Forskjellen mellom å date på internett og fysiske møter i det virkelige liv

Written by Tips for flørting

date online og fysiske møter

Er du usikker på om du skal fortsette å date online eller gå for et fysisk møte? Alt om forskjellene mellom å date online og fysiske møter.

Å henge på internett blir stadig mer populært. 

På grunn av tidspress kommuniserer vi stadig mindre i fysiske møter med folk, og noen ganger til og med på grunn av at vi rett og slett er late. 

Andre ganger gidder vi ikke pynte oss for å være mer attraktiv, og foretrekker isteden å treffes på nettet. På en annen side er det ikke alltid like lett å måtte organisere en reise for å møte en du er interessert i.

Og jeg snakker ikke om pandemien, fordi selv om den har ført noe godt med seg, ønsker de fleste av oss at det hele skal være over for å gå tilbake til å leve som normalt. 

Men, når vi først snakker om å flørte under en pandemi, så er det kanskje ikke så aktuelt å treffe noen på kafé i disse tider?

Internett derimot, er noe helt annet. 

I dag er det ikke bare de unge som henger på internett, men også de eldre generasjoner. 

Hvis du er en av dem som strever med å finne kvinnen i ditt liv, bør du finne informasjon om hvordan dette fungerer, for å teste ut og prøve noe nytt du også.  

Så, hva er forskjellen mellom disse to måtene å date på, hva er fordeler og ulemper ved begge alternativene? 

Det skal vi snakke om i dag. 

Fordeler og ulemper ved datingsider for voksne på internett

Hva er det som gjør at datingsider for voksne som Venner med Fordeler tiltrekker seg så mange mennesker? 

Av mange grunner: du kan være anonym om du ønsker, de flere tusen mulighetene som tilbys, men også fordi den er designet for å øke mulighetene for brukeren til å finne akkurat det hun eller han leter etter.  

Du kan fortelle akkurat det du ønsker om deg selv på din profil, selv om det ikke er nødvendig. Jo mere informasjon du gir om deg selv, jo mer øker muligheten for at du finner noen som passer for deg. 

Likevel må jeg advare deg: ikke overdriv. Alt for mye informasjon kan også virke litt merkelig. 

Ingen som leser profilen din, er interessert i å vite at bestemoren din døde på lørdag og at dere var nært knyttet til hverandre. 

Det jeg ønsker å si er at du kan chatte akkurat som du vil, eller rett og slett bare sende en tekst melding, uten å oppgi noen detaljer om deg selv

 dating sider for voksne

Fordelene med å bli kjent med nye folk på internett

  1. Du trenger ikke svare med en gang. Du har alltid tid til å tenke over ting i ro og fred før du svarer.
  2. Noen ganger er det enklere å snakke med noen som ikke kjenner deg. Hvis du for eksempel er introvert, men ønsker å dele tankene dine med noen, er en kommunikasjon via internett akkurat det du trenger. I tillegg så kan det hende at de menneskene du til vanlig omgir deg med, ikke nødvendigvis er de beste å snakke med. 
  3. Å ha mange å kommunisere med åpner alltid for nye tanker og ideer. Det kan ofte gi deg mye nyttig informasjon og bredere erfaring. Uansett hva som skjer, så vil du ha nytte av en slik kommunikasjon.  
  4.  Du trenger ikke å bekymre deg for utseendet ditt.  Ihvertfall ikke før du eventuelt bestemmer deg for å treffe din nye venn ute i det virkelige liv. 
  5. Du kan logge deg av internett når du måtte ønske.  Selv om noen skulle føle seg fornærmet for det, så spiller det ingen rolle, mest sannsynlig vil du aldri se ham eller henne igjen. Og han eller hun vil aldri få muligheten til å slenge det i trynet ditt. 
  6. Det finnes nettsider for enhver interesse.  For eksempel finnes det spesielle nettsider for modne mennesker, i tilfelle du skulle ønske å bli kjent med kvinner over femti.

Den største ulempen ved online dating er at du ikke kan være sikker på at de er den de utgir seg for å være, ihvertfall ikke i begynnelsen.  Tross alt er det helt umulig å gjette hvem som egentlig befinner seg bak den andre skjermen. 

Første møte: Fordeler og ulemper ved å treffes fysisk

Kommunikasjon via Internett gir mulighet til å bli kjent med hvem som helst relativt raskt. Nettopp det at det er så enkelt, gjør at folk slapper mere av. Men, hva hender på det første møtet i det virkelige liv? 

Uten tvil har det også sine fordeler. 

bli kjent med nye folk

Her har du dem, rett foran deg: 

1. I det virkelige liv, kan du med en gang se hvordan den andre personen er.

Du kan umiddelbart vurdere utseendet og finne ut om du liker det du ser eller ikke. På internett, vil et bilde kun gi deg en idé om ham eller henne, men du kan aldri være helt sikker på at de er slik de gir seg ut for å være. 

2. Ved et fysisk møte har du mulighet til å bruke den mest undervurderte sansen av dem alle: nemlig berøring.

På Internett har du ikke denne muligheten. Vær forsiktig, vi mener ikke at du nødvendigvis må ta på partneren din på de første møtet, men bare at dere begge har den muligheten. 

Fortsatt er det mange fordeler ved et fysisk første møte, men de er så innlysende og kjente at det mest sannsynlig ikke er noen vits i å fortsette. Vi tar heller en titt på de største ulempene: 

  1. Ved fysiske møter må du nesten alltid finne en koselig plass for å treffes, særlig hvis det er kaldt. I motsetning til, når du har en date via internett, kan du sitte avslappet i godstolen din, godt gjemt bak en skjerm og slippe å være anspent eller nervøs.
  2. Hvis en date ikke fungerer, er det mye vanskeligere å bare gå. I motsetning til om du er på internett, kan du bare si adjø og slå av pc´n, eller den enheten du bruker. 
  3. I det virkelige liv er du aldri garantert å være anonym. Tenk deg at du for en eller annen grunn ønsker at ingen skal se deg med daten din. Det vil alltid være en mulighet for at noen ser deg. En gang traff jeg et par fra den lille bygda til faren min (med mindre enn 100 innbyggere) på en bortgjemt øy i sørøst Asia. Da kan du bare forestille deg hvem som kan se deg i din egen by med “en annen” uansett hvor langt borte du er fra der du bor. 

Til slutt, etter å ha sett nærmere på fordeler og ulemper ved de to måtene å treffes, kan du stille deg spørsmålet: Hvilke av de to måtene er best for å bli kjent? Det kommer kun an på deg! Finn ut selv hva som passer best for deg. 

Vennermedfordeler: ledende datingsider for voksne i Norge. 

Mens du venter på at du skal bestemme deg for hva som er best, kan du bli med helt gratis i Vennermedfordeler. Nettstedet med datingsider for voksne med det største, liberale nettverket i Norge. 

Hva har du å tape?

Summary
Date online og fysiske møter, forskjellene mellom
Article Name
Date online og fysiske møter, forskjellene mellom
Description
Er du usikker på om du skal fortsette å date online eller gå for et fysisk møte? Alt om forskjellene mellom å date online og fysiske møter.
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo