Hvordan vite om din første date gikk bra

Written by Tips for flørting

Hvordan vite om din første date gikk bra

Etter å ha flørtet med jenter på Vennermedfordeler og snakket med henne i noen dager, hadde du en første date. Etterpå er alt du ønsker å vite om det gikk bra eller ikke.

Du er imidlertid ikke helt sikker på om jenta du datet virkelig hadde bra eller om hun bare var høflig.

Det finnes folk som tyr til hvite løgner for ikke å fornærme …

Det er ikke akkurat noe de lærer på skolen. Så hvordan kan du vite om din første date var en suksess og om hun ønsker å treffe deg igjen?

Vi skal se litt nærmere på det. 

Ti tegn på en vellykket første date

Noen ganger, og av ulike grunner, – selv om den viktigste er sjenerthet, – sier folk ting uten å uttrykke dem direkte.

Derfor må du vite hvordan du leser mellom linjene. Spesielt hvis vi snakker om en første date.

1. Du har ikke blitt distrahert av ting som ikke har med daten å gjøre

Noe av de mest spennende egenskapene av tid, eller rettere sagt, vår oppfatning av den, er at hvis vi har det bra, flyr tiden. I motsetning til hvis vi kjeder oss, så går tiden utrolig sakte. 

Hvis du tar deg selv, – eller henne i å se på klokken eller å være opptatt av ting som ikke har noe med daten å gjøre, som for eksempel mobiltelefonen, går ikke daten særlig bra.

 tegn på at den første daten gikk bra

2. Tegn på en vellykket første date: kroppsspråket

Kroppen uttrykker mer enn ord i mange tilfeller. Hvis du vil vite om den andre personen er interessert i deg, legg merke til hvordan kroppsspråket hans eller hennes er. Legg merke til om daten din lener seg mot deg mens du snakker, ser deg inn i øynene og smiler eller ler når du sier noe. 

Eller hvis det føles som om daten går veldig fort, selv om den er varer lenge, er det et av tegnene på at det er kjemi på første date.

3. Avskjeden

Den er like viktig som selve daten. Hvordan tok dere farvel? Ikke heng deg opp i bare det som blir sagt, for hun kan si akkurat det samme om hun ønsker å treffe deg igjen som hvis hun ikke ønsker å såre deg og foretrekker å ikke treffe deg igjen. 

Legg heller merke til om hun bestemmer en dag for et nytt møte. Kanskje nevner hun et sted som hun har veldig lyst å besøke, en matrett hun ikke har prøvd før eller en film som hun enda ikke har sett. 

Dette er tegn på at den første daten var vellykket. Og hvis dere begge snakker om hvilken dag i neste uke som kan passe for et nytt møte, er det klart at det blir en andre dateNoen som ikke ønsker å treffe deg igjen vil aldri legge nye planer. 

4. Hvordan vet du om daten din var vellykket: Hun tar kontakt med deg igjen

Folk tar som regel ikke kontakt med mennesker de ikke ønsker å kommunisere med. Så derfor, om hun et par dager etter siste date sender deg en tekstmelding for å prate med deg, er det et godt tegn på at daten var vellykket. 

Det gjelder selvfølgelig når det er positive meldinger. Hvis hun derimot sender deg noe som «vær så snill å ikke ta kontakt med meg mer på noen som helst måte», så betyr selvfølgelig en slik melding fra henne at daten var vellykket. 

Det er noe man kan kalle en preventiv melding. I motsetning til om hun for eksempel skriver: «Hei, hvordan har du det?» eller «Hei, hva gjør du?», det er i så fall et godt tegn på at daten gikk bra. 

Denne type meldinger er en måte å fortelle deg at hun hadde det bra sammen med deg, uten å si det direkte. 

Dette er det øyeblikket hvor du blir klar over at all tiden du brukte på å chatte med henne på datingsiden hvor dere ble kjent, var verdt det. 

 tegn på en perfekt første date

5. Hun ler av vitsene dine

Hvis hun ler av vitsene dine, er det et så godt som sikkert tegn på at hun er interessert. Hvis hun ler av vitsene dine og du vet godt at du slettes ikke er en god vitseforteller eller at vitsene er morsomme i det hele tatt, så er det vel ganske opplagt, eller? 

Humor er nesten alltid et signal på en eller annen form for attraksjon og kan føre til at den første daten blir meget vellykket. 

Hvis hun virkelig elsker din form for humor, er det ganske sikkert at hun vil ønske å treffe deg igjen. 

Det finnes ikke noe bedre enn en latter. Det er et tegn på at du har det bra. Og det er meningen med en date: at det går bra. 

6. Hun inviterer deg ut

Dette er viktig og et mer vanlig problem enn du kanskje tror. Problemet er at i mange tilfeller, forstår ofte ikke menn at måten kvinner inviterer med seg menn ut på, er annerledes. Hun sier ikke direkte at hun inviterer deg med ut. 

Det er mye mer sannsynlig at hun bare spør deg om hva du har tenkt å gjøre til helgen eller at hun nevner et nært forestående arrangement.  

Hun ønsker at du forstår hva hun mener. Ikke skuff henne. 

7. Dere kysser

Hvis du ga et kyss og det ble gjengjeldt er det fordi hun ønsket å kysse deg, og derfor er det også en måte å finne ut om den første daten var vellykket. 

Det bør være innlysende, men det er faktisk ikke det. Du aner ikke hvor mange gutter som ikke forstår at ei jente ikke gjengjelder et kyss fra en gutt hvis hun ikke liker ham kjempegodt. 

Det beste du kan gjøre er å spørre. For voksne mennesker kan det virke uvant og barnslig å spørre før du gir henne et kyss, men sånn er det i dag. 

sikker på at den første daten var vellykket

Og det er helt greit. 

Når tiden for et kyss er der, vær annerledes, og spør om du kan kysse henne, dette vil få deg til å virke myk, høflig, sårbar og trygg på samme tid. 

I tillegg, vil et høflig svar som “det er ikke tiden for det” mye bedre enn at de vrir seg unna og rygger tilbake, noe som vil være ganske ydmykende og tvinger deg til å unnskylde deg, noe som vil føre til en brå slutt. Og mye mer.  

8. Du får høre det via andre

Så når det gjelder å finne ut om din første date gikk bra, er svaret enkelt. En av deres felles venner forteller deg at daten din har fortalt henne at hun hadde det helt topp på date. 

Dette betyr at det var en svært vellykket date.  

Hvis dere har en felles venninne, og det er hun som gir forteller deg dette, er det fordi ting begynner å bli seriøse, men daten din er alt for sjenert til å innrømme det selv, eller er i tvil om du føler det samme. 

Det er på tide å forføre den jenta med alt du har av sjarm, sjekke henne opp. 

9. Hun er aktiv på dine sosiale medier

Sosiale medier er spirekasser for informasjon, både direkte og indirekte. Hvis daten din starter med å trykke liker og hjerter, kan det være et tegn på at hun liker deg og at hun ønsker en ny date med deg. 

Men husk, ikke alle som trykker liker eller hjerter gjør det fordi de ønsker å fortelle deg noe mer enn at de faktisk bare liker akkurat det du publiserte på veggen din. 

Hvis hun derimot sender deg private meldinger for å snakke med deg, er det et godt tegn. 

finne ut om din første date gikk bra

10. Hun sørger for at dere stadig treffes

Hvis du tidligere omtrent aldri traff på henne noen steder, mens du nå treffer henne av og til på de stedene som du normalt besøker, er det et tegn på at hun liker deg, derfor kan du være ganske sikker på at den første daten var vellykket.

Unntaket for dette er at hun, av en eller annen grunn – ny jobb, har flyttet – bor i nærheten av deg.

Selv om det skal mye til, så er det en mulighet. 

Du ser henne ikke lenger på vår datingside Venner med fordeler

Hvis dere ble kjent gjennom vår datingside og oppdager at hun ikke lenger er logget på er det fordi hun ikke lenger er interessert i å bli kjent med nye folk.  Og dette er et godt tegn på en perfekt første date.

Summary
Hvordan vite om din første date gikk bra
Article Name
Hvordan vite om din første date gikk bra
Description
Har du hatt en første date og lurer på om den gikk bra? Ønsker du å vite om det er muligheter for en andre date? Bli kvitt tvilen din her og nå!
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo