Oppdag Lucy Volkova råd for flørting på nett.

Written by Tips for flørting

hvordan flørte på nett

Lucy Volkova er en spektakulær kvinne som forteller oss hemmelighetene sine slik at du raskt kan finne en date.

Denne modellen har en uttrykkskraft og en seksualitet som får henne til å skinne hele tiden.

Lucy bruker vår norske datingside til å flørte med gutter, og vi ba henne om å foreslå noen tips for hvordan du raskt kan skaffe deg en date.

Lucys tips for flørting på vennermedfordeler h2

Hei! Jeg heter Lucy! Jeg er 30 år og har en liten hestehale, men innerst inne er jeg 20 år med lang hestehale! Jeg elsker å flørte og skaffe meg oppmerksomhet fra menn.

Menn forteller meg veldig ofte at de ser på meg som veldig attraktiv, så jeg vet at jeg kan leke litt med det.

Jeg er modell og jeg er klar for hva som helst. Jeg jobber også som leder for en nettbutikk med utstyr til barn.

Jeg er den fascinerende og positive personen som elsker kommunikasjon, tilbringe tid med venner, reise, og hele tiden utvikle meg og lære noe nytt. Jeg liker selvutvikling og jeg liker å jobbe med meg selv regelmessig.

norske datingsider

5 tips for menn som vil flørte på nett

1. Bruk uttrykksikoner

Det er veldig viktig å bruke dem. Uttrykksikoner, utropstegn, gifs og bilder vil hjelpe deg med å flørte.

Ikke misbruk uttrykksikoner for å uttrykke humøret ditt. Denne morsomme grafikken kan hjelpe oss med å formidle hvordan vi har det. Når jeg kun ser bokstaver og enda flere bokstaver i en melding, synes jeg kommunikasjonen er både litt kald og fjern.

Men ikke overfyll meldingene med morsomme fjes, hjerter eller tegninger heller fordi det kan få henne til å tenke at meldingene dine er litt for barnslige. Så bruk uttrykksikonene med bevissthet og når du tror det er på sin plass.

Viktig: Det bør ikke være mer uttryksikoner enn teksten du skriver. 

2. Kvinner elsker komplimenter

Uten dem kommer du ingen steder. Dette vil bare øke interessen til kvinnen du chatter med og motivere henne til å kommunisere mer med deg.

Et godt kompliment forbedrer humøret til enhver kvinne. I virkeligheten er det som gjør kvinner i godt humør vanligvis de enkleste tingene i livet, som godt vær, en hyggelig tekstmelding. Små detaljer som gjør hverdagen vår litt enklere.

Vi kvinner er fornøyde med oss ​​selv når vi føler oss vakre.

Mange menn tror at sex og å dra på shopping er relevant i livene våre, vel noen ganger er det det. Men de er mer fysiske enn emosjonelle aktiviteter, og det er viktig at dere vet at vi kvinner foretrekker følelser.

Komplimentene som fungerer best når du skal flørte på nett, er de som er knyttet til å nevne et “vakkert smil” eller “pene øyne”.

Viktig: Kvinner føler intuitivt når noe ikke er ekte, så alle komplimenter bør være oppriktige.

flørte på nett

3. Litt mystikk skader ikke

Kvinner er av natur veldig nysgjerrige, og nettopp derfor vil en hvilken som helst kvinne bare elske å kunne “gjette” på ting. På den måten er det nemlig mulig å komme til bunns i noen sannheter og oppdage noe.

Å være mystisk er en god taktikk for flørting på nett. Noe som gjør oss kvinner veldig nysgjerrige, er at de bruker litt tid på å svare på meldingene, eller at de skriver noen interessante meldinger som gir et glimt av hvordan de er og hvordan livet deres er.

Vi liker ideen om at noen ønsker å møte oss, og vi liker ideen om å løse mysteriet om hvem som står bak disse meldingene.

Det er bra at dere gjør dere litt kostbar før dere svarer på meldingen, men, som jeg sa innledningsvis, ikke dra det for langt.

Viktig: Forsøk å vente i en eller to timer, og dere gjør oss gale.

4. Ta initiativ

Foreslå ulike samtaleemner selv når du skal flørte på nettet, men ikke overdriv, meldingene dine bør ikke være lengre enn mine.

Logisk nok, nøkkelen til å kunne ta videre initiativ, er nettopp å starte samtaler. Mennene jeg er interessert i må mestre kunsten å spørre. På samme måte som de må mestre kunsten å informere uten at jeg må spørre.

Spørsmål om hva jeg gjør, om mine interesser og hva jeg liker, syns jeg er attraktive. Det er også attraktivt å motta informasjon om dem uten at jeg ber om det.

Her er et eksempel på en venn som begynte å snakke med meg på vennermedfordeler. Han startet samtalen med å stille et spørsmål som vekket min interesse og førte til en samtale:

– Han: Unnskyld meg! Er det første gang du bruker en datingside?

– Meg: Nei, det er den andre. (Jeg svarte uten å gi en forklaring på noe)

-Han: Vel, det er første gang jeg bruker denne datingsiden, og jeg kjenner fortsatt ingen. Hva gjør du forresten? Du ser veldig pen ut på bildene dine

Det var slik et vakkert vennskap startet og etter hvert enda litt mer. Men vi bør la det ligge der, selv om minnene dukker opp i hodet mitt og fantasien flyr, skal jeg ikke utdype det noe nærmere.

5. Vær så snill, – skriv uten feil!

Unngå stave- og tegnsettingsfeil. Det spiller ingen rolle om jeg får en hyggelig melding fra noen, har du en feilstaving får du ikke svar fra meg.

I tilfelle du ikke visste det, ifølge en meningsmåling de gjorde på vennermedfordeler, ville to av tre kvinner ikke ha forhold til en person som gjør stavefeil.

Men du lurer sikkert på hvorfor? Hva får noen til å avvise et forhold på grunn av en feil i språket? En stavefeil er en stimulans som beviser ting, og mange mennesker forholder seg til jo flere stavefeil noen gjør, jo mer uutdannet virker den personen.

Mange tror at folk som søker en partner gjennom norske datingsider kun ser på det fysiske. Ingenting er lenger unna virkeligheten. Vit at måten du skriver på til folk som leter etter en date, er en avgjørende faktor for din suksess.

Under pandemien, og som en konsekvens av sosial isolasjon, har livet blitt virtualisert. Adjektivene som vi foretrekker å se i beskrivelsen av en mann er, i preferanserekkefølge: morsom, vennlig, oppriktig, ansvarlig, respektfull, høflig og spontan.

Merk deg at du vil få svar hvis du starter med noe sånt som: “Hei Lucy, du ser flott ut på profilbildene dine, er du kjent i Oslo, jeg bor der.”

Men hvis de starter med noe sånt som: «Hej vakre, ka jør du» blir vi ikke tiltrukket i det hele tatt.

flørting på nett,

Vi sees mine venner i vennermedfordeler

Bare en observasjon, jeg forstår ikke hvorfor “Dronningen av siden”-taggen ikke er inkludert i preferansene. Siden din mangler tydeligvis det alternativet, men eksklusivt for meg selvsagt .

Jeg takker alle som leser det jeg har skrevet på vennermedfordeler! Jeg sender deg positive vibber, en del av sjelen min og masse godhet! Elsker og klemmer alle sammen! Fly av gårde !

Summary
Lucia Volkova viser deg hvordan du kan flørte i vennermedfordeler
Article Name
Lucia Volkova viser deg hvordan du kan flørte i vennermedfordeler
Description
Oppdag Lucy Volkovas tips for flørting hos vennermedfordeler. En spektakulær kvinne forteller oss hemmelighetene sine slik at du raskt kan skaffe deg en date.
Author
Publisher Name
Venner med fordeler
Publisher Logo