Hvorfor treffer jeg ikke en partner?

Written by Tips for flørting

Hvorfor treffer jeg ikke en partner

Er du alene og ønsker å treffe en partner? Syns du det vanskelig å treffe en som passer for deg? 

Når man har problemer med å finne kjærligheten, er det lett å bli oppgitt og begynne å tro på alle de negative mytene om hvordan kjærlighet og et forhold skal være. 

Å være enslig har mange fordeler , som å være fri til å gjøre akkurat som du vil, lære å trives i ditt eget selskap og sette pris på avslappende alenetid. 

Om du derimot føler deg helt klar for å treffe damer og ønsker deg et fast, langvarig forhold, kan livet som singel fort bli frustrerende. 

For mange av oss, kan vår emosjonelle bagasje og vår personlighet gjøre at det er vanskelig å treffe den rette. 

Kanskje vokste du opp i et miljø hvor du ikke hadde noen gode voksenmodeller å lære av når det gjelder sunne og solide forhold og er usikker på om det i det hele tatt eksisterer. 

Eller kanskje dine tidligere forhold bare var korte eventyr og du vet ikke hva du skal gjøre for at forholdet skal vare lenge. 

Kanskje du til og med føler deg tiltrukket av helt feil personer og gjentar de samme feilene igjen og igjen på grunn av ubearbeidede problemer fra fortiden din.

Det kan også være at du ikke oppsøker de riktige stedene (enten det er et dating nettsted eller i det virkelige liv) for å treffe den rette, eller når du først gjør det, så føler du deg usikker. 

Hva er et sunt parforhold?

Et sunt forhold er når to personer utvikler en relasjon som bygger på: 

  1. Gjensidig respekt
  2. Tillitt
  3. Ærlighet
  4. Hjelpe og støtte hverandre
  5. Likeverd
  6. Tid hver for seg
  7. God kommunikasjon
  8. Glede / omsorg

Revurder dine oppfatninger om hvordan du bør flørte med en dame for at det utvikler seg til et forhold

Det første skrittet mot å finne kjærligheten er å revurdere noen av misoppfatningene om hvordan flørte med damer    og det å være i et forhold, som kan hindre deg i å finne varig kjærlighet. 

Vanlige myter om det å treffe damer og jakten på kjærligheten

Myte:

Jeg kan bare være lykkelig og føle meg fullkommen om jeg er i et forhold. Det er bedre å være i et dårlig forhold enn å ikke være i et forhold. 

Virkelighet:

Selv om det er helsemessige fordeler ved det å være i et godt forhold, kan mange mennesker være like lykkelige og føle at de har realisert seg selv uten å være en del av et par. 

Selv om man kan bli stigmatisert i endel sosiale sammenhenger, – noe som følger med det å være singel, er det viktig å ikke gå inn i et forhold bare for «å passe inn».

Å være singel og å være frivillig singel er ikke det samme. 

Ingenting er mer usunt og deprimerende enn å være i et giftig forhold .

Myte:

Hvis du ikke føler en umiddelbar tiltrekning til noen, så er det ikke verdt å forsøke og gå videre.

Virkelighet:

Dette er en myte det er viktig å ta livet av, særlig hvis du har en lang historie hvor du har tatt uheldige valg. Umiddelbar seksuell tiltrekning og varig kjærlighet går ikke nødvendigvis hånd i hånd. Følelsene kan endre seg og bli sterkere med tiden, og venner kan noen ganger bli kjærester .

Myte:

Kvinner har andre følelser enn menn. 

Virkelighet:

Kvinner og menn føler det samme, men noen ganger utrykker de sine følelser forskjellig,

ofte ut fra hva som er vanlige samfunnsnormer. De mest vanlige følelsene som tristhet, sinne, redsel og glede oppleves likt av både kvinner og menn. 

Ekte kjærlighet

Myte:

Ekte kjærlighet er konstant, -uten opp og nedturer, eller fysisk tiltrekning forsvinner med tiden.

Virkelighet:

Kjærlighet er sjelden konstant, uten opp og nedturer, men det betyr ikke at kjærligheten eller den fysiske tiltrekningen nødvendigvis forsvinner med tiden. 

Etter hvert som vi eldes, minsker mengden av kjønnshormoner både hos menn og kvinner, men følelser har større innvirkning på lidenskap enn hormoner, og den seksuelle lidenskapen kan bli sterkere over tid 

Myte:

Jeg kan endre ting jeg ikke liker hos en annen.

Virkelighet:

Du kan ikke endre noen. Personer kan bare endre seg når de selv ønsker å gjøre det. 

Forventninger til dater og kjærlighet

Når vi begynner å lete etter en partner for et langvarig forhold eller går inn i et forhold, gjør mange det med forhåndsbestemte forventninger som ofte ikke er realistiske.  

For eksempel, hvordan den andre personen bør oppføre seg, hvordan forholdet bør utvikle seg og hvilke roller hver av partene i forholdet skal ha. 

Disse forventningene kan ha sammenheng med erfaring fra din egen familie, påvirkning fra venner, dine tidligere erfaringer eller til og med rollefigurer fra filmer eller tv program.

Å holde fast ved disse urealistiske forventningene kan føre til at en hvilken som helst partner kan virke upassende og hvert nye forhold blir en skuffelse. 

stabilt forhold

Tilfeldig forhold eller stabilt forhold? Tenk over hva som virkelig er viktig for deg

Du må skille mellom det du ønsker, og det du har behov for av en partner. 

Ønsker kan revurderes, men det kan ikke behovene. 

Ønsker kan være ting som at dere har felles interesser, din partners intellektuelle nivå, fysiske aspekter som høyde, vekt og hårfarge. 

Selv om enkelte egenskaper kan virke viktige i starten, vil du over tid ofte oppleve at du har begrenset mulighetene dine unødvendig.

Det kan for eksempel være viktigere å treffe noen som: 

Er mer nysgjerrig enn intelligent

Nysgjerrige personer blir ofte mer intelligente med tiden, mens hos de som virker lynende intelligente i utgangspunktet, kan intelligensen raskt avta om de mangler nysgjerrighet. 

Kjærlig og omsorgsfull isteden for smellvakker

En veldig vakker person som ikke utrykker noen følelser slutter ganske raskt å være vakker. 

Lykkelig i stedet for rik

Hva foretrekker du? Å leve omgitt av luksus og være ulykkelig eller leve et normalt liv i forhold til økonomi, men fylt med lykke? 

For å finne ut hva som er viktig må du spørre deg selv hva som føles rett for deg. 

I letingen etter en partner som passer for deg, er du i virkeligheten på jakt etter varig kjærlighet. Derfor må du bare glemme det som oppfattes som politisk korrekt, særlig for de du omgås til daglig og som har sterke meninger om hvordan du bør leve livet ditt, – og heller spørre deg selv:

Føler jeg at dette er rett?

Noen råd hvis du leter etter den ultimate jenta

Senk kravene i forhold til det å finne en partner


Ikke la jakten på en partner bli det viktigste i livet ditt. Konsentrer deg om aktiviteter du trives med: utdannelse, hobbyer, kontakt med familie og venner. 

Når du fokuserer på å være lykkelig, vil du få et mer balansert liv og fremstå som mer interessant når du møter noen som er spesiell. 

Husk at førsteinntrykket ikke alltid stemmer, spesielt ikke når det er noen du treffer på Internett.

For å bli godt kjent med noen er det alltid viktig å bruke god tid og for virkelig å lære noen å kjenne, er det viktig at du tilbringer tid sammen med ham eller henne i ulike settinger og situasjoner. Eksempel, hvordan reagerer han eller hun under press når noe er vanskelig, er sliten, frustrert eller sulten? 

For eksempel kan det å dra på en ferie sammen være perfekt for å finne ut av disse tingene.  

Vær ærlig

Vær ærlig om dine egne feil og mangler

Ingen er perfekt, alle har vi noen feil, og for at et forhold skal vare må hun eller han elske deg for den du er, ikke for den de skulle ønske du var. Det kan til og med hende at det du selv ser på som en feil eller mangel hos deg selv, er noe din partner vil se som spesielt og attraktivt. 

Å flørte med damer kan være stressende, men det er det første steget for å bli kjent med noen

Spillet om kjærligheten kan være stressende. Det er helt normalt å bekymre seg for om du ser kjekk nok ut på daten eller om hun liker deg eller ikke. Uansett hvor sjenert du er, så kan du komme over nervøsiteten og etablere en god kontakt. 

På dater med damer: ha fokus utover, ikke innover

Forestill deg at du har avtalt en date denne helgen på Vennermedfordeler. For å takle nervøsiteten så kan du fokusere på hva daten din sier og gjør og hva som skjer rundt dere, i stedet for å ha fokus på dine egne tanker.

Å være til stede i øyeblikket vil hjelpe deg med å ikke fokusere på dine bekymringer og din usikkerhet. 

Det viktigste verktøyet for å oppnå dater med damer

Hva venter du på? Bli med helt gratis i Vennermedfordeler! 

Leter du etter utenomekteskapelige forhold? Tenker på cybersex? Ønsker du bare et vennskapsforhold? Det er plass til alle i Vennermedfordeler! Her snakker vi om den største gruppen av liberale spansktalende mennesker på Internett 

Jeg vet ikke om du er klar over det, men ….

Noen leter etter deg akkurat nå.

Summary
Hvorfor treffer jeg ikke en partner?
Article Name
Hvorfor treffer jeg ikke en partner?
Description
Er du singel og vil finne en partner? Er det vanskelig for deg å møte den rette? Hos vennermedfordeler hjelper vi deg med å finne en partner
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo