelse for å kunne reise alene? Er du en innbitt reisende? Og er det vanskelig for deg å forholde deg til andre, eller er du ekstrovert? Liker du modne kvinner  eller foretrekker du aller helst unge kvinner?  

La oss anta at det du ønsker, bortsett fra å bli kjent med de stedene du drar til selvsagt, er å flørte med jenter og gutter som du enten bare ønsker å ha sex med eller oppleve en intens kjærlighetshistorie med.

Jeg vil gjøre det helt klart for deg, at såfremt det ikke er et land eller en region som er meget religiøst, vil du, om du følger rådene i denne bloggen, kunne flørte hvor som helst. Det fins steder som ved sin egen egenart, i tillegg gjør ting mye lettere. 

1. Las Vegas

Med mottoet “Det som skjer i Las Vegas, forblir i Las Vegas”, laget av besøkende til dette reisemålet, strømmer det reisende til fra hele verden for å oppleve denne glitrende og innbydende byen i ørkenen.

Las Vegas er kjent som verdens kasino og tiltrekker seg de beste artistene og de beste showene. Fra berg- og dalbanene og de andre attraksjonene på toppen av Stratosfære tårnet til zip-linene som går over fotgjengere på Fremont Street, er det umulig å kjede seg i denne byen, selv om du er på en tur for enslige.

Las Vegas tilbyr verdensberømte pokerturneringer, fantastiske restaurantmiddager drevet av kjendiskokker, alle slags show og underholdere som du kan tenke deg, motorsport, hotellbassenger som ser ut som strender og utallige utflukter til nærliggende destinasjoner.

I tillegg til alt dette, er det også den byen med det høyeste antallet utdrikningslag og unge mennesker i USA.

reiser for single bangkok

2. Bangkok

Det ble populært som et FoU-reisemål blant det amerikanske militæret under Vietnamkrigen.

Turist strømmen til Bangkok og Thailand har eksplodert de siste årene. Det har blitt det mest populære reisemålet i Asia å besøke.  Mer enn 22 millioner mennesker besøker Thailand hvert år, og med god grunn – det er en fantastisk ferie både for familier, par og enslige reisende.

Folk strømmer til Bangkok fra hele Asia for å handle på grunn av det store utvalget og de rimelige prisene. Det å oppleve smakfull thailandsk mat på en fancy restaurant eller, enda bedre, prøve mat fra gateselgere hvor du kan få alt fra tradisjonelle retter til eksotiske stekte tarantella edderkopper, skorpioner og gresshopper, er et sant eventyr som du absolutt bør få med deg om du er der.

Men det mest attraktive for dine intensjoner med reisen, er at Bangkok er hovedstaden i det mest frigjorte landet i verden, hvis vi snakker om seksualitet.

Folk ser på sex som det å spise eller å puste: kort sagt en naturlig aktivitet som det er umulig å unngå. På den måten er de veldig fri når det gjelder sine seksuelle vaner. 

Thailand er også favorittdestinasjonen til tusenvis av backpackere, den typen turister som allerede er kjent for å være den mest seksuelt aktive arten på planeten.

Men det er ikke alt, cruisebåter med cruise for single ankommer Thailand hver eneste dag (ihvertfall i en verden uten pandemi).

Så her kan du finne alle slags mennesker, turister eller innfødte, som passer til dine formål.

3. Cancún

Beliggende i det tropiske paradiset på Maya rivieraen, har Cancún lenge vært assosiert med ferier om våren.

Cancún er uten noen som helst tvil regnet som et av de aller beste feriestedene for single.

Feriesteder av alle slag ligger på rad og rekke, med uberørte hvite sandstrender der krystallblått hav inviterer til alle mulige tenkelige vannaktiviteter. Her kan du tilbringe dagene med snorkling og dykking, leie en kajakk, lære å surfe eller kite-surfe. Tilbudet er ubegrenset.

Når du ikke nyter vannet, kan du benytte sjansen til å lære litt om mayakulturen ved å besøke de nærliggende ruinene Chichén Itzá og Tulum. Når solen går ned, forvandler Cancún seg til et gigantisk festsenter med strandbarer, live musikk og forskjellige utesteder i byen, som passer for absolutt alle aldersgrupper.

En måte å oppleve de ulike klubbscenene på er å bli med på en organisert rundtur for å se på hva det de ulike resortene har å tilby. Disse pakke løsningene sørger for at en turoperatør henter deg på hotellet ditt, kjører deg til forskjellige klubbene, der både inngangsavgift og drikke vil bli dekket, og etterpå tar deg trygt hjem sent på kvelden, til en pris som inkluderer alt.

Det er allerede godt kjent hva som skjer på steder med “alt inkludert”: folk ender opp overstadig beruset. Dette gir grobunn for den heftige flørtingen som venter de som er på singeltur med den hensikt å flørte.

reiser for single ibiza

4. Ibiza

Ibiza er et verdenskjent turistmål for uhemmet festing. Den har til og med sin egen elektroniske stil, “Ibiza-lyden”. Unge mennesker – og ikke fullt så unge mennesker – kommer til denne feststemte øya fra hele verden for å la seg rive med i de endeløse Ibiza-nettene.

For kvinner og menn fra hele verden som bare ønsker å slippe seg fullstendig løs for noen dager og bare nyte alt som Ibiza har å by på, – kan dette være det stedet i verden der det er enklest å ha trekant – for så å parkere sine dyder og moral igjen når de kommer tilbake til sine hjemsteder. 

Dette er det viktigste reisemålet i Europa for de som velger å reise alene. 

Det er den reisen for single med størst mulighet for flørting som jeg kan tenke meg. 

5.  India

Hvis du er interessert i åndelige opplevelser, er India absolutt det landet du børe reise til. I tillegg til å være oppfinnerne av tantrisk sex – opprinnelsen til den trenden som kalles langsom sex, det vil si det motsatte av  tilfeldig sex  – kan det være det landet i verden med flest backpackere per kvadratkilometer.

Det som skjer på hostaler på turiststedene her er virkelig interessante. Her møtes ulike kulturer for eventyr og flørting. Det er ikke uvanlig å se en østerriker flørte med en meksikaner eller en japaneser flørte med en russer.

Felles middager i denne typen hostaler er en fantastisk opplevelse, en smeltedigel av ulike kulturer, av ulike livserfaringer; – noe som fungerer som en katalysator; – hjulpet av enorme mengder øl, – for kjærlighet.

Råd til deg som reiser alene 

Mer enn bare råd om ferier for single skal jeg her gi deg noen råd om det å reise alene på jakt etter et kjærlighets eventyr. 

  1. Ikke dra kun for å lete etter et kjærlighets eventyr, dette kommer i så fall av seg selv. 
  2. Oppdater deg om farene på stedet. 
  3. Ikke lag deg fantasi forestillinger. De fleste av stedene i verden er ikke farligere enn din egen by. Ikke dra til steder du ikke en gang ville dratt i ditt eget land. Bruk sunn fornuft. 
  4. Hvis du ønsker å bli kjent med folk, så si det. “Hør her, jeg reiser alene og jeg vil gjerne vite om du er kjent på dette stedet, hva anbefaler du meg å gjøre?” det er noe av det beste du kan si for å få i gang en samtale, ifølge det de som reiser alene kan fortelle. 
  5. For å overvinne din sjenerthet, må du utfordre den. Å reise alene er en fantastisk mulighet til å gjøre akkurat det.  
reiser for enslige

Venner med fordeler: Det perfekte nettstedet for å få mest mulig ut av din reise for single. 

Planlegger du en tur for enslige? Har du tenkt å reise til Spania med det første? Hvis du vil spare tid og penger, bli med i vårt nettsamfunn og bli kjent med folk der hvor du er

Er du norsk og reiser ofte til vårt land? Hvordan ville du likt å ha en kjæreste i hver havn? 

Det som er bra med Venner med fordeler er at du kan planlegge opplevelser og få både mannlige og kvinnelige venner på forhånd i byen som du planlegger å besøke i løpet av nær fremtid.

Det som alltid har blitt kalt å forberede terrenget. 

Å være en del av vårt felleskap er fullstendig gratis. Hva venter du på?  

Summary
Singel reiser. Det fine med å reise alene
Article Name
Singel reiser. Det fine med å reise alene
Description
Planlegger du å reise alene? Vet du ikke helt hvor du skal dra? Ønsker du å vite hvilke steder som byr på mulighet til flørting? Singel reiser
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo