Åtte råd for å date alenemødre

Written by Tips for flørting

date alenemødre

Å bli kjent med jenter i Vennermedfordeler er ganske lett. Noe som ikke er like lett er å ha et forhold til date alenemødre. Her får du åtte nyttige tips

I følge statistisk sentralbyrå består 95% av familiene med en forelder av single mødre. Og siden stadig flere bestemmer seg for å være i en ikke-tradisjonell familie, eller snarere godtar å være en del av en, øker det sannsynligheten for at disse personene møter en singel dame med barn.  

Derfor, fra bloggen til Vennermedfordeler, den største online datingsiden for sporadiske kontakter i Norge, ønsker vi å gi deg disse rådene.

Eller i det minste gjøre deg oppmerksom på en del ting.

1. Aksepter at du aldri vil være førsteprioritet 

Aksepter at du flørter med en dame som har noen som er fullstendig avhengig av henne. En baby har vokst inni henne, hun har født, oppfostret den og tatt vare på den hvert sekund frem til hun møtte deg. 

Hvem tror du hun til syvende og sist vil velge? Dette betyr ikke at du vil bli skjøvet til side i alle sammenhenger, men egoet ditt må være sterkt nok til å klare og dele hennes oppmerksomhet. 

Aldri sett henne i en situasjon der du ber henne velge “meg eller barnet”. Hvis du setter henne i en sånn situasjon vil du bare grave graven til forholdet ditt…. 

…med gravemaskin. 

møte alenemødre

2. Vær fleksibel med endringer i siste liten 

Å flørte og møte damer er noe mange strever etter. Hvis du har oppnådd dette og flørten din har et barn, da må du være forberedt på at planer alltid kan endres i siste liten. 

Om det er en baby, en unge på 6 år, eller en ungdom, ting kan endres i siste sekund. En dag i parken? Nei, ungen ble syk. Romantisk restaurant kl 21? Barnevakten ringte og avlyste. En helg på hytta? Ungen min ble akkurat tatt i å stjele på kjøpesenteret. 

Du har også vært barn en gang og vet hva det innebærer. Å ha et barn er som å leve i en berg og dalbane. Det er alltid noe som skjer, og det er veldig lite tid til å puste. 

Det er bedre å lage åpne planer. Hvis du takler endringer og kanselleringer bra vil du få mange stjerner i boken hos henne. 

Hvis det er det du ønsker selvfølgelig. Tross alt, hos Vennermedfordeler kan du bli kjent med nye folk hver dag. 

Men selvfølgelig, ingen kan kontrollere hvem de forelsker seg i. 

3. Ikke stress med å bli kjent med barnet

Kanskje dere ble kjent med barnet tilstede, eller kanskje dere ble kjent bare via bilder på en online datingside. 

Uansett, det at du har klart å få en date med henne betyr ikke automatisk at du har rettigheter til å bli kjent med barnet hennes.

Å være barnet til en alenemor kan være vanskelig og forvirrende. Morens jobb(ved siden av arbeidslivet og andre plikter) er å sørge for at barnet er lykkelig uansett hvordan situasjonen er.

Det kan være veldig vanskelig følelsesmessig for et barn å bli kjent med en mann som kommer inn i livet til moren for så og forsvinne igjen. Og hvis dette er noe som skjer flere ganger, enda værre. 

På grunn av dette er mange mødre veldig forsiktige med å ta dette steget. 

Hun vet når tiden er inne 

Ting blir lettere hvis du gir det litt tid. Hun vil helt sikkert like det hvis du viser at du ønsker å bli kjent med barnet hennes, men uten press. 

Press i slike situasjoner er det verste, og det vil aldri fungere.

spør alenemødre ut

4. Lag planer sammen som et par, men tenk bestandig på barnet

Se for deg at dere vil på festival sammen en helg. Det er masse konserter dere dør etter å få med dere. Dere har klart å fikse så barnet kan være hos besteforeldrene den helga. 

Det er perfekt, nyt festivalhelga deres, men ikke glem barnet. Kjøp en gave som han/hun liker når dere kommer tilbake. Ring til barnet med jevne mellomrom, og ikke gjør noe som kan forhindre dere i å returnere øyeblikkelig ved et eventuelt nødstilfelle.

Klarer du disse tingene vil du vise henne at du er en bra mann.

Og hun vil legge merke til slike ting, vær du sikker. 

5. Du kommer til å vite mer om “Fantorangen” enn om “Game of Thrones”. 

Selv for enslige voksne er det for mye bra på TV for tiden til å kunne følge med på alt. 

Døgnet har bare 24 timer, og hvis du har et lite barn vil tiden forran TV bli brukt til Fantorangen eller Monster High.

Hun vil selvfølgelig ikke utsette barnet sitt for å se The Mountain knuse skallen til Oberyn. Et annet poeng er at de fleste gode TV programmer vises sent på kvelden, og senere enn klokken 9 kan føles som midt på natten for en alenemor. 

Etter at hun har lekt med barnet, hjulpet til med lekser, badet og stellet, vasket kjøkkenet og klær, lest på sengekanten og sunget nattasang, dusjet og er klar for senga. Det siste hun vil er å sitte forran TV til langt på natt for å se en unge ble myrdet, selv om mange kanskje vil si at Geoffrey hadde fortjent det. 

6. Du kan oppleve tillitsproblemer, så trå varsomt 

Hvis hun er alenemor er det mye mulig det ikke var dette livet hun så for seg. Kanskje hun ble forlatt av barnefaren, kanskje de ble skilt, eller hun kan være enke.  

Uansett, hun stolte fullt og helt på noen til å være der sammen med henne i en av de viktigste hendelsene i livet hennes, og denne tilliten ble brutt. Også hvis det var skjebnen som skilte de fra hverandre. 

Det er to ting du bør gjøre for å takle dette. For det første må du være snill og tålmodig. For det andre burde du vise at du er til å stole på.  

Å vise at du er til å stole på er enkelt. Oppfør deg som en mann. Dette er faktisk løsninga på de fleste problemene. 

bli forelsket i en enslig mor

7. Du må forstå at hun ikke nødvendigvis ser etter en ny far til barnet

Mange menn, eller snarere vennene deres, kan si at dette er den største fellen i livet til single menn. 

“Dude, hun leter bare etter en far til barnet sitt, du trenger ikke jobbe så hardt for å bevise noe!”

Dette er, generelt sett, feil. Alenemødre søker også noen å ha sex med, å flørte med menn, og å bli kjent med nye folk på Vennermedfordeler. 

Ja, kanskje du i fremtiden vil kunne være en bra far for barnet. Men det er ikke det hun søker akkurat nå. 

Nå i det 21. århundret er det mye mulig at hun og barnefaren har god kontakt, så mest sannsynlig trenger hun ikke noen ny far. Det kan være at hun rett og slett bare liker å tilbringe tid med deg. 

Det kan også være at hun bare bruker deg for å ha litt sex uten forpliktelser. Noe hun ikke har hatt siden hun ble mor og som hun benytter sjansen til å oppleve når hun måtte ønske det, siden hun faktisk har lagd seg en profil på en nettside for sexpartnere.  

Uansett hva det er, ikke bli fristet til å dømme. Menn tar ofte feil når de dømmer single damer. 

8. Vær klar over at det er en dame med sexuelle behov som enhver annen person.

Mange menn ser veldig svart/hvitt på alenemødre. Enten er de veldig sexuelle, eller ikke sexuelle i det hele tatt. Men det er ikke så enkelt. De er ikke enten jomfru eller prostituert. Det er åpentbart mye imellom. 

Menn har en tendens til å se på damer med barn som kun mødre: Personer som bare vil ha ømhet. Og hvis de vil ha sex vil de ha det tradisjonelt og kjærlig. Klart det finnes de også, men å se sånn på alle mødre er en stor feil. 

Alenemødre er sexuelle vesner som enhver mann eller dame. For alt du vet er de ute etter hardcore sex, i ekte pornofilm stil. Ting du vanligvis ikke forbinder med en mamma. 

Ikke forveksle morskap med seksuell apetitt. I tillegg er det mulig at hun ikke har hatt mange sexpartnere de siste årene, og hun kan være spent og nervøs for å gjenta de tingene hun gjorde når hun var student. 

Kanskje det eneste hun ønsker fra deg er en sexpartner. Tross alt har dere møttes på en online datingside for one night stands.

Det er sant at mange av forholdene som oppstår via når nettside er varige forhold, men de fleste er sporadiske. 

flørt med alenemødre

Vær omsorgsfull og hør etter. Du vil gjøre det bra! 

Å date en mor vil være mer komplekst og komplisert enn andre forhold du har vært i. Men det kan også oppleves mer takknemlig og har større potensiale for fantastiske ting. Du må bare ha en litt annen tilnærming til det. 

Vi er sikre på at for mange av våre lesere mellom 30 og 40 år er denne ideen mer fristende enn å starte på null. Gå igjennom en graviditet, bleieskift, srik og søvnløse netter. 

Ikke anta ting, trå varsomt og følg nøye med. 

På den annen side, hvis alt går galt, og du til slutt innser at du ikke liker ansvaret med å date en alenemor. Ikke bekymre deg, det er ganske usannsynlig at du vil finne noen sånne på Vennermedfordeler. 

Logg deg inn og registrer deg gratis på det beste nettsamfunnet av liberale mennesker i Norge! 

Summary
Date alenemødre, åtte ufeilbare tips
Article Name
Date alenemødre, åtte ufeilbare tips
Description
Å bli kjent med jenter i Vennermedfordeler er ganske lett. Noe som ikke er like lett er å ha et forhold til date alenemødre. Her får du åtte nyttige tips
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo