Ti sikre tegn på om en kvinne liker deg

Written by Ragnar Andersen Tips for flørting

Tror du noen liker deg

En gang, for så lenge siden at jeg helst ikke vil si det engang, dukket det opp et anonymt brev i postkassen min. Brevet var et kjærlighetsbrev og var så uendelig vakkert i sin naivitet. Samlingen av komplimenter ville ha gjenopprettet selv det mest ødelagte egoet, men jeg la ikke så mye vekt på det.

Men den setningen som preget meg mest, siden det praktisk talt er den eneste jeg husker, var følgende:

“Jeg er en som er nærmere deg enn du tror.” 

Jeg fant aldri ut hvem som skrev det brevet til meg. 

Heller jeg klarte aldri å finne ut om det var en klassekamerat, noen fra videregående skole, en nabo eller søsteren til en eller annen venn …

Jeg skulle ønske jeg hadde hatt en slik artikkel som denne. Jeg skulle ønske jeg hadde lest “tegn på om en kvinne liker deg”.

Hvordan vite om noen liker deg

Det er mange ting du kan gjøre for å finne ut om en kvinne liker deg uten å spørre henne direkte – noe som resultere i en voldsom reaksjon hvis du ikke er helt sikker på svaret – men du må samtidig vite hvordan du skal tolke signalene.

Hvordan vite at en kvinne liker deg?

La oss se på noen tegn. 

1. Kroppsspråk

Kroppsspråket er noe som er veldig viktig å ta hensyn til når du skal finne ut om en kvinne liker deg. 

Hvis hun stirrer direkte uten å vike blikket når hun ser deg, kan det være et tegn på interesse, på samme måte som hvis hun står med åpne armer og bein når hun ser på deg, vil det være et tegn på at hun ubevisst åpner seg for deg. 

tegn på om en kvinne liker deg

Hvis hun derimot gjør det motsatte, har hun kanskje ikke en gang lagt merke til deg og er ikke helt komfortabel sammen med deg. Et annet interessant symptom er at når øynene dere møtes, stirrer hun deg rett inn i øynene i noen sekunder før hun deretter snur seg bort. Det betyr at hun egentlig ønsker å se på deg, men at hun blir flau over at du legger merke til det. 

2. Hun viser interesse for deg og livet ditt

Hvis hun viser interesse for deg og prøver å hjelpe deg, kan det være et tegn på at hun liker deg. En jente som ikke liker deg vil aldri spørre deg om hvordan det går med deg, eller være interessert i å bidra når du trenger hjelp til noe eller når du har problemer.

Hvis hun viser mer interesse for ditt liv og dine problemer enn en hvilken som helst annen kvinne gjør, kan det være fordi denne kvinnen liker deg og derfor ønsker å hjelpe deg med det hun kan hjelpe til med. 

3. Vennene hennes vet hvem du er

Å snakke med vennene hennes kan være en god måte å finne ut om hun liker deg på, fordi hvis vennene hennes vet at du finnes er det fordi hun har snakket med dem om deg.

Bare ved å ha en kort samtale med vennene hennes, vil du kunne få mye mer informasjon enn hva du kan forestille deg, noe som vil være veldig viktig for å se hvilken betydning hun tillegger deg overfor sin sosiale omgangskrets. En gutt som hun ikke er tiltrukket av eller bryr seg om i det hele tatt, vil hun ikke snakke om med sine venner.  

4. Du treffer på henne oftere enn normalt og hun er mye mer stelt og pyntet enn normalt

Et av tegnene som gjør at du kan vite om hun liker deg, er det faktum at hun pynter seg mer enn normalt ved anledninger hvor hun vet at hun kommer til å treffe på deg.

hvordan vite om noen liker deg

Hvis hun for eksempel pynter seg mer enn det hun vanligvis gjør når hun vet at hun tilfeldigvis kan treffe deg, kan det hende at det er fordi hun ønsker å tiltrekke seg oppmerksomhet fra deg, og at hun vil at du skal legge merke til henne. Dette vil i så fall være et ganske viktig tegn på at hun liker deg. 

På samme måte, hvis hun stadig forsøker å tilfeldigvis oppsøke de samme stedene som deg, vil det også være en veldig klar indikasjon på at hun er interessert i deg.

5. Hvordan kan du vite om hun elsker deg? Du har gode samtaler med henne

Et annet av tegnene du kan se etter for å vite om hun elsker deg, eller i det minste liker deg, er når du har en samtale med henne. Først og fremst, hvis hun virkelig legger merke til det du forteller henne, og prøver å oppmuntre deg slik at du fortsetter å fortelle henne ting, betyr det at hun har en stor interesse for deg.

På samme måte, hvis hun ler når du snakker med henne og når du kommer med små vitser eller spøker, kan det være en god indikator på at du får henne til å bli forelsket  i måten du er på.

Hvordan vite om noen liker deg godt på nettet?

Det er mange måter du kan finne ut om noen liker deg på nettet, men det er nok litt vanskeligere enn når du møter noen personlig, fordi du ikke kan observere kroppsspråket deres eller høre stemmen deres.

Det er mange måter å flørte på nettet på, men tre av dem er de viktigste for å vite om noen liker deg. Gjennom WhatsApp, gjennom sosiale nettverk og gjennom datingsider som Venner Med Fordeler.

Sikre tegn på at hun liker deg på Whatsapp

Å gjenkjenne tegnene på at hun liker deg ut ifra tekstmeldinger er enkle, men du må vite hvordan du gjør det.

hvordan finne ut om en kvinne liker deg

Legg merke til om hun bruker tid på å sende deg tekstmeldinger

Hvis en jente liker deg på nettet, vil hun vanligvis bruke tid på å snakke med deg og sende deg tekstmeldinger. Hun ville for eksempel sende deg meldinger ofte, selv når du ikke engang er tilkoblet. 

Hun svarer raskt på dine meldinger 

Et av tegnene for å vite om en jente liker deg er at hun svarer raskt på meldingene dine. Det er også viktig at du ser om hun sender deg meldinger så snart hun ser at du er tilkoblet til Whatsapp.

Når meldingene inviterer til en samtale

Noen ganger svarer kvinner rett og slett av vennlighet, men i så fall vil svarene være korte og de vil, i slike tilfeller, ikke føre til noen samtale.

Hvordan finne ut av om hun liker noen via sosiale nettverk

Legg merke til om hun reagerer eller svarer på innleggene dine. 

Liker hun alle Facebook-innleggene, alt du legger ut av statusoppdateringer og alle Instagram-bildene dine? Eller enda bedre, kommenterer hun innleggene dine ofte? I så fall er dette et tegn på at hun ønsker å samhandle med deg og kan bety at hun liker deg.

Legg samtidig merke til om hun også kommenterer andre personer sine innlegg. Om hun kommenterer dem ofte, kan det avsløre at hun rett og slett bare liker å bruke sosiale medier. 

Men hvis hun derimot “liker” eller kommenterer andre innlegg sjelden, vil dette være et tegn på at hun kan ha følelser for deg, hvem vet om det er kjærlighet ved første blikk.

tegn på at hun liker deg

Venner med fordeler: Den enkleste måten å finne ut om hun liker deg

Hvis spørsmålet «hvordan finne ut om hun liker deg» hele tiden surrer i hodet ditt, er det fordi at du enda ikke har blitt med i Venner med fordeler-fellesskapet

På nettsiden vår er alle tydelige på hva de vil: og det er å ha en venn med fordeler. Noen å bli venner med og å kunne ha litt sex med, uten forpliktelser.

Fellesskapet vårt er voksent, ansvarlig og veldig klare på hva de vil. 

Så ta det med ro: Hvis noen liker deg, vil du raskt få vite det. Men hvis du ikke er sikker, spør henne om en første date , – noe som er veldig vanlig i Venner med fordeler, – så vil du raskt få svar.

Bli med gratis! 

Summary
Tror du noen liker deg, men er usikker
Article Name
Tror du noen liker deg, men er usikker
Description
Tror du noen liker deg, men er usikker? Vil du vite om jenta du liker, liker deg? Da bør du lese denne artikkelen
Author
Publisher Name
Vennermedfordeler
Publisher Logo