Dating i Bergen, forelsk deg i byen mellom de sju fjell

Written by Ragnar Andersen By

Date i Bergen

Selv om Bergen er den nest største byen i Norge, nest etter Oslo, vil du når du er på en date i Bergen kunne nyte en sjarmerende landsbyatmosfære som likevel ikke mister sitt urbane preg.

Få norske byer har flere kallenavn enn Bergen. En av dem er «fjordenes hjerte».

Bergen er et av de viktigste turistmålene for de som besøker dette skandinaviske landet. Så å treffe jenter i Bergen som kommer fra hele Europa, er alltid et alternativ.

Bergen er omgitt av fjell, og byen ligger i en naturlig dal, noe som bare gjør den vakrere. Dens naturlige storhet sammen med dens estetiske enkelhet utgjør en perfekt kontrast.

Det eneste du trenger for å nyte vakre Bergen, er en partner. Og hvis du fortsatt ikke har en, finner du din ideelle partner hos Vennermedfordeler. Hvis du ønsker å treffe single på nett i din egen by, er datingsiden vår akkurat det du trenger.

For at du skal få en idé, i Vennermedfordeler er det alt fra kvinner over femti år som ønsker å ha one-night stand, til kjærester og ektemenn som vil prøve partnerbytte.

Etter å ha funnet en partner i Vennermedfordeler, Norges beste datingside, lurer du kanskje på hvor du skal ta med deg drømmedama på date. Her skal vi gi deg noen tips om de beste stedene å ha en date i Bergen.

Date-idéer i Bergen. Hva kan en gjøre på date i Bergen?

Det er mange steder å gå på date i Bergen. Beundringsverdige landskap og populære steder hvor du kan tilbringe romantiske øyeblikk. Du vil garantert aldri gå tom for ideer til en date i Bergen.

Bryggen fra Hansatiden

Du går sikkert forbi her flere ganger om dagen, uten at du en gang legger merke til dette stedet som har en plass på UNESCOs verdensarvliste. Det er nettopp den pittoreske brygga med sin fargerike trehusbebyggelse som gir Bergen sin identitet.

Det fins flere attraksjoner i området hvor du kan planlegge å dra på en date i Bergen. Fra Fisketorget til Bergenhus festning. Det er også mange kafeer, restauranter og butikker å velge mellom.

Ønsker du å kjøpe en spesiell gave til jenta du liker, selger mange av butikkene tradisjonelt og unikt håndverk.

En date full av kultur i Bergen

En date full av kultur i Bergen

Hvis partneren din liker kunst, er KODE-museet og Bergen Kunsthall noe av de dere må besøke. I Bergen fins også en av de største samlingene av Edvard Munchs verker. Hvis dere er kunstelskere bør dere ikke gå glipp av gallerier som Tag Team Studio, Kunstgarasjen eller Visningsrommet USF.

Det arrangeres flere musikkfestivaler i byen hvert år. En av de mest kjente er Festspillene i Bergen, som inkluderer musikk, teater, dans, opera og kunst.

Vil du nyte levende musikk på en date i Bergen, fins det absolutt noe for enhver smak her. Fra rock og heavy metal på Røkeriet, til indiekonserter på Landmark, jazz på Sardinen, og til og med opptredener av Det Filharmoniske Orkesteret i Grieghallen. Dere kan også ha det gøy med en fantastisk blanding av kunst og dansemusikk på Østre.

Date i Bergen, hvor kan du ta med din partner?

For å gå ut på date i Bergen, enten for å spise eller ta noe å drikke, fins det mange forskjellige steder. Steder som Colonialen, Kaigaten Kaffebar, Det Lille Kaffekompaniet, Blom, Kaffemisjonen, Smakverket, Plassen og Amalies Hage garanterer utmerket kaffe i en uslåelig atmosfære.

Det er også de trendy barene, som Tipla Cocktail Bar, Apollon Platebar, Legal, Muskedunder, HEM, Lampemannen Bar, Tennis, Don Pippo vinbar og Colonialen Matbar.

For å gå ut og spise, er noen av de beste alternativene Bare Vestland, som ligger i en koselig kjeller i sentrum av byen. Allmuen, på Torgalmenningen, og på universitetsområdet på Nygårds høyden.

Du kan også prøve dating i Bergen på luksusrestauranter. For en uvanlig kulinarisk opplevelse, besøk restaurantene Lysverket, Colonialen 44, 1877 eller BARE. Sistnevnte har en Michelin-stjerne. De er alle stolte av å tilby nydelige retter laget av lokale råvarer.

Romantiske dating ideer i Bergen

En romantisk date i Bergen kan nytes på mange måter. På en solrik dag, som ikke er veldig vanlig i Bergen, er det beste du kan gjøre med partneren din å utnytte det gode været i sentrum. Nyt en lunsj, ta en øl eller kjøl deg ned med en deilig is.

sjarmerende bydelene i Bergen

Romantisk vandring gjennom de sjarmerende bydelene i Bergen

Bergen er full av vakker trehusbebyggelse og brosteinsbelagte gater. Noen av de mest populære områdene for en romantisk rundtur i byen er Bryggen, Nøstet og Klosteret. Indre Sandviken, med sine vakre smug, gatekunst og gamle hus, er blant rutene som bare må oppleves.

Ta med daten din i Bergen på en søt opplevelse, prøv norske vafler med brunost på den trendy og koselige Barrista-baren i Øvregaten. Om kvelden spiller eieren vanligvis musikk fra sin store vinylsamling.

Bod 24, som ligger i et gammelt lager i området ved Sandviken, kan du dele en god lunsj med partneren din, sittende på bryggekanten. I nærheten ligger Dr. Wiesener, et bryggeri med god atmosfære og kjent for sine raspeballer, en typisk norsk rett laget av potet.

Single i Bergen

For å møte single i Bergen fins det flere barer og nattklubber. Vil du nyte en lørdagskveld for å møte single i Bergen, bør du dra på Skostredet. Det ligner en typisk kaffebar i amerikansk Rock & Roll-stil. Hvor du kan se selveste Elvis, kongen av rock.

Andre steder å møte single i Bergen er Folk & Røvere og No Stress, i Hollendergaten, like ved Fisketorget. Det er ingen tilfeldighet at No Stress ble kåret til den beste baren i hele Norge i 2015, blant annet takket være sine utmerkede cocktailer.

Og har du sansen for dansing, er diskoteket Silent Disco i Vaskeriet, et supert alternativ for å flørte med single jenter i Bergen.

Hvordan tilbringe en dag med dating i Bergen

Bergen er omgitt av alle naturelementene: hav, fjorder, fjell, fosser og elver. Du kan til og med planlegge en date i Bergen for å drag og se en isbre som ligger bare noen timers kjøring fra sentrum.

Men hvis du ønsker å ikke forlate byen, kan vi i Vennermedfordeler foreslå følgende plan for en en-dagers date i Bergen.

I Norge har de som skikk å gå ut på tur på søndager, en tradisjon kjent som søndagstur. Vanligvis er det en utflukt i naturen, men hvorfor ikke gjøre det om til en byvandring?

  • Start med en god frokost på din favorittkafé. Det Lille Kaffe Kompaniet er et veldig bra alternativ. 
  • Lille Lungegårdsvannet, i sentrum av Bergen, er et bra sted for å starte rundturen i byen. Ta en liten stopp på kunstmuseet KODE. 
  • Etterpå er det på tide å unne deg noe for både øret og ganen. På Opus XVI-hotellet er det hver søndag ettermiddag levende jazzmusikk som du kan nyte samtidig med en deilig lunsj. 
  • Etter å ha fått kreftene tilbake, kan du ta turen fra Vetrlidsalmenningen til den gamle brannstasjonen, på Skansen, et grøntområde med fantastisk utsikt over byen.
  • På ettermiddagen kan du besøke det ærverdige området ved Bryggen. Nyt denne middelalderske enklaven med sine vakre trebygninger, som står på UNESCOs verdensarvliste. Som avslutning på turen, er ingenting bedre enn å nyte et tradisjonelt norsk måltid på Bryggeloftet.
date i Bergen i dag gjennom Vennermedfordeler

Skaff deg en date i Bergen i dag gjennom Vennermedfordeler

Å skaffe deg en date i Bergen gjennom Vennermedfordeler er enkelt hvis du vet hvordan du gjør det. Hvis du har kommet til vår datingside, betyr det at du leter etter folk å dele en tilfredsstillende seksuell opplevelse med eller, hvem vet, et formelt forhold.

Kanskje du bare vil treffe jenter for å tilbringe en søndag ettermiddag, eller du vil ha en date med forskjellige jenter hver dag. Det avhenger av din evne til å flørte med jenter.

Jentene som er i Vennermedfordeler er ute etter det samme som deg. Bli med og se selv. Du har ingenting å tape, det er gratis.

Summary
Date i Bergen, fjordenes hjerte
Article Name
Date i Bergen, fjordenes hjerte
Description
Bergen har et småbypreg uten å miste sitt urbane preg. Hos Vennermedfordeler får du tips om de beste stedene for en date i Bergen
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo