Hvordan vite om kona di er utro mot deg: 10 tegn på utroskap

Written by Ragnar Andersen Tips for par

Hvordan vite om kona di er utro mot deg

Hvis du har mistanker om utroskap, hvis du tror at kona di er utro, det er viktig å være oppmerksom på tegnene. Utroskap kan skjules på mange måter, men det er noen tegn på utroskap som er ganske tydelige. I denne artikkelen skal vi snakke om hvordan du vet om kona di er utro mot deg og hva du skal gjøre hvis dette er tilfelle. Hvordan vite om kona di er utro mot deg.

Videre skal vi også snakke litt om manglende tillit i ekteskapet og viktigheten av god kommunikasjon i parforholdet.

Hvis du mistenker at din kone er utro mot deg, er det viktig at du tar hensyn til alle disse aspektene.

Hvordan vite om hun har vært utro: 10 tegn på utroskap som viser at kona di er utro

Hva er utroskap?

Det finnes to typer av utroskap, overlagt og tilfeldig. En tilfeldig utroskap er svært vanskelig å oppdage. Det er noe som skjer ved en tilfeldighet og bare én gang. Det kan være forårsaket av en enkel natt ute på byen, og personen som begår utroskapen er vanligvis lei seg fordi hun i virkeligheten elsker partneren sin.

Den andre typen av utroskap, er overlagt. Dette skjer når du tenker på utroskap og planlegger det på forhånd. En venn fant ut at hans kone hadde kontakt med eksen etter bruddet.  Dette er noe som er vanskeligere å tilgi og ender ofte med skilsmisse.

Hvis du mistenker at din kone er utro mot deg, er det viktig at du tar hensyn til alle disse aspektene.

Videre skal vi se på 10 tegn på utroskap som kan være tegn på at din kone kan være utro mot deg.

1. Hun har endret vaner.

Eksempel: Hvis din kone pleide å gå til frisøren hver tredje uke og nå går hver fredag, kan det hende hun prøver å fange noen andres oppmerksomhet. Eller hvis hun aldri har drevet med sport i hele sitt liv, mens hun nå trener hver dag.

Vaneendringer betyr alltid noe.

tegn på utroskap

2. Hun drar tidlig hjemmefra og kommer seint hjem. 

Før hadde hun en mer normal timeplan, men plutselig har hun begynt å stå opp tidligere og komme hjem seinere.

3. Hun er ofte på forretningsreiser. 

Hun har plutselig blitt veldig profesjonell og må dra på mange forretningsreiser. Og når hun er hjemme, bruker hun dagen på å jobbe …

4. Merkelig fravær på ferier eller familiebegivenheter.

Hun er ikke tilstedeværende på ferier eller i familiebegivenheter, og du vet ikke helt hvor hun er. Når hun kommer tilbake, er forklaringene noe sære.

5. Store endringer i sengen

Av alle tegn på at hun er utro mot deg, kan dette være det mest ydmykende. Det er en stor forskjell på å nyte et fullverdig og sunt intimt liv, og det å endre vaner i sengen.

For eksempel, hvis hun plutselig blir mer krevende eller fjern, det kan hende at hun innfører teknikker som hun gjør sammen med elskeren sin eller prøver å kompensere for noe.

Du kan også lese: tegn på at han ikke elsker deg 

6. Alt for mange overtidstimer på jobben hennes. 

Det er ikke så mye mer å si om det, er det vel? 

7. Uforklarlige utgifter. 

Plutselig har kredittkortet hennes fått bein å gå på, og hun bruker penger som om det ikke eksisterer en dag i morgen.  Og selvsagt har hun en forklaring på alt når hun blir spurt om disse utgiftene. Hvis du derimot undersøker litt, vil du se at de egentlig ikke har noen forklaring. Eller det fins egentlig bare én: disse utgiftene og deres forklaringer er tegn på løgn og utroskap. 

8. Hemmelige kontoer (Instagram, e-post, Facebook, etc) og en overdreven kontroll på sitt personvern.

Hun har opprettet en annen Instagram- eller Facebook-konto “fordi jeg hadde glemt passordet og jeg kunne ikke gjenopprette det fordi bla, bla …” Samtidig, hvis du ber om passordet til en konto, vil hun til og med snakke til deg om personvern som om det var en konstitusjonell rettighet.

Tror du at kona di er utro mot deg?

9. Hun pynter seg mer og annerledes enn tidligere.

Har kona di tidligere tatt en kjapp dusj, men hun nå bruker flere timer på badet? Og hun har kjøpt seg et godt utvalg av nye kremer, deodoranter og kosmetikk …

Hva har skjedd? Hva kommer det av at hun plutselig har begynt å ta bedre vare på seg selv? 

Det med dusjen er et klassisk eksempel. Slik skjuler ofte utro gifte kvinner sin utroskap, eller i det minste lukten av en annen mann. 

10. Mystiske telefonsamtaler eller tekstmeldinger. 

Andre tegn på en utro kone: Hver gang telefonen ringer eller hun mottar en tekstmelding, skynder hun seg ut av rommet for å svare på anropet eller lese tekstmeldingen privat. Hun mottar oppringinger fra skjulte nummer etc. 

Årsaker til utroskap hos kvinner

Vi kan ikke snakke om tegn på utroskap hos kvinner uten samtidig å snakke om årsakene bak denne utroskapen

Utroskap er forårsaket av en blanding av flere faktorer. For eksempel er rutine og monotoni i forholdet en av hovedårsakene. En annen faktor er mangelen på oppmerksomhet og hengivenhet fra partneren

Det forekommer også ofte i tilfeller hvor kvinnen ikke føler seg seksuelt tilfredsstilt. Og selvfølgelig kan vi ikke glemme den økonomiske faktoren. Mange kvinner er tiltrukket av menn som kan tilby dem en bedre livsstil.

Til slutt er det en annen ikke ubetydelig årsak til utroskap hos en gift kvinne: at hun er utro av natur. Det fins mennesker som har perfekte partnere, men likevel er de utro mot dem. De liker  bli kjent med nye folk.  Det er alt.

Uansett, hvis kona di er utro mot deg, er det viktig at dere snakker åpent om det og finner en løsning.

Bør jeg snakke om utroskap? 

I et godt fungerende ekteskap, bør begge partene vite hvordan bygge tillit slik at de kan snakke om alt. Uansett om dette normalt fungerer, er det vanskelig å snakke om en mulig utroskap. 

Den ene ytterligheten er de som slenger det ut av seg uten å tenke over hva de sier. Den andre ytterligheten er de som forblir tause og prøver å ignorere virkeligheten.

Begge tilnærminger er feil.

tegn på utroskap hos kvinner

Den beste måten å handle på er å prøve å finne ut mer om temaet for å sjekke ut om det virkelig er grunnlag for mistanke om utroskap eller ikke. Og hvis det blir bekreftet at det er utroskap, er det å snakke om dette på en rolig måte, det beste for å komme til enighet.

Det handler ikke om å rette pekefingeren mot den som har begått utroskap, men å sette seg ned og snakke sammen for å bli enige, og hvis de fortsatt elsker hverandre, tilgi og gå videre. 

Andre ganger er det umulig å tilgi. Da må du finne ut  hvordan komme over noen man elsker. 

Hvordan kan en datingside som Venner med fordeler hjelpe deg med å håndtere din kones utroskap?  

Vennermedfordeler.com er en nettside spesielt for dating uten forpliktelser. Har du blitt bedratt?  Kanskje vil du ta hevn. Vennermedfordeler.com hjelper deg med å finne en elskerinne slik at du kan ha ditt eget eventyr. 

Blant mange ulike alternativer, kan du velge akkurat den typen person du leter etter i henhold til din smak og hva du liker. Du kan til og med finne kvinner som går gjennom samme situasjon som deg.

Vennermedfordeler.com er opptatt av sikkerhet og diskresjon hos sine brukere, så du trenger ikke å bekymre deg for noe. Kona di vil aldri finne ut at du har registrert deg på vår nettside. 

Et annet alternativ er at dere har diskutert det og begynner å ha et åpent forhold. I dette tilfellet er Vennermedfordeler.com den perfekte plattformen og datingsiden for gifte, for å finne dine nye elskere.

Hvis dere ønsker å ta et skritt videre i forholdet deres, og gjøre de seksuelle fantasiene dere virkelige, er det bare å registrere dere hos Vennermedfordeler.com. 

Finn tusenvis av kvinner som er villige til å ha et uforpliktende treff med deg

Summary
Hvordan vite om kona di er utro mot deg
Article Name
Hvordan vite om kona di er utro mot deg
Description
Mistanker til din kone? Tror du at hun kan være utro mot deg? Hvordan vite om kona di er utro mot deg. Slik skjuler partneren din utroskapen
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo