Utro gifte kvinner: Her er hva du bør vite for å flørte med dem

Written by Tips for flørting

flørte med utro kvinner

Dater du eller ønsker du å gå it med en gift kvinne? Dette er hva du trenger å vite for å flørte med utro kvinner.

Gifte kvinner er utro. Ikke alle selvfølgelig, men mange. 

Derfor er det å date en gift kvinne både spennende og komplisert samtidig. Det handler om å leve mer eller mindre under jorden, og holde seg i skyggen.  

I tillegg, må du være forberedt på å være desserten. Eller forretten. Det spiller ingen rolle. 

Saken er at det er to retter.   

Er det greit å flørte med en gift kvinne?  Hvor mange prosent av kvinnene er utro?

Det kommer helt an på hvilke verdier du har. Definisjonen på hva som er bra og dårlig varierer blant annet i forhold til hver enkelt sin kultur og religion 

Svaret spiller ingen rolle. Alle oppfatninger rundt denne typen forhold betyr ingenting hvis du har følelser for henne. 

Hvis du er forelsket i en gift kvinne, kommer du uansett til å kaste deg ut i bassenget med hodet først. 

Du kan ta det med ro, det er derfor vi er her, for å fylle det med vann så du ikke brekker nakken. 

Å svare på spørsmålet om hvor mange prosent av kvinner som er utro, er ikke så lett. Det finnes undersøkelser, men de er ikke helt pålitelige. Mange svarer ikke ærlig på denne typen spørsmål. 

Dette er i alle fall tallene: Ifølge ulike studier har 40% av kvinnene vært utro på et tidspunkt, 18 % med sin nåværende partner og 10 % med sin nåværende mann.

Når det er sagt, går vi videre med artikkelen. 

Aller først skal vi se på grunnene til at en gift kvinne bestemmer seg for å være utro. 

Hvorfor velger hun å være utro?

Det fins 8 hoved motiver for at gifte kvinner er utro mot sine menn. Alle disse er røde flagg, og tegn på et dårlig forhold. 

Hvorfor velger hun å være utro

1. Mangel på kontakt med partneren sin.

Det er normalt at forhold endrer seg med årene, men noen ganger er avstanden mellom partene så stor og vedvarende at det er umulig å vite hvordan gjenoppbygge tillit i forholdet, og dermed være en grobunn for at kvinner er utro.

2. Ensomhet

Mange utro kvinner gir uttrykk for at de før utroskapen følte seg alene og lite forstått i ekteskapet. Det er ikke uvanlig å oppleve at det er perioder i et parforhold hvor det oppstår avstand og hvor andre områder i livet til begge parter står i fokus, noe som kan føre til en følelse av ensomhet. 

3. Ikke føle seg elsket og ivaretatt

På samme måte som det vi nevnte lenger oppe, kan mange utro kvinner ha følt at partneren deres ikke tar nok hensyn til dem. Kanskje har de følt seg mindre elsket og ivaretatt enn tidligere i forholdet, eller det har aldri vært et forhold der kvinnen har følt seg verdsatt og en prioritet i partnerens liv.

Mange utro kvinner sier de føler at de har blitt byttet ut av sin partner med andre interesser.

4. Sjelden eller utilfredsstillende seksuell relasjon

Seksuell misnøye er en av hovedårsakene til utroskap hos kvinner. De siste tiårene har kvinner frigjort seg enormt fra mange seksuelle tabuer, noe som har gjort dem mye mer opptatt av sin egen nytelse og søke etter en partner som de kan ha seksuelle forhold med, hvor de kan føle seg hele, realiserte og tilfredse.

5. Generell kjedsomhet eller å komme vekk fra daglige rutiner 

Alt vi foretar oss i livene våre på en veldig langvarig og repeterende måte, fører til en viss kjedsomhet. Sammen med partneren vil det heller ikke være annerledes.

Det er klart at denne følelsen av en viss kjedsomhet vil kunne dukke opp flere ganger i lange forhold, og kan føre til at noen kvinner leter etter litt frisk luft, noe nytt som får dem til å føle ting de ikke har følt på lenge.

Mange ganger er søket etter å komme ut av kjedsomheten det som ligger bak utroskap.

6. Behov for å få bekreftet sitt selvbilde som kvinne 

Samfunnet krever mye av kvinner når det gjelder skjønnhet og regler for hvordan man skal være for å bli verdsatt. 

Viktigheten av å være vakker, tynn, ung og ønsket blir alltid understreket. Budskapet er at du må føle det slik for å lykkes og for å være lykkelig. Det er ikke overraskende at behovet for å føle seg ønsket og verdsatt er en av hovedårsakene bak utroskap blant kvinner. 

utroskap blant kvinner

7. Hevn

I ulike undersøkelser har det blitt konkludert med at utroskap blant kvinner noen ganger er fordi partneren deres har vært utro tidligere.

På den ene siden kan det være for å ta hevn og la ham også føle på den smerten hun selv kjente, men det kan også tenkes at fordi partneren var utro tidligere, har dette åpnet noen dører.

Det har blitt etablert et giftig forhold.

8. Tiltrekning overfor en annen person 

Ved flere anledninger er det en veldig enkel grunn: en kvinne har truffet noen som hun opplever en veldig sterk tiltrekning til.

Det kan være en seksuell tiltrekning, men også “mental”.

Plutselig dukker det opp noen som gir kvinnen påfyll på en eller annen måte, og hun er uunngåelig tiltrukket av den personen.

Denne årsaken er den vanligste hos mennesker som ikke er utro av natur og som rett og slett har vært i en spesifikk situasjon med svært spesifikke og spesielle kjennetegn akkurat i det øyeblikket.

Nå når vi har sett på hvorfor gifte kvinner er utro, skal vi se på hvordan flørte med henne. 

Du kan også lese:  tegn på at han ikke elsker deg   

Utro kvinner: Hvordan tiltrekke deg en gift kvinne? 

Hvorfor er vi tiltrukket av det forbudte? Ingen har vært i stand til å gi et overbevisende svar på det spørsmålet, men sannheten er at noen ganger gjør vår menneskelige natur at vi finner gifte kvinner uimotståelige.

Derfor skal vi gi deg noen råd om hvordan flørte med utro, gifte kvinner. 

1. Finn ut hvordan hennes kjærlighetsforhold er. 

Hun er gift, det er greit, men, om vi skal være ærlig, betyr det overhodet ingenting rent følelsesmessig. Det er en juridisk kontrakt, det er alt. 

Vi har allerede sett at det er 8 overbevisende grunner til at gifte kvinner er utro. Hvis du finner ut hvilken eller hvilke grunner den kvinnen som du er interessert i har for å være utro, vil du ha tatt et gigantisk steg mot å forføre henne.

Problemet dukker opp når du finner ut at hun elsker mannen sin. 

date gifte kvinner

I slike tilfeller anbefaler jeg deg å slutte å date gifte kvinner. Først og fremst fordi du ikke vil gå gjennom livet og ødelegge ekteskap, og for det andre fordi 99 av100 gifter kvinner ender opp med å bli hos mannen sin. Det kan også hende at du finner ut hva manipulasjon i parforhold er, og du vil forsøke å utsette dette øyeblikket så lenge du kan. 

Sagt med andre ord, hun vil ha deg som dessert helt til hun blir lei av deg. 

De har et eventyr som får dem til å føle seg i live, men før eller siden slutter dette eventyret å være så spennende og hun husker hva hun har hjemme og det er akkurat det hun har hjemme som vanligvis vinner.

Hvis dette ikke betyr noe for deg, fortsett, men vær forsiktig, ikke bli forelsket. For da er løpet kjørt.

2. Hør på hva hun har å si 

Hvis du får henne til å åpne seg for deg og fortelle deg hvor ille ekteskapet hennes går og bla bla bla, har du oppnådd masse.  Lytt nøye og gi råd når du blir spurt, aldri ellers. Still spørsmål om hvordan hun føler seg. På denne måten vil hun se at det som betyr noe for deg er henne, og ikke sladder om livet hennes.

Og hvordan skal du få henne til å åpne seg? Åpne deg selv først. Fortell henne om noe du føler som en svakhet eller et problem du har og hvordan du håndterer det.

Veldig viktig: Det handler ikke om at samtalen forvandles til å handle om en rekke uheldige hendelser, men vi har alle problemer. Hvis hun ser at du til tross for de vanskelige tingene du har vært gjennom, har en sans for humor, vil alt være bra.

3. Vær mystisk

Har vi sagt at du skal åpne deg? Ja, og vi mener det, men ikke om alt. Du må gi rom for tolkning. Hvis hun spør deg direkte, svar indirekte

Tenk på dette: hun vet alt om mannen sin, forholdet deres er ganske forutsigbart. Du må representere det motsatte: mystikk er noe nytt og en del av det som gjør deg attraktiv.

Husk at det som tiltrekker en gift kvinne til et utenomekteskapelig forhold er sex. Det kan hende at det seinere knyttes andre typer bånd, men til å begynne med, når du forfører henne, er det som tiltrekker henne først og fremst den seksuelle delen. 

Utro gifte kvinner: det som ingen noen gang har fortalt deg 

Dette er våre råd for å flørte med gifte utro kvinner. 

Utro gifte kvinner

1. Tenk først over hva du ønsker, og finn ut hva hun ønsker. Bli deretter enige

Det første rådet jeg vil gi deg, er at du er klar over hensikten med forholdet ditt. Er det en seriøs historie for deg eller er det bare for moro skyld? Hvis en gift kvinne bestemmer seg for å være utro mot sin mann, er hun først og fremst motivert av en ting: han tilfredsstiller henne ikke lenger eller hun har mistet interessen for ham, og er på jakt etter midlertidig moro. 

Noen som får henne til å føle seg levende. Noen ganger hender det at kvinnen blir forelsket og situasjonen går fra en affære med en utro kvinne til noe mer. Du må være sikker på hva du er villig til å gi henne. Din tid, ditt hjerte eller noen timer med lidenskap. 

Det er greit å avklare ting mellom dere med en gang, før det skjer en uopprettelig skade. 

Det er mange følelser som spiller inn. 

For eksempel, hvis hun har barn, vil du sette stabiliteten til en familie på spill. Er det verdt det? 

2. Vær diskré

Det inkluderer å unngå å sette henne i kompromitterende situasjoner. Ikke vær kjærlig og flørtete i offentligheten. Ikke engang tenk på å leke med situasjonen.

Jeg hadde en venn som elsket å dra til nabolaget til en gift kvinne han datet slik at de liksom tilfeldig møttes. Hun hadde det forferdelig og han nøt nervøsiteten hennes.

Ikke dukk opp når hun er sammen med mannen sin og lat som om dere ikke kjenner hverandre. Ikke gjør det. Jeg gjentar, ikke vær en idiot.

Glem Whatsapp, å sende bilder og gjøre andre ting som etterlater spor

Det beste er å treffes langt unna der hun bor, og om det er mulig, aller helst privat. 

3. Aksepter at hun er gift

Denne aksepten inkluderer å håndtere det faktum at du ikke vil kunne se henne hver gang du føler for det, men derimot når hun kan, og at du vil dele alt med mannen hennes, til og med sex.

Hvis du ikke orker tanken på at hun har en seksuell relasjon med sin mann, vil det være best for deg at du holder deg langt unna en gift kvinne. 

4. Ikke tving henne til å ta en avgjørelse

Hvis du tvinger henne til å velge mellom to alternativer, setter du henne i en veldig smertefull og stressende situasjon. Det er ingenting verre enn å ikke kunne velge. Men jeg forsikrer deg om én ting: Hvis du drar strikken for langt, vil den ryke. 

Kjærlighet er ikke slik den beskrives i filmer og bøker.

første fasen av kjærligheten

Det meste du kan strebe etter som par er å gå gjennom en forelskelse, det vil si den første fasen av kjærligheten. Men som du vet veldig godt, tar dette slutt.

Hjernen kan ikke være et laboratorium som produserer kjærlighetsmedisin så veldig lenge, så den slutter å skille ut alle molekylene som får deg til å føle deg så bra, og gjør alle de vanvittige tenåringsgreiene, og ønsker å være den beste versjonen av deg selv, og ha sex hvor som helst og hver gang du treffer henne. 

Og når denne fasen er over, hvem tror du vinner? Du eller barna hennes?

Gifte kvinner er utro mot mennene sine. Aldri mot sine barn. 

5. Lag en beredskapsplan og flykt om nødvendig

Du har blandet deg inn i en annens persons ekteskap. Det vil si i livet til minst to personer. Så ting kan gå galt på måter du ikke engang kan forestille deg. Hennes mann kan ha oppdaget tegn på at hun er utro.

Derfor må du ha en klar plan på hva du skal gjøre i tilfelle du blir oppdaget. Kommer du til å konfrontere mannen hennes hvis han plutselig dukker opp? Har du klart for deg hva du skal si? Vil du flykte som om du har selveste djevelen etter deg? Vil du føle deg hjemsøkt resten av livet?  

Jeg anbefaler deg at du tenker på, og har en beredskapsplan klar, i tilfelle du blir oppdaget. Det er greit at det er hun som har et problem, men ditt er heller ikke så mye mindre. 

Spesielt hvis hennes mann er veldig sjalu. 

Venner med fordeler: datingside for gifte, perfekt for deg

Venner med fordeler er strengt tatt ikke en datingside for gifte, fordi den er designet for å treffe folk i nærheten som har lyst til å ha det hyggelig en stund uten forpliktelser. Uten forpliktelser. Det er nettopp derfor det er så lett å finne utro, gifte kvinner, på samme måte som menn, og vi i Venner med fordeler vet dette. 

Vår datingside består av et fellesskap av menn og kvinner som er veldig klare på hva de vil: å nyte sin seksualitet når de føler for det, og med total diskresjon.

Bli med, bli kjent og bli der. Så enkelt er det. 

Har vi forresten nevnt at det å bli med i vårt fellesskap for å bli kjent med folk er fullstendig gratis? 

Sjekk det ut!

Summary
Flørte med utro kvinner
Article Name
Flørte med utro kvinner
Description
Leter du etter utro, gifte kvinner? Vi gir deg alle rådene du trenger for å flørte med utro kvinner når du måtte ønske det!
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo