Date flere personer uten å stryke med i forsøket: alle nøklene. 

Written by Ragnar Andersen Tips for flørting

Når det handler om å date flere samtidig, dukker det opp mange tanker og spørsmål i hodene våre. Hvorfor er en person interessert i å date mer enn én person samtidig? Er det etisk riktig å date flere kvinner samtidig?  Er det nyttig for å finne noen som passer? Hvordan håndtere det faktum at du dater flere kvinner samtidig?

Er det greit å date flere samtidig?

På spørsmålet om det er greit å date flere samtidig er det bare ett svar. Det avhenger av hva målet ditt er, og hva du forteller de forskjellige kvinnene om situasjonen din. Hvis du forteller dem alle at du dater andre samtidig og de er enige, så er det ikke noe galt med det.

Men hvis du ikke forteller kvinnene at du dater andre samtidig, og de finner det ut seinere, kan det føre til problemer. Det er viktig å være ærlig om hva du leter etter, og hva du driver med.

kvinne som lurer på hvordan man kan date flere personer samtidig

Kan man date flere samtidig?

Det er forskjellige grunner til at en person kan være interessert i å date mer enn én person om gangen. Noen menn gjør det fordi de ønsker å ha flere alternativer, og date den kvinnen de liker best. Andre gjør det for å ikke kaster bort tid i et forhold som kanskje ikke fører noen vei.

Noen menn gjør det til og med fordi de liker utfordringen det er å forføre mer enn én kvinne.  Uansett hvilken grunn du har, hvis du er ærlig mot deg selv og kvinnene du dater kan man date flere samtidig.

Hva sier jeg til damene? 

Når du dater flere forskjellig damer samtidig, når vi ikke snakker bare om et vanlig  vennskap mellom mann og kvinne-, er det viktig å være åpen og ærlig om det du driver med. 

Ikke forsøk å skjule det faktum at du dater flere samtidig. Hvis kvinnene finner ut av det, kan det skape problemer. 

Hvis det er slik, fortell kvinnene at du dater flere personer samtidig og spør dem om det er greit for dem at du fortsetter å gjøre det. 

Faktisk er dette den vanligste måten å komme inn i swingernes verden på.

Hvis alle er enige, kan du fortsette som før. Men hvis en av dem ikke er enig, må du kanskje velge mellom å date henne eller de andre kvinnene.

Hvordan håndtere det å date flere samtidig

Å håndtere det å date flere samtidig kan være litt vanskelig. Det er viktig å huske på at du ikke må behandle alle damene likt. Hver kvinne er unik med sin egen personlighet, derfor må hver enkelt behandles ut fra hvem de er. 

Det er også viktig å ikke kaste bort tiden på kvinner som du ikke har en god kjemi med. Hvis du dater flere forskjellige kvinner, og du ikke føler deg bra sammen med noen av dem, kan du like gjerne slutt å date dem alle sammen. 

Fokuser heller energien din på å finne den kvinnen du virkelig føler passer for deg.

Kan jeg finne noen som passer for meg hvis jeg dater flere single damer? 

Ja, det er fullt mulig å møte noen som passer for deg om du dater flere single damer. Egentlig er det å date flere personer, for veldig mange, den beste måten å finne noen på som passer for dem. 

Når du dater flere kvinner, vil du bli kjent med mange forskjellige personligheter og lære mer om hva du liker og ikke liker. Du vil også kunne oppdage hva slags person du leter etter og hvem som virkelig passer sammen med deg. 

Uansett, du må være forsiktig og ikke kaste bort tiden din med kvinner du ikke føler at du passer sammen med. Det vil være i så fall være en indikasjon på at du har et problem med selvtilliten din, siden du trenger bekreftelse fra noen for å føle deg bra med deg selv.

kvinne som lurer på hvordan man kan date flere personer samtidig

Hvordan kan jeg vite om det å date flere samtidig er til fordel eller skade for meg?  

Det fins noen tegn som tyder på at det å date flere samtidig er fordelaktig. For eksempel, hvis du føler deg tryggere på deg selv og tryggere på hva du vil, er det sannsynlig at å date flere ulike mennesker samtidig er til fordel for deg.

Det er også en god indikator om det er slik at du føler deg lykkeligere og nyter livet ditt mer.

På en annen side, hvis du føler deg overveldet eller har problemer med å håndtere å date flere mennesker samtidig, må du kanskje tenke på nytt om å det egentlig er en fordel for deg. 

Hva skjer om jeg forelsker meg i noen mens jeg dater mange forskjellige mennesker samtidig

Hvis du blir forelsket i noen mens du dater flere mennesker, er det viktig at du er ærlig om følelsene dine. Du bør snakke med vedkommende det gjelder og fortelle han eller henne hva du føler.

Etter det må du ta en avgjørelse om du vil fortsette å date de andre personene eller om du vil fokusere på forholdet.

Etterpå må du ta en avgjørelse om du ønsker å fortsette å date de andre personene eller om du i stedet ønsker å bare konsentrere deg om det nye parforholdet. 

Hvis du bestemmer deg for å gå videre med forholdet, må du være ærlig med de andre involverte og fortelle dem at du ikke lenger er interessert i å fortsette og date dem

Hva er det ideelle antall single damer å date samtidig?

Det fins ikke noe ideelt antall når det gjelder hvor mange single damer du kan date samtidig. Alt avhenger av deg og din personlige situasjon og hva det er du søker etter. 
Hvis du bare er ute etter den fysiske delen i et forhold, kan du gjerne date flere damer. Men hvis du ønsker et mer seriøst forhold, er det best at du konsentrerer deg om å date færre

Normalt er det best å starte med 2 eller 3 damer, mer vil ikke være å anbefale for de aller fleste. 

Hvordan date flere damer uten at de finner ut av det? 

Det fins mange grunner til at du ikke ønsker at partneren din skal finne ut at du dater andre damer. 

Du kan være veldig glad i henne selv om du kanskje er i et kjedelig forhold

Så motiver fins det mange av, og vi er ikke her for å dømme noen. 

Hvis du ikke ønsker at de skal finne ut av det, må du være veldig forsiktig med det du gjør og med hva du sier. Du må ikke snakke om de andre damene med noen, og du må heller ikke være uforsiktig. 

kvinne som lurer på om hun kan date flere menn samtidig

Det er også viktig å ikke gjøre noe som kan avsløre situasjonen din, for eksempel å date den samme kvinnen hver dag.

Uansett vil vi fraråde dette alternativet fordi det i det lange løp alltid vil vær noen som vil lide. 

Hvordan skaffe seg en dame: Venner med fordeler er svaret. 

Dette høres greit ut, tenker du kanskje, men hvordan skal du kunne date flere samtidig eller skaffe deg en dame, hvis du ikke vet hvordan du møter nye folk?

Venner med fordeler er et nettsted for dating som tillater deg å date så mange personer du bare ønsker.  Hos Venner med fordeler, kan du bli kjent med mange ulike damer, og samtidig finne ut mer om ha du liker og ikke liker. 

Du vil også kunne finne ut hva slags person du egentlig leter etter og hvem som passer for deg. 

Lurer du på hvordan få kjæreste? Venner med fordeler hjelper deg å finne den perfekte personen for deg, fordi du har mulighet til å legge inn mange ulike kriterier i søkene dine.  

Hvordan fungerer Venner med fordeler? 

Den er veldig enkel å bruke. Du trenger bare å registrere deg og lage en profil. Når du har gjort det, kan du starte å søke etter kvinner som befinner seg i nærheten av deg. 

Venner med fordeler lar deg sende meldinger og chatte med de kvinnene du ønsker, og på den måten er det lett å bli bedre kjent med dem. 

Å bli med i det største liberale nettsamfunnet i Norge er helt gratis!  

Summary
Date flere personer uten å stryke med i forsøket: alle nøklene.
Article Name
Date flere personer uten å stryke med i forsøket: alle nøklene.
Description
Når det handler om å date flere samtidig, dukker det opp mange tanker og spørsmål i hodene våre. Hvorfor er en person interessert i å date mer enn én person samtidig?
Publisher Name
Vener Med Fordeler
Publisher Logo