Dating i Bodø

Written by Ragnar Andersen By

Dating i Bodø

Her kan det mest autentiske landskapet i Nord-Europa nytes uten å gå glipp av verken havet eller fjellene samtidig med muligheten til å møte nye mennesker. Alt dette gjør dating i Bodø til en fryd.

Bodø er hovedstaden i Nordland fylke i Norge og ligger nord for polarsirkelen. Så når det både kommer til landskap og det å kunne oppleve og se nordlyset, skuffer ikke denne byen.

Dessuten, kan du forestille deg en mer romantisk setting for å møte single damer som du kanskje liker? Til tross for å være et sted som skiller seg ut for sine naturlige landskap og gleden over dem, er byen en av de mest kosmopolitiske i regionen. Dette gjør at barer og diskoteker i byen er et naturlig samlingssted for venner. 

Steder å gå ut i Bodø

Storgata byr på flere barer og puber hvor du kan møte single damer i Bodø og nyte en rolig og hyggelig kveld.

Husk at når du oppsøker disse stedene og har som intensjon å møte damer, er et av de beste datingtipsene du bør huske på, at du må være deg selv. Ikke vær for pågående, men prøv heller alltid å tilnærme deg med respekt overfor den andre personen. Denne typen oppførsel er høyt verdsatt av kvinner.

Strender i Bodø

Bodø tilbyr muligheten til å besøke Saltstraumen for å se den sterkeste og mest spektakulære havstrømmen som finnes i verden. Det er en unik opplevelse å kunne se dette, så hvorfor ikke gjøre det med den personen du liker? 

Hvis du i stedet foretrekker et annet alternativ for en mer romantisk og fredelig tur på stranden, kan du alltids gå til Hovdsanden, en enorm strand som går langs en hel halvøy og lar deg nyte en unik og helt spesiell tur.

Fjell i Bodø for å nyte nordlyset

Det finnes ikke noe mer romantisk enn å nyte nordlyset, i stillhet og ro kunne observere de fantastiske formasjonene på himmelen, kan ikke sammenlignes med noe annet i verden.

Derfor er en annen ideell plan for å date i Bodø eller gjøre noe spesielt sammen med partneren din, er muligheten til å nyte en date under nordlyset. Men husk, uansett når på året du er der, må du være kledd for å tåle kulde til enhver tid.

møte damer

Natteliv for å date i Bodø

Den uformelle og koselige klubben Dama di er et flott sted midt i sentrum av byen. Bodø er også vertsby for mange festivaler gjennom året, den største er Parkenfestivalen, med en virkelig fantastisk stemning.

Tilbring en uforglemmelig helg i Bodø

Fra Venner med fordeler forteller vi hvordan du kan tilbringe en uforglemmelig helg i Bodø: en fredag ​​full av kultur og en lørdag med planer blant lokalbefolkningen.

Fredag: oppdag lokal kultur

Om sommeren kan du ta en utflukt til den gamle kommersielle enklaven Kjerringøy, hvor du kan nyte Bodøs historie gjennom den fantastiske naturen.

På den pittoreske øya Kjerringøy er det en kafé hvor du kan smake på møsbrømlefser, en deilig (og svært vanedannende) liten lefse laget med brunost, sukker, rømme og smør.

Stormen. I Bodø er lokalbefolkningen veldig stolte av dette kulturhuset med auditorium og bibliotek, som ligger i det populære kulturkvartalet. Stormen har blitt kåret til «det beste biblioteket i Norge» ved flere anledninger. Her er det konserter i lobbyen på fredager klokka 12. I dag er dette bygget også hovedkvarteret til Sinus, en av de eldste musikk klubbene i Bodø, pådriver for ulike konserter innen rock, jazz og pop og akustisk musikk.

Blant andre kulturelle aktiviteter kan du besøke luftfartsmuseet med partneren din, eller lære om fiskehistorien på Norsk Jektefart og handelsmuseum. I Bodøsjøen kan du besøke den vakre middelalderske Bodin kirke.

Til slutt kan du ta en kveldstur på en av de mange barene som finnes i Bodø, hvor du i tillegg til å ha en spektakulær utsikt kan ta et par glass, for eksempel en arktisk Myken gin med tonic eller en øl på det lokale Bådin-bryggeriet.

single damer i Bodø

Lørdag: mingle med folket

På kafeene i Bodø finner du en god blanding av folk kledd i designerklær og folk i mer sporty antrekk og fjellsko. Dette fordi noen drar ut for å feste og kose seg med en god champagne, mens andre nettopp har kommet ned fra sin tur på fjellet.

I Bodø er det gangavstand til absolutt alt. Flyplassen, bysentrum, havnen, jernbanestasjonen og turområdene ute i naturen. 

Bodø ligger på en halvøy, midt på den vakre kystlinjen i Nordland. Til tross for beliggenheten nord for polarsirkelen, er det om vinteren mulig å skimte solen like under horisonten. Gjennom hele året, selv i den mørkeste måneden, er lyset som omgir Bodø virkelig spektakulær.

Nordlyset

Om vinteren kan du beundre nordlyset fullt ut, og om sommeren få mest mulig ut av de lange og strålende sommernettene som midnattssolen byr på.

Hvis partneren din liker å shoppe, er du heldig. Ta en tur innom på Studio EBEN, hvor de selger bærekraftige designervesker laget av lakseskinn. Du vil garantert elske FOGG Gildeskål ullplaggene også, med et moderne design inspirert av arktisk livsstil og natur.

For å date i Bodø må du heller ikke glemme å ta en båttur ut fra byen for å besøke noen av de uendelige og bittesmå øysamfunnene i området rundt, som Fleinvær, Bliksvær, Landegode og Helligvær.

For å få partneren din til å bli forelsket bør du ikke gå glipp av søtsaker. På bakeriet Brødrene Berbusmel på det sentrale torget finner du lokale produkter. Her kan du virkelig nyte utsøkt håndlaget sjokolade, makroner og nydelige små franske bakverk, alt akkompagnert av et glass champagne. Det er et paradis for søtsaker og champagne, Craig Alibone Pâtisserie & Champagneria.

Om kvelden kan dere besøke en av de urbane barene som befinner seg høyt over bakken, som Topp13 eller Roast. Slapp av etter en travel dag mens dere tar en drink og nyter en fantastisk panoramautsikt over havet, fjellene og skjærgården.

På kvelden kan dere ta turen innom Dama di, lokalbefolkningens favoritt nattklubb med en livlig atmosfære og mye kunst.

En annen tradisjonell pub er Picadilly, den ligger i det samme urbane sentrum, kjent for sin lille scene.

Vennermedfordeler i Bodø

Venner med fordeler hjelper deg å bli kjent med single damer i Bodø

Er du singel i Bodø, er Vennermedfordeler den beste norske datingsiden er her for å hjelpe deg.

Hos Venner med fordeler finner du menn og kvinner i alle aldre som ønsker å ha det gøy og ha sex uten forpliktelser.

Liberale par på jakt etter jenter til trekant, unge på jakt etter modne kvinner, folk som reiser over hele landet og som ikke har tid til å gå ut å date alle steder. Variasjonen av profiler er utrolig.

På nettsiden vår er det mange mennesker som er villige til å ha flere forhold eller et stabilt forhold, man vet aldri.

Abonner og sjekk det ut, det er gratis.

Summary
Dating i Bodø. Alt du trenger å vite om dating i Bodø
Article Name
Dating i Bodø. Alt du trenger å vite om dating i Bodø
Description
Planlegger du å oppholde deg en god stund i Bodø? Vil du vite hvordan du dating i Bodø? På Vennermedfordeler er det veldig enkelt
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo