Sex på første date, ja eller nei?

Written by Ragnar Andersen Kjønn

Sex på første date

Jeg vil gjøre det helt klart fra første minutt: svaret er et definitivt ja. Vi snakker selvfølgelig her om samtykkende sex mellom to voksne, så hvorfor ikke? Glem alt det tullet du har hørt om å “ikke ha sex før på tredje date” og den slags ting. Så når det gjelder spørsmålet om du kan ha sex på første date, så er svaret at hvis dere begge har lyst, så sett i gang. 

Selvsagt så vil jeg ikke engang nevne tanken om det å ikke ha sex før ekteskapet. Den absurde regelen har ført med seg mange problemer i flere ekteskap i alt for lang tid. Derfor vil jeg bare si dette en eneste gang: ikke følg den regelen. 

Seksualitet er en av de viktigste tingene i livet i et parforhold, så ønsker du å risikere og oppdage at partneren din ikke er god til sex først på bryllupsnatten? Eller kanskje enda verre, at han overhodet ikke liker det?

Vel, det var det. 

Hvorfor spør du deg selv om du kan ligge med noen på den første daten?

Hvis du har funnet denne artikkelen gjennom et søk på Google er det sannsynligvis fordi du stiller deg spørsmål om akkurat dette temaet, angående sex på første date. Hvorfor gjør du det? 

Er du religiøs? Føler du press fra familien eller føler du noen annen type press? 

Sannheten er at det trenger ikke være verken fordi du er religiøs eller føler press på noen måte at du lurer på om dette er rett eller galt. Det er helt normalt å tenke på det. Det skjer bare. 

Men det burde ikke være slik. 

En annen ting er hvis en av dere to  mangler lyst på sex.  I det tilfellet er det normalt å ikke gjøre noe. Problemet oppstår når begge har lyst å ha sex og noe forhindrer det. 

må ta hensyn til før du har sex

Det du må ta hensyn til før du har sex på første date

Det er flere ting du må ta hensyn til før du ligger med noen på første date. 

1)  Hvis du er nødt til å foreslå det, flyter ikke ting så lett som de bør. 

Åpenbart er bare et ja et ja, men det fins situasjoner der det ikke er nødvendig å snakke sammen for å vite at du kommer til å ha sex på første date. 

2) Møtestedet indikerer mange ting 

Det er ikke det samme å ha sex på Starbucks (da må du i så fall være en jævla mester hvis du klarer å ha sex på Starbucks på første date) enn på et av de hotellene der du ikke møter noen du kjenner og hvor du kan betale med kort.

Det er ikke engang i nærheten.

3) Er det en blind date eller kjenner du henne eller han fra før? 

Hvis det er en blind date har du ikke noen informasjon, i motsetning til, om du allerede kjenner han eller henne eller har blitt kjent med han eller henne på en dating side som for eksempel Vennermedfordeler, vet du hva du går til. 

Fordeler og ulemper ved å ha sex på første date

Altså …. Hvor mange møter skal du ha før du har sex? Det kommer an på. Svært få ting er i seg selv gode eller dårlige. Vanligvis er det mennesker som gjør ting gode eller dårlige.

Det samme skjer med sex. 

Dette er verken dårlig eller bra i seg selv. Så når du blir spurt om hvor mange dater du bør ha før du har sex, hva da? Svaret kan ikke være annet enn at det avhenger av hva som skjer. Hvordan alt blir gjort. Av hvilken person du har foran deg.

La oss se på hvilke fordeler det er å ha sex på første date. 

ønske om å ha sex

Fordeler:

1. Tilfredsstiller ditt ønske om å ha sex uten forpliktelser 

Ingen skylder noe til noen på den første daten, derfor kan du ha sex uten forpliktelser og på den måten tilfredsstille dine egne lyster. Det er viktig at du gir klart uttrykk for hvordan du tenker om dette helt fra starten. 

Hvis du viser deg fra en annen side enn hva du i virkeligheten er, bare for å ha sex, er du ikke særlig ærlig. 

2. Å ha sex så tidlig gir deg veldig verdifull informasjon om en person.

For det første om dere passer sammen i senga, noe som ellers ville ta mye lengre tid å finne ut. Selvfølgelig er det mange andre menneskelige egenskaper som er viktigere enn det. 

Men mennesker kan ikke leve uten sex.  

3. Kjærlighet som skapes gjennom sex, er fantastisk. 

Har du noen gang blitt forelsket av å ha mye sex? Har du ikke? Vel, det burde du prøve. Sex er ikke det eneste viktige i et stabilt forhold, men det er en av søylene som alt annet i forholdet hviler på.

Så om du har vært så heldig at du er i et forhold som startet med et kyss på den første daten, litt “bare” sex og som senere har utviklet seg til noe mer, så gratulerer, å møte en partner  på denne måten er et røverkjøp.

4. Uansett hva som skjer, så kan du velge å aldri mer treffe denne personen. 

Med mindre du finner ut at du har fått en kjønnssykdom eller har blitt gravid – noe som mest sannsynlig ville være en ulykke; -husk at vi alltid snakker om å elske på første date, og at du kanskje ikke vil treffe den personen igjen.

Så hvorfor ikke eksperimentere? Hvorfor ikke være mer åpen?

5. Det er noe vakkert i det at det er så intenst. 

Sex er som å spise pizza: selv når den er dårlig er den ganske bra, så hvis den virkelig er god, vil den være fantastisk. 

I tillegg, hvis dere begge er innforstått med at det kommer til å være bare en natt, – noen ganger er det ingen annen mulighet, – gir det et tragisk, vakkert preg.

regne med at det vil bli vanskelig

Ulemper

1. Det verste er hvis det går galt. 

Hvis en date går galt på en kafé, er det ikke noe å bry seg om, da er det bare å bryte opp og gå din vei. Hver til sitt.  Om det derimot går katastrofalt galt mens du elsker på den første daten, kan du regne med at det vil bli vanskelig. 

Eller enda verre, hvis dere ikke passer sammen. Da har all innsats vært til ingen nytte. 

2. Det kan misforstås. 

Du kan ha sex på første date og oppleve det som et fyrverkeri, men til tross for det, fortsatt ikke ha noe ønske om å se henne igjen. Hun derimot kan ha oppfattet det annerledes og føle seg overbevist om at noe magisk har skjedd og at dere er som skapt for hverandre.

Eller omvendt. Uansett hvordan det skulle være, kan det være vanskelig å akseptere et slikt utfall. Det kan føles som om virkeligheten treffer deg som et slag midt i trynet når du oppdager at den andre personen ikke svever på den samme rosa skyen som deg.

3. Det er større risiko for å pådra deg en seksuelt overførbar sykdom (SOS) 

Når du ikke kjenner en person så godt og du ligger med denne personen, må du beskytte deg. Egentlig må du alltid beskytte deg, hvis du ikke er forberedt på overraskelser.  

Den eneste grunnen til å ha sex med noen uten å beskytte deg og/eller uten prevensjonsmidler er at du ønsker å få barn, og at du overhodet ikke bryr deg om at du kan få problemer med seksuelt overførbare sykdommer; – noe som i beste fall vil koste deg vanvittig dyrt å bli kvitt.  

Sånn er det bare. Virkelig. Ellers finner jeg ingen andre ulemper ved å ligge med noen på første date, bare det alltid brukes et prevensjonsmiddel som fungerer bra for dette formålet

Vennermedfordeler: nettstedet for flørting, hvor du har størst sjanse for å finne noen å ligge med på første date

Navnet vårt tilsier det: Vennermedfordeler. Det sier helt klart at det ikke er en nettside for å male eller fargelegge, ikke sant? Mennene og kvinnene som er med i Vennermedfordeler har ting helt klart for seg: de ønsker å ha det gøy

I tillegg, når vi snakker helt teknisk, den første daten vil alltid være gjennom vår plattform, hvis du snakker med folk på nettstedet og hører om hva hun eller han liker og hvilke seksuelle preferanser de har.  

Og kanskje ikke den siste heller. 

Summary
Sex på første date   Hva bør du gjøre?
Article Name
Sex på første date Hva bør du gjøre?
Description
Spør du deg selv om det er greit å ha sex med noen allerede på første date? Befinner du deg i en slik situasjon? Vi har løsningen
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo