Ting å gjøre sammen med kjæresten

Written by Ragnar Andersen Tips for par

Hva kan man gjøre sammen med kjæresten

Gikk du tom for ideer om ting du kan gjøre sammen med kjæresten din for å gjenopplive følelser i forholdet ditt? Da har du kom til rett sted. Hvis du allerede har en kjæreste og du har den beste kjærlighetshistorien i verden, er det på tide at du reflekterer over alle de kjærestetingene du enda ikke har gjort sammen med ditt livs kjærlighet. 

Hva er rutine i et parforhold?  Det er når de unike opplevelsene blir glemt eller kommer i andre rekke, og kjedsomheten begynner å merkes. Videre i denne artikkelen ønsker vi å bryte dette mønsteret og gi dere noen tips for par som vil hjelpe deg til å dele mange flere erfaringer med partneren din. Oppdag nye ting å gjøre som par og våg å oppleve flere ting sammen.

Rutinen kan fort ødelegge magien i forholdet

Det kan hende at vi elsker partneren vår høyt, men rutinen kan fort ødelegge magien i forholdet. Det er korrekt at noen daglige rutiner er gode å ha. Så lenge det fins gjensidig respekt og ikke fører til giftig adferd, er det ingen grunn til å tro at forholdet ikke er sunt eller at det er et problem.

I et forhold der monotoni er lov, er det en risiko for at gnisten en dag slukkes og den personen som var så spesiell blir bare enda en venn.

Husk at foran deg har du en verden full av muligheter. Alternativene du har for å gjenopplive lidenskapen er praktisk talt ubegrensede. Det er noen som oppnår det ved å innimellom gå ut og spise en god middag, eller gå rundt i byen på jakt etter den nye trendy restauranten. Andre foretrekker derimot å introdusere nye ting og kjærtegn i forholdet. Det fins mye å prøve.

Derfor skal vi fortelle deg om seks ting du kan gjøre sammen med kjæresten i det minste én gang i livet. Du vil elske dem alle sammen. 

Ting du kan gjøre sammen med kjæresten din 

Hvor ofte befinner du deg i en situasjon hvor du har ledig tid til å være sammen med kjæresten din. Så dukker spørsmålet opp, hvordan gjøre stas på kjæresten? 

Noen ganger har du en hel helg foran deg, andre ganger bare noen timer, men følelsen av ubesluttsomhet, spesielt hvis du føler at du er i et kjedelig forhold, kommer noen ganger. Du ønsker helt sikkert å bruke tiden din til noe gøy. I disse tilfellene, når du ikke har fantasi til noe og rutinen tar overhånd, får du disse forslagene som kan bidra til å gjøre fritiden til en veldig givende opplevelse for dere begge.

seksuelle ting å gjøre sammen med kjæresten

1. Camping

Av alle ting å gjøre sammen med kjæresten i sommer, kan det å dra på campingtur og være i kontakt med naturen en fin opplevelse, både avslappende og morsom. Hvis dere liker å være ute, fin et sted hvor dere kan slå leir og oppleve eventyret. Hvis dere aldri har gjort det eller ikke vet om dere liker det, bør dere prøve, opplevelsen er verdt et forsøk.  

2. Økoturisme fottur

Å gå en tur hånd i hånd, er veldig romantisk. Dere kan velge et sted i nærheten og gå en tur i skogen. Hensikten er å gå tur og puste frisk luft, finner dere en innsjø eller en elv, er det kan bli en minneverdig opplevelse. 

3. Middag hjemme

Hvis du foretrekker koselige ting å gjøre for kjæresten og deg selv, kan du forberede en god middag hjemme. Enten dere lager den sammen eller du overrasker henne med å lage livretten hennes, eller at hun lager den til deg. Skap stemning med god musikk og hvis dere føler for det, dans sammen hele natten.

4. Dra på shopping

En av de tingene du kan gjøre sammen med kjæresten, er å dra på shopping sammen henne. Enten dere ser etter klær til dere begge eller kanskje kjøpe møbler og pyntegjenstander til hjemmet hennes. En annen type shopping som kan være morsom, er å se etter bøker eller ting å dekorere med.  

5. Gjør frivillig arbeid sammen

Mest sannsynlig er det siste du tenker på når det gjelder ting å gjøre i sommerferien sammen med kjæresten, frivillig arbeid. Men dere kan finne et sted som søker etter frivillige og melde dere begge to. Å hjelpe noen som trenger det er veldig tilfredsstillende. I noen organisasjoner søker de alltid etter hjelp. De vil være en erfaring som vil gi dere samhørighet og være uforglemmelig. 

6. Dra på konsert

Hvis dere liker musikk, uansett alders forskjell i forholdet, bør dere gå på konsert minst én gang. Det fins folk som liker det og går ofte, men hvis dere aldri har gjort det, så bør dere prøve. Velg en artist eller gruppe som dere begge liker, eller kanskje dere vil teste ut en ny sjanger.

ting å gjøre sammen med kjæresten i sommer

Ting å gjøre sammen med kjæresten i helgen

Her gir vi deg fire morsomme ting du kan gjøre sammen med kjæresten din i helgen. 

1. Dra på stranda i helgen 

Hvis du ikke bor i nærheten av en strand, er dette en utrolig romantisk måte å vise kjæresten din at du elsker å være sammen med henne i helgene. 

2. En tur på Bondens Marked

Dere kan kjøpe noen ferske, lokale produkter på Bondens Marked. Som en bonus: Bondens marked har ofte selgere som selger håndlaget kunst, spesialtilpassede møbler eller sportsutstyr i helgene. 

3. Dra på besøk til eller skriv til familie dere ser sjelden

Vil du vite hvordan du kan gjøre stas på kjæresten? 

Eldre slektninger elsker å få brev. Bruk noen minutter og skriv til familiemedlemmene hennes som virkelig vil sette pris på det. Kjæresten din vil elske å se denne myke siden av deg, og hun vil bli imponert.

På den annen side, har du kanskje bare ikke lyst til å gå ut. Kanskje du er sliten, kanskje du brukte for mye penger forrige helg, eller kanskje du bare ikke vil ut av pyjamasen.

4. En helgeutflukt

Når du virkelig trenger ferie, er det ikke alltid mulig å reise til et land langt borte i helgen. Prøv å ha en ” hjemmeferie”. Med telefonene og datamaskinene slått av slik at ingenting forstyrrer dere.

Seksuelle ting å gjøre sammen med kjæresten

Når man snakker om seksualitet i et parforhold, er det nødvendig å ta hensyn til at det er ulike måter å oppleve det på. Føler du at du og partneren din har falt inn i en rutine? Tror du dere trenger å endre det? Slapp av. Her vil vi vise deg fem seksuelle spill for å endre rutinen.

ting å gjøre sammen med kjæresten i helgen

1. Terningene

Et ideelt spill å starte med, er terninger. Det som betyr noe, er hva som står på dem. På en av terningene skal det skrives navn på ulike deler av kroppen, spesielt erogene soner, mens den andre terningen skal indikere ulike aktiviteter som kyssing, biting, berøring osv.

Du kan lage disse terningene selv eller kjøpe dem i en erotisk butikk..

2. Nye stillinger 

Andre ideer til seksuelle ting å gjøre sammen med kjæresten for å endre den samme rutinen, er å forsøke nye stillinger. Prøv nye sexstillinger, som vil utvide spekteret av muligheter og gir deg muligheten til å finne glede med partneren din på måter du kanskje ikke kjente til.

3. Oppfylle seksuelle fantasier

Hvis du har god kommunikasjon med partneren din, har dere sannsynligvis snakket om ting dere ønsker å gjøre eller har gjort under sex. Hvis dere ikke har snakket åpent om det, er det på tide å gjøre det. Et par oppnår stabilitet når de føler harmoni, ikke bare på det følelsesmessige området, men også i den seksuelle dimensjonen. Når det er sagt, kan det være veldig bra for forholdet å tørre å oppfylle hverandres seksuelle fantasier.

4. Striptease

Hvis du spør deg selv, hva kan kjærester gjøre når de kjeder seg, bør du vite at dette er et av de beste spillene for å komme ut av rutinen. Hvis du liker å nyte partnerens oppmerksomhet fullt ut, eller du er tiltrukket av ideen om dans og bevegelse, er striptease et triks som aldri slår feil. Lær hvordan du kan stole på kjæresten din til enhver tid.

Det er ikke nødvendig å være profesjonelle dansere, det er mer enn nok å bare la deg rive med av musikken du velger, og noen opphissende bevegelser for å få partneren din i den rette lidenskapelige stemningen som dere har behov for.

5. Bruk leker

Blant de beste seksuelle tingene for å bryte rutinen, er sexleker. Verden av sexleketøy er mangfoldig, både for menn og kvinner, med forskjellige former, farger, bruksområder og smaker. Hvis du føler deg ensom i forholdet, er utforskning av dette noe som kan øke libido, som nettopp er en av funksjonene til sexleketøy.

Ting å gjøre sammen med kjæresten når det regner

Ting å gjøre sammen med kjæresten når det regner

Å tilbringe en regnværsdag med partneren din er den perfekte unnskyldningen for å realisere planer dere aldri ellers har tid til å gjøre. Været er ideelt for å tilbringe en ettermiddag med å se filmer eller tilberede en fondue akkompagnert av en god vin. Vi gir deg tre forskjellige forslag til å komme deg ut av det monotone, hvile og nyte en spesiell dag med kjæresten din.

1. Brettspill

Ta frem de spillene som er gjemt innerst i skapet, gjør en innsats og tilbring en ettermiddag full av latter. Dere vil glede dere som barn igjen

2. Film maraton 

Nå som dere har tid, benytt anledningen til å se de filmene dere alltid har ønsket å se, eller fullfør serien dere forlot halvveis. Kjøp noe skikkelig godt, ta på komfortable klær og nyt.

3. Fondue og vin

Dere kan velge om dere vil ha ost, sjokolade eller begge deler. Nyt den sammen med din favorittvin. Fra tid til annen er det viktig å ta seg tid til en deilig middag med en god samtale.

Hva kan du gjøre sammen med kjæresten i Oslo?

Oslo er en vakker by hele året. Med gamle bygninger, mange parker og nærhet til naturen tilbyr den et herlig miljø for å tilbringe litt avslappende tid og massevis av romantiske ting å gjøre sammen med kjæresten din. Her er tre tips til ting å gjøre sammen med kjæresten din i Oslo.

1. På tur i Oslos parker

En av de tingene man kan gjøre sammen med kjæresten som ikke koster penger, er å besøke en av de mange parkene i Oslo. Den største og mest kjente er Vigelandsparken som ligger på Oslos vestkant. 

2. Opplev fjordene

Gjennom sommeren tilbyr båter i ulike størrelser minicruise og utflukter som tilfredsstiller alle behov og priser. Den billigste formen å oppleve fjorden på, er å ta de små hvite rutebåtene og reise fra øy til øy. Disse øyene er populære reisemål for å tilbringe dagen sammen med kjæresten din når det er fint vær. 

3. Nyt Oslos festivaler 

Oslo er en internasjonal by som tilbyr et variert utvalg av festivaler og velkjente arrangementer som du kan nyte sammen med kjæresten din. Hvert år gjennomføres mange arrangementer av alle slag, alt fra musikkfestivaler om sommeren, til julemarked og til og med middelalder festival.

Summary
Hva kan man gjøre sammen med kjæresten
Article Name
Hva kan man gjøre sammen med kjæresten
Description
Har du gått tom for ideer til hva du kan gjøre sammen med kjæresten din? Her i Venner med fordeler har vi en hel haug av ideer for å tenn kjærlighetsflammen igjen
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo