Hva er sexting: alt hva du trenger å vite

Written by Ragnar Andersen Tips for flørting

Sexting

Hva er sexting? Det er praksisen med å dele bilder eller videoer med erotisk innhold og kåte meldinger, via den digitale verden.  

I utgangspunktet ble det sendt tekstmeldinger med seksuelt innhold, men over tid, med teknologiske fremskritt, begynte sendinger av bilder og videoer å dukke opp, gjennom datamaskiner, bærbare PC-er, nettbrett og mobiltelefoner.

Det er, på en måte, Sex uten samleie

Dette er veldig vanlig i forhold mellom par som bor langt fra hverandre. Også blant alle typer mennesker som har truffet hverandre i det virkelige liv eller på nett i et sosialt nettverk.

Mange er imidlertid bekymret for at meldingene skal bli fanget opp, da det er hackere som kan få tilgang til sikkerhetsinformasjonen som er lagret.

Vi kan heller ikke se helt bort fra det faktum at vår sexting-partner kan videresende innhold uten vår autorisasjon.

Hvordan praktisere sexting på en trygg måte. 

Til tross for at det er en av de mest behagelige aktivitetene for å  bygge tillit i et forhold, er farene ved sexting der, så du må vite hvordan du kan gjøre det på en trygg måte.

Her kommer sju trygge sexting tips for å unngå problemer. 

1. Ikke praktiser det med fremmede

Dette er et av de viktigste sexting tipsene.

På samme måte som du ikke ville gitt privat informasjon til noen du nettopp har møtt på en bar, bør du heller ikke dele de intime bildene dine med fremmede på nettet.

Selvsagt med mindre det er på spesialiserte sider som Venner med fordeler, hvor det fins personell som har ansvaret for å verifisere profilene og sikre integriteten til de private dataene hos brukerne sine.

Et av den viktigste fundamentene for sexting er tilliten mellom paret. Noe som gjør at du kan være sikker på at ingen av dere kommer til å misbruke disse bildene.

hva er sexting

2. Diskuter det med den du skal sende det til, før du gjør det

Å sende denne typen bilder uten forvarsel kan føre til pinlige situasjoner hvis den andre åpner innholdet, for eksempel på kontoret.

I tillegg vil det gi deg muligheten til å bli enige om reglene dere skal følge på forhånd. Dette inkluderer om du kan beholde bildene, hvor lenge, hva slags bilder eller tekster det gjelder, eller om noen andre kan se dem.

3. Unngå at noen kan identifisere deg på bildene

En av de største farene ved sexting er at det du sender blir offentliggjort. Derfor er det viktig, når du sender seksuelt innhold, å prøve på at ansiktet ditt ikke vises, heller ikke tatoveringer, fødselsmerker eller noe som kan identifisere deg.

Du bør også unngå at det i bakgrunnen vises bilder eller plakater som kan identifisere deg i tilfelle innholdet blir offentliggjort. 

Bruk sikre applikasjoner. 

Du bør bruke apper med et system for kryptering av meldinger. På denne måten er det kun du og mottakeren som har tilgang til innholdet. 

Unngå å bruke Facebook, Messenger eller Twitter. Et godt alternativ er Signal siden det lar deg angi en tid for meldinger til å være synlig før de slettes av seg selv, lage et passord for samtalene og forhindre at det kan tas skjermbilde. 

Telegram er også en annen mulighet, selv om den i det siste har vært litt tvilsom på grunn av sine påståtte forbindelser til den russiske regjeringen.

Som vi har påpekt ovenfor, har datingsider som Venner med fordeler en egen sikkerhetsavdeling som ivaretar brukernes ve og vel. Likevel råder vi alltid til forsiktighet: det skader ikke å snakke litt sammen før dere begynner med sex spill

4. Slett informasjonen til bildene

Hvert bilde du tar med mobiltelefonen inneholder informasjon som hvor det ble tatt, når og med hvilken enhet.

Du kan slette disse dataene ved å bruke apper som Photo Investigator. Eller gjør det selv fra datamaskinen ved å åpne bildet, klikke på verktøy og velge slett informasjon.

kåte meldinger

5. Deaktiver automatisk lagring av dine bilder

Tjenester som WhatsApp, Google Photos eller iCloud lagrer automatisk alle bildene på mobilen din i skyen. Dette kan være et problem hvis du blir hacket eller hvis noen andre har tilgang til dine private områder på Internett.

6. Beskytt bildene hvis du skal lagre dem

Hvis du til tross for alt bestemmer deg for å lagre bildene (noe som er totalt utilrådelige når du praktiserer sikker sexting), så gjør det i en mappe med et passord og unngå å laste dem opp til skyen.

Ha alltid denne setningen i bakhodet: Sikkerhet er det aller viktigste! 

Sexting tips

Her kommer fem sexting-tips slik at alt går på skinner. De kan forresten være tis til noen veldig gode forspill.

1. Praktiser sexting med noen du har hatt sex med i virkeligheten

Sexting er fantasi og ting kan utvikle seg langt. Det kan skape forventninger som blir går over til frustrasjon den dagen man har sex for første gang. 

2. Slapp av når du praktiserer sexting

Beskriv hvert øyeblikk du ønsker å materialisere sammen med partneren din på en mest mulig erotisk og autentisk måte. Det er selvfølgelig viktig at du fremfor alt konsentrerer deg om å si ting du virkelig vil gjøre med partneren din, slik at dere kan gjennomføre det når dere ser hverandre.

3. Kåte tekster: Ikke bruk uttrykksikoner

Selv om det kanskje ikke virker som, er det et av de beste sexting tips. 

Hvis du vil at samtalepartneren din skal bli opphisset, må du sende kåte meldinger … når du skal drive med sexting, hold deg unna uttrykksikoner. I dette tilfellet er hint mye mer effektive. For eksempel er det mer passende å si «jeg venter på deg i sofaen …».

kåte tekster

4. Fortell hvordan du føler deg

Dette rådet refererer til hva du bør si i forhold til om du er opphisset av samtalen dere har, eller hva du forestiller deg at du vil gjøre med ham eller henne når dere møtes. En av tingene som virkelig tenner en person, er å vite at du har blitt kåt av å tenke på dem.  Så derfor, gi uttrykk for disse følelsene.

5. Vil du sende kåte meldinger? Fortell om dine fantasier

Denne nøkkelen tjener til å forbedre seksuallivet. Normalt er vi mindre redde for å si hva vi tenker, eller hva vi føler hvis vi ikke har den andre personen foran oss. Dette kan være den perfekte muligheten til å fortelle ham fantasiene dine uten at han ser deg rødme.

Det er mulig at han eller hun også har lyst til å gjøre disse tingene, men ingen av dere har våget å ta det opp, så begynn med: “Tenk om du gjør …. med meg” eller “Tenk om jeg gjør ….. med deg”, og slipp fantasien din løs. 

Sexting eksempler: kåte meldinger for å bryte isen

Ok, nå som vi har dekket sikkerhet og gitt deg fem verdifulle tips, la oss gå videre til noen eksempler på kåte meldinger for å bryte isen eller krydre din partners lave sexlyst .

Videre følger 15 tips for å starte en erotisk chat, enten med partneren din, med din “crush” eller med Venner med fordeler-flørten din.

  1. Vil du at jeg sender deg et lite bilde…? 
  2. Jeg har tenkt på et par ting til jeg treffer deg igjen, vil du at jeg skal fortelle deg litt…
  3. Jeg tenkte på deg og stønnet bare ved tanken.
  4. Ingenting er aldri altfor vått. 
  5. Jeg har lyst til å kjærtegne huden din uten stans. 
  6. Hvor skal du ta på meg aller først når vi møtes? 
  7. Send meg et bilde på Instagram…
  8. Har du lyst til at vi prøver noe nytt? Jeg har lest noe på internett, som…mmm… 
  9. Hei, hvorfor ikke sende meg et par kåte meldinger så får vi se hva som skjer?
  10. Bare det å tenke på å se deg gjør meg gal, det eneste jeg vil er…
  11. Hva har du på deg?
  12. Gjett hvilken farge jeg har på det nye undertøyet mitt.
  13. Jeg vet ikke helt om det er en god idé at du får se et bilde …. 
  14. Jeg vil være sammen deg nå. Kan du trøste meg med et lite bilde? 
  15. Jeg bare lengter etter DET du gjorde med meg her den natten …. 

Nå har vi allerede gitt deg 15 eksempler på kåte meldinger for å inspirere deg til å komme med dine egne!

sexting eksempler

Erotisk chat: Hvorfor Venner med fordeler er den perfekte nettsiden

Hvis du allerede i dag ønsker å ha en erotisk chat med noen, er sannsynligvis Venner med fordeler den perfekte dating nettsiden for deg. 

Hvorfor? Fordi vi tilbyr en online datingopplevelse som er designet for å hjelpe deg med å finne andre menn og kvinner som du kan praktisere denne morsomme hobbyen med og, selvfølgelig, møtes personlig.

Du vil finne et stort fellesskap av aktive kvinnelige og mannlige brukere som deler din samme interesse for sexting, noe som gjør det veldig enkelt å få kontakt og begynne å sende grove private meldinger.

Bli med helt gratis og begynn å nyte! 

Summary
Sexting
Article Name
Sexting
Description
Skal du praktisere sexting snart og ønsker å virkelig fikse det helt topp? Da er dette artikkelen for deg
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo