Hvordan forstå kvinner: her får du nøklene fra innsiden

Written by Ragnar Andersen Tips for flørting

Hvordan forstå kvinner

Har du noen gang spurt deg selv om hvorfor det er så vanskelig å forstå oss kvinner? Hva slags personlighet har vi? Hvordan fungerer kvinnens psykologi? Hvordan forstå kvinner?

Jeg kan forsikre deg om at å svare på disse spørsmålene, er det samme som å svare på spørsmål av typen “Hvordan få kjæreste?

Ifølge flere studier, har kvinner og menn ulike typer personlighet og psykologi. Nettopp derfor er det så viktig at du vet hvordan du skal forholde deg når du treffer en kvinne. 

Kvinner har en tendens til å være mer emosjonelle og intuitive enn menn. Vi har også en tendens til å være mer sensitive og oppfatte ting litt annerledes. Noen ganger kan det virke som at kvinner ikke handler logisk, – det samme føler ofte vi kvinner i møte med menn – men i virkeligheten ser vi bare ting på en annen måte.

En av nøklene for å forstå kvinner er å vite hvordan vår psykologi fungerer. 

Kvinnens psykologi: vi gir deg alle nøklene

Ifølge ekspertene, eksisterer det klare forskjeller på hvordan måten hjernen hos kvinner fungerer i forhold til hvordan hjernen hos menn fungerer. Derfor er kvinnens psykologi annerledes enn mannens. 

Hvordan forstå kvinner: Forskjellen på en kvinnes og en manns hjerne. 
1. Kvinner har en større kapasitet til å gjøre flere ting samtidig.
2. Kvinner har en tendens til å være bedre på verbal kommunikasjon.
3. Kvinner er mer intuitive og emosjonelle enn menn.
4. Kvinner har en tendens til å være mer følsomme enn menn.
5. Kvinner føler ofte mer empati enn hva menn gjør.
6. Kvinner er flinkere til å håndtere stress enn menn.

Disse forskjellene skyldes det faktum at hjernen hos oss kvinner er konfigurert på en litt annen måte enn mannens. Ifølge eksperter, skyldes dette blant annet påvirkning av østrogen, som er det kvinnelige kjønnshormonet.

Studier har også vist at kvinnens hjerne er mer fleksibel enn mannens hjerne. Dette betyr at vi bedre kan tilpasse oss endringer og lære nye ting på en enklere måte. 

hva ønsker kvinner av menn

Personlighetstyper hos kvinner

Det er klart at hver kvinne er forskjellig, men vi kan alle bli inkludert i en av disse vanlige, ulike personlighetstypene hos kvinner.

La oss se nærmere på dem.

1. Utadvendte (ekstroverte) kvinner: de er veldig omgjengelige, de liker å gå ut og møte nye mennesker. De har også veldig lett for å kommunisere og er veldig uttrykksfulle.

2. Innadvendte (introverte) kvinner: de foretrekker ofte å bare være hjemme eller på rolige steder. De er mer innadvendt og har ofte mindre behov for å være sosiale. Det er imidlertid veldig viktig at du ikke forveksler innadvendthet hos en kvinne med tegn på at hun ikke elsker deg.

3. Overfølsomme kvinner: de er veldig emosjonelle og intuitive. De har en stor følelse av empati og er som oftest veldig forståelsesfulle. 

4. Rasjonelle kvinner: de er mer logiske og praktiske. De har en tendens til å se ting objektivt og ta avgjørelser basert på fornuft, og ikke ut ifra følelser.

5. Selvstendige kvinner: de er veldig sikre på seg selv og liker å gjøre ting på egenhånd. De er målbevisste og autonome.

6. Søte og omsorgsfulle kvinner: de er veldig snille og hensynsfulle. De har et stort hjerte og er vanligvis veldig lidenskapelige.

Akkurat de samme personlighetstypene finnes også hos menn. Dra nytte av det for å vite hvordan du kan forstå kvinner. Egentlig er vi ikke så forskjellige.

Hva ønsker kvinner av menn?

Menn må forstå at vi kvinner er mennesker, med egne behov og følelser, at ingen kjønn er overordnet det andre og at skjønnhet kommer innenfra.  Dere menn er besatt av det fysiske, og det vil i det lange løp bare få dere til å lide.

Hva ønsker kvinner av menn?  Her kommer en del ting dere må vite om oss. 

1. Kvinner liker at dere får oss til å føle oss spesielle. Vi har behov for å føle at vi er elsket og verdsatt. Et enkelt «jeg er glad i deg” kan bety mye for oss. 

2. Vi kvinner liker å snakke om våre følelser og våre erfaringer. Noen ganger trenger vi å lette på trykket og slippe ut noe av det vi bærer på inni oss. Lytt oppmerksomt og med forståelse, og prøv å ikke avbryte oss. 

forstå kvinner

3. Vi liker å føle oss trygge og beskyttet. Vi trenger å vite at du er der for oss, at du hjelper og respekterer oss. 

4. Kvinner liker å være uavhengige. Vi vil ikke at du skal gjøre alt for oss eller ta avgjørelser for oss. Respekter vår autonomi og uavhengighet. Hvis du vil lære hvordan du kan forstå kvinner, må du først forstå at kvinner liker å vite at vi kan klare oss selv. 

5. Kvinner liker oppmerksomhet og hengivenhet. Vi trenger å vite at du elsker oss og at du bryr deg om oss. Vis oss din hengivenhet verbalt og/eller fysisk. En liten gave fra tid til annen vil alltid smigre oss. Akkurat som det vil for deg.

6. Vi liker å føle oss dyktige og kompetente. Vi vil ikke at du skal le av våre evner eller prøve å få oss til å føle oss mindreverdige. Sett pris på det vi kan gjøre og støtt oss i våre anstrengelser.  

7. Kvinner liker ærlighet. Vil du vite hvordan bygge tillit i et forhold?  Vi vil ikke at du lyver til oss eller prøver å lure oss. Tillitt i et forhold er alltid det viktigste og derfor er det alltid best å fortelle sannheten, selv om den kanskje ikke alltid er så hyggelig. 

8. Kvinner liker romantikk. Vi elsker å føle oss elsket og ønsket, og nyte romantiske stunder sammen med vår partner. 

9. Kvinner liker sensualitet og seksualitet. Vi må føle oss attraktive og ønsket av partneren vår. Hvis du behandler oss med respekt og viser oss din interesse, vil vi belønne deg med lidenskap.

10. Kvinner liker å ha det moro. Vi elsker å le og ha det hyggelig i selskap med venner og familie.

Til slutt, det du trenger å forstå er at kvinner er mennesker akkurat som deg, med sine egne behov og følelser.

Vi er ikke et mysterium, vi ser bare ting litt annerledes enn menn.

Venner med Fordeler: nettstedet for dating som lærer deg hvordan forstå kvinner

Vil du vite hvordan du kan forstå kvinner? Det er så enkelt, men samtidig så vanskelig. 

Å treffe mange kvinner garantere deg ikke suksess med dem på kort sikt, men på lengre sikt kan du bli bedre kjent med dem og på den måten unngå et giftig forhold.

På dette nettstedet for dating vil du møte mange forskjellige typer av kvinner, noe som gir deg mulighet til å treffe dem, sammenligne og bli kjent med deres ulike personligheter og synspunkter. 

Du vil kunne se hva deres interesser og motivasjon er, og hvordan kvinner tenker og føler om ulike temaer.

Med mindre du bare ønsker å ligge med dem. 

Vi vet at det også skjer.

Summary
Hvordan forstå kvinner
Article Name
Hvordan forstå kvinner
Description
Spør du deg selv om hvordan forstå kvinner? Det gjør vi også. Derfor har vi spurt en av dem
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo